Η φωτογραφία μου
«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018

Συνεχίζουμε ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ !... ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ !!! (βίντεο)

Σε διαδήλωση κατά της Τουρκίας εξελίχθηκε το πανθρακικό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Κομοτηνή. Οι διαδηλωτές μετά τη συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της πόλης, πραγματοποίησαν πορεία προς το τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής, έξω από το οποίο θυροκολλήθηκε αίτημα για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων Στρατιωτικών, Μητρετώδη και Κούκλατζη. http://fonirodopis.gr/press/78232/


  Δείτε κι εδώ:


 

...Α Π Ο Κ Α Λ Υ Π Τ Ι Κ Ο Τ Α Τ Ο ‘βίντεο’ για τον Τύρναβο και το στρατόπεδο Σχινά, όπου ΕΔΡΕΥΕΙ η Ταξιαρχία ‘SEEBRIG’ !

 

ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ, ΜΕΤΑ ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ …ΤΟΥΡΚΟΙ ! ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ

ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ! ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ

…ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΟΛΩΝ (ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ!) ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ!


ΚΑΙ ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ «ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ» ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ

ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ

ΧΡΟΝΟ ….‘Ρ Ε Κ Ο Ρ’ !!!

ΓΙΑΤΙ; ΠΟΙΟΣ, Ή ΠΟΙΟΙ ΘΑ

ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΙ

ΘΕΛΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου