«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

ΠΕΘΑΝΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ! - ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΗΣ SEEBRIG ΠΟΥ ΕΔΕΡΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΩΣ ΜΑΤ! - ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Mr.V ! (βίντεο-απόσπασμα)







το είδαμε εδώ

11 σχόλια:

  1. Κώστα,

    Το πήραν Ελληνοαμερικανοί πατριώτες
    http://greeknewsondemand.com/2018/07/13/πεθανε-η-κοπελα-που-χτυπηθηκε-απο-τα-μα/
    και αναμεταδίδουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το είδα.

      Κι εχθές το βράδυ, μεταξύ 11 και 12:30, μπήκαν ξαφνικά στο Διόδοτο..900 άτομα από Κίνα, στο άρθρο κυρίως του Γκουριώτη. Να έγινε άραγε το ίδιο και στο προνιούς;

      Διαγραφή
  2. Πλάκα θα 'χει να γίνεις γνωστός μέχρι και στην Κίνα Διηνέκη. Το φαινόμενο της πεταλούδας. Αυτή η ιστορία με τον πολυεθνικό στρατό κατοχής της Ελλάδας, που σκότωσε τον πρώτο πολίτη, έχει πολύ δυναμικό. Καλά λέω εγώ ότι πρέπει να ενημερωθούν ξένοι δημοσιογράφοι και να έρθουν μαζί μας στο στρατόπεδο της SEEBRIG σε συγκέντρωση. Να πέσουν οι προβολείς στο έγκλημα.

    Μόνο βρέστε τα στοιχεία αυτής της Ελληνίδας και των συγγενών της. Αντί να ψάχνετε για ηγέτες ουρανοκατέβατους, γίνετε εσείς οι ηγέτες. Τώρα. Βρείτε την. Μας διαβάζει κανείς από τους συγκεντρωμένους στο Πισοδέρι; Ποιο νοσοκομείο είναι κοντά και τι τηλέφωνο έχει;

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να βγουν οι συγγενείς της μπροστά και να μιλήσουν.

      Διαγραφή
    2. Γιώργο,

      διατύπωσα κι εγώ αυτή την ερώτηση μέσα από το ιστολόγιο και σε σχόλια σε άλλα ιστολόγια. Μουγκαμάρα. Ούτε οι συγγενείς στους οποίους κυρίως απευθυνόμουν. Μάλλον το κουκούλωσε η κυβέρνηση μέσω των συγγενών. Με απειλή;..με χρήματα;..με πειστήρια ότι είναι θέμα εθνικής ασφαλείας και θα προκαλούσε τεράστια ζημιά, οπότε αν αγαπούν την πατρίδα τους να την θάψουν σε στενό οικογενειακό κύκλο και να μην μιλήσουν σε κανένα;... Δεν ξέρω. Αν η κοπέλα όντως ζούσε, η ίδια η κυβέρνηση θα έβαζε τα μήντια να το διαλαλήσουν. Βρωμάει πολύ η υπόθεση.

      Διαγραφή
    3. Διηνέκη,

      το greek news on demand έχει βάλει και ένα ερωτηματικό στον δικό μου τίτλο. Όταν ακούω όμως εγώ τον Άγγελο Βασιλειάδη, παρουσιαστή της εκπομπής Μr V και πιλότο, πολύ σοβαρό άνθρωπο σύμφωνα με πληροφορίες, και αγωνιστή, να λέει πως "κατέληξε", τότε είναι σίγουρο. Κάτι ξέρει. Με αυτόν μάλλον πρέπει να επικοινωνήσουμε.

      Διαγραφή
    4. https://www.facebook.com/indiannaspirit/posts/10215063793962533

      Έλενα Καραγιαννίδου το όνομa της.

      Ο σύνδεσμος που δίνεται μέσα στο ποστ βγάζει page not found

      Διαγραφή
  3. προσοχη στον νεοταξιτη φραγκο φραγκουλη, που θα φτιαξει κομμα...
    προσοχη!

    Προτεινω να ψηφισουμε τον ελληνα στρατηγο Αυφαντη για να διωξουμε τους προδοτες και τις εφεδρειες τους. Μπορει ο στρατηγος Αυφαντης να ειναι ηλικιωμενος αλλα τα εχει 400 και εχει αποδειξει οτι ειναι ελληνας. Αγωνιζεται χρονια τωρα για να μας ξυπνησει.
    Μολις διωξουμε ολους τους προδοτες, μετα θα εχουμε ολον τον χρονο να επιλεξουμε εναν νεοτερο και τον καλυτερο εκ των ελληνων!
    Στοχος μας πρωτος να διωξουμε τους εχθρους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΙΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΗ-ΦΑΝΤΗ ! ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ

      Διαγραφή
  4. Ουτε ΗΓΕΤΕΣ υπαρχουν αλλα ουτε και
    ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ...δυστυχως η ελλαδα ειναι ενα "τιποτα" με μπολικο "καθολου"...,
    ΣΗΜΕΡΑ..φιλαρακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκπληκτική είναι και η σιωπή των κομμάτων της Βουλής. Είναι μεγάλο επίτευγμα για τη Νέα Τάξη να ελέγχει όλα τα κόμματα. Είναι ντροπή και καταγράφονται στη μαύρη βίβλο και όσοι Ανώτατοι Δικαστικοί και Στρατιωτικοί ανέχθηκαν και ανέχονται όλους τους προδότες

    ΑπάντησηΔιαγραφή