«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Το Αναρχικό Στέκι Utopia AD της Κομοτινής βλέπει φαντάσματα "φασιστών" και "ναζιστικών συμμοριών" να το απειλούν, την ημέρα του μεγάλου συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία.

https://1.bp.blogspot.com/-aHL-9p8Q_sw/W0dg1KEv-RI/AAAAAAAAK-8/XTlhd3F55bINOB-381ZZibCMY3q0lTzTACK4BGAYYCw/s1600/37019419_141268800098915_5624891055779348480_n.jpg 
 Τρομαγμένη η προδοτική κυβέρνηση που μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού με τις ζέστες και τις διακοπές, και παρά το φάντασμα της ρωσικής υποκίνησης που επιστράτευσαν, χιλιάδες κόσμος θα τους ξανακράξει στο Πανθρακικό Συλλαλητήριο. Εντωμεταξύ... Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης «ονειρεύεται» ανεξάρτητη Θράκη και ο ψευδομουφτής Κομοτηνής έχει πέσει σε παραλήρημα ονομάζοντας «Νίκη την απώλεια της Ανατολικής Θράκης από την Ελλάδα»


«Είμαστε σε ετοιμότητα»

Αντιφασιστικές περιφρουρήσεις ενόψει του συλλαλητηρίου, εξήγγειλε το Utopia AD

«Οι ντόπιοι φασίστες και οι ομοϊδεάτες τους να το σκεφτούν καλά πριν πατήσουν το ποδάρι τους στις γειτονιές μας», αναφέρουν στην ανακοίνωση τους

«Αντιφασιστικές περιφρουρήσεις» κατά την ημέρα διεξαγωγής του πανθρακικού συλλαλητηρίου που θα πραγματοποιηθεί για τη Μακεδονία την Κυριακή 22 Ιουλίου στην Κομοτηνή, εξήγγειλε το Αναρχικό Στέκι Utopia AD.
Στην ανακοίνωση του κάνει λόγο για «ακροδεξιούς κύκλους» και «γνωστούς παρακρατικούς» που κρύβονται πίσω από ανυπόγραφες αφίσες, προτρέπει όλους όσους συμμετέχουν στα συλλαλητήρια να «εκδιώξουν ή να απομονώσουν τις ναζιστικές συμμορίες» ενώ καταλήγει με το μήνυμα οι «ντόπιοι φασίστες και οι ομοϊδεάτες τους να το σκεφτούν καλά πριν πατήσουν το ποδάρι τους στις γειτονιές μας».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Με την αρχή των διαβουλεύσεων για το μακεδονικό και την ένταξη της Π.Γ.Δ.Μ. σε Ε.Ε. και Ν.Α.Τ.Ο. ξεκίνησε ένας κύκλος αντιδράσεων με συλλαλητήρια και συγκεντρώσεις σε πολλές πόλεις της Ελλάδας. Συλλαλητήρια και συγκεντρώσεις που διοργανώνονται από ακροδεξιούς κύκλους και γνωστούς παρακρατικούς, οι οποίοι κρύβονται πίσω από ανυπόγραφες αφίσες και ‘’ομάδες πολιτών’’.
 Με την κάλυψη των ‘’αγνών πατριωτών’’ βρίσκουν ευκαιρία να βγουν από τις τρύπες τους φασιστικές ομάδες και κάθε λογής ακροδεξιά συμμορία και επιδιώκουν να επιτεθούν σε πρόσφυγες και μετανάστες καθώς και πολιτικούς χώρους, στέκια και καταλήψεις. Σε κάποιες περιπτώσεις το καταφέρανε με αποκορύφωμα το κάψιμο της κατάληψης Libertatia και το πιο πρόσφατο πογκρόμ κατά μεταναστών και προσφύγων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Όλοι αυτοί που συμμετέχουν στα συλλαλητήρια θα μπορούσαν να εκδιώξουν ή έστω να απομονώσουν τις παρακρατικές/ναζιστικές συμμορίες, αλλά επέλεξαν να αποτελέσουν την τέλεια κάλυψη για αυτούς.
Στην πόλη μας έγινε στις 4 Ιουλίου ένα συλλαλητήριο στο οποίο συμμετείχαν περίπου 350-400 άτομα, από κάθε λογής μικροαστό μέχρι δηλωμένους νεοναζί της πόλης. Αυτήν την φορά καλείται στις 22 Ιουλίου Πανθρακικό συλλαλητήριο στην Κομοτηνή με τις ‘’ευλογίες’’ της εκκλησίας και την στήριξη της χουντικής φυλλάδας ‘’Στόχος’’.
Εμείς από την μεριά μας θα είμαστε σε ετοιμότητα με αντιφασιστικές περιφρουρήσεις στους χώρους μας έτοιμοι να τσακίσουμε οποιαδήποτε απειλή. Οι ντόπιοι φασίστες έχουν πληρώσει το τίμημα των επιλογών τους και ξέρουν καλά τι τους περιμένει αν τολμήσουν να μας πλησιάσουν. Καλό θα ήταν να το μεταφέρουν και στους υπόλοιπους ομοϊδεάτες τους και να το σκεφτούν καλά πριν πατήσουν το ποδάρι τους στις γειτονιές μας».  


Και τα τρία θέματα της παρούσης αναρτήσεως τα είδαμε στο  grothia.gr και στο fonirodopis.gr

6 σχόλια:

  1. "Η Διοικούσα Εκκλησία συνηθίζει να στέλνει μηνύματα «ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ». Καιρός πια να αρχίσει και ο Λαός του Θεού (και όχι σκέτο «Λαός») να στέλνει μηνύματα «ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ»."

    https://www.katanixis.gr/2018/07/blog-post_423.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό δέν είναι ανακοίνωση. Ομολογία παρακρατικής ημιαπασχόλησης είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όποιος βλέπει φαντάσματα, έχει μανία καταδίωξης και έμμονες ιδέες στην ψυχιατρική ονομάζεται σχιζοφρενής, ας παρουσιάσουν φωτογραφίες, ονόματα και αποδείξεις ότι στο προηγούμενο συλλαλητήριο όπου συμμετείχαν επώνυμοι φιλειρηνικοί δημότες με παιδιά και ιερείς είχαν παρεισφρύσει τα άτομα που υπονοούν, διαφορετικά ας επέμβει η αστυνομική δικαστική και ψυχιατρική υπηρεσια , είναι επικίνδυνο να ζουν ανάμεσα μας μειοψηφίες με έμμονες ιδέες και διαταραχές που βλέπουν φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν, η αστυνομία τους γνωρίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ουτοπια αυτοαποκαλουνται. Χωρις να το αντιλαμβανονται τι εννοουν, καθοτι ο εγκεφαλος τους κομμουνιστικος πολτος, ουτοπια ειναι η χωρα του πουθενα. Τα ατομα ειναι στο πουθενα, αυτος ειναι χωρος τους, αυτη η ιδεολογια τους, αυτη και η σκατοψυχη τους. Πουθεναδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πουθεναδες μεν...αλλα γαμιαδες
      δε...ΩΣ ΠΟΤΕ..???

      Διαγραφή
  5. Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018
    Αυτοαναγορεύτηκε επίτιμος δημότης του Οροπεδίου Λασιθίου ο Μητσοτάκης..!!!
    Τον “άδειασε” ο δήμαρχος…

    Mπορει χθες ο Κυριακος να ενημέρωνε την Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ ότι “θερινή ραστώνη δεν υπάρχει για τη ΝΔ” αλλά φαίνεται ότι κάποιοι στο επικοινωνικό επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας δεν την “παλεύουν” (ούτε) με τη ζέστη, αφού χάρισαν ένα ακόμα epic failμε αφορμή την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη σε Λασίθι και Ηράκλειο Κρήτης και την (δήθεν, όπως αποδείχτηκε) αναγόρεσή του σε επίτιμο δημότη του δήμου Οροπεδίου Λασιθίου.
    ☆ΑΠΟ ΓΚΑΦΑ ΣΕ ΓΚΑΦΑ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ
    "REXONA"ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΑΛΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ☆.

    ΑπάντησηΔιαγραφή