«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Drain the swamp σε Ουάσιγκτον κι Αθήνα Τραμπ!!! (βίντεο)



Βίντεο: Ο Τραμπ «κλείνει το μάτι» στον Πούτιν - Ο Τσίπρας πήγε «να του βγάλει το μάτι»!

 

Έκλεισε το μάτι στον Β.Πούτιν ο Ν.Τραμπ; Αυτό αναφέρει η πλειοψηφία των ξένων δημοσιογράφων που καλύπτουν την συνάντηση κορυφής στο Ελσίνκι.
Η στιγμή που προκάλεσε τις συζητήσεις στο κέντρο τύπου, στο οποίο έχουν συγκεντρωθεί εκατοντάδες δημοσιογράφοι απ’ όλο τον κόσμο, ήταν εκείνη όταν ο Πούτιν και ο Τραμπ εμφανίστηκαν ενώπιον των δημοσιογράφων για να κάνουν τις πρώτες τους δηλώσεις πριν την έναρξη των τετ-α-τετ συνομιλιών τους στο προεδρικό μέγαρο του Ελσίνκι.
Στο πλάνο της κάμερας στο οποίο απεικονίζεται την εμφάνιση τους αυτή, φαίνεται ο Αμερικανός πρόεδρος , ενώ κάθεται στα δεξιά του Πούτιν, στρέφει κάποια στιγμή το βλέμμα του προς τον Ρώσο πρόεδρο και μοιάζει σαν να του κλείνει το μάτι, δείγμα ότι τα έχουν βρει σε πάρα πολλά θέματα.
Φυσικά η κίνηση εκτός από συμβολική είναι και ουσιαστική.
Όπως κατέδειξε η σημερινή, ιστορική για πολλούς, συνάντηση Τραμπ-Πούτιν στο Ελσίνκι,  οι δυο ηγέτες εκτός από την πραγματική διάθεση για ειλικρινη διπλωματία μεταξύ τους έχουν και εξαιρετική χημεία και αυτό έγινε αμέσως φανερό.
 Ο Αμερικανός και ο Ρώσος πρόεδρος βρίσκονται σε μια περίοδο όπου είναι έτοιμοι να κλείσουν όλα τα ανοικτά ζητήματα των μεταξύ τους σχέσεων, (φυσικά αυτό θα απαιτήσει χρόνο αλλά η αρχή έγινε) κάτι που φέρνει την ελληνική κυβέρνηση πλήρως ανακόλουθη, με το κλίμα που η ίδια διαμόρφωσε στις ελληνο-ρωσικές σχέσεις, κλίμα που δεν έχει καμία θέση στη νέα γεωγραφία στην Ευρώπη και στην περιοχή ειδιότερα.
Επιπρόσθετα ανεξάρτητοι διπλωματικοί  παρατηρητές στην Αθήνα σημείωναν ότι πιθανότατα το όλο σκηνικό με τις απελάσεις των δύο ανώτατων Ρώσων διπλωματών να έχει στηθεί  από «κύκλους» της Ουάσιγκτον, κύκλους που πολεμούν τον Ν.Τραμπ προκειμένου να δημιουργήσουν όσο περισσότερα προβλήματα μπορούσαν πριν την συνάντησή τους.
Το ίδιο και με τις κατηγορίες του γενικού Εισαγγελέα κατά των 12 Ρώσων πρακτόρων οι όποιες δημοσιοποιήθηκαν λίγες ημέρες πριν τη συνάντηση στο Ελσίνκι.
Πρόκειται για τον περίφημο «βάλτο της Ουάσιγκτον» που έχει μιλήσει κατ΄ επανάληψη ο Τραμπ εξ ου και το σύνθημα περί "αποξήρανσής" του (drain the swamp).
Μέσα σε αυτό το κλίμα η Ελλάδα αντιδρώντας σπασμωδικά προχωρά σε απελάσεις Ρώσων διπλωματών, αποκομμένη πλήρως από τη νεά ατμόσφαιρα των αμερικανο-ρωσικών σχέσεων.
Να σημειωθεί ότι ενώ Τραμπ και Πούτιν βρίσκονται σε αυτό το καλό κλίμα, ο Τσίπρας , και όπως αναφέρουν ρεπορτάζ φιλοκυβερνητικών εφημερίδων πήρε στην "πλάτη" του όλη την ευθύνη για τις απελάσεις!
Αυτό γιατί όπως επίσης διαρρέεται έφτασε στα χέρια του φάκελος στον οποίο αναφερόταν η «αντεθνική» δράση των Ρώσων διπλωματών φτάνοντας στο σημείο «αγανακτισμένος» να φωνάξει: «Ως εδώ»!
Ακόμη ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο ήταν η μπάλα ποδοσφαίρου που δώρισε ο Πούτιν στον Τραμπ κατά της διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που ακολούθησε το ιστορικό τετ α τετ των δύο ηγετών στο Ελσίνκι.
Ο Πούτιν αφού ευχαρίστησε τον Τραμπ για τα καλά του λόγια αναφορικά με τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δώρισε την επίσημη μπάλα του Μουντιάλ στον αμερικανό ομόλογό του, με αφορμή και τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου από τις ΗΠΑ το 2026.
Βέβαια, ο Τραμπ, αφού περιεργάστηκε λίγο την μπάλα δεν την κράτησε. Την πέταξε στην Μελάνια Τραμπ, για τη δώσει στον γιο τους.

 

πηγή

10 σχόλια:

  1. Πρώην διευθυντής της CIA ζητά την παραπομπή Τραμπ για εσχάτη προδοσία!
    Διπλωματία
    17/07/2018 - 08:03
    πηγη : iellada.gr
    ☆ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ☆

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΩΣΤΑ, Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ.ΜΑΣ ΤΟ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ "ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ"...!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να ομολογήσω ότι το έθεσες πολύ ωραία Σοφία μου!
      🙂

      Διαγραφή
  3. Εχω την εντύπωση από άρθρα και σχόλια σε άλλους ιστότοπους,
    πως υπάρχουν ακόμα πολλοί χρήσιμοι ηλίθιοι και στα δύο κομουνιστικά στρατόπεδα της γης!


    "Αγαπητέ κύριε Στάλιν

    Αλληλογραφία 1941-1945

    Γιόζεφ Β. Στάλιν, Φράνκλιν Ντ. Ρούσβελτ"

    http://www.biblionet.gr/book/137042/Stalin,_Josif_Vissarionovich/%CE%91%CE%B3%CE%B1%CF%80%CE%B7%CF%84%CE%AD_%CE%BA%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%B5_%CE%A3%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CE%BD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μονο που δεν θα ειναι για πολυ με τους
    νεοταξιτες εβραιους η ελλαδα.
    Σε λιγους μηνες θα αλλαξει το σκηνικο.
    Η πατριδα μας θα γινει ξανα η
    ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ.
    ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018
    Την δυνατότητα να "βλέπουν" πολλά χιλιόμετρα κάτω από τη Γη έχουν πλέον οι Ρώσοι επιστήμονες...και οχι μονο...
    ☆☆☆☆
    Οι επιστήμονες από τρία μεγάλα ρωσικά ερευνητικά ιδρύματα έχουν σημειώσει σημαντική πρόοδο στον τομέα της τομογραφίας του μιονίου, δημιουργώντας συσκευές εντοπισμού που επιτρέπουν στους γεωλόγους να «βλέπουν» πολλα χιλιομετρα και τρισδιαστατα κατω απ'την γη. (πηγη:κορφιατικο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018
    ΕΚΤΑΚΤΟ!!Ο Β.ΠΟΥΤΙΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ON CAMERA ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!!ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ Η ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΛΑΣΠΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ Β.ΠΟΥΤΙΝ!!ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΣ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ!!ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!9 ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ!!ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ!!- Α Π Ο Λ Α Υ Σ Τ Ε
    ...Τ Ο Ν....!!!
    (πηγη : volcanotimes)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 17/07/2018
    Ειδική οικονομική ζώνη…η Μύκονος...!!!
    ☆☆☆
    Διαβάζουμε ότι η Μύκονος είναι η απόδειξη ότι οι Έλληνες μπορούν να κάνουν θαύματα με την προϋπόθεση ότι θα καταφέρουν να βγάλουν από τη μέση το κράτος. Η Μύκονος είναι το μόνο ελληνικό (για την ώρα) έδαφος που το κράτος και όργανά του είναι σχεδόν ανύπαρκτα.
    (πηγη : ιχνος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ...!!!
    Αμερικάνικο μέσο …: «Ανυπεράσπιστο» το ΝΑΤΟ απέναντι στα Ρωσικά όπλα !!!!
    ΔΙΕΘΝΗ. - 20 Ιούλ 2018 - 10:38



    Το σύμπλεγμα πυραύλων Iskander-M. Φωτογραφία αρχείου
    Μόσχα, 19 Ιουλίου -RIA Novosti. Η Αμερικανική έκδοση του Military watch συνέκρινε[1] το επιχειρησιακό-τακτικό πυραυλικό συγκρότημα Iskander με τις δυνατότητες του συστήματος πυραυλικής άμυνας του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Συμμαχία δεν έχει τίποτα να αντιταχθεί στα Ρωσικά όπλα.

    «Λαμβάνοντας υπόψη την εμπειρία των συστημάτων μάχης για την χρήση των συστημάτων Patriot, είναι απίθανο να είναι σε θέση να υποκλέψει»τους Iskanders «, έτσι ώστε τα αντικείμενα του ΝΑΤΟ θα παραμείνουν σχεδόν ανυπεράσπιστα μπροστά από το ρωσικό σύμπλεγμα,»-σημείωσαν οι συντάκτες του άρθρου.
    ☆ΦΑΝΤΑΣΟΥ Σ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡ-ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018
    Ανελέητος πόλεμος στο εσωτερικό των ΗΠΑ: «Το βαθύ κράτος σχεδιάζει πραξικόπημα κατά του Τραμπ» – «Ανταρσία από στελέχη του στρατού και των μυστικών υπηρεσιών»

    Ο οξυδερκής και πολύπειρος ενδοσκόπος των εγκεφάλων της Ουάσιγκτον Δρ. Πωλ Γκραιγκ Ρόμπερτς -οικονομολόγος, καθηγητής, συγγραφέας, πρώην υπουργός και αρχισυντάκτης της Εφημερίδας του Χρηματιστηρίου, προχωράει σε αποκαλύψεις που θα συζητηθούν σε ένα άρθρο φωτιά.
    (πηγη : giorgosthalassis.blogspot.gr)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.