«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Μπράβο στην κυβέρνηση! Οι κυρώσεις της Ελλάδας, με εντολή των τοκογλύφων, … εναντίον της Ρωσίας, οι συνεχείς επιθέσεις στα Ρωσικά συμφέροντα από τις υπηρέτριες του ΝΑΤΟ και του Ισραήλ… απέδωσαν καρπούς! 6.000.000 Ρώσοι προτίμησαν την Τουρκία για τις διακοπές τους και γύρισαν την πλάτη στην Ελλάδα.

 Α!.. εδώ θα διαφωνήσω μαζί σου Αυτόλυκε. Καθόλου βλάκας δεν είναι ο "κύριος"... 
Φούστης..ναι. Γιατί συνειδητότατα πράττει.. ώστε να μην βοηθήσει καθόλου οικονομικά την Ελλάδα, αλλά να την καταστρέψει, ώστε να ξεπουληθούν τα πάντα αντί πινακίου φακής.

Παρά τα τρομοκρατικά χτυπήματα, παρά τη κατάρριψη του Ρωσικού Τζετ, παρά τις πολιτισμικές διαφορές … οι Ρώσοι επέλεξαν μαζικά την Τουρκία.
Η κυβέρνηση των κλόουν της Ελληνικής Βουλής , εκτός από τον παραγωγικό τομέα, βιομηχανίες, βιοτεχνίες και αγρότες …σκέφτηκε ότι ήρθε η ώρα να καταστρέψει και τον Τουρισμό. Στην αρχή με την αύξηση του ΦΠΑ και τώρα με τις απρόκλητες κυρώσεις εναντίον της τεράστιας Ρωσικής αγοράς.
Παράλληλα …δίνοντας άσυλο στους Τούρκους πραξικοπηματίες … κατάφερε να μειώσει και την προσέλευση των Τούρκων.
Δύο τεράστιες αγορές . ιδανικές για τον Ελληνικό Τουρισμό που είναι ένα «μικρό μαγαζί» που γεμίζει εύκολα , η Τουρκία των 80.000.000 κατοίκων και η Ρωσία των 144.000.000 κατοίκων μας γυρίζουν την πλάτη … γιατί η κυβέρνηση κάνει δημόσιες σχέσεις με το Ισραήλ των 8.500.000 κατοίκων που είναι μία ασήμαντη αγορά με πληθυσμό το 1/10 της Τουρκίας και το 1/18 της Ρωσίας.
Και μόνο το ότι η Ρωσία έστειλε 6.000.000 τουρίστες στην Τουρκία… δηλαδή παραπάνω από τον μισό πληθυσμό της Ελλάδας και 2/3 του πληθυσμού του Ισραήλ … καταλαβαίνουμε πόσο θα βοηθούσε την Ελληνική Οικονομία να μας ερχόντουσαν άλλο 1.000.000 Ρώσοι.

Το Σύριζα κατάφερε και έστειλε 6.000.000 Ρώσους τουρίστες στην Τουρκία...!33

Μόνο που στην Ελλάδα κυβερνούν πράκτορες ξένων συμφερόντων κι όχι των Ελληνικών. 1.000.000 Ρώσοι που θα άφηναν 1 δισ. ευρώ …τουλάχιστον …προτίμησαν την Τουρκία κι έτσι περισσότερα Ελληνικά Ξενοδοχεία θα κατασχεθούν από τις Τράπεζες και την Εφορία και θα αλλάξουν χέρια σε μια νύχτα για πενταροδεκάρες.
Τα ξένα αφεντικά θα βγάζουν λεφτά χωρίς κανένα ρίσκο και με όλους τους νόμους να τους προστατεύουν. Οι άθλιοι της Βουλής θα παίρνουν τα φιλοδωρήματά τους για να θωρακίζουν νομικά τη ληστεία ώστε κανείς να μην μπορεί να την αναιρέσει και να σώσει τις περιουσίες των Ελλήνων. Ότι είχε κάνει κι ο Γιέλτσιν δηλαδή με σύμβουλο τoν Milton Friedman. Μοίρασε τον Ρωσικό Πλούτο σε μερικούς τριαντάχρονους απένταρους πράκτορες των Rothschild …και όλα έγιναν νόμιμα (!) … και σύμφωνα με ειδικούς φωτογραφικούς νόμους που του υπαγόρευσαν φυσικά τα Chicago Boys.

13 σχόλια:

  1. > ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ .. ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ , ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΥΣ

    > ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ .. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ Η Ρ Ω Ω Ν ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

    > ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ .. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΑΓΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ , ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

    > ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ , Δ Ε Ν ΕΜΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

    > ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ , ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

    ΥΓ. ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ Δ Ε Ν ΛΕΓΑΝΕ Π Ο Σ Ο Ι ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ , ΑΛΛΑ Π Ο Υ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οί 300 δέν τό αποφάσισαν μόνοι τους. Υπήρχε Λεωνίδας.

      Τό πλήθος δέν αυτοργανώνεται, ούτε αυτοδιοικείται.

      Πάρε καί διάβασε τό εξαιρετικό βιβλιαράκι τού Γουσταύου λε Μπόν: "Ψυχολογία τών όχλων" καί θά καταλάβεις.

      Δέν είναι ακριβό. Ούτε πακέτο τσιγάρα δέν παίρνεις.

      Διαγραφή
    2. > ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ Κ Α Ι ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ Κ Α Ι ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ,
      ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ''ΣΤΑΘΕΡΕΣ / ΗΘΗ / ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ..

      > Αυτή την φορά ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ , θα ονομάζεται ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ

      > ΑΝΑΜΟΝΗ //

      Διαγραφή
    3. ΥΓ.

      > Ἡ ρίζα ὅλων τῶν κακῶν εἶναι ἡ ὑπερηφάνεια. Ὁ ἄνθρωπος δέν θέλει νά πάει στόν Θεό, γιατί δέν θέλει νά ταπεινωθεῖ, νά κάνει ὑπακοή, δέν θέλει νά βασιλέψει ὁ Θεός μέσα του. Θέλει νά εἶναι κυρίαρχος ὁ ἴδιος.

      Διαγραφή
    4. Αυτοαναιρείται το ίδιο σου το σχόλιο. Καταλαβαίνεις τί μακακιες γράφεις μόνο και μόνο για να είσαι αντιδραστικός?
      Και δεν συμφωνείς, και συμφωνείς με αυτό που σου έγραψε ο Αυτολυκος. Μόνο η ηγετική προσωπικότητα άλλαξε.
      Αρα;...χρειάζεται ηγέτης. Το πλήθος μόνο του δεν..

      Διαγραφή

    5. > ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ ..
      > ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ

      > ΜΑΘΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑ , ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ //

      Διαγραφή
    6. Μισό λεπτό γιατί θα ξεχάσω και τα ελληνικά που ξέρω με εσάς.
      Ή αυτοοργάνωση θα υπάρχει, ή οργάνωση από ηγετική προσωπικότητα.
      Διαλέξτε.

      Διαγραφή
    7. Αφού "> ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ Κ Α Ι ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ Κ Α Ι ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ " ξεκίνα εσύ πρώτος πού είχες τήν ιδέα, νά δώ πόσοι θά σέ ακολουθήσουν.

      Καί κάτσε καί περίμενε πότε θά γίνει ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ πρωθυπουργός ή ΑΓΕΕΘΑ στή θέση τού Λεωνίδα.

      Διαγραφή
  2. Ρωσία επί Γέλτσιν ,χάλι μαύρο
    Ρωσία επί Πούτιν ,υπερδύναμη
    Τι άλλαξε;
    Ο λαός ή ο ηγέτης;
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα είπες όλα, μέ δυό λόγια. Καί νά μήν ξεχνάμε τήν προετοιμασία πoύ έκανε ο Γκορμπατσώφ! Περεστρόϊκα καί πράσειν άλογα.

      Διαγραφή
  3. Οι νεοι στο Βυζαντιο αυτοοργανωθηκαν. Τρεξαν ολοι στα μοναστηρια και αφησαν τον Παλαιολογο στα τειχη μονο του. Οι Οβριοι ζησαν καλα κι* εμεις τρισχειροτερα. Αυτοοργανωση και τριχες κατσαρες. Θεμα για διδακτορικο στο πανεπιστημιο της ΚΝΕ. Αυτολυκε στο 18.12. Εχεις ρεντα, ρε! Δωσε πονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στα πόσα άτομα αρχίζει η ψυχολογία όχλου; Ή δεν υπάρχει όριο; Οι σχολιαστές εδώ είμαστε όχλος; Μήπως έπρεπε να κάνουμε ότι λέει ο πιο έξυπνος και τέλος; Οι αναλύσεις και οι δίκες δια του πληκτρολογίου είναι συμπεριφορά όχλου;

    Είναι αδύνατον ένας εθνικός ηγέτης να οργανώσει τα πάντα σε πληθυσμό 10 εκατομμυρίων. Πολλοί άλλοι πρέπει να κάνουν και αυτοί το κομμάτι τους το οργανωτικό, τοπικά ή θεσμικά. Και ο οικογενειάρχης που καθαρίζει τα χόρτα στο κτήμα του και ζητά από τα παιδιά και τη γυναίκα του να βοηθήσουν, οργάνωση κάνει. Αυτο-οργάνωση είναι όταν οι ηγέτες υπάρχουν αλλά δεν φαίνονται. Και δεν απαιτούν υποταγή λες και απευθύνονται σε σκύλους. Αλλά ήγουν επηρεάζοντας και εμπνέοντας.

    Το λάθος που έκανε ο αξιωματούχος της αστυνομίας που έβαλε υφισταμένους του να κλείσουν τη Μαραθώνος χωρίς να εμποδίσουν ταυτόχρονα τη διέλευση από άλλους δρόμους της ζώνης κινδύνου, θα μπορούσε να το κάνει οποιοσδήποτε. Το επιλήψιμο είναι ότι κρύβεται. Η άρνηση οποιασδήποτε ευθύνης για οτιδήποτε, είναι κλασσικό χαρακτηριστικό της ψυχοπάθειας. Όχι ότι αποκλείεται η σκόπιμη δολοφονική ενέργεια, όταν ξέρουμε τι σατανιστές έχουν καταλάβει θέσεις ελέγχου σε όλους τους θεσμούς.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργο,

      Από μία μικρή συγκέντρωση, μέχρι όπου πάει.

      Οί σχολιαστές δέν είναι όχλος. Είναι μεμονωμένα άτομα σέ μεγάλη απόσταση, καί όχι συγκέντρωση σέ συγκεκριμένο φυσικό χώρο.

      Οί αναλύσεις είναι χρήσιμες, όταν βασίζονται σέ στοιχεία καί γεγονότα. Άν όχι, είναι ΓΝΩΜΗ ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΣΗ, καί καταλήγουν σέ στείρα αντιπαράθεση.


      Βεβαίως καί είναι δυνατόν γιά 10.000.000. Έλα στήν θέση τού κινέζου προέδρου καί 1,5 δις πληθυσμού. Μήν συγκρίνεις τό οικογενειακό περιβάλλον, (πού αποτελείται από συγγενείς καί γνωστούς μεταξύ των), μέ ένα πλήθος αγνώστων μεταξύ τους σέ μιά πλατεία. Είναι πράγματα ανόμοια.

      Δέν υφίσταται οργάνωση χώρας χωρίς ηγεσία. Είναι ανθρωπίνως αδύνατον, όπως δέν υφίσταται στρατός χωρίς αξιωματικούς.

      Φυσικά καί δέν πρέπει νά απαιτούν υποταγή. Τότε έχουμε νά κάνουμε μέ δικτάτορες. Τό λές καί μόνος σου: "επηρεάζοντας και εμπνέοντας".

      Αυτό σημαίνει ότι αυτοί παίρνουν τίς αποφάσεις, καί όχι ό λαός. Αλλιώς θά είχαμε χάβρα καί αναρχία.

      Ο Γουσταύος λε Μπόν χρησιμοποιεί τόν όρο "όχλος" όχι μέ τήν κακή έννοια, αλλά γιά νά διαχωρίσει τήν ψυχολογική κατάσταση μεταξύ όχλου καί μάζας.

      Επίσης λέει ότι ό λαός-πλήθος-όχλος, πές το όπως θέλεις, δέν επιλέγει ηγέτες. Ό ηγέτης επιβάλλεται. Εάν βεβαίως έχει τά προσόντα. Όσο παράξενο κι άν ακούγεται, έτσι είναι. Σκέψου τί χρήμα πέφτει προεκλογικά, τί διαφημίσεις καί εκπομπές, δράση κομματαρχών καί κομματόσκυλων! Είναι κι αυτός ένας τρόπος επιβολής.

      Παλαιότερα υπήρχε κι ό τρόπος τών επαναστατικών κινημάτων καί τού ένοπλου αγώνα. Μέ τή διαφορά ότι πίσω από αυτά βρίσκονταν οί γνωστές δύο υπερδυνάμεις. Στίς μέρες μας έχουμε κάτι ανάλογο, τίς "πορτοκαλί επαναστάσεις", (βλέπε Ουκρανία, αραβική άνοιξη κλπ.), υποκινούμενες όμως από τίς γνωστές Μ.Υ. καί σέ καμία περίπτωση δέν είναι αυθόρμητες, ούτε καί αποτέλεσμα αυτο-οργάνωσης.

      Διαγραφή