«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

26 Αυγούστου 1071 (βίντεο)




Εδώ.. ξεστραβωνόμαστε!

Ακολουθούμε τους συνδέσμους που μάς προτείνει το ιστολόγιο Έσχατη Γραμμή Ανασχέσεως.


 

5 σχόλια:

  1. Κώστα, διάβασα προ ολίγου την παρακάτω συγκλονιστική είδηση. Εάν αληθεύουν όλα αυτά που περιγράφονται στο άρθρο, τότε η Τουρκία πρέπει να φάει ατομική βόμβα!

    https://kourdistoportocali.com/news-desk/h-mit-ekapse-mati-gia-na-apagagi-tous-8-tourkous/

    Εάν επιθυμείς ανέβασε το άθρο στο ιστολόγιό σου.

    Ιωάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το αναρτώ γιατί έχει πολλές αδυναμίες, όπως πολλά άρθρα του Πορτοκαλιου που κάνουν με κάθε τρόπο αντιπολίτευση για λογαριασμό της ΝΔ. Κι ο Κασιμάτης απ'τα ίδια φυσικά.

      Αυτά που ισχυρίζεται το άρθρο, προϋποθέτουν μία συνωμοσία που είναι οι πάντες αναμεμιγμένοι. Από κυβέρνηση, δημάρχους μέχρι αρχηγό στρατού , πυροσβεστικής και πάει λέγοντας...
      Ούτε στην Αμερική δεν γίνονται αυτά. Στις ταινίες ..ναι.

      Με άλλλα λόγια μπορούμε να πούμε χωρίς πολλές επιφυλάξεις..ότι το άρθρο λέει μακακίες.

      Διαγραφή
    2. Καλώς! Γιά το Πορτοκάλι ίσως να είναι έτσι όπως τα λες. Προσωπικά δεν έχω άποψη. Δεν είναι από τα ιστολόγια που διαβάζω. Το άρθρο το βρήκα μέσω συνδέσμου από άλλο ιστολόγιο.
      Κατά καιρούς και ο Διηνέκης έχει αναρτήσει άρθρα του Πορτοκαλιού στο ιστολόγιό του (όπως και από το ΘΕΜΑ) και θεώρησα ότι ο συγκεκριμένος ιστότοπος θα είχε κάποια αξιοπιστία...

      Καλή συνέχεια...

      Διαγραφή
    3. Σας ευχαριστώ,
      εύχομαι καλή συνέχεια και σε εσάς.
      Όσο για τον Διηνέκη, τα έχω συζητήσει μαζί του και κατά κάποιο τρόπο έχει δώσει και στους αναγνώστες του να καταλάβουν ότι:
      Δεν παραπέμπει σε όλα τα ιστολόγια επειδή είναι αξιόπιστα, αλλά για να πάρουν μια ιδέα οι αναγνώστες τί λέει ο τάδε και ο δείνα σε κάποιο θέμα. Το φίλτρο ενημέρωσης είναι τελικά αποκλειστικά δικό μας. Ανάλογα με τις ιδέες του καθενός και ποιον θέλει να πιστέψει ο κάθε ένας.

      Διαγραφή
  2. Δεν έχεις άποψη ανώνυμε 19:36, αλλά τον Διηνέκη τον ανακατεύεις πάλι...

    Είδες να αναρτώ το συγκεκριμένο άρθρο τού Κασιμάτη; Είδες να το αναρτώ ή να παραπέμπω σε αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή