«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Ο Στίβεν Σιγκάλ διορίστηκε ως ειδικός εκπρόσωπος των υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας για τους ανθρωπιστικούς δεσμούς μεταξύ της Ρωσίας και των ΗΠΑ!



Τι καθήκοντα ανέθεσε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών στον Στίβεν Σιγκάλ

https://sputniknews.gr/images/60/88/608824.jpg 

Ο Αμερικανός ηθοποιός αναλαμβάνει θέση για την ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ της Ρωσίας και των ΗΠΑ στον ανθρωπιστικό τομέα, χωρίς να προβλέπεται αμοιβή για τη συμβολή του.

Ο Αμερικανός ηθοποιός Στίβεν Σιγκάλ — ο οποίος έχει και ρωσική υπηκοότητα — επιλέχτηκε ως ειδικός εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών για τους δεσμούς μεταξύ της Ρωσίας και των ΗΠΑ σε τομείς φιλανθρωπικής φύσεως, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο.
«Ο Στίβεν Σιγκάλ διορίστηκε ως ειδικός εκπρόσωπος των υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας για τους ανθρωπιστικούς δεσμούς μεταξύ της Ρωσίας και των ΗΠΑ. Στόχος είναι να συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ της Ρωσίας και των ΗΠΑ στον ανθρωπιστικό τομέα», σημειώνει το υπουργείο σε ανάρτησή του στο Facebook.
Παράλληλα, σύμφωνα με το υπουργείου, πρόκειται για μια θέση που σχετίζεται με κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα, χωρίς «χρηματική ανταμοιβή».
Ο Σιγκάλ έλαβε ρωσική υπηκοότητα τον Νοέμβριο του 2016.

πηγή

4 σχόλια:

  1. Συριζάκια με μάσκα χριστιανού,
    το έχω πει πολλές φορές...δεν έχει θέση εδώ μέσα η αντιρωσική προπαγάνδα σας. Γι αυτό μην ξανακάνετε τον κόπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είμαι ''συριζακι''(ποτέ δεν ήμουν) δεν φοράω μάσκες είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος, καθημερινά διαβάζω τις αναρτήσεις σας, σε πολλά συμφωνώ, εξέφρασα απλά την απορία πως ένας Χριστιανός ορθόδοξος πρόεδρος δέχτηκε να συνεργαστεί με έναν "περιούσιο" βουδιστή, αυτό και μόνο. Θα ήθελα πραγματικά να πιστέψω στα φιλελληνικά αισθήματα των Ρώσων, αλλά προτιμώ να πιστέψω στα φιλελληνικά αισθήματα του Τριαδικού Θεού.
    Με φιλικούς χαιρετισμούς και εκτίμηση,
    Ελευθέριος Αγαθαγγελίδης,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμ δεν ήταν μόνο το δικό σας σχόλιο. Σας πήρε η μπαλλα μαζί με τρεις ακόμα, των οποίων γνωρίζω τον τρόπο γραψίματος και τί καπνό φουμαρουν.
      Πάντως δεν έγινε και επίσημο μέλος της κυβέρνησης ο Σιγκαλ.
      Πιστεύω ότι τον διάλεξε για τον θαυμασμό που είχε ο Σιγκαλ στον Πούτιν, για τηνεκτιμηση που έχει ο Σιγκαλ στον Τραμπ, και γιατί ο Σιγκαλ είναι υπόδειγμα πατριώτη και πολυτέκνου. 8 παιδιά έχει νομίζω.

      (Περιουσιους λέμε τους εβραίους, όχι τους βουδιστές. Τώρα γιατί οι νεοταξιτες προωθούν και τον βουδισμο, θα έλεγα ότι προωθούν οτιδήποτε μη χριστιανικο)

      Να είστε καλά κε Αγαθαγγελιδη. Αποτελεί τιμή το ότι μάς εκτιμάτε.
      ΣΥΓΝΩΜΗ που δεν μπορώ να επαναφέρω το πρώτο σας σχόλιο. Έχει διαγραφεί μαζί με τα άλλα.

      Καλημέρα!

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα σας Κε Κώστα,
      δεν θέλω να καταχραστώ τον χρόνο σας απλά να διευκρινίσω και επιτρέψτε μου να χρησιμοποιήσω την έκφραση μια κυρίας που καθημερινά διαβάζω και εκτιμώ (θα καταλάβατε για ποια κυρία ομιλώ) ανήκει στους ‘’όμβριους’’. Δυστυχώς αργούμε πολύ να ξυπνήσουμε!!!
      Σας παραθέτω παρακάτω μεταφρασμένο κείμενο…..

      Ο Steven Frederic Seagal γεννήθηκε στο Λάνσινγκ, Μίτσιγκαν, στην Patricia Anne (Fisher), ιατρική τεχνική, και ο Samuel Seagal, δάσκαλος μαθηματικών γυμνασίου. Οι παππούδες παππούδες του ήταν ρώσοι Εβραίοι μετανάστες και η μητέρα του είχε αγγλικά, γερμανικά και απομακρυσμένα ιρλανδικά και ολλανδικά.

      Διαγραφή