«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Ποιος Φώσκολος... Ποιος Σπίλμπεργκ... "TSIPROSYMMORIA FILMS"... IN ACTION!! (βίντεο, σχόλια Twitter κ.ά.. 🙂 )


Το στημένο βίντεο του Μαξίμου, από την επίσκεψη Τσίπρα -σαν τον κλέφτη- στο Μάτι: Κομματόσκυλα και άνθρωποι του πολιτικού του γραφείου παρίσταναν τους κατοίκους!

Η παρακάτω φωτογραφία είναι μία από τις λίγες που μοίρασε το Μέγαρο Μαξίμου, στην οποία κάποιοι άνθρωποι φαίνονται να είναι μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα κατά την επίσκεψή του στο Μάτι.

Είναι η μοναδική φωτογραφία που δείχνει ότι ο πρωθυπουργός συνομίλησε και με πολίτες στη διάρκεια της επίσκεψής του στον τόπο της τραγωδίας.

Σε όλες τις άλλες φωτογραφίες ο πρωθυπουργός είναι μόνος με τον φωτογράφο του Μαξίμου ή με τους άνδρες των ομάδων διάσωσης ή με τους άνδρες της ασφάλειάς του.

Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί οι 3 άνθρωποι που φαίνονται στη φωτογραφία πίσω από τον Αλέξη Τσίπρα και τους δύο διασώστες;

Η ξανθιά κυρία πίσω απο τον μελαχρινό νεαρό είναι η διευθύντρια του Γραφείου του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου. Λέγεται Ελευθερία Χατζηγεωργίου. Η μελαχρινή κυρία με τα μαύρα γυαλιά ηλίου που κρατάει ένα iPhone στο χέρι είναι η διευθύντρια του Γραφείου του Αλέξη Τσίπρα. Λέγεται Γιάννα Πεπέ. Και ο μελαχρινός κύριος που τις συνοδεύει είναι ένας από τους άνδρες ασφαλείας του πρωθυπουργού...



[Η στημμένη μηχανικός του δείχνει τις μάντρες κι ο Τσίπρας ρωτάει «δηλαδή δεν υπάρχει πρόσβαση στη θάλασσα;», για να λάβει την απάντηση «καμία». Άλλο ένα επικοινωνιακό σόου αφού πίσω από τις μάντρες υπάρχει γκρεμός 5-10 μέτρων και αυτός είναι ο λόγος που υπάρχουν... για να μην πέφτουν οι κάτοικοι στο γκρεμό όπως έπεσε η 13χρονη και σκοτώθηκε στην προσπάθειά της να γλιτώσει απ' τη φωτιά]

Στη δημοσιότητα δόθηκε το βίντεο από την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα από την επίσκεψη στο Μάτι.

Εκεί ο Αλέξης Τσίπρας επιθεώρησε την άδεια από πολίτες καμένη περιοχή συνοδεία του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Εκεί ενημερώθηκε από το επικεφαλής του στρατού για την παροχή βοήθειας από τις Ενοπλες Δυνάμεις στους πυρόπληκτους.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός συνομιλεί μάλλον με μία μηχανικό, η οποία λέει πως υπάρχουν μάντρες στα σημεία που υπήρχε πρόσβαση στη θάλασσα. Με τον πρωθυπουργό να ρωτάει «δηλαδή δεν υπάρχει πρόσβαση στη θάλασσα;», για να λάβει την απάντηση «καμία». Στη συνέχεια του είπε πως όλοι στην περιοχή θέλουν να γίνει κάτι καλύτερο.

Στις συνέχεια ο πρωθυπουργός μίλησε με μηχανικούς, αλλά και με πυροσβέστες και στρατιωτικούς, τους οποίους και ευχαρίστησε.


Λίγο πριν ολοκληρωθεί το βίντεο εμφανίζεται και ένας κύριος, πιθανότατα κάτοικος της περιοχής, ο οποίος ακούει τον πρωθυπουργό να του λέει για τις προσπάθειες ανοικοδόμησης που θα γίνουν. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, ο κάτοικος της περιοχής με τον οποίο μίλησε ο πρωθυπουργός δεν θέλησε να πει κάτι, λέγοντας: «Ο,τι θέλετε να μάθετε, να το μάθετε από την κυβέρνηση».



 
 



 πηγή: dexiextrem (1, 2)


Παμε Ματι?

Κινησε ο λαοπροβλητος
να επισκεφτει το  Ματι
απο τις 5 το πρωι
πηδηξε απ το κρεβατι

Εφτασε μεσ την σκοτεινια
ειδε την τοπικη του
κατοικο δεν συναντησε
κατουρο στο βρακι του

Τετοιος ξεφτιλας φιλοι μου
δεν εχει βγει στον τοπο
να κρυβεται απ τον λαο
μ εναν γελοιο τροπο

Ψηφισατε μια Λουλου
για να σας κυβερνησει
κι αυτο το ανθρωπαριο
την χωρα εχει πηδηξει









Twitter:




Σχόλιο από το Pronews:

 

6 σχόλια:

  1. "Ο Κώστας Κουτρουμπής που εμφανίζεται στις φωτογραφίες να συνομιλεί με τον Πρωθυπουργό, ήταν διευθυντής στο γραφείο του πρώην υπουργού Γιάννη Παπαθανασίου, επί κυβερνήσεως Ν.Δ. με Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Ο κ.Παπαθανασίου διετέλεσε υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών από 19/9/2007 έως 7/10/2009 και ο κ.Κουτρουμπής ήταν το δεξί του χέρι ως επικεφαλής του γραφείου του."

    https://www.protothema.gr/greece/article/809222/dieuthudis-tou-proin-upourgou-gianni-papathanasiou-o-politis-pou-sunadise-o-tsipras-sto-mati/

    Σιγά που θα τολμούσε να συνομιλήσει με κανένα μέλος της εξαγριωμένης πλέμπας, η χουνταναθρεμμένη κότα με τα επιδέξια μεταξωτά βρακιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λοιπόν τί θυμήθηκα τώρα...
    Το 2013 είχα δει ένα βίντεο το οποίο δεν θυμάμαι πώς λεγόταν, με αφορμή ποια -και πού-καταστροφή είχε προκύψει, ..τέλος πάντων το έστειλα με ημέηλ σε φίλους, το πόσταρα ως σχόλιο σε κανα δυο μπλογκ. Τίποτε άλλο δεν θυμάμαι γι αυτό, ώστε να το έβρισκα ξανά για να το δημοσιεύαμε. Ήταν τους καιρούς που ασταμάτητα τόνιζα όπου μπορούσα, να μην διανοηθούν οι Έλληνες να κάνουν ποτέ αυτόν πρωθυπουργό γιατί "αυτός κι αν μαμίσει τα πάντα.." (όχι τα ζωάκια), ξεπουλήσει, μειώσει σύνορα κλπ..

    Τί έδειχνε και μού έχει μείνει στη μνήμη...

    Είχε μόλις ξεμπερδέψει με ψευτοσυμπαράσταση σε κάποιους κατοίκους... και μόλις με τους δυο σφουγγοκωλάριούς του πήγαινε να μπει στο αυτοκίνητο για να την κοπανήσει γρήγορα γρήγορα... τσουπ ξεφυτρώνει μία ταλαίπωρη γλωσσοκοπάνα κάτοικος με τον σύζυγο να τραβάει βίντεο. Του έλεγε ό,τι τού έλεγε ζητώντας να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των κατοίκων και να μην τους ξεχάσει όταν μιλήσει στη βουλή κλπ.. κι αυτός της απαντούσε 'ναι κυρία μου θα κάνω ό,τι μπορώ' κι άλλες ζορισμένες μπαρουφολογίες, κοιτώντας στο υπερπέραν φυσικά κι όχι στα μάτια την κυρία αυτή.

    Αυτό που μου έχει μείνει είναι περισσότερο το εξής:

    ´Οτι ενώ ακόμα αυτή του μιλούσε την έγραψε τελικά τελείως και μπήκε στο αμάξι το οποίο έφυγε βολίδα, αλλά κυρίως το δολοφονικό βλέμμα και το κούνημα του κεφαλιού που έκανε προς το μέρος των σφουγγοκωλάριων, που μεταφραζόταν ως εξής: "Θα σάς μαμίσω...πώς σάς ξέφυγε αυτή η κ@Riόλα και βρέθηκε δίπλα στο αμάξι;..."

    ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΑΖΕΥΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ "Τ Ι Π Ο Τ Α" ΜΈΣΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι μου θύμησες....
      Ο τσυριζο-τσίπρας δεν ήταν καλός ηθοποιός, μιά ζωή χύμα στο κύμα, καταλήψεις, ταξιδάκια στο εξωτερικό για εξαγωγή επαναστατικού φρονήματος και οργάνωση διαδηλώσεων και μπαρουφολογίες προβεβλημένες από "έγκυρα πρόσωπα" βλέπε παναγιωταρέα...
      Κάποιοι άλλοι προσπάθησαν να είναι πολύ καλοί ηθοποιοί, π.χ. αντώνης σαμαράς.
      Όσο καιρό ήταν στην νδ, έστριβε μετά μανίας μόλις κάποιος πήγαινε να τον αγγίξει, ή να περάσει δίπλα του, δεν άντεχε "την πλέμπα" ο κοπρίτης, τέτοια αποστροφή ούτε ο Μάικλ Τζάκσον με την μικροβιοφοβία δεν είχε!
      Μόλις έκανε την "πολιτική άνοιξη" σήκωσε τα μανίκια και χαιρετούσε τον κόσμο που δεν άντεχε να περνάει δίπλα του στο 1 μέτρο...
      Άστα! Μας έχουν γραμμένους εκεί που δεν ξεγράφει...
      Α.Α.

      Διαγραφή
  3. http://www.zougla.gr/greece/article/entopistike-ptoma-nearou-konta-sto-katafigio-alievmaton-rafinas

    ΑπάντησηΔιαγραφή