«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Συνεχής αναβολή μιας δίκης, η οποία πιθανώς θα κατέληγε σε ποινή 2-5 ετών φυλάκισης...



Απ’ότι φαίνεται οι 8 Τούρκοι Πραξικοπηματίες έχουν μεγαλύτερη αξία από τους 2 Έλληνες φρουρούς των συνόρων


Απ’ότι φαίνεται οι 8 Τούρκοι Πραξικοπηματίες έχουν μεγαλύτερη αξία από τους 2 Έλληνες φρουρούς των συνόρων.

Και μάλλον θα πρέπει να είμαστε και υπόχρεοι στον Ερντογάν που δεν προχωράει κανονικά η δίκη … η οποία πιθανώς θα κατέληγε σε καταδικαστική απόφαση και σε ποινή φυλάκισης που οι δύο Έλληνες θα έπρεπε να εκτίσουν .

Το αδίκημα για το οποίο κατηγορούνται επισύρει ποινές από 2 έως 5 έτη φυλάκισης. Και το ότι δεν γίνεται η δίκη είναι προφανώς υπέρ των Στρατιωτικών γιατί συνεχίζουν να υπάρχουν περιθώρια ελιγμών της Τουρκικής Δικαιοσύνης.

Αυτό το ασαφές καθεστώς κράτησης των Ελλήνων επιτρέπει την γρήγορη αποφυλάκισή τους όταν βέβαια η Ελλάδα δείξει κι αυτή ότι έχει καλή θέληση.
Το ότι η Ελλάδα βιάστηκε να υπερασπιστεί και να ξεπλύνει τους πραξικοπηματίες και να τους παρέχει άσυλο παρά τους 296 νεκρούς που προκάλεσαν … και γνωρίζοντας ότι υπάρχουν δύο αθώοι στα χέρια της Τουρκικής Δικαιοσύνης αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι δεν μπαίνει κανείς και τίποτα πάνω από τα συμφέροντα της Αυτοκρατορίας και του ΝΑΤΟ.
Το ότι κυβερνητικά στελέχη και κυβερνητικοί δημοσιογράφοι ειρωνεύονται συνεχώς τον Ερντογάν …σε τι σκέψεις τον οδηγούν;

Η Ελληνική Δικαιοσύνη αθώωσε τους πραξικοπηματίες χωρίς στοιχεία και χωρίς να είναι της δικαιοδοσίας της , έβγαλε πόρισμα δια της τηλεπάθειας … για το ότι ΔΕΝ θα δικαστούν δίκαια οι δολοφόνοι Τούρκων πολιτών στην Τουρκία ..παίζοντας πρακτικά με τις ζωές των δύο Ελλήνων κρατουμένων στην Τουρκία.

Αν ήμασταν εμείς στη θέση του Ερντογάν και βλέπαμε ότι η γειτονική χώρα παρέχει προστασία σε δολοφόνους αμάχων και μας ειρωνεύεται συνεχώς … πως θα απαντούσαμε στην Ελληνική αυτή στάση; Θα στέλναμε μπακλαβάδες στον Τσίπρα για να τον ευχαριστήσουμε ; Θα απελευθερώναμε άμεσα τους Έλληνες κρατούμενους για να σταματήσουν οι κλόουν της κυβέρνησης να μας αποκαλούν ειρωνικά «Σουλτάνο» ;

Η Ελλάδα έριξε πολύ χαμηλά το επίπεδο διπλωματίας με την πολύ ισχυρότερη Τουρκία και τις συνέπειες όλων αυτών των επιλογών …θα τις πληρώσουμε ακριβά.

Απ'ότι φαίνεται οι 8 Τούρκοι Πραξικοπηματίες έχουν μεγαλύτερη αξία από τους 2 Έλληνες φρουρούς των συνόρων 


πηγή

1 σχόλιο:

  1. μόνο αυτοί γνωρίζουν τί περνούν, αν ξέρατε τί είναι τζανταρμά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή