«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Έφθασε η ώρα να κόψουμε λαιμούς. (Πλήρες σχέδιο βίαιης ανατροπής του σάπιου καθεστώτος).

γράφει ο Αριστείδης (ο Δίκαιος;)



 

Μια σειρά από πρωθυπουργούς (Σημίτης, Καραμανλής σύζυγος Παζαΐτη, Γ. Παπανδρέου, Σαμαροβενιζέλος), φρόντισαν να ροκανίσουν αργά και σταθερά τα θεμέλια της πατρίδας. Λίγο ο ένας, πολύ ο άλλος, παραχώρησαν την, ούτως ή άλλως περιορισμένη, κυριαρχία τής χώρας στους φονιάδες (οικονομικούς και στρατιωτικούς) των Βρυξελλών. Έστρωσαν μάλιστα και κόκκινο χαλί σε τυχάρπαστους Τσιπροκαμμένους, για να παραδώσουν οι τελευταίοι τα κλειδιά, να ολοκληρώσουν δηλαδή τη βρωμοδουλειά. 

Πού βρισκόμαστε τώρα το βλέπει ο καθένας. Εντάξει, όχι ο καθένας. Ο εργολάβος των δημοσίων έργων δεν το βλέπει. Ο βιομήχανος που είδε τα κέρδη του να απογειώνονται δεν το βλέπει. Το «αυτοδημιούργητο» λαμόγιο που έφτιαξε αυτοκρατορία δεν το βλέπει. Όποιος διόρισε την κόρη του (αυτή που η γειτονιά κάτι σε –άνα την ανέβαζε και την κατέβαζε) στο Δημόσιο, δεν το βλέπει. Γενικά, όποιος κοιτά το συμφέρον του, δεν βλέπει όσα οι υπόλοιποι. 


Εμείς το βλέπουμε. 


Απώλεια Ιστορίας, απώλεια εθνικής κυριαρχίας, απώλεια εδαφών-υδάτων-εναέριου χώρου, απώλεια επιστημόνων και απώλεια ψυχών. 


Ο ένας φονιάς έρχεται εδώ να μπεκρουλιάσει και του κρατάμε το αλεξήλιο. Ο άλλος φονιάς μας λέει ότι είμαστε περιορισμένων δικαιωμάτων και δεν μπορούμε να απαιτούμε. Ο παράλλος μιλάει καθαρά για μεταβολή συνόρων. 


Διαπρεπείς ιθαγενείς παρλαπίπες (Στεφανόπουλος, Παπούλιας, Παυλόπουλος) και άλλοι παραγεμισμένοι με χαβιάρι φασιανοί, αμολάνε «βαρυσήμαντα μηνύματα με πολλούς αποδέκτες», τάχα ότι φυλάνε Θερμοπύλες. Καλούν και σε ενότητα. Του κολίγα με τον κοτζάμπαση. Του ιδεολόγου με τον φελλό. Του πατριώτη με τον εθνομηδενιστή. 


Προσβολές, εκβιασμοί, φοβέρες, από Ευρωατλαντικούς πολιτικούς ταγούς, κατ’ ουσίαν πολιτισμικούς τράγους. 


Ένα μάτσο κερατάδες, άλλοι απευθείας απόγονοι τυχοδιωκτών και αποικιοκρατών, άλλοι μπάσταρδοι των Ναζίδων, φίλοι υποτίθεται, εταίροι και σύμμαχοι, ξεδιψούν με το αίμα μας. 


Μια παγκόσμια ελίτ κοινών δολοφόνων, με συνεργάτες την εγχώρια ελίτ δοτών και προθύμων, απειλεί πλέον την ίδια την επιβίωσή μας. 


Γκαρσόνια χρεωμένα, ευτυχή για τα φιλοδωρήματα. Αυτό είναι το μέλλον μας. 


Ασφυξία. Το οξυγόνο τελειώνει. 
Η επιβίωσή μας απαιτεί να κόψουμε λαιμούς. 


Ηρεμήστε καλέ κυρία. Εσείς του Αρείου Πάγου. Ηρεμήστε καλέ κύριε. Εσείς του Αντιρατσισμού και της Εχθροπάθειας. Ηρεμήστε κυρίες και κύριοι Εισαγγελείς και λοιποί λειτουργοί της Θέμιδος. 


Δεν κινδυνεύετε. Όχι από μένα τουλάχιστον. 

Κανείς δεν έχει πρόθεση να διεγείρει τον πληθυσμό σε πράξεις βίας. Όχι εγώ τουλάχιστον. 

Ουδείς εξυφαίνει συνωμοσία κατά του πολιτεύματος. Όχι εγώ τουλάχιστον. 


Η αλήθεια είναι ότι σας την έσκασα! 


Μη μου πείτε ότι δεν ταραχτήκατε! Μη μου πείτε ότι δεν πάθατε ταχυκαρδία! Μη μου πείτε ότι δεν σας ανέβηκε η πίεση! 


Χαλαρώστε διότι σέρνονται και εγκεφαλικά. Ή εμφράγματα. Ο Θεός να φυλάει. 


Χαλαρώστε, πάρτε βαθιές ανάσες και σκεφθείτε κάτι ευχάριστο. Τις αυξήσεις μισθών που μπορείτε να δώσετε στους εαυτούς σας ας πούμε! Τα καθυστερούμενα που μπορείτε να διεκδικήσετε από τους εαυτούς σας! Τα οφίκια που μπορείτε να αλώσετε μετά τη συνταξιοδότησή σας! Κάτι τέτοιο τέλος πάντων. 


Έτσι κάνω εγώ όταν τρομάζω, όταν αναλογίζομαι, ας πούμε, την πλήρη και διαρκή ανεπάρκειά σας να προστατέψετε όχι μόνο τη Δικαιοσύνη, αλλά και το βασικότερο των αγαθών: την ελευθερία. Εγώ βέβαια σκέπτομαι άλλα ευχάριστα, τα οποία καθόλου, ίσως, δεν θα σας άρεσαν. Θα σας τα πω κάποια φορά. 


Λοιπόν ηρεμήσατε; Όχι ακόμα; Καλά θα συνεχίσω τις διαβεβαιώσεις για να μπορέσετε να κοιμηθείτε τον ύπνο του δικαίου. 


Λοιπόν, οι θεσμοί, δηλαδή η πλάτη σας (για να μην αναφέρω άλλο γειτονικό τμήμα του σώματός σας) δεν κινδυνεύουν. Οι τρομεροί αυτοί μηχανισμοί, με τους οποίους η εξουσία κάθεται στον σβέρκο του λαού, ελέγχει τα πάντα και εξουδετερώνει οποιαδήποτε υγιή αντίσταση, είναι ακλόνητοι. Προς τούτο φροντίζουν οι ίδιοι με το τμήμα τους που λέγεται Ελληνική Αστυνομία, ιδιαιτέρως το υποτμήμα που αυτοαποκαλείται Μονάδες Αποκατάστασης της Τάξης. Εφόσον σας φυλούν ασπίδες και ρόπαλα δεν καταλαβαίνω γιατί φοβάστε. Είναι απλό: όταν οι «ταραξίες» είναι πολλοί και αδυνατείτε να τους τυλίξετε σε μια κόλλα χαρτί (να δικάζονται, καταδικάζονται, κολάζονται επ’ άπειρον), πέφτουν οι ροπαλιές σαν το χαλάζι. Προς τι λοιπόν η ανησυχία; 


Αρχίζατε να ηρεμείτε ε; Χαίρομαι. Και συνεχίζω: 


Ούτε το πολίτευμα κινδυνεύει. Το τρομερό αυτό καθεστωτικό σύστημα που χρησιμοποιεί προπαγάνδα, ψεύδη, διασπορά ψευδών ελπίδων και πελατειακές σχέσεις, ώστε ο λαός να εξαναγκάζεται να ψηφίσει τον εκάστοτε εκλεκτό της πλανητικής ελίτ, είναι αλάνθαστο. Ο ευφυής σχεδιασμός του μάλιστα, προβλέπει και βαλβίδα εκτονώσεως: οι εξουθενωμένοι πολίτες παρά τα πάνδεινα που υφίστανται, μπορεί να μην έχουν δικαίωμα αντίδρασης (βλ. το ανωτέρω εδάφιο περί ΜΑΤ), διατηρούν όμως το δικαίωμα μετά πάροδο τετραετίας να τιμωρήσουν τους προδότες των ελπίδων τους, στέλνοντάς τους στην αντιπολίτευση και εγκαθιστώντας στην κυβέρνηση τον επόμενο προδότη. Έτσι το σύστημα επανατροφοδοτείται και γάτα και ζημιά! 


Ηρεμήσατε εντελώς; Όχι ακόμα; Μα στο θεό σας άνθρωποί μου τι θέλετε τέλος πάντων; Να πηγαίνουν όλα καλά; Τότε κανείς δεν θα σας έχει ανάγκη! Δεν μπορεί να είναι όλα στην εντέλεια. Σε ποιον θα ασκείτε εξουσία; Θα πέσετε σε κατάθλιψη. Θα αδρανήσουν τα αντανακλαστικά σας! Αν π.χ δεν δείρει κάποιος τους Μπουτάρηδες, πώς θα κρατηθείτε σε φόρμα; Όλοι όσοι έδειραν τον Μπουτάρη ταυτοποιήθηκαν, προσήχθησαν, συνελήφθησαν, δικάστηκαν, καταδικάστηκαν εν μία νυκτί. Και μπράβο σας. Πώς θα βγάλετε τη ζωή σας με τους Τσαλικίδηδες που βάζετε στο αρχείο; 


Πώς θα αντέξετε τη ραθυμία, τις προανακρίσεις, ανακρίσεις, συντάξεις δικογραφιών μεγαλύτερων από τη βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας; Από αναβολή σε αναβολή κι από κει σε παραγραφή θα πεθάνετε από ανία! 


Γι’ αυτό σας προκάλεσα! Για το καλό σας! Και δεν δέχομαι και ευχαριστίες. 


Κοιμηθείτε, παρακαλώ, ήσυχοι. Όταν λέω να κόψουμε λαιμούς εννοώ να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να βρούμε λύση. Όταν λέω να κόψουμε λαιμούς εννοώ τους δικούς μας. Επί του παρόντος… 


πηγή: εδώ... και μετά εδώ.


6 σχόλια:

  1. Τραμπ: Καλό παιδί η Ελλάδα, μπορεί να πεινάει, αλλά συμβάλει με τα περισσότερα έξοδα στο ΝΑΤΟ, αυτήν την έχουμε στο τσεπάκι μας με τους προδότες που κυβερνούν και με τους Έλληνες που τους επιλέγουν!!!!!
    🔹️🔹️🔹️
    Όμως η Τουρκιά είναι το παιδί μας για όλες τις βρωμοδουλειές και αποκλείετε να το αφήσουμε να το υιοθετήσει η Ρωσία!!!

    Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ έχει επανειλημμένος πει, ότι σύντομα θα μας πουλήσει η Αμερική, απλά το κάνει ποιο σύντομα, αφού εξασφάλισε το θέμα με τα Σκόπια και ποιος ξέρει τι άλλο έχουν πουλήσει οι προδότες και όλοι η βουλή στο σύνολό της;;;
    Ότι γίνετε το ξέρει όλη η βουλή, απλά παίζουν θέατρο για τα ζώα που έχει ο καθένας στο μαντρί του, ακόμα και τα περισσότερα κινήματα και νεοσύστατα κόμματα, μαντριά φτιάχνουν, για να διοχετεύουν με σκατά τα μεγάλα μαντριά!!!!
    Δυστυχώς η ιστορία μερικές φορές σε αναγκάζει να βγεις από το καβούκι σου, να σηκωθείς από την σεζλόνγκ καρέκλα σου, να ακονίσεις τα μαχαίρια σου και να πάρεις τα βουνά, διότι μέσα στα κουτιά που σε έχουν μαζέψει, τα λεγόμενα στάνες, σε έχουν του χεριού τους ότι ώρα θέλουν!
    Η ιστορία μας λέει, μάγκες τέρμα το πέταγμα των ευθυνών στους άλλους, ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του και όλοι μαζί, που λέγετε επανάσταση, επανάσταση αυθόρμητη ζητώντας την συμπαράσταση του στρατού βάση με το άρθρο 120 του συντάγματος!!!
    Έχουμε πει, όχι επανάσταση για εκδίκηση με τα βίτσια του καθενός, αλλά συλλήψεις όλων των προδοτών, δίκη και στα κάτεργα, να πληρώσουν ότι έχουν κλέψει, ή πουλήσει!!!!!!
    ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
    (αρχαια ιθωμη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ13 Ιουλίου, 2018 22:00

    ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ !

    ΒΟΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΟΛΩΝ .............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΩΣΤΑ..ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ14 Ιουλίου, 2018 01:40



      ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ :

      ΤΟ 1821 ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟΘΗΚΕ ΤΟ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ !

      ΕΚΕΙΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ !

      Η ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ !

      ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΟΣΟ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΑΛΩΣΟΥΜΕ ΤΡΥΠΕΣ

      ΑΠΟ ΚΛΕΨΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ - Τ Ι Π Ο Τ Α -.....


      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΜΕΙΣ ,

      ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ,

      ΚΑΙ Ω Ω Ω ! ! ! ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ

      ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ....... ,

      ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΩ ΨΗΦΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΟΥΝ
      ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ .....

      ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΨΙΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΥΣ ............

      ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ,

      Η ΖΩΗ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΑΓΩΝΑ - Α Ν Τ Ι Σ Τ Α Σ Η - ! ! !


      ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ,

      ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ............



      ΕΠ- ΑΝΑΣΤΑΣΗ ……….


      ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ……

      ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΑΡΘΡΟ ,

      ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ …………..


      Η δημιουργία του Ελληνικού χρέους από το 1821 έως σήμερα


      Όταν ομιλούμε για τη μακρόχρονη δημιουργία του Ελληνικού χρέους ουσιαστικά έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ απλό αλλά και περίεργο συνάμα ερώτημα:
      Είναι δυνατόν μία τέτοια «φυσική» επιχείρηση με τέτοιο ουρανό και γή και θάλασσα να έχει ανάγκη δανεισμού ο οποίος τελικά θα την καταχρεώσει
      αντί να προχωρήσει σε μία τέτοια ανάπτυξη η οποία κυριολεκτικά
      θα την απογειώσει οικονομικά και όχι μόνο.
      Η φυσική επιχείρηση είναι η Ελλάδα η οποία καταχρεωμένη
      βαδίζει το δικό της Γολγοθά ο οποίος βέβαια εδώ και πολλά χρόνια έχει αποτυπωθεί ως σχέδιο στο μυαλό συγκεκριμένων ανθρώπων
      διότι τέτοια πορεία μιάς χώρας μόνο τυχαία δεν είναι.
      .
      ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…………….
      .
      Η μεγαλύτερη επιχείρηση του Ελληνικού κράτους μετά τους Παγκοσμίους πολέμους ήταν το δημόσιο
      εκεί όπου οι Έλληνες δούλεψαν συστηματικά
      και στο τέλος τον πλούτο τους τον έκλεψε η ενωμένη Ευρώπη.

      ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ……….

      http://www.antibaro.gr/article/3742


      ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

      Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


      ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ


      ΥΣ.

      ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ………………

      Διαγραφή
  4. Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018
    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !!! ΒΟΜΒΑ !!!"ΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!! ΤΟ "ΟΧΙ" - "ΝΑΙ" !!!". ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ. ΚΕΙΜΕΝΟ & ΒΙΝΤΕΟ
    💣💣💣💥💥💥
    Άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, που δόθηκε στον Ν. Χατζηνικολάου στις 7 Ιουλίου 2016, όπου ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ ομολογεί τέλεση εσχάτης προδοσίας. Η συνέντευξη, η οποία μεταδόθηκε μεν, αλλά με λογοκριμένο το σημείο της ομολογίας, έφτασε δια πολλών βασάνων στα χέρια μας, η οποία θα αποτελέσει, φυσικά, ένα από τα πολλά δικογραφικά στοιχεία όταν θα καθίσουνε στο "σκαμνί»....
    Ο Μεϊμαράκης, σε άσχετη ερώτηση του δημοσιογράφου, άρχισε να διηγείται τι ακριβώς συνέβη εκείνο το βράδυ του δημοψηφίσματος. Ξεκινώντας, αποκαλύπτει ότι όλα τα κόμματα παρασύρθηκαν από τις δημοσκοπήσεις και ανέμεναν ότι θα ο λαός θα ψήφιζε ΝΑΙ με πολύ μεγάλη διαφορά (άνω του 60%). Ο ίδιος μάλιστα λέει ότι στην αρχή ήταν υπέρ της αποχής από το δημοψήφισμα, όμως τελικά αποφάσισαν να συμμετάσχουν διότι όλοι οι δημοσκόποι προέβλεπαν μεγάλη διαφορά υπέρ του ΝΑΙ.
    (πηγη : σκεφτομαστε ελληνικα).
    ☆ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΚΡΕΜΑΛΕΣ..???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. E K T A K T O. . .! ! ! Μαζί με την Μακεδονία - Ήπειρο - ΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ... «Ο Τσίπρας δεν λέει όχι στην εκλογή Μουφτήδων» ΚΑΡΦΩΝΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ!
    ΣΤΟΧΟΣ - 14 Ιουλίου -
    ---
    Σε συνομιλία που είχε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με Τούρκους δημοσιογράφους, αποκάλυψε τι συζήτησε με τον Αλέξη Τσίπρα.
    Σύμφωνα με όσα μετέδωσε μέσω του ΣΚΑΙ ο Μανώλης Κωστίδης, ο Τούρκος Πρόεδρος σχετικά με το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών ανέφερε: "Όλοι ξέρουμε την αποφασιστικότητα μας να καταπολεμήσουμε τους γκιουλενιστές. Το ξέρει κι ο κύριος Τσίπρας."...
    (πηγη : στοχος).
    ☆ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΩΣΙΩΝ..Εχουμε και λεμε ΠΑΕΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή