«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

O ευτελισμός της ανθρώπινης ύπαρξης στο Πεδίον του Άρεως (την εποχή της προδοσίας και του αίσχους)

του Δημήτρη Καλαντζή


Σχόλιο Διόδοτου: 
Μια κατάσταση που...τόσο μα τόσο λατρεύει η Δούρου να συνεχιστεί στην περιοχή, κι όποιος έχει αντίρρηση είναι φασίστας, ρατσιστής, χρυσαυγίτης... δηλαδή όλοι οι γύρω κάτοικοι που τρώνε στη μάπα καθημερινά αυτή τη φρίκη, μέσα κι έξω από το πάρκο, και διαμαρτύρονται.. είναι χρυσαυγίτες.
 

Έχω βρεθεί για μισή ώρα μπροστά από την είσοδο του εγκαταλελειμμένου αναψυκτηρίου “Green Park”, περιμένοντας με τη μηχανή, μια φίλη μου που θα ερχόταν με το ΚΤΕΛ από Μαραθώνα...

Περιφέρονταν γύρω μου σαν ζόμπι, καμιά σαρανταριά ανθρώπινα ράκη, πρεζόνια, μέσα στην βρώμα και το τρομακτικό βλέμμα του αρπακτικού που θα σου αρπάξει την τσάντα ή θα σε στραβοκοιτάξει. Γυναίκες και άνδρες. Τα δύο στα πέντε ήταν αλλοδαποί και κατάλαβα πως μόνο μέσα σε τέτοιες παρακμιακές ομάδες μπορεί να υπάρξει πολυπολιτισμικότητα. Ένα γκέτο από τρομακτικά φρικιά που απέπνεε του κόσμου τις λοιμώδεις αρρώστιες.

Δεν υπερβάλλω σε τίποτα. Μπορείτε όποτε θέλετε να πάτε, κατά προτίμηση μεταξύ 8 και 10 το απόγευμα, για να τα δειτε με τα ίδια σας τα μάτια.

Θυμάμαι που σε κάποια στιγμή έκανα το λάθος να μιλήσω σε έναν από τους υπαλλήλους, μέσα στα κοντέινερ, που βγάζουν τα εισιτήρια.
"Πώς αντέχετε φίλε μου με όλη αυτή την παρακμή και την αθλιότητα γύρω σας;.." του είπα.
Και τότε με κοιτάει με γουρλωμένο, ή μάλλον με γυρισμένο μάτι..και μου λέει ΚΡΑΥΓΑΖΟΝΤΑΣ!.."Και τί θες να κάνουμε...να πάρουμε μια καραμπίνα και να αρχίσουμε να καθαρίζουμε;;;....".
Ή είχε λαλήσει..ή ήταν συριζο-οπαδός που όμως τον παραπέταξαν εκεί ενώ τού είχαν τάξει καλύτερο διορισμό, παρόλα αυτά..κάτι τέτοιες ερωτήσεις του φαίνονταν μάλλον χρυσαυγίτικες και πατήθηκε ένα κουμπάκι για να ξεσπάσει. 


Η αλλοφροσύνη πάντως..γενικώς βασιλεύει σε αυτό το κομμάτι της Αθήνας, στην Μαυροματαίων, έξω από το Γυμναστήριο και το Green Park, στα ΚΤΕΛ Αττικής.



O ευτελισμός της ανθρώπινης ύπαρξης στο Πεδίον του Άρεως

του Δημήτρη Καλαντζή στο postmodern.gr

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018, 19:30, Πεδίον του Άρεως. 

Μία κοπέλα κείτεται ανάσκελα στις πλάκες του περίβολου της εκκλησίας των Παμμέγιστων Ταξιαρχών στο Πεδίον του Άρεως. Δίπλα της στέκονται δύο άτομα που συχνά σκύβουν και ψάχνουν τα πράγματά της. Από το δρομάκι, έξω από τον περίβολο της εκκλησίας, δεν μπορώ να διακρίνω εάν η αναίσθητη κοπέλα είναι λιπόθυμη ή έχει πεθάνει. Βρίσκεται πάντως σε στάση νεκρής…

Καλώ τους άνδρες της εταιρείας σεκιούριτι που φυλάνε το Πάρκο και πλησιάζουμε μαζί προς το σημείο. Η κοπέλα είναι ζωντανή αλλά ανασαίνει με δυσκολία.
«Δεν έχει τίποτα. Απλά κοιμάται», λέει ο άνδρας που στέκεται κοντά της και έψαχνε νωρίτερα τα πράγματά της. «Είχε τέσσερις μέρες να κοιμηθεί – θα ξυπνήσει αύριο πια», συμπληρώνει η γυναίκα.
Δίπλα στην αναίσθητη κοπέλα βρίσκεται μία σύριγγα…
Γνωρίζω από πρώτες βοήθειες και ζητώ από τους φύλακες να βοηθήσουν να τη γυρίσουμε στο πλάι για να μπορεί να ανασαίνει καλύτερα.
«Μην την ακουμπάτε, έχει aids!», προειδοποιεί η γυναίκα.


Επιμένω και καταφέρνουμε να τη γυρίσουμε.
Οι άνδρες των σεκιούριτι καλούν το ΕΚΑΒ με κάποιον προβληματισμό. «Ξέρεις, συμβαίνει συχνά να έρχεται το ΕΚΑΒ και μετά να ξυπνούν οι τοξικοεξαρτημένοι και να τους βρίζουν…»
Αρχίζουν να μαζεύονται στο σημείο κι άλλοι τοξικοεξαρτημένοι. Προσπαθούν να τη ξυπνήσουν, ρίχνοντας νερό στο πρόσωπό της, ώστε να μην έρθει το ΕΚΑΒ. Δεν θέλουν να έρθει το ΕΚΑΒ. Για κάποιο λόγο θέλουν την αναίσθητη κοπέλα εκεί…
Εκείνη όμως, παρά τα νερά και τα χαστουκάκια δεν αντιδρά.

Κάθε ένας που την πλησιάζει ρίχνει και ένα ψάξιμο στα πράγματά της…
Δεν κρατιέμαι και βάζω τις φωνές: «δεν ντρέπεσαι να κλέβεις τα πράγματα της κοπέλας την ώρα που είναι αναίσθητη από χρήση; Θα ‘θέλες να σου κάνουν το ίδιο;»
«Και τι σε νοιάζει ρε φίλε; Θα είσαι κι αύριο εδώ; Εγώ θα είμαι και θα της τα δώσω τα πράγματα… Για να τα φυλάξω τα πήρα… Δεν έχει τίποτα η κοπέλα. Αλλά που να καταλάβεις εσύ που δεν «πίνεις»… Έτσι ζούμε εμείς…»
«Θέλεις να μου πεις ότι είναι κανονικό να βρίσκεται η κοπέλα αναίσθητη στις πλάκες, περιτριγυρισμένη από αγνώστους που την κλέβουν;»
«Και γιατί να είναι κανονικό να έχει σπίτι και να χρωστά δάνεια και να πληρώνει λογαριασμούς, όπως εσύ; Ο καθένας κάνει την επιλογή του… Κι εμένα μπορεί να μη μου αρέσει η ζωή σου αλλά δεν σου λέω τίποτα…»
«Είναι επιλογή να πεθαίνεις μέρα με την ημέρα στο Πάρκο;»
«Κανείς δεν πεθαίνει. Θα ξυπνήσει η κοπέλα… 90% θα ξυπνήσει. Να μην κοιτάς, αν δεν σου αρέσει».
«Δεν μπορώ να μην κοιτάω. Θα ήμουν κτήνος αν δεν κοίταγα. Η κοπέλα χρειάζεται βοήθεια».

Η κουβέντα οδηγείται σε αδιέξοδο, την ώρα που περισσότεροι τοξικοεξαρτημένοι κάνουν φύλλο και φτερό τα πράγματα της αναίσθητης κοπέλας, απλώνοντας στις πλάκες του περίβολου της εκκλησίας μπλουζάκια, σουτιέν και φτηνά καλλυντικά…
Υποθέτω ότι ψάχνουν για κρυμμένα χάπια…

Φτάνει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τη συνοδεία αυτοκινήτου της εταιρίας σεκιούριτι. Οι δύο άνδρες του ΕΚΑΒ πλησιάζουν την κοπέλα με γάντια και παίρνουν τον σφυγμό της. Οι άλλοι τοξικοεξαρτημένοι τους προειδοποιούν ότι έχει aids και επιμένουν ότι δεν έχει τίποτα – απλώς κοιμάται.

Ο ένας άνδρας του ΕΚΑΒ τούς ρωτάει το όνομά της. Το γνωρίζουν οι περισσότεροι. Όνομα και επίθετο. Ο άνδρας του ΕΚΑΒ φωνάζει δυνατά το όνομά της. Η κοπέλα αρχίζει να κουνιέται ελάχιστα…
«Μαρία (ψεύτικο όνομα), θέλεις να έρθεις μαζί μας στο νοσοκομείο;», της λέει και την τραντάζει…
Η κοπέλα δείχνει να κάνει μεγάλη προσπάθεια για να βγει από τον λήθαργο. Βγάζει όμως μόνο κάποια άναρθρα μουγκρητά…
Ο άνδρας των ΕΚΑΒ επιμένει πιο δυνατά: «Μαρία, θέλεις να σε πάμε σε νοσοκομείο;»
Η κοπέλα μάλλον συγκατανεύει αλλά οι τοξικοεξαρτημένοι γύρω της, εν χορώ φωνάζουν «Όχι, όχι, δεν θέλει. Μην την πάρετε!»
Η αρχική (μάλλον) συγκατάνευση της «Μαρίας» γυρνάει (μάλλον) σε άρνηση. Στην πραγματικότητα όμως η κοπέλα το μόνο που θέλει (και μπορεί) είναι να επιστρέψει στον λήθαργό της… Δεν είναι σε θέση να αποφασίσει για τίποτα.

Οι άνδρες των ΕΚΑΒ σηκώνονται από πάνω της και ξεκινούν να αποχωρήσουν…
«Μα έτσι θα την αφήσετε;»
«Δεν μπορούμε να την πάρουμε με το ζόρι…»
Απομακρύνονται προς το όχημα τους…


Μία τοξικοεξαρτημένη με πλησιάζει και με ρωτάει γιατί δεν την πήραν μαζί τους. «Αντέδρασαν οι φίλοι της», της απαντώ…
«Α, κατάλαβα, θα γίνει πάρτι απόψε…»
«Τι εννοείς;»
«Ε, δεν καταλαβαίνεις; Όλοι αυτοί θα γ… απόψε. Πρώτη φορά θα είναι; Κανονικό πάρτι, σου λέω…».

Φίλες και φίλοι, την ώρα που εγώ γράφω αυτές τις γραμμές από την ασφάλεια του σπιτιού μου και την ώρα που εσείς διαβάζετε αυτές τις γραμμές από την ασφάλεια του δικού σας σπιτιού, είναι πολύ πιθανόν μία αναίσθητη κοπέλα, τοξικοεξαρτημένη, άστεγη, ίσως με aids να ΒΙΑΖΕΤΑΙ επανειλημμένα από δεκάδες άνδρες κάθε ηλικίας, εθνικότητας και κατάστασης υγείας στον περίβολο της εκκλησίας των Ταξιαρχών του Πεδίου του Άρεως…
Καλη νύχτα στην κοινωνία μας.

πηγή
το είδαμε εδώ

5 σχόλια:

  1. Η αλλοφροσύνη βασιλεύει παντού από άκρη σε άκρη. Γιατί είχε μυρίσει ο Κολοκοτρώνης το ψάρι στην ουρά;

    Οσοι δεν είμαστε ΤΡΕΛΟΙ καταλαβαίνουμε πως όλα αυτά που γίνονται στην Ευρώπη και ιδιαίτερα στην Ελληνορθόδοξη Ελλάδας μας , είναι εντελώς παράλογα.
    Εχουμε κατανοήσει τι προσπαθούν να μας αναγκάσουν να παραδεχθούμε;
    ΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ …ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟ!

    Τι είπε ο "μάγκας" στον κύριο; Εσύ που πληρώνεις ΦΟΡΟΥΣ είσαι καλλίτερος από εμένα τον ναρκομανή; Εχει άδικο; Πληρώνουμε ενοίκιο στο σπίτι μας και το 80% (και βάλε) του εισοδήματος μας στο κράτος !!!
    Μας αναγκάζουν να καταγράψουμε ηλεκτρονικά την περιουσία μας , “τα χρυσά δόντια”, για το καλό μας!!! Ναι έτσι λένε σε όλα τα νομοσχέδια . Προς όφελος του λαού για να μας τα αρπάζουν ΝΟΜΙΜΑ!
    Λοιπόν πρέπει να είναι κάποιος μαστουρωμένος ναι η όχι για να μην αντιδρά;
    Εχει δίκιο λοιπόν ο "μάγκας".
    ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ;
    ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ,
    ΟΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΠΕΙΡΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ,
    ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ!!!
    Δεν το πιστεύεται; Πάρτε για αρχή ένα χάπι εναντίον της ομοφοβίας – ούτε αυτό θα το πιστεύεται – και έπονται και όλα τα υπόλοιπα.

    “ΟΙ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ
    ...
    Β) Τελικά, ίσως να είναι ορθότερο η ονομασία του ιστολογίου μας να αλλάξει και από ‘Για μια Δεξιά Κοσμοθεώρηση’ να γίνει: ‘Το ημερολόγιο ενός καταρρέοντος πολιτισμού’…
    http://theodotus.blogspot.com/2018/07/blog-post_17.html

    Μήπως τελικά η συνεχής επικέντρωση μας σε επιμέρους εθνικούς στόχους, για αρχή στην Μακεδονία μας , τώρα στην Βόρειο Ηπειρο, σε λίγο νησιά Αιγαίου Ιονίου έπειτα Κρήτη και πάει λέγοντας είναι εκτός των άλλων που έχετε αναλύσει και με το παραπάνω, ένας πονηρός τρόπος του συστήματος εξουσίας για να χάνουμε την συνολική εικόνα από τα μάτια μας;
    Σε καθημερινή σχεδόν βάση νομοθετούν στην βουλή τόσα αντίχριστα ,ανθελληνικά και αντικοινωνικά νομοσχέδια , τα οποία με μαθηματική ακρίβεια οδηγούν στην εξαφάνιση του Ελληνορθόδοξου πολιτισμού μας για αρχή και στην γενοκτονία όλων των Ελλήνων συν τω χρόνω!

    Μήπως θα ήταν σκόπιμο στα συλλαλητήρια για τα εθνικά θέματα να μπούν και συνθήματα της καθημερινότητας π.χ.
    για την επιχειρούμενη κατάργηση της Χριστιανικής Ορθόδοξης θρησκείας μας,
    για τους κεφαλικούς φόρους ,για την λεηλασία της εθνικής και ατομικής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ιδιοκτησίας μας ,
    για τον εξευτελισμό των ηθών (η Ελληνορθόδοξη μέχρι πρότινος ηθικότατη Ελλάδα μας κατάντησε ένα μεγάλο πορνείο-,μια ματιά στους δρόμους που κατάντησαν παραλίες αρκεί ) ,
    για την ακρίβεια (ο πληθωρισμός στα είδη πρώτης ανάγκης τρέχει με χίλια) , για την ανεργία και τα τετράωρα που αντικατέστησαν τα οκτάωρα με μισθούς ίσους με ένα ενοίκιο παλαιού διαμερίσματος,
    για τις συντάξεις ,
    για τα μαθήματα στα σχολεία και στα πανεπιστήμια ,
    για την μη ύπαρξη ουσιαστικού ανταγωνισμού ανάμεσα στις πολυεθνικές (“ΚΡΑΤΙΚΟ μονοπωλιακές”) επιχειρήσεις οι οποίες μας "γδέρνουν" κανονικά και με τον νόμο με προσφορές ...,
    για την επιχειρούμενη αντικατάσταση μας με λαθρομετανάστες ,
    για τους φόρους στα καύσιμα που έγιναν είδος πολυτελείας ,
    για τον ενφια που θα καταργούσαν ,
    για την υγεία τα νοσοκομεία ,
    για τον φ.π.α. που έγινε ίσος με το ¼ του μισθού μας , για …

    Όλα αυτά τα φλέγοντα για την καθημερινότητα μας ζητήματα , μαζί με τα εθνικά (στα οποία υπερεπικεντρώσαμε διότι πραγματικά το αξίζουν, αφήνοντας όμως στο απυρόβλητο την κυβέρνηση ΚΑΙ την αντιπολίτευση ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΤΟΞΟ, για όλα τα άλλα )
    θα μπορούσαν άνετα
    ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ …
    Είναι όλα αυτά τα θέματα τα (οικονομικά-κοινωνικά) στα οποία βασίστηκε για 100 χρόνια η αριστερά , ανεδείχθη και αγαπήθηκε από τους αδαείς μέσω των “αγώνων της για την ευημερία των Ελλήνων” (ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ) , τα οποία (ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ) ΠΡΕΠΕΙ να της γυρίσουν μπουμεραγκ.

    Αρκεί βεβαίως στα συλλαλητήρια με τα νέα και παλαιά συνθήματα, να μην επιτρέψουμε να εμφανιστούν επικεφαλής τίποτα μίκηδες γλέζηδες και λοιποί αμετανόητοι αριστεροί για να μας σώσουν από τους “αριστερούς”!

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ...ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΣΑ ΠΟΛΥ...ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ...ΝΑ ΦΑΜΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ...ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΝΑΜΕ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΙ Μ' ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ...ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ Ο ΧΑΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΙΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΣΚΗΝΗ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΜΙΑ ΜΥΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ...ΘΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΜΕΙΝΕΙ...ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΨΗΛΑ ΚΙ ΑΝ ΕΦΤΑΣΕ Η ΨΥΧΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ...ΓΙΑΤΙ Η ΛΥΠΗ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΠΙΣΩ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΙΣΤΗ ΟΜΩΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΜΟΝΟΝ ΕΚΕΙ ...ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ...ΣΤΑ ΘΕΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ...

    https://www.youtube.com/watch?v=6s_gn1RvQW0 ΚΩΣΤΑ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Η Ο ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ...ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ HEAVYMETALAS ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ...ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΕ HI-FI ΜΕ ΗΧΕΙΑ ΤΩΝ 2.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ HI-FI ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ 16 ΜΟΥ [ TO 1990 ]......

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗ,

      ΩΣ ΜΠΑΣΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΝΤΙ-ΤΖΕΪ ΚΑΙ ΗΧΟΛΗΠΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΟΥ, ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΜΑ:

      ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΟ ΤΑΙΡΙΑΣΤΟ ΕΚΟ, ΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΟ ΟΡΓΑΝΟ ΗΧΟΛΗΠΤΙΚΑ, ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΡΑΜΠΑΣΣΟ.

      ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ: ΝΑΙ, Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΘΑΝΑΤΗ. ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!

      Διαγραφή
  3. https://www.google.gr/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fcontent.audioreview.com%2Fchannels%2Faudioreview%2Fimages%2Fproducts%2Fproduct_328105.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.audioreview.com%2Fproduct%2Fspeakers%2Ffloorstanding-speakers%2Fjamo%2Fd870.html&docid=CNshv7-qIC234M&tbnid=5-qR60wAdbFOsM%3A&vet=10ahUKEwiOmdXrmbbcAhUjh6YKHWVWAj4QMwgwKAEwAQ..i&w=175&h=175&bih=652&biw=806&q=JAMO%20D%20870&ved=0ahUKEwiOmdXrmbbcAhUjh6YKHWVWAj4QMwgwKAEwAQ&iact=mrc&uact=8
    ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΨΙΘΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ...ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINK ΣΕ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΠΟΠΗΣ...ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΟΜΩΣ ΣΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ...ΟΣΟ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΘΕΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΠΡΟ-ΥΠΗΡΧΑΜΕ ΣΤΗΝ ΘΕΙΚΗ ΣΚΕΨΗ...ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΣ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ...ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ!
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ, ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΑ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΠΑΤΑΣ ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ ΚΑΙ "ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΕΣΜΟΥ ΣΕ ΝΕΑ ΚΑΡΤΕΛΑ"

      Διαγραφή