Η φωτογραφία μου
«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018

ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ. ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΣ... ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ Η ΚΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ... ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ.

Σχόλιο Διόδοτου: Αληθεύει ότι όλοι οι ξένοι στο Μάτι και στην Ραφήνα ειδοποιήθηκαν από τις πρεσβείες τους να εγκαταλείψουν την περιοχή, από τις 14:00-15:00 ;;... Αληθεύει ότι στις 15:00 εκκενώθηκαν οι παιδικές κατασκηνώσεις με εντολή της κυβέρνησης, αλλά δόθηκε εντολή να μην ενημερωθούν ακόμα οι κάτοικοι, ενώ παράλληλα αδιαφόρησαν στο να επεξεργαστούν κατάλληλα τα δεδομένα, και περιορίστηκαν σε μια πρόχειρη εκτίμηση ότι θύματα θα υπάρξουν αν προκληθεί πανικός κατά την εκκένωση;;;......
  

Αποκάλυψη: «Η πρεσβεία των ΗΠΑ έστειλε από νωρίς email σε πολίτες της να εκκενώσουν τα πύρινα μέτωπα» – Ιδού γιατί δεν έδωσε το «πράσινο φως» η Κυβέρνηση. 

Συνεχίζουν τα ερωτήματα των πολιτών και ειδικά των πυρόπληκτων; Γιατί δεν δόθηκε σήμα για εκκένωση της περιοχής; Τι έκανε η ΓΓ Πολιτικής Προστασίας; Γιατί η Κυβέρνηση δεν έλαβε όλα εκείνα τα μέτρα για να περιοριστεί η τραγωδία;

Την ίδια στιγμή, παρέμβαση για τα γεγονότα έκανε ο γνωστός δημοσιογράφος και πολιτικός Κ. Καζάκης. Το άρθρο του μας έχει γεννήσει πολλά ερωτήματα.
«Όσο περνούν οι μέρες τόσο ξεκαθαρίζει το τοπίο των ευθυνών για την εκατόμβη των
θυμάτων των πυρκαγιών στην Ανατολική Αττική. Το ερώτημα που συγκλονίζει τους πάντες είναι γιατί δεν ειδοποιήθηκαν οι πολίτες για να απομακρυνθούν από την περιοχή;», σημειώνει σε άρθρο του ο πρόεδρος της Ε.ΠΑ.Μ., Κώστας Καζάκης.
Στο άρθρο του ισχυρίζεται ότι «περίπου στις 14:00 η πρεσβεία των ΗΠΑ έστειλε μαζικά email σε Αμερικανούς πολίτες, που ήξερε ότι είτε κατοικούσαν, είτε παραθέριζαν στην ευρύτερη περιοχή προκειμένου να την εκκενώσουν έγκαιρα. Κάποια απ’ αυτά τα email τα είδα ιδίοις όμμασι«.

Δείτε εδώ το λινκ με την ενημέρωση της Πρεσβείας.

Το ίδιο έκαναν κι αρκετές άλλες πρεσβείες, όπως αναφέρει ο ξένος τύπος. Οι ξένοι επισκέπτες, ή κάτοικοι στη μεγάλη τους πλειοψηφία άρχισαν να εκκενώνουν την περιοχή από τη Ραφήνα έως τον Μαραθώνα ήδη από τις 14:00 έως τις 15:00. Με προτροπή των δικών τους πρεσβευτικών αρχών. Όσοι επικοινωνούσαν για να ρωτήσουν τι πρέπει να κάνουν ήδη από το πρώτο ξέσπασμα της φωτιάς, οι πρεσβείες τους έλεγαν να εκκενώσουν την περιοχή, αν θέλουν να είναι ασφαλείς.

Σε άλλο σημείο αναφέρει ότι «γύρω στις 15:00 εκκενώθηκαν οι παιδικές κατασκηνώσεις και λίγο αργότερα οι εγκαταστάσεις των ενόπλων δυνάμεων στην περιοχή. Ωστόσο, τους κατοίκους και τους παραθεριστές δεν θέλησε κανένας να τους ειδοποιήσει το ίδιο έγκαιρα.
Αν το είχαν κάνει την ίδια περίπου ώρα που οι ξένες πρεσβείες καλούσαν σε εκκένωση τους δικούς τους πολίτες και επίσης εκκενώνονταν παιδικές κατασκηνώσεις, αλλά και ένοπλες δυνάμεις, τότε είναι σίγουρο ότι η εκατόμβη των θυμάτων δεν θα είχε συμβεί.
Και μάλιστα, αν είχαν ειδοποιήσει κατοίκους και παραθεριστές έγκαιρα, η εκκένωση θα μπορούσε να γίνει με ίδια μέσα. Υπήρχε αρκετός χρόνος, αρκεί η τροχαία και οι αστυνομικές αρχές να κάνανε τη δουλειά τους για να απομακρυνθεί ο κόσμος από το διάβα της φωτιάς.

Γιατί δεν έγινε; Όπως πληροφορούμαστε από στελέχη της πυροσβεστικής τόσο στο αρχηγείο του Σώματος, όσο και από τη διοίκηση στο μέτωπο της πυρκαγιάς στην Καλλιτεχνούπολη και το Νέο Βουτζά, η σύσταση για εκκένωση της περιοχής από Ραφήνα έως Μαραθώνα δόθηκε προς την πολιτική ηγεσία πριν καν αρχίσει να ξεφεύγει η πυρκαγιά από κάθε έλεγχο στο Νταού Πεντέλης. Πριν καν φτάσει ο κ. Τσίπρας στο κέντρο επιχειρήσεων η ηγεσία της πυροσβεστικής είχε ήδη εισηγηθεί την εκκένωση της περιοχής.
Απορρίφθηκε από τον ίδιο τον κ. Τσίπρα, αλλά και τους καθ’ ύλην υπουργούς για λόγους αποτροπής ενός πιθανού πανικού. Πίστευαν ότι ο μεγάλος κίνδυνος για θύματα δεν προερχόταν από την πυρκαγιά, αλλά από την πρόκληση πανικού από μια άστοχη ειδοποίηση για εκκένωση του πληθυσμού. Η ηγεσία της πυροσβεστικής, όπως πληροφορούμαστε έσωθεν, απλά πειθάρχησε στην πολιτική εντολή, χωρίς ούτε καν να διαμαρτυρηθεί, ή να απειλήσει με παραιτήσεις.

Αμέσως μετά τη σύσκεψη του κ. Τσίπρα στο κέντρο επιχειρήσεων, η οποία επί της ουσίας ήταν για τις κάμερες, άρχισαν να βγαίνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στελέχη της κυβέρνησης με πρώτο και καλύτερο τον κ. Πολάκη, οι οποίοι κατακεραύνωναν όποιον μιλούσε για πιθανό κίνδυνο σε ανθρώπινες ζωές. Όλες οι κραυγές απελπισίας και απόγνωσης από τον όλεθρο που άρχιζε να αποδεκατίζει ανθρώπινες ζωές καταγγέλθηκαν ως βρώμικη προπαγάνδα εναντίον της αριστερής κυβέρνησης.
Κάτι ανάλογο συνέβη και στο καθ’ αυτό μέτωπο της φωτιάς.
Όταν η πυρκαγιά έφτασε στην Καλλιτεχνούπολη και Νέο Βουτζά, οι επικεφαλής των κλιμακίων της πυροσβεστικής ενημέρωσαν τους υπεύθυνους αντιπεριφερειάρχες, που βρισκόταν στην περιοχή. Οι αντιπεριφερειάρχες δήλωσαν στους επικεφαλής της πυροσβεστικής ότι ούτε η Περιφέρεια, αλλά ούτε και οι οικείοι Δήμοι δεν διέθεταν σχέδια εκκένωσης των περιοχών. Οι επικεφαλής αντέτειναν ότι αρκεί μια ειδοποίηση προς όλους τους πολίτες, γιατί ακόμη υπήρχε χρόνος εκκένωσης με ίδια μέσα.

Οι αντιπεριφερειάρχες ειδοποίησαν την κ. Δούρου, η οποία κατόπιν συνεννόησης με το Μαξίμου, έδωσε εντολή να μην πανικοβάλουν τον κόσμο με άσκοπες ειδοποιήσεις. Κι έτσι καμιά ειδοποίηση δεν εκδόθηκε στον κόσμο για εκκένωση της περιοχής.

Δεν γνωρίζω αν όλα αυτά ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Το σίγουρο είναι ότι ταιριάζουν με τα γεγονότα. Οι ανθρώπινες ζωές χάθηκαν γιατί πρωτίστως η πολιτική ηγεσία σκεφτόταν με όρους επικοινωνιακού παιχνιδιού.
Αν είχαμε ανεξάρτητη δικαιοσύνη και δικαστές με ανάστημα, θα έλεγα ότι όλα αυτά οφείλουν να εξιχνιαστούν από τις δικαστικές αρχές. Αν είχαμε όντως δικαιοσύνη που σέβεται τον εαυτό της και τον έντιμο πολίτη, που υποτίθεται ότι πρωτίστως έχει καθήκον να προστατεύει, θα είχε εκδώσει ήδη εντολές σύλληψης όλων των υπευθύνων πολιτικής προστασίας τόσο σε επίπεδο Περιφέρειας, όσο και σε επίπεδο Δήμων, τουλάχιστον για εγκληματική αμέλεια με κόστος ανθρώπινες ζωές.

Με πρώτους την Περιφερειάρχη και τους Δημάρχους της περιοχής, γιατί αυτοί σύμφωνα με το νόμο φέρουν την πρώτη και κύρια ευθύνη για την ενεργοποίηση των σχεδίων πολιτικής προστασίας. Κι αυτό γιατί κανένας τους δεν εφάρμοσε το σχέδιο έκτακτης ανάγκης που οφείλουν οι φορείς αυτοί να έχουν σε ανάλογες περιπτώσεις επ’ ωφελεία των πολιτών.
Θα έπρεπε να είχε εκδώσει εντολές σύλληψης τόσο των υπευθύνων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, όσο και της ηγεσίας των Σωμάτων και υπηρεσιών πολιτικής προστασίας. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο.
Και τότε να είστε σίγουροι, θα μαθαίναμε τουλάχιστον την αλήθεια για το έγκλημα αυτό. Αλλά μην περιμένετε να κάνει η δικαιοσύνη τη δουλειά της. Αν την έκανε τόσα χρόνια, δεν θα ήμασταν σ’ αυτό το απαράδεκτο χάλι σαν πολιτεία και σαν κοινωνία. Δεν θα ήμασταν καν υπό καθεστώς κατοχής των Ευρωπαίων με το Σύνταγμα της χώρας κουρέλι.

Αντί γι’ αυτό, χαιρόμαστε ως άλλοι εξωνημένοι Ρωμαίοι πολίτες τον άρτο και το θέαμα από τις απίστευτες κοκορομαχίες των παλιών ενόχων της σωρείας των εγκλημάτων που μας έφτασαν έως εδώ, με τους νέους ενόχους. Τους παρακολουθούμε να μαλλιοτραβιούνται στις αρένες της τηλεθέασης για το ποιος ευθύνεται περισσότερο. Οι πρώην, ή οι νυν; Όμορφος κόσμος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος!»

Το άρθρο του σας το παρουσιάσαμε χωρίς καμία παρέμβαση. Καθαρά από δημοσιογραφική άποψη έπρεπε να παρουσιάσουμε αυτή την τοποθέτηση. Το εάν ισχύει, ή οχι θα το δούμε άμεσα. Ομως όταν κάποιος βγαίνει δημοσίως και κάνει τόσο ηχηρή αποκάλυψη, τότε κάτι συμβαίνει.

Οπως σας είχαμε αποκαλύψει στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, ουδέποτε οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου έλαβαν sms για την εκκένωση της περιοχής, τόνισε ο δήμαρχος, Βαγγέλης Μπουρνούς.
«Εγώ ρώτησα το τμήμα Πολιτικής Προστασίας και το Κέντρο Ελέγχου, δηλαδή αυτό που δίνει τις εντολές και είναι το συντονιστικό όργανο. Μου είπαν ότι δεν πήραν sms. Αυτή την ενημέρωση έχω. Αν το έστειλε σε κάποιον που δεν είναι στο κέντρο επιχειρήσεων, είναι σαν μην το έχει στείλει», εξήγησε ο κ. Μπουρνούς μιλώντας στον ρ/σ Realfm.
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ζητά «σιωπή απ΄ όσους ουρλιάζουν νυχθημερόν» για τις φωτιές για να… «πλήξουν την κυβέρνηση»

Με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αννέτα Καββαδία ζητά «σιωπή απ’ όσους ουρλιάζουν νυχθημερόν» για τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την περασμένη Δευτέρα την ανατολική Αττική.
Μάλιστα, τονίζει ότι «όπως δεν αποδράσαμε ποτέ από τις ευθύνες μας, δε θα το κάνουμε ούτε και τώρα».

Η ανάρτηση της Αννέτας Καββαδία

Αναρωτιέμαι ειλικρινά : εσείς που ουρλιάζετε νυχθημερόν – βλέποντας στην εθνική μας τραγωδία, την ευκαιρία να πλήξετε την κυβέρνηση – έχετε,άραγε, βιώσει την οδυνηρή, βίαιη, απροσδόκητη απώλεια; Έχετε,άραγε, έρθει αντιμέτωποι με τον ξαφνικό θάνατο δικού σας ανθρώπου; Έχετε αναλογιστεί τι αισθήματα προκαλει; Θα ξέρατε τότε, ότι το μόνο που αποζητάς είναι σιωπή και σεβασμός. Όχι ουρλιαχτά και κραυγές «ιερής αγανάκτησης». Δεν καταλαβαίνετε ότι ασχημονείτε;;
ΥΓ : ´Οπως δεν αποδράσαμε ποτέ από τις ευθύνες μας, δεν θα το κάνουμε ούτε και τώρα. Με απόλυτο σεβασμό στη μνήμη όλων όσοι τόσο άδικα χάθηκαν, αναλαμβάνουμε πλήρως την πολιτική ευθύνη και μαζί τη δέσμευση για την εξάλειψη χρόνιων, κληρονομημένων παθογενειών. Και όπως είπε ο Πρωθυπουργός της χώρας #tsipras : «εδώ είμαστε και δεν έχουμε σκοπό να δραπετεύσουμε«.

Τα σχόλια δικά σας!


πηγή: pentapostagma.gr

8 σχόλια:

 1. Μην βγείτε εκτός θέματος πάλι στα σχόλια..
  και αντί να ασχοληθείτε με το θέμα φωτιά-κυβέρνηση.. πλακωθείτε να ασχολείσθε με τον Καζάκη κλπ.. λες και δεν ξέρουμε τί σκατά εστί Καζάκης...
  Πάρτε κι αυτό νά'χετε:
  http://esxatianasxesi.blogspot.com/2018/07/blog-post_356.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αντε μπράβο γιατί μας έχουν πηδήξει με τον Καζάκη είναι αυτός που και καλά θα μας σώσει ο επόμενος. Να διαβάσουνε καλά πριν επιλέξουν οι ελλαδίτες τον επόμενο σωτήρα αει σιχτίρ πια με τους σωτήρες που ψάχνουν από όλους αυτούς που επιτρέπει το σύστημα γιατί ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ θα τους είχαν καθαρίσει προ πολλού. Οποιοι κυκλοφορούν ειδικά στην εποχή μας και μιλούν ανοιχτά κλπ κλπ και καταγγέλουν είναι δικοί τους ωρέ Ελληνες. Ακόμα δεν το πήρατε το μάθημα τί άλλο θέλετε να πάθουμε δηλαδή; ΔΠ

   Διαγραφή
 2. Διαβαζωντας την αναρτηση της κας. Αννετας Καββαδια μου πεσαν τα μαλλια. Ηλιου φαεινωυερον πλεον οτι θα φαμε ολο το Ουκρανικο πακετο. Αρχιστε να μαθαινετε περι Ουκρανιας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Είπαμε...
  http://esxatianasxesi.blogspot.com/2018/07/blog-post_316.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ31 Ιουλίου, 2018 10:27

  Αφού τους γουστάρουνε οι δυτικοί αυτοί γιατί να φύγουν;αν φύγουν θα μακελεψουν τον τόπο.Παλιά συνταγή των κομμουνιστών.Βρείτε ένα παλιό άρθρο της πράβντα για το γεωπολιτικό μέλλον του κόσμου και θα δείτε με πόση ακρίβεια γράψανε αυτά που τραβάμε τώρα.Και έχει και συνέχεια.Δείτε στο YouTube ένα βίντεο για το υπερμνημονιο από τον stranger για το μέλλον μας.Μας πηδάνε και εμείς δακρυζουμε.Τέρμα το κλάμα.Να τους ξεσκίζουμε πρώτοι και όχι με πορείες στο κέντρο αφού εκεί προστατεύονται καλά.Περιφερειακά να τους χωθεί καλά το δάχτυλο μέσα.Για να μην χρειαζόμαστε διαβατήριο να ταξιδέψουμε στον τόπο μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Το παιχνιδι καπου αλλου εχει αρχιζει να γυριζη. ΘΑ ΓΥΡΙΣΗ ΚΙ* ΕΔΩ!

  https://twitter.com/undrcvrasspiee/status/1023997115205206016

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Άντε πάλι τα συριζέϊκα μαθηματικά! Είχαμε 29/7 88+( σωροί: Στέλλας Χριστοφίδου, Πόπης Σιαπκαρά, Ελένης Σαρίεβα, 13χρονος Δημήτρης Αλεξόπουλος, Μάκης Βονικολόπουλος)+( τις δίδυμες 9χρονες αδελφούλες, συν η γιαγιά και ο παππούς, την ηθοποιό Σπηλιώτη και τον σύντροφο της, την 42χρονη που πέθανε στην ΜΕΘ)=91
  91+(νεκρός στο κόκκινο λιμανάκι και στην Γλυφάδα)+(Αθηνά Καραλή, Σπύρος Κάκαρης, 4 από οικογένεια Κατσουλάκη, Νίκος Κοσσόρας)=91
  Μήπως πρέπει εσείς οι δημοσιογράφοι να αναρτήσετε λίστα νεκρών, για να μάθουμε όχι μόνο πόσοι είναι οι νεκροί, αλλά να μάθουμε τα ονόματα τους, γιατί ήταν Άνθρωποι και όχι αριθμοί…
  Έτσι δεν θα γίνονται λάθη να προσθέτουμε κάποιον 2 φορές, ή να μην ξέρουμε το σύνολο των αδικοχαμένων…
  Ακόμα πόσοι είναι οι αγνοούμενοι και πόσοι οι μη ταυτοποιημένοι στα νεκροτομεία;
  Α.Α

  ΑπάντησηΔιαγραφή