«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Βίαιη επίθεση από όχλο μουσουλμάνων δέχτηκαν Ιρανοί που έχουν γίνει χριστιανοί στο «Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων» στο Κουτσόχερο της Λάρισας, την περασμένη εβδομάδα, ενώ η αστυνομία καθόταν και παρακολουθούσε. Προσπάθησαν να τους κάψουν (Σιγή από τα ελληνικά media)



Βίαιη επίθεση από όχλο μουσουλμάνων δέχτηκαν Ιρανοί που έχουν γίνει χριστιανοί στο «Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων» στο Κουτσόχερο της Λάρισας, την περασμένη εβδομάδα, ενώ η αστυνομία καθόταν και παρακολουθούσε.

Η αμερικάνικη χριστιανική οργάνωση “222 Ministries”, η οποία βοηθά τους Ιρανούς χριστιανούς, δήλωσε την Πέμπτη στην International Christian Concern, (χριστιανική οργάνωση η οποία ασχολείται με τα δικαιώματα των χριστιανών διεθνώς), πως η επίθεση έγινε την ώρα που στον προσφυγικό καταυλισμό μια μικρή ομάδα χριστιανών είχε συγκεντρωθεί για μελέτη της Βίβλου και προσευχή.

Οι χριστιανοί, που είχαν περάσει από την Τουρκία στην Ελλάδα, προσέλκυσαν την προσοχή των μουσουλμάνων στον καταυλισμό.
"Ο όχλος τους επιτέθηκε, τους απειλούσε με μαχαίρια και χτύπησε τους άνδρες, με αποτέλεσμα να νοσηλευτούν δύο από αυτούς. Δύο γυναίκες και δύο μικρά παιδιά δέχτηκαν απειλές με μαχαίρια, ενώ χύθηκε βενζίνη στο κοντέινέρ τους. Του αποκάλεσαν 'kaffirs' (άπιστους) και τους είπαν να φύγουν από τον καταυλισμό", αναφέρει η οργάνωση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έφθασαν στην International Christian Concern (ICC) ο όχλος αποτελείτο από ιρακινούς μουσουλμάνους που ζούσαν στο hot spot και είχαν βάλει στόχο μια ομάδα Ιρανών χριστιανών που ήταν όλοι τους πρώην μουσουλμάνοι που είχαν μεταστραφεί στον χριστιανισμό και μιλούσαν για την πίστη τους.

Σύμφωνα με την 222 Ministries, επτά Ιρανοί "διέσχισαν την Τουρκία και έφτασαν στην Ελλάδα και στην περιοχή της Θεσσαλονίκης όπου και κατέληξαν σε έναν προσφυγικό καταυλισμό στη Λάρισα. Ενώ βρισκόταν εκεί, άρχισαν τις συναντήσεις ως μια μικρή ομάδα σε ένα από τα κοντέινερ όπου στεγάζονταν , όπου άρχισαν να συγκεντρώνονται και μερικοί άλλοι".

"Οι υπόλοιποι τους αντιλήφθηκαν και την Κυριακή ένας όχλος τους επιτέθηκε, τους απείλησε με μαχαίρια και χτύπησε τους άνδρες και έχυσε στο κοντέινερ βενζίνη. Μάλιστα όταν ήρθε το ασθενοφόρο, ο μουσουλμανικός όχλος προσπάθησε να αποτρέψει την είσοδό του στον καταυλισμό. Η ελληνική αστυνομία δεν έκανε τίποτα, καθώς υστερούσε σε δυνάμεις μπροστά στον όχλο των 30-40 ανθρώπων", συνεχίζει η 222 Ministries.

Ο Απόστολος Θεοδωράκος ποιμένας της Ελεύθερης Ευαγγελικής Εκκλησίας στη Λάρισα λέει: «Πριν ξυπνήσω να πάω στη δουλειά μου (μια κυρία) μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι ήταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο γιατί αυτή και ο σύζυγός της είχαν δεχθεί επίθεση από μια ομάδα μουσουλμάνων. Έτρεξα στο νοσοκομείο και βρήκα αυτήν με το παιδί της, τρομοκρατημένη, και με χτυπήματα". Και συνεχίζει "μια ομάδα 30-40 ανθρώπων είχε έρθει ... κατηγορώντας τους ότι είναι Χριστιανοί και πηγαίνουν στην εκκλησία. Στην πραγματικότητα, κάποιος έριξε ένα εύφλεκτο υγρό μέσα στο κοντέινερ και κάποιος προσπάθησε να βάλει φωτιά".

Όλα τα θύματα της επίθεσης διέφυγαν και από τότε βρίσκονται σε ασφαλή χώρο. Έχει κατατεθεί μήνυση στην αστυνομία.

Η Claire Evans, περιφερειακή διευθύντρια του ICC, δήλωσε: «Όποτε ένας μουσουλμάνος γίνεται χριστιανός, το κάνει με μεγάλο κίνδυνο. Αυτοί οι πιστοί συχνά διώχνονται από τους συγγενείς και τις οικογένειές τους και γίνονται θύματα βίας από τους πρώην ομοθρήσκους τους οι οποίοι τους θεωρούν αποστάτες. Συχνά πρέπει να φύγουν από τα σπίτια τους και να ξεκινήσουν τη ζωή τους από το μηδέν. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτοί οι πιστοί στο Κουτσόχερο δέχτηκαν επίθεση από έναν όχλο. Ενώ είμαστε ευγνώμονες ότι κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι αυτός ο όχλος μπορούσε να συνεχίσει τη βία χωρίς καμία αστυνομική παρέμβαση. Οι επιτιθέμενοι πρέπει να λογοδοτήσουν ενώπιον του νόμου".
ΚΟ / πηγή

πηγή ανάρτησης: Κόκκινος ουρανός

6 σχόλια:

  1. ο κόσμος έχει σιχαθεί την ελληνική αστυνομία κι ακόμα περισσότερο τους σιχαίνεται όταν τους βλέπει μέσα στους ιερούς ναούς να το παίζουν ευλαβικοί πιστοί χριστιανοί, ο μισθός τους, η άδεια τους κι η πάρτη τους, ίδια ξεφτίλα και οι ένοπλες δυνάμεις, σίχαμα όλοι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ08 Ιουλίου, 2018 13:31

    ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΑΓΙΟΤΟΚΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΒΟΗΘΑΝΕ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΄΄ΤΙΜΗΜΕΝΑ΄΄ΜΑΤ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ,ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ,ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΤΛ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ Μ.Κ.Ο ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΞΕΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ(ΤΟΣΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝΕ)ΠΟΥ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΟΨΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΡΟΝΤΙΟΝΩΦ ΚΑΙ ΤΟΣΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ YOU TUBE.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ ΤΑ ΖΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ''ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ''ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΛΑΙΜΑΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ,ΝΑ΄ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΤΡΩΝΕ.ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΑΡΑΓΑΝΕ ΠΡΙΝ Η ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΑΝΕ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΑ HOT-SPOT.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΛΑΡΟΥΧΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝΕ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝΕ ΝΕΚΡΟΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΜΜΙΑ.Ο ΜΟΝΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΓΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑ ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι αστυνομικοί θα δείξουν υπερβάλλοντα ζήλο σε όσους δεν πάρουν κάρτα πολίτη, άλλωστε οι φυλακές γι αυτό αδειάζουν όπως βλέπουμε να απελευθερώνονται οι εγκληματίες κι άλλοι να μην συλλαμβάνονται καν, τον καστανά χωρίς απόδειξη όμως τον συλλαμβάνουν, σχετικά με αυτό έχουν μιλήσει μεγάλοι άγιοι της ορθοδοξίας πχ Αγιος Παίσιος που περιγράφει επακριβώς και την στημένη ταλαιπωρία στην οποία θα υπόκεινται οι πιστοί από τους αστυνομικούς πχ άλλος άγιος ο Νικολάι Ραγκόζιν βίντεο του στο youtube ο συγκεκριμένος ειπε ότι πρώτα θα αδειάσουν τις φυλακές, οι φυλακές θα είναι σαν αποθήκες στην συνέχεια περιγράφει γιατί θα το κάνουν αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν θα αρχίσουν ονομαστικά να παίρνουν οι αστυνομικοί τις μηνύσεις από διεθνείς οργανισμούς προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε συνεργασία και με άλλες χώρες αλλά και ομαδικές μηνύσεις Ελλήνων από κάθε μετερίζι κυρίως από νομικούς κύκλους για αυτά τα αίσχη που παρακολουθούμε όπως στις Πρέσπες, τότε θα καταλάβουν ότι δεν έχουν απολύτως κανέναν προστάτη σε τέτοιες βαριές κατηγορίες , τότε θα κληθούν να απολογηθούν σε δικαστήρια εντελώς μόνοι ως θλιβερά επίορκα μισθωτά όργανα. Στις δικαστικές αίθουσες δεν ισχύει το ΄΄εκτελούσα διαταγές ‘’ δεν νοείται διαταγή για κάποιον που ορκίστηκε να προστατεύει τον πολίτη να του επιτίθεται και να προκαλεί σωματικές βλάβες αλλά και ψυχικές και κάποιες φορές ανεπανόρθωτες όπως το να πετάς χημικά και κρότου λάμψης σε ηλικιωμένους και παιδιά! Θα έχουν νομικό πρόβλημα στο μέλλον ακόμα και οι συνδικαλιστές τους , είναι γνωστά τα ονόματα όλων, διότι δεν αντέδρασαν στις εγκληματικές πράξεις εναντίον πολιτών όπως στις Πρέσπες, δεν έκαναν ούτε μία δήλωση, αντιθέτως οι αστυνομικοί των Πρεσπών πήραν και άδεια , αυτοί λοιπόν φροντίζουν την ασφάλεια του πολίτη;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα το πω χοντροκομμένα και συγνωμη γι αυτο:
      Θα κόψουμε κωλους όταν πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας! Γιατί νομοτελειακά, σε αυτή την κατάληξη θα οδηγηθούν τα πράγματα, έστω κι αν σφαγουν οι μισοί πραγματικοί Έλληνες.

      Διαγραφή