«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

Το μέλλον έρχεται με άλματα - κι εμείς δεν βλέπουμε την τύφλα μας!

του Θανάση Κ. - antinews.gr

 Σχόλιο Διόδοτου: Επιτέλους ένα σοβαρό γεωπολιτικό άρθρο! Πήξαμε στην πρακτοράντζα ως τώρα, όπου ο κάθε "εξυπνούλης', πλαγίως ή ευθέως ευλογούσε τα γένια του χρηματοδότη του. 
 

Ο κόσμος αλλάζει δραματικά γύρω μας. Κι εμείς, απορροφημένοι στο μικρόκοσμό μας, ΔΕΝ το καταλαβαίνουμε...
Και κινδυνεύουμε άμεσα. Όχι από τις αλλαγές που γίνονται. Αλλά διότι αρνούμαστε να τις δούμε. Και να προφυλαχθούμε ή να επωφεληθούμε...

Υπάρχουν, τέσσερις μεγάλες διεθνείς "ανατροπές" που συντελούνται γύρω μας:

* Πρώτον, ο ατλαντικός ρόλος της ίδιας της Τουρκίας βρίσκεται πια σε πλήρη αμφισβήτηση. Και πάντως μια ιδιαίτερα "ανεκτική" στάση των ΗΠΑ απέναντι στις "παρασπονδίες" της Τουρκίας, ήδη από το 2003, μοιάζει σήμερα να έχει τελειώσει. Οριστικά.
Ο Πρόεδρος Τράμπ δεν προχώρησε απλώς σε μια - "αδιανόητη" ως πριν λίγες βδομάδες - επιθετική κίνηση κατά της "πολύτιμης συμμάχου" Τουρκίας! Χτύπησε την Τουρκία καίρια, εκεί που πονάει, στην "αχίλλειο πτέρνα" της, και με τρόπο που δεν "διορθώνεται" εύκολα μετά. Η ζημιά που έκανε στο καθεστώς Ερντογάν δεν αντιστρέφεται με μιαν απλή διορθωτική δήλωση...

* Δεύτερον, οι σχέσεις Αμερικής-Ευρώπης, που καθορίστηκαν επί επτά δεκαετίες από το ΝΑΤΟ, έχουν ουσιαστικά καταρρεύσει επίσης. Το να αποφασίζονται εμπορικές κυρώσεις εκατέρωθεν μεταξύ ... "συμμάχων" υποτίθεται, ακυρώνει ουσιαστικά την ίδια την υπόσταση της "συμμαχίας".
Το ΝΑΤΟ είναι "αδρανές" εδώ και χρόνια. Τώρα είναι πια και "κλινικά νεκρό".
Η πολιτική δεν ανέχεται τα "κενά". Στη θέση του ΝΑΤΟ κάτι άλλο θα δημιουργηθεί. Οι Αμερικανοί ήδη ψάχνουν στην Ευρώπη την ενεργό συμμαχία των "προθύμων". Ξέρουν ότι δεν μπορούν να έχουν στρατηγική σύγκλιση με το σύνολο των τωρινών μελών του ΝΑΤΟ. Ξέρουν ακόμα ότι υπάρχουν χώρες μέλη που θα τολμήσουν να συγκλίνουν στρατηγικά με τις ΗΠΑ, αν αυτό τα διασφαλίζει καλύτερα, απ' ό,τι μια σημερινή "πλαδαρή συμμαχία"...
Κι αυτό ήδη έχει μπει στην ημερήσια διάταξη. Το ξέρουν πολλοί, το καταλαβαίνουν οι πάντες, δεν τολμά να το θίξει ανοικτά κανείς.

* Τρίτον, η ενότητα της ίδιας της Ευρώπης είναι τραυματισμένη ήδη (από το Brexit), αλλά αμφισβητείται πολύ ευρύτερα και δώθε από τα στενά της Μάγχης, στην ηπειρωτική Ευρώπη.
Το μεταναστευτικό είναι μια βαθιά πληγή που προκαλεί τοξικές πολώσεις ανάμεσα στις Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στο εσωτερικό καθεμιάς. Η "αποστασία" της Ιταλίας είναι μια σοβαρή πηγή αποσταθεροποίησης. Η αδυναμία συγκρότησης κοινών θεσμών και κοινών πολιτικών επίσης...
Τώρα καταλαβαίνουν όλοι σιγά-σιγά, αυτό που θα έπρεπε να είναι προφανές: ότι στον σύγχρονο ανταγωνιστικό κόσμο, δεν μπορεί μια δύναμη με παγκόσμιες φιλοδοξίες να παραμένει soft power - και να εναποθέτει την ασφάλειά της στην...hard power μιας άλλης ανταγωνιστικής δύναμης!
Το θεσμικό οικοδόμημα της Ευρώπης - διόλου αμελητέο - δεν είναι υποχρεωτικό να καταρρεύσει. Αλλά τώρα πια μια Ευρώπη "πολλών ταχυτήτων", έχει εντελώς διαφορετικό περιεχόμενο, απ' ότι ως πολύ πρόσφατα.
Μέχρι τώρα, μιλούσαμε για μία-δύο μεμονωμένες ευρωπαϊκές χώρες που μπορούν να μείνουν πίσω, ενώ η "Ενωμένη Ευρώπη" θα προχωρά για όλες τις άλλες.
Τώρα, υπάρχει και το ενδεχόμενο μερικές χώρες να αναδιπλωθούν και να συνεχίσουν μαζί (περί τη Γερμανία, ας πούμε - η "Γερμανική Ευρώπη"), όταν οι περισσότερες άλλες επιλέγουν εντελώς διαφορετικούς γεωπολιτικούς προσανατολισμούς, ως "πρόθυμοι σύμμαχοι" των ΗΠΑ - ή ως balander ανάμεσα στη "Γερμανική Ευρώπη" και τις ΗΠΑ.
Η προοπτική της μικρότερης και συμπαγέστερης "Γερμανικής Ευρώπης" είναι ήδη στο προσκήνιο. Το ίδιο και η συμμαχία των (υπόλοιπων) "προθύμων" απευθείας με τις ΗΠΑ...
Αυτό δίνει ρόλο και στην Γαλλία με τη στενή συνεργασία των Λατινοφώνων χωρών της Ιβηρικής και πιθανόν της Ιταλίας.
Όπως δίνει σπουδαίο ρόλο και στην "απομονωμένη" αυτή τη στιγμή Βρετανία.
Εδώ μιλάμε για εντελώς άλλες προοπτικές για την Ευρώπη...

* Τέταρτον, οι σχέσεις ΗΠΑ-Ρωσίας πλησιάζει η ώρα να τεθούν σε εντελώς νέα βάση. Πιο ρεαλιστική από κάθε άποψη.
Η Αμερική χρειάζεται τη Ρωσία για να αντιμετωπίσει τη μεγάλη πρόκληση του παρόντος: τον επιθετικό και διεισδυτικό ισλαμικό φονταμενταλισμό.
Η Αμερική χρειάζεται τη Ρωσία για να αντιμετωπίσει και τη μεγάλη πρόκληση του μέλλοντος: την ανερχόμενη Κίνα και τις γεωστρατηγικές φιλοδοξίες της.
Αντίθετα η Αμερική δεν θα μπορέσει να αντιμετωπίσει την Κίνα μακροχρόνια, αν στο μεταξύ έχει σπρώξει τη Ρωσία "στις αγκάλες" της Κίνας. Ούτε θα μπορέσει να αντιμετωπίσει την απειλή του Ισλάμ άμεσα, αν δεν συνεργαστεί στενά με τη Ρωσία.
Οπότε κάποτε πρέπει να ενταφιαστούν εκατέρωθεν τα αταβιστικά σύνδρομα του Ψυχρού Πολέμου.
Οι Αμερικανοί πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι κέρδισαν τον Ψυχρό Πόλεμο εδώ και είκοσι χρόνια και ότι η ΕΣΣΔ δεν υπάρχει πια! Δεν έχει νόημα να πολεμάνε ακόμα έναν αντίπαλο που έχουν ήδη... εξοντώσει! Και η Ρωσία πρέπει να συνειδητοποιήσει πως δεν την ωφελεί σε τίποτε να προσπαθεί να πάρει "τη ρεβάνς" από την ήττα της ΕΣΣΔ. Και οι δύο αυτές μεγάλες δυνάμεις, πρέπει να απαλλαγούν η μία από το σύνδρομο του "νικητή" και η άλλη από το σύνδρομο του "ηττημένου". Αυτά που τις ενώνουν από εδώ και στο εξής είναι πολύ πιο σημαντικά πια απ' όσα τις χώρισαν στον παρελθόν.


Ο Πρόεδρος Τράμπ αντιπροσωπεύει και ενισχύει και τις τέσσερις αυτές σεισμικές μετατοπίσεις στο διεθνές σκηνικό:
Δεν είναι ένας "συνηθισμένος" ηγέτης, είναι συχνά χοντροκομμένος ή προκλητικός και "αψυχολόγητος". Στη χώρα του τον πολεμάνε με μανία (αλλά και με υποκρισία). Στην Ευρώπη δεν τον συμπαθούν καθόλου οι κυρίαρχες ελίτ, αλλά ο ίδιος έχει ατζέντα και κερδίζει έδαφος - και μέσα στη χώρα του και διεθνώς:

* Έναντι της Ευρώπης ξεκαθάρισε αυτό που ήταν προφανές εδώ και χρόνια:
--Δεν μπορώ εγώ να πληρώνω για την άμυνά σας κι εσείς να με ανταγωνίζεστε
παντού - και εμπορικά και νομισματικά.

* Έναντι του Ισλαμικού κόσμου ξεκαθάρισε αυτό που λένε και πολλοί στην Ευρώπη - όλο και περισσότεροι μάλιστα:
--Αν θέλετε να έλθετε στις δυτικές δημοκρατίες, θα έλθετε νόμιμα και με την έγκρισή μας και στους αριθμούς που μπορούμε να σας αφομοιώσουμε. Όχι παράνομα, όχι ανεξέλεγκτα, όχι "με το έτσι θέλω". Όχι σαν "βαποράκια" διακινητών...
Κι αν θέλετε να μείνετε στις χώρες μας, θα σεβαστείτε εσείς τους κανόνες που έχουμε εμείς εδώ. Δεν θα μας επιβάλετε με το ζόρι τους δικούς σας κανόνες.

* Έναντι της Τουρκίας ξεκαθάρισε ότι δεν θα επιτρέψει σε καμία "σύμμαχο" χώρα, όσο "πολύτιμη" κι αν νομίζει ότι είναι για τις ΗΠΑ, να φέρεται με μη συμμαχικό ή μάλλον με απόλυτα εχθρικό τρόπο: Να συλλαμβάνει Αμερικανούς πολίτες και να κρατάει όμηρους, να συναλλάσσεται με τους "αντιπάλους", να κάνει μονομερείς ενέργειες σε βάρος συμμάχων και να αψηφά επιδεικτικά τα συμφέροντα των ΗΠΑ ή των συμμάχων τους στην ευρύτερη περιοχή. Αν επιμείνει, θα αντιμετωπίσει ανοικτά εχθρική στάση από την πλευρά των ΗΠΑ. Και δεν θα την αντέξει...

* Έναντι των υπολοίπων Ευρωπαίων διακηρύσσει ότι όποιος θέλει να συνεργαστεί με τις ΗΠΑ σε μεγάλα στρατηγικά θέματα, δεν χρειάζεται πια να το κάνει μέσω της "αδρανούς" ΝΑΤΟϊκής γραφειοκρατίας. Μπορεί να απευθυνθεί απευθείας στις ΗΠΑ, που αναζητούν πραγματικούς και πρόθυμους συμμάχους, όχι επιτήδειους "τσαμπατζήδες".

* Έναντι του Αραβικού κόσμου ξεκαθάρισε ότι χώρες που στηρίζουν τον ισλαμικό φονταμενταλισμό είναι εχθρικές για τις ΗΠΑ! Και θα αντιμετωπιστούν ως εχθρικές. Κι αν θέλουν τη φιλία των ΗΠΑ πρέπει πρώτα να κόψουν κάθε χρηματοδότηση προς τους τζιχαντιστές και δεύτερον να αρχίσουν να μεταρρυθμίζονται οι ίδιες. Αυτό το μήνυμα Τράμπ, το έλαβαν στη Σαουδική Αραβία, ανέτρεψαν την κυρίαρχη δυναστική ελίτ που κυβερνούσε επί ένα αιώνα (για την ακρίβεια την "γραμμή διαδοχής" της), τους πήραν τα κεφάλαια, άρχισαν να μεταρρυθμίζονται (ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα δικαιώματα των γυναικών) και απομόνωσαν όσους επιμένουν να στηρίζουν τους τζιχαντιστές. Δηλαδή, τελικά, απομόνωσαν το Κατάρ, τη μόνη χώρα της περιοχής που εξακολουθεί να στηρίζει τον Ερντογάν.

* Και έναντι της Ρωσίας το μήνυμα Τράμπ είναι σαφές: Αν θέλετε να τα βρούμε χωρίς τα βαρίδια του παρελθόντος η ευκαιρία είναι τώρα. Εσείς δεν πρέπει να αποσταθεροποιείται τους γείτονές σας και εγώ θα αποδεχθώ όλα τα θεμιτά συμφέροντά σας διεθνώς.

Προφανώς μια μεγάλη συνεννόηση μεταξύ Τράμπ και Πούτιν είναι πια στην ημερήσια διάταξη:

Ο Πούτιν να νομιμοποιήσει τον έλεγχο που de facto έχει επιβάλει στην ανατολική Ουκρανία και στη Συρία, και εις αντάλλαγμα να εγκαταλείψει τη στήριξη προς το Ιράν και την Τουρκία. Παράπλευρη συνέπεια μια τέτοιας μεγάλης συνεννόησης είναι η δημιουργία Κουρδικού κράτος, αρχικά στη Βοριοανατολική Συρία και στο Βόρειο Ιράκ (με τη στήριξη και των δύο μεγάλων δυνάμεων), το άμεσο χτύπημα του ισλαμικού φονταμενταλισμού παντού (πράγμα που επιθυμούν και οι Ρώσοι και οι Κινέζοι για δικούς τους λόγους), η πλήρης εξουδετέρωση της απειλής από τη Βόρειο Κορέα (που έχει προχωρήσει ήδη) και η απελευθέρωση των εμπορικών δεσμών Ρωσίας- Ευρώπης, που ήδη υποφέρουν από εμπορικές κυρώσεις.

Οι ανατολικοευρωπαϊκές χώρες που πέρασαν σαράντα χρόνια υπό τον σοβιετικό έλεγχο θα πάρουν πλήρη "συμμαχική κάλυψη" από τις ΗΠΑ, οι νοτιοευρωπαϊκές χώρες θα πάρουν από τις ΗΠΑ πλήρη κάλυψη για την ανάσχεση των λαθρομεταναστών, με τη συνεργασία και άλλων χωρών της περιοχής όπως η Αίγυπτος και το Ισραήλ.
Είναι προφανές πως από ένα τέτοιο σχέδιο η "παγκοσμιοποίηση" που καταλύει τα εθνικά κράτη και τα υποκαθιστά από υπερεθνικούς οργανισμούς και ΜΚΟ ηττάται καίρια.
Και τη θέση παίρνει ένα άλλο μοντέλο "παγκοσμιοποίησης", που στηρίζεται στη διεθνή συνεργασία και τη σύγκλιση συμφερόντων ανάμεσα σε εθνικά κράτη με εσωτερική νομιμοποίηση. Με πιο σαφείς προτεραιότητες για τον καθένα και πιο ευέλικτες συμμαχίες ανάμεσά τους.
Κάποτε το έλεγαν "μεταβλητή γεωμετρία" διεθνών σχέσεων. Και ποτέ δεν την επέτρεψαν κάτω από το καταθλιπτικό βάρος διεθνών γραφειοκρατιών που προσπαθούσαν σε όλα να επιβληθούν και όλα να τα ελέγξουν.
Αυτές τις διεθνείς γραφειοκρατίες υπηρετούσαν κι αυτές εκπροσωπούσαν οι ηγετικές ελίτ της δύσης που ηττώνται πλέον παντού.


Κρίσιμοι θα είναι οι επόμενοι τρείς μήνες μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου, όταν θα γίνουν οι επαναληπτικές εκλογές στις ΗΠΑ για την ανανέωση ολόκληρης της Αμερικανικής Βουλής και του ενός τρίτου της Γερουσίας.

Αν καταφέρει ο Τράμπ να αυξήσει τους υποστηρικτές του στο νέο Κογκρέσο, τότε τα πράγματα θα προχωρήσουν πολύ πιο γρήγορα απ' ό,τι ως τώρα.
Αν τις επόμενες βδομάδες απελευθερωθεί ο πάστορας Άντριου Μπράνσον από τον Ερντογάν, αυτό θα βοηθήσει πολύ τον Τράμπ μέσα στο αμερικανικό εκλογικό σώμα...
Αν όλα αυτά προχωρήσουν γρήγορα, τότε θα βρεθούμε σύντομα μπροστά σε μια εντελώς διαφορετική διεθνή πραγματικότητα. Και όχι μόνο στην περιοχή μας.


ΥΓ1. Όλα αυτά μπορεί σε κάποιους να μοιάζουν "αδιανόητα"...
  • Όπως "αδιανόητο" ήταν πριν τρία χρόνια το Brexit, ή να εκλεγεί ο Τράμπ Πρόεδρος των ΗΠΑ.
  • "Αδιανόητο" ήταν να υπάρξει συνάντηση Αμερικανού Προέδρου με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη...
  • "Αδιανόητο" ήταν να αγκαλιάσει ξαφνικά η Αμερική τον Σίσι της Αιγύπτου. "Αδιανόητο" ήταν να εκλεγεί στην Ιταλία κυβέρνηση που αμφισβητεί ευθέως το ευρώ...
  • "Αδιανόητο" ήταν να κινδυνεύει η Μέρκελ με άμεσο παραγκωνισμό μέσα στην ίδια τη Γερμανία...
  • "Αδιανόητο" ήταν να καταφέρει τέτοιο καίριο πλήγμα η Αμερική στην Τουρκία...
  • "Αδιανόητο" ήταν τέλος, να τα σπάσει η κυβέρνηση Τσίπρα με τη Ρωσία (στην οποία έκανε πρωτοφανή "ανοίγματα" τα δύο πρώτα χρόνια της διακυβέρνησής της)...
Κι όμως όλα αυτά, τα μέχρι πριν λίγο "αδιανόητα", ήδη συνέβησαν.
Και μάλλον έρχονται κι άλλα...
Όταν οι εποχές αλλάζουν και οι παλαιές "σταθερές" ανατρέπονται, όσοι μένουν κολλημένοι στο παλαιό σύστημα πέφτουν από δυσάρεστη έκπληξη σε δυσάρεστη έκπληξη. Και από "αδιανόητο" σε "αδιανόητο"...

ΥΓ2. Καλό θα είναι και στην Ελλάδα να ξεφύγουμε από τις αναλυτικές αγκυλώσεις που "προβάλλουν γραμμικά" το παρελθόν στο μέλλον, σε μια ιστορική συγκυρία που χαρακτηρίζεται από την "ασυνέχεια" και ανατρέπονται τα πάντα. Η ζωή κάνει άλματα. Και η σκέψη τους αντέχει μόνο το "σημειωτόν"!
Δεν χρεοκοπούν μόνοι οι ιδεοληψίες της Αριστεράς, για να είμαστε δίκαιοι. Μαζί τους χρεοκοπούν και οι ιδεοληψίες και τα κολλήματα πολλών "κατεστημένων" ακαδημαϊκών - "ευρωπαϊστών", φιλελέφτ, σοσιαλδημοκρατών κλπ. - που λειτουργούσαν ως τώρα περισσότερο ως τοποτηρητές της κατεστημένης "πολιτικής ορθότητας" και λιγότερο ως ελεύθεροι διανοούμενοι με τα μάτια και τα μυαλά ανοικτά στο μέλλον.
Αν δεν βλέπεις αυτό που έρχεται, το πιθανότερο είναι να σε καταπιεί!


πηγή

27 σχόλια:

  1. Αγαπητέ Διόδοτε, είναι γνωστόν σε όλους ότι το ANTINEWS είναι η "φωνή" του Αρχιπροδότη τρελλαντώνη ..εκφραζόμενη απο αυστηρά επιλεγμένα σαμαρόσκυλα..Επιπλέον οτιδήποτε γράφεται στο εν λόγω μπλογκ είναι ΑΥΣΤΗΡΑ ελεγμένο απο τις τρείς Πρεσβείες - ΗΠΑ, Γερμανίας , Ισραήλ (των Υπατων Αρμοστών και Αληθινών Κυβερνητών του δύσμοιρου ραγιαδιστάν) όπου και δίνουν λόγο και λαμβάνουν εντολές οι διάφοροι σαμαράδες, κούληδες-νουδουληδες και λοιποί γαλάζιοι συμμορίτες..

    Τα γραφόμενα λοιπόν σε αυτό το μπλογκ-σαμαρόσκυλων απευθύνεται σε συγκεριμένη ομάδα σανοφάγων βολεμένων κρατικοδίαιτων κομματόσκυλων της ΝουΔουλας...

    Γι' αυτό το λόγο π.χ. δεν θα διαβάσεις οτιδήποτε σχετικό με τον ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ που σαρώνει την Ευρώπη αφού τα ευρωπαικά έθνη αρχίζουν και αφυπνίζονται (πλην του άθλιου ραγιαδιστάν) -- ακόμα και η λέξη ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ είναι απαγορευμένη για το συγκεκριμένο μπλογκ

    Επίσης ΟΥΔΕΠΟΤΕ θα σχολιασθεί αρνητικά η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ (ΣΥΝ-)ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της Νουδουλας και των συνοδοιπόρων της κλεφτοπασοκ τα τελευταία 45 χρόνια..

    Ασφλώς ούτε λέξη για την ΑΠΟΛΥΤΗ και ΑΓΑΣΤΗ συγκυβέρνηση των γαλάζιων συμμοριτών με την ροζοκοκκινη συμμορία των τσιπροκαμμένων (βλ. ψήφιση αριστερού μνημονίου, μωαμεθνικό τζαμί, νόμος για τους κίναιδους κλπ.κλπ.κλπ.)

    Όσον αφορά για την "γεωπολιτική ανάλυση" δεν είναι τίποτα άλλο παρά αναμάσημα της γραμμής των Πρεσβειών (βοήθεια μας) ότι ο απόλυτα ελεγχόμενος Τραμπ "θα σκίσει την..Τουρκία!!!", "την απειλεί οριστικά!!!" κλπ. βλακείες, απευθυνόμενες αποκλειστικά στο σανοφάγο κοινό των κομματικών γαλάζιων κοπρόσκυλων... και είναι ακριβώς οι ίδιες χαζομάρες που ταίζουν οι ροζοκόκκινοι συμμορίτες τσιπροκαμμένοι τους δικούς τους σανοφάγους βολεμένους κρατικοδίαιτους κομματόσκυλους..

    Αν ενδιαφέρεσαι για πραγματικές και ακηδεμόνευτες γεωπολιτικές αναλύσεις θα συνιστούσα Γ.Λιναρδή π.χ.

    http://www.xryshaygh.com/search/results/7deb5ddbdc76f3994aeb253e45e0bb04/

    Φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ ανώνυμε,

      δεν είδα το άρθρο αυτό να κάνει κάποια προπαγάνδα υπέρ Σαμαρά και άλλων νδ-λαμογιών. Το άρθρο είναι κατά της σιωνιστικής γεωπολιτικής σκακιέρας γενικώς, στην οποία εντάσσονται και τα λαμόγια που έχουμε σήμερα κυβέρνηση.
      Από πού λοιπόν ήθελες να βγαίνουν τέτοια άρθρα, παρά από αντι-πολιτευόμενα σάιτ. Γι αυτό και εμείς θα εκμεταλευτούμε στην παρούσα χρονική περίοδο τη φωνή τους. Από όπου κι αν προέρχεται, φτάνει να ξεσκεπάζει τα σημερινά λαμόγια και τους πατρώνες τους.
      Με τον ίδιο τρόπο χρησιμοποιούμε και άρθρα που πολεμούν τα συριζόσκυλα, τα οποία προέρχονται από μη σιωνιστικών εντολών αριστερούς, όπως το "ρεσάλτο" ας πούμε (κι εκεί τα ακούμε από κάποιους βέβαια..) ή από χρυσαυγήτικα μπλογκ όπως η "γροθιά".
      Αν είχαμε τώρα κυβέρνηση τον Σαμαρά και έκανε όλα αυτά τα φρικτά που κάνει ο Τσίπρας... δεν θα κολώναμε να βάλουμε αντι-πολιτευόμενο άρθρο και από την "Αυγή".

      Το έπιασες το σκεπτικό;

      Διαγραφή
    2. Aγαπητέ Διόδοτε,

      Σε καμμία περίπτωση δεν επιθυμούσα να παρέμβω (δεν δικαιούμαι εξάλλου) στις επιλογές του μπλογκ σου...

      Απλώς θεωρώ ότι η "αντιπολιτευτική" ποσόστωση σε νουδουλικά μπλογκ είναι μόνον για τα μάτια του κόσμου..αφού νουδουλα και συριζοκαμμενοι είναι το ίδιο νόμισμα, διαφορετικές όψεις..

      Ευχαριστώ για την φιλοξενία..

      Διαγραφή
    3. Αν μου επιτρέπεις , νομίζω ότι το κατωτέρω άρθρο χρήζει αναδημοσίευσις..

      "Προς εκείνους που έχουν ξεχάσει να σκέπτονται"

      http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pros-ekeinous-pou-echoun-jechasei-na-skeptontai

      Διαγραφή
    4. Όντως, πολύ καλό και ορθό άρθρο.
      Θεώρησε ότι θα διαβαστεί από πολλούς, και μόνο που η παρουσία του υπάρχει στα εδώ σχόλια. Μπορεί και να γίνει προς το απόγευμα αναδημοσίευση.

      Διαγραφή
  2. Κώστα για δες αυτό δπ
    https://filonoi.gr/2018/08/19/tha-exoyme-syntomos-ekloges/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. “Οι ανατολικοευρωπαϊκές χώρες που πέρασαν σαράντα χρόνια υπό τον σοβιετικό έλεγχο θα πάρουν πλήρη "συμμαχική κάλυψη" από τις ΗΠΑ, οι νοτιοευρωπαϊκές χώρες θα πάρουν από τις ΗΠΑ πλήρη κάλυψη για την ανάσχεση των λαθρομεταναστών, με τη συνεργασία και άλλων χωρών της περιοχής όπως η Αίγυπτος και το Ισραήλ….”

    Υπάρχουν ακόμα σοβαροί αναλυτές που δεν ξέρουν πως οι καπιταλιστικές Αγγλία ΗΠΑ – κομμουνιστική ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ένωση, δεν ήσαν ποτέ εχθροί αλλά συνέταιροι;

    Ανευ της αμέριστης συμπαράστασης της Αμερικής Αγγλίας Γερμανίας , το κομμουνιστικό καθεστώς των μπολσεβίκων του Λένιν , δεν θα άντεχε ούτε είκοσι τέσσερες ώρες! Λέτε να κέρδισαν οι μισητοί στους Ρώσους πολίτες ,μια ελαχιστότατη μειονότητα γνωστών μπολσεβίκων τυράννων μόνοι τους, (με μοναδικούς συμπαραστάτες τους λουμπεν αναρχο γκευ λεσβιο προλεταρίους ηρωικούς), χωρίς εξωτερική ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ βοήθεια , ΤΟΝ ΤΣΑΡΟ , ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ , έναν ολόκληρο ΤΑΚΤΙΚΟ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ με τανκς αεροπλάνα κανόνια πλοία και άλλον πολεμικό εξοπλισμό ; Αυτά πια δεν τα πιστεύουν ούτε καν οι χρήσιμοι ηλίθιοι πόσο μάλλον οι σοβαροί αναλυτές.
    Διαβάστε : Υπόγειες σιωνιστικές διαδρομές και λύνονται όλες οι απορίες.

    Παρακάτω.
    Δηλαδή δεν προωθούν πλέον οι “ΗΠΑ” διάβαζε ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΟΣ Αγγλικός θρόνος , το σχέδιο
    ( * ) Θεόδοτος: "ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI: Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ"
    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2018/06/blog-post_217.html

    Ενας Τραμπ ,( ΔΗΛΑΔΗ μια απλή ψηφοφορία , ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΗΦΟΙ), είναι ικανός να τινάξει τα τριακοσίων και βάλε ετών σχέδια της "Γαλλικής" επανάστασης της κομμούνας του Παρισιού , για παγκόσμια κομμουνιστική κυριαρχία των τραπεζιτών στον αέρα, δίχως να γίνει ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ;

    Εφόσον το ΝΑΤΟ αχρηστεύεται γιατί λύσσαξαν να βάλουν τα Σκόπια μέσα; Δεν ξέρουν οι Αμερικάνοι που ενδιαφέρονται - σύμφωνα με τον αρθρογράφο - , για συμμαχίες με έθνη κράτη που αποτελούνται από ΕΘΝΙΚΟΥΣ γηγενείς πολίτες, πως έχασαν την στήριξη των Ελλήνων , αποδεχόμενοι το κομμουνιστικά σχέδιο που προέβλεπε τα Σκόπια να παίρνουν την Μακεδονία;

    Επικίνδυνοι, εκτός των άλλων (καθηγητών κλπ.) που αναφέρει ΚΑΙ οι πολλοί πληρωμένοι δημοσιογράφοι, που μας ταΐζουν τον σανό της μαρξιστικής πολιτικής ορθότητας .

    Τέλος η άποψη ενός μη ειδικού ως η δική μου , είναι πως με ισχυρά έθνη κράτη όσο μικρά και εάν είναι , ΔΕΝ προχωράει η σκλαβοποίηση - παγκοσμιοποίηση που έχει βάλει ως στόχο η χρηματοπιστωτική διεθνιστική παγκόσμια κομμουνιστική ελίτ.
    Εάν υποθέσουμε πως ο τραμπ ΔΕΝ είναι μέρος του παγκόσμιου συστήματος (προς τι τότε η μεταφορά της πρεσβείας στα Ιεροσόλυμα;) , τότε το πιθανότερο είναι πως οι προφητείες των Αγίων μας τρέχουν κατά πάνω μας με ταχύτητα φωτός…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και τρέχουν. Δεν είναι όλες παραμύθια συνταγμένα από ρωσικές μυστικές υπηρεσίες.
      Και όχι μόνο τον Πούτιν και τον Τραμπ βάζω εκτός κάδρου της "σιωνιστικής καλεργκο-παγκοσμιοποίησης", αλλά και τον Νετανιάχου και το κράτος του.
      Ο κόσμος πρέπει να κατανοήσει ότι (unofficial για την ώρα-γι αυτό επιμένει σε μαγκιές το σιωνιστικό ΝΑΤΟ και οι υπάλληλοί του στην Ελλάδα, τσυριζα κλπ) η σιωνιστική νέα τάξη-παγκοσμιοποίηση ηττήθηκε.
      Το κράτος Πούτι, κράτος Τραμπ, ακόμα και Νετανιάχου, έχουν άλλες πλέον πλέύσεις.
      Στο Ελσίνκι υπογράφηκε μυστικά, αλλά θα υπογραφεί και επίσημα, από περισσότερα κράτη, μια νέα Γιάλτα. Με πρώτιστη αποστολή την πάταξη της εξάπλωσης του Ισλάμ ως ήδη παντοδύναμου και άρδην εξαπλωμένου φασισμού, κι όχι θρησκείας, σε όλο τον Κόσμο -όχι μόνο στη Δύση. Γιατί ήδη αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα και οι Κινέζοι, και οι Φιλιππινέζοι, και οι Αυστραλοί, ακόμα και οι σιίτες Μαλαισιανοί.

      Διαγραφή
  4. Ααα..δεν έχεις δίκιο... και πολλοί θα σού πουν ότι είναι φωτοσοπ... Αφού ο καημενούλης ο Παππάς, επί Σαμαρά, πήγαινε 15αύγουστο να προσευχηθεί στην Τήνο.
    🤣🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανωνυμε 1.17 Εξαιρετικο σχολιο. Κωστα σωστοοος! Δωσε πονο. Αυτο για αλατοπιπερο να φουντωση η κουβεντα.

    https://www.reddit.com/r/greatawakening/comments/98ptig/this_speech_will_be_remembered_as_greatest_and/

    Η χρηση της λεξεως movement χρηζει προσοχης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ Ανώνυμος20 Αυγούστου, 2018 01:25

    Επειδή έγραψες ...
    "Προς εκείνους που έχουν ξεχάσει να σκέπτονται"

    Οι Έλληνες θα έχουν γίνει καλύτεροι πολίτες, όταν θα διεξαχθούν εκλογές, στις οποίες ΚΑΝΕΝΑ από τα συστημικά, ξενόδουλα κόμματα που σήμερα εκπροσωπούνται στη Βουλή, δεν θα μπορέσει να εκλέξει βουλευτές. Ούτε φυσικά και κανένα από τα απ' έξω.
    Όσο για την Χ.Αυγή για την οποία τόσο μας διαφημίζεις...η μόνη της διαφορά από τα άλλα συστημικά κόμματα ήταν οι απόψεις της για το λαθρομεταναστευτικό.....είναι όμως έτσι;;; Δεν είναι παρά ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ των Πακιστανών λαθροεισβολέων.

    https://www.youtube.com/watch?v=n8TLzK9tW1c

    Όταν το στέλεχος της "Χρυσής Αυγής" και επικεφαλής των ακροδεξιών ομάδων τραμπούκων του παραρτήματος Πειραιά Νίκος Αποστόλου, σε τηλεφωνική συνομιλία του παραδέχεται ότι η "Χρυσή Αυγή" ΤΣΕΠΩΝΕ ΛΕΦΤΑ παρέχοντας ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ λαθρομετανάστες...τι περιμένει κανείς;;;Η αλητεία της "Χρυσής Αυγής" δεν έχει όριο και όσοι πιστεύουν ότι αυτός ο ακροδεξιός βόθρος θα σώσει την ...Ελλάδα, είναι οι χειρότεροι ανθέλληνες.
    Όταν η ίδια η μητέρα του Σ.Δεβελέκου λέει για τον γιό της και άλλους Χρυσαυγίτες..."EIΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΣ" από το 5:34 έως το 6:25 και στο τέλος ακούστε τον ίδιο τον Σωτήρη Δεβελέκο να λέει προς τη μάνα του: "Στο τάφο του αδελφού σου θα χέζω" εδώ :

    https://www.youtube.com/watch?v=z9_AXbRcbV0

    Η "Χρυσή Αυγή" εξευτέλισε τελεσίδικα τον ελληνικό εθνικισμό, διέφθειρε τις εθνικές Αξίες τις οποίες όπου άγγιξε τις λέρωσε, ταπείνωσε τους Έλληνες πατριώτες εξισώνοντάς τους στο μέλλον με ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ και ΑΛΗΤΕΣ. Και αυτά δεν τα λέμε εμείς αλλά οι μάνες του οι ίδιες.ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΕΤΑΙ πλέον η Χ.Α έχουν φύγει όλα τα σοβαρά και παλαιά στελέχη...έφυγε και ο Συνοδινός ιδρύοντας το "ΠΑΤ.ΡΙ.Ε.".

    Ουδέποτε ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ήταν ελεύθερος....ΕΧΕΙ ΝΑΡΚΟΘΕΤΗΘΕΙ εδώ και πολύ διάστημα...τι νομίζατε θα σας άφηναν οι εβραίοι δίχως να σας "καπελώσουν";; ΤΡΕΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ;;ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ....απλά σε άλλους δίνουν αριστερό σανό και σε άλλους χρυσαυγίτικο σανό.
    Υπάρχουν Χ.Αυγίτες, υπάρχουν αριστεροί, υπάρχουν Δεξιοί, υπάρχουν Πασόκοι, υπάρχου Χουντικοί...υπάρχουν Βασιλικοί....υπάρχουν ότι άλλο θες ....με μπλέ και πράσινους κόκκους....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...τους ΜΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν μέσα στον Κήπο της Εδέμ( Ελλάδα) υπάρχουν 2 φίδια (φασισμός και κομμουνισμός) η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ. Είτε θα κοπεί το κεφάλι από τα 2 φίδια...είτε ο Κήπος-Παράδεισος θα ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ.

    Η Λερναία Ύδρα έχει πολλά κεφάλια και κάθε κεφάλι έχει και από ένα όνομα κόμματος-απόχρωση-πολιτική και θρησκευτική ιδεολογία.....ΕΝΑ όμως είναι το ΚΕΝΤΡΙΚΟ...που ξαναγεννά όλα τα άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ Κώστα.... Ο Απολλόδωρος μας περιγράφει πως η Λερναία Ύδρα ήταν ένα φίδι, ένας δράκος, ένα τέρας γιγάντιο που είχε ΕΝΝΕΑ κεφάλια, από τα οποία τα οκτώ ήταν θνητά και το ένα το μεσαίο αθάνατο.
    Η Λερναία Ύδρα ήταν Ατλάντειος Θεσμός...9 κεφάλια πυρηνικά είχε η Λερναία Ύδρα. 9 και οι μεγάλοι Μιναρέδες της Μέκκας.!! Δεν είναι ΤΥΧΑΙΑ όλη αυτή η λαθρομετανάστευση στην Ευρώπη....Άτλαντειο σχέδιο ,όπως και η δημιουργία της Μουσουλμανικής θρησκείας για να χειραγωγεί τις μάζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Αετέ,

      Εγώ κι εσύ, ειδικά αυτό το θέμα..το κατέχουμε πολύ καλά, καλώς όμως το αναφέρεις για να αρχίζουν να ψάχνουν κι άλλοι το απώτερο παρελθόν, την αληθή προϊστορία, η οποία έφτασε -όση εφτασε- σε εμάς, με την κωδικοποιημένη της μορφή, αυτό που ευκόλως ονομάζουμε "μυθολογία".

      ΚΑΛΗΜΈΡΑ!

      Διαγραφή
  9. Όντως δεν είπα καλημέρα...χα χα είμαι τελείως αντικοινωνικός τύπος.!!
    Άν δεν έχουμε γνώση του εχθρού φίλε Κώστα, πως θα κερδίσουμε τον πόλεμο;; Το ότι η Ατλαντίδα ήταν ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ (σύμφωνα με τον Πλάτωνα) αυτό δεν προβλημάτισε κανέναν;;;
    Ξέρεις πόσο παλιό είναι αυτό το έθιμο και από που ξεκίνησε;

    https://infognomonpolitics.blogspot.com/2015/09/310.html#comment-form


    Ρίξε μια ματιά σ' αυτό. Η μετάφραση είναι "ο λιθοβολισμός της Γάτας" Rujm el-Hiri (Arabic: رجم الهري‎,)
    και όχι "η σωρός των λίθων της άγριας γάτας" stone heap of the wild cat",[ όπως το μεταφράζουν στην Wiki.

    Μιλάμε για κάτι που χρονολογείται πριν από 5.000 χρόνια ίσως και παραπάνω.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Rujm_el-Hiri

    Αν ρίξεις και μια ματιά σε αυτήν την φωτογραφία μπορείς να δείς καθαρά τους 3 κύκλους και έτσι δεν θα διερωτάσαι γιατί μέσα στα Τούρκικα τζαμιά έχουν ακριβώς αυτό το σχήμα να αιωρείται με την μορφή πολυελαίου.

    https://s-i.huffpost.com/gen/4256918/original.jpg


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι ομόκεντροι κύκλοι της Ποσειδωνίας, της πρωτεύουσας της Ατλαντίδας, που ενώνονταν με κανάλια κλπ..

      Διαγραφή
  10. Η Λερναία Ύδρα ήταν και είναι Κόρη (θεσμός) του Τυφώνιου ιερατείου πριν από τον κατακλυσμό.Όπως και οι άλλες θρησκείες συν του του Μουσουλμανισμού, Χριστιανισμός...Καθολικισμός κλπ....όλες έχουν αλωθεί εκ των έσω.Το πραγματικό Ισλάμ δεν υπάρχει πλέον. Έχει πειρατευθεί προ πολλού από άλλους.

    ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω πόσο κοντά ή μακρυά είναι αυτό, πάντως..ακόμα και ένα μεγάλο μέρος "ειρηνικού" ισλαμ (γιατί υπάρχει ακόμα, δεν πιστεύω πως έχει πειρατευτεί όλο όπως εικάζεις) αρχίζει να αντιδρά στον αιμοσταγή κρονιασμό του φανατικού ισλάμ που το βοήθησαν και οι "περιούσιοι" κρόνιοι να πυροδοτηθεί. Στην δε κορύφωσή του με τις θυσίες death in Iraq και death in Syria, μπορεί να τράφηκε το θηρίο, πολλαπλασιάστηκαν όμως και τα αντίπαλα μέτωπα.

      ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ.
      ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΗΓΗΘΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.
      ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ.
      ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΩΡΑ ΟΣΟ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΤΡΥΠΩΣΕΙ.

      Διαγραφή
  11. @Ahoy20 Αυγούστου, 2018 08:57
    Ευχαριστώ.

    Συμφωνείς δηλαδή πως οι Άγγλοι- Αμερικανοί , Γερμανοί και Γάλλοι ήταν αυτοί ουσιαστικά οι οποίοι ίδρυσαν και εδραίωσαν το κομμουνιστικό καθεστώς της Σοβιετικής ένωσης και βεβαίως και όλων των υπολοίπων αριστερών δικτατοριών της Ανατολικής Ευρώπης μεταπολεμικά;

    Αυτο ΑΠΟΚΑΛΤΠΤΕΙ το επτασφράγιστο μυστικό της υποστήριξης των φιλελεύθερων καπιταλιστικών χώρων (ολοφάνερο τώρα μετά απο εκατό χρόνια) της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ πολιτικής στην Ελλάδα μας.
    Εάν αυτό γίνει κατανοητό στους Έλληνες τότε αυτόματα ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ !
    Αυτή όμως η ΑΛΗΘΕΙΑ δεν προωθείται από “κανέναν” ιστότοπο!
    Γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κύριε Κώστα.

    “τα οποία προέρχονται από μη σιωνιστικών εντολών αριστερούς, όπως το "ρεσάλτο" ας πούμε (κι εκεί τα ακούμε από κάποιους βέβαια..)...”

    Και εγώ έχω αντιδράσει σε ορισμένα άρθρα αριστερών που δημοσιεύεται.
    Όχι όμως από εμπάθεια προς τον αρθογράφο.
    Ας μην γράφουμε τα αυτονόητα για δικαίωμα σας , δικαίωμα των αρθρογράφων να γράφουν ότι θέλουν και λοιπά ευκόλως εννοούμενα.
    Βεβαίως και είναι και είναι και καλοδεχούμενα για να μπορεί να γίνεται διάλογος. Η κριτική δεν γίνεται στους αριστερούς αρθογράφους αλλά στην ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΣΑ αριστερή κοσμοθέαση τους. Και αυτό γιατί ΟΛΟΙ αυτοί οι αριστεροί που δεν κυβέρνησαν , θα στρέψουν τον κόσμο να ψηφίσει και πάλι αριστερά!

    Το πρόβλημα θα παραμείνει και απλώς θα αλλάξει ο εκφραστής των αριστερών ιδεών.
    Της αριστερής κοσμοθεώρησης ΠΟΥ ΕΚ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΛΙΣΤΙΚΗ και ΑΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΟΡΘΟΔΟΞΗ!

    Με άλλα λόγια οι αριστεροί που δηλώνουν και αντισιωνιστές , κυνηγούν τη ουρά τους.
    Άπειρα άρθρα έχουν πλέον δημοσιευτεί και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ στο διαδίκτυο για τον ρόλο της αριστεράς και την σχέση της με τον σιωνισμό,(με τους μασόνους την Καμπάλα) και την γέννηση του κομμουνισμού εξ’αυτής.

    (Δεν βλέπουν τίποτα;
    https://www.triklopodia.gr/%CE%B7-%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BF%CE%AF%CE%BA/)

    Αυτής της απεχθέστατης αριστερής ιδεολογίας που είναι υπεύθυνη για εκατοντάδες εκατομμύρια βασανισθέντων Χριστιανών κυρίως ορθοδόξων ως δήθεν εχθρών του λαού όπου και εάν κυβέρνησαν οι κομμουνιστές.

    Δεν τον βλέπουν τον σιωνισμό πίσω απο την αριστερά , που κατά τα άλλα καταγγέλλουν οι πατριώτες αριστεροί όπως αρέσκονται να ονομάζονται. (ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ονομάζονταν και οι όσοι Γάλλοι είχαν καθίσει στα αριστερά έδρανα του Γαλλικού κοινοβουλίου, οι οποίοι και ήσαν οι υποστηρικτές της ΓΝΩΣΤΙΚΗΣ σιωνιστικής κατασκευής κομμουνιστικής “Γαλλικής” επανάστασης.
    Εφόσον δηλώνουν πατριώτες και αγαπούν το Ελληνικό έθνος μας , τι είναι αυτό που τους ενοχλεί στο να αυτοαποκαλούνται

    εθνικόφρων < εθνικός + -ο- + φρονώ + -ων)

    Μήπως γιατί αγαπούν το Ελληνικό έθνος όχι όπως είναι , με τις αξίες που έχει (Πατρίδα , θρησκεία Χριστιανική ορθόδοξη , οικογένεια Ελληνορθόδοξα ήθη έθιμα ) αλλά όπως οι ίδιοι το επιθυμούν ΑΛΛΑ αποφεύγουν να το ομολογήσουν;)

    Για αυτό και όταν δημοσιεύεται κείμενο αμετανόητου αριστερού , το βρίσκω δικαιότατο να στηλιτεύονται οι αριστερές τους απόψεις , οι οποίες είναι υπεύθυνες για την σημερινή ηθική και οικονομική παρακμή και της Ελληνοχριστιανικής Ελλάδος μας ,της Ευρώπης της Αμερικής κλπ.

    Υ.Γ.
    Όταν κυβερνούσε το πασοκ το 2009, δημοσιεύονταν ένα σωρό άρθρα που ήσαν εναντίον της πολιτικής του πασοκ από το αντινιους. Δεν έγραφαν ψέμματα. Αλήθεια ήταν.

    “φτάνει να ξεσκεπάζει τα σημερινά λαμόγια και τους πατρώνες τους.”
    Τα δικά σας λόγια μεταφέρω. Αυτό έκαναν οι αρθογράφοι στο αντινιους.
    Το αποτέλεσμα να εμπιστευτεί ο Έλληνας την Ν.Δ....
    Αυτό έκαναν οι αριστεροί ιστότοποι όταν κυβερνούσε η ΔΗΘΕΝ δεξιά νουδου παρέα με το πασοκ την πολιτική των οποίων αποκαλούσαν δεξιά νεοφιλελέυθερη.
    Το αποτέλεσμα να ψηφίσει ο Ελληνας τους κομμουνιστές...

    Για αυτό η άποψη μου είναι ΟΧΙ ΜΟΝΟ να στηλιτεύεται η ακολουθούμενη ΠΟΛΙΤΙΚΗ ενός κόμματος ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΡΙΖΑ ΤΗΣ,
    εάν κάποια στιγμή θέλουμε να απελευθερωθούμε πραγματικά χωρίς την διαμεσολάβηση δικτατοριών.

    Βεβαίως ο χειρότερος εχθρός της δημοκρατίας είναι ο σημερινός κοινοβουλευτισμός. Αυτή είναι η χειρότερη δικτατορία αλλά ούτε και για αυτό γίνεται κανείς λόγος από αριστερούς ( φιλελεφτ – κομμουνιστές) αρθρογράφους!


    Άσχετο.
    Η λέξη αρθΡογράφος τείνει να αντικατασταθεί απο την αρθογράφος;
    Τι σημαίνει αρθο ;
    Η λέξη αντικατασταθεί απο την ...αντικαταστεί ;

    ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θΑ αρχίσω από το τέλος:
      Δεν πρόσεξα να γράφει κανείς έτσι αυτές τις δύο λέξεις. Πού το είδατε; και θεωρείτε ότι το έκαναν επίτηδες;

      Σωστές οι απόψεις σας, όλες. Στην ουσία δεν διαφωνούμε σε τίποτα. Απλά, επιμένω στο "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα". Παίζει όμως και ο παράγοντας "αφύπνιση". Δηλαδή, συνεχίζουν να δηλώνουν κάποιοι -που προσφέρουν έργο αυτή τη στιγμή στην πατρίδα με τον αγώνα τους- "αριστεροί", ή ότι "υπήρξαν αριστεροί", αλλά απλά δεν έχουν καταλάβει ότι ποτέ τους δεν ήταν πραγματικά αριστεροί.

      Όσο για την επανάληψη του έργου που είπατε ότι καραδοκεί, δεν θεωρώ ότι θα υπάρξει πλέον στην Ελλάδα ριμέικ. Δεν είναι μόνο ο Διόδοτος, υπάρχουν τουλάχιστον 15 ακόμα πατριωτικά μπλογκ ελεύθερης σκέψης, τα οποία κατάφεραν να διαδώσουν ευρέως στο ελληνικό ίντερνετ ότι: Από το 1974 εβραιομπολσεβίκοι κυβερνούν με διαφόρων χρωμάτων σημαιούλες. Με τον Τσίπρα έκλεισε η μεταπολίτευση. Θα μοιραστεί όπου νά'ναι και λίγο σανό από το "ψευτορωμαίικο" (δήθεν ακροδεξιοί υπερπατριώτες) και θα τελειώσουμε με τις μάσκες.
      ΥΠΟΜΟΝΗ!

      Διαγραφή
  13. Κι άμα δεν είσαι με κανένα στημένο κόμμα αυτό δεν σε κάνει ελεύθερο. Ελεύθερος για να είσαι πρέπει πρώτα να ξεφορτωθείς ιδεολογικά και μεταφυσικά βαρίδια. Οι αλυσίδες της δουλείας είναι αόρατες. Μερικοί ακόμα και αν ανακαλύψουν πόσο σικέ είναι τα πάντα όλα, δε χαμπαριάζουν. Η άγνοια είναι ευτυχία.

    https://www.youtube.com/watch?v=1IQOb8h1rrY

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ Κυνικέ Στωικέ,

    Η απάντηση εδώ: https://2mnka.wordpress.com/2012/05/19/xrysi-aygi/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανωνυμον 08.57 Η Κομμουνα της Νεας Υορκης και προσωπικα ο μεγαλοτραπεζιτης Schiff εστειλε τον Τροσκυ στη Μοσχα να Θυσιαση Τελετουργικα την Τσαρικη Οικογενεια μαζι με τα κατοικιδια και το υπηρετικον προσωπικο. Επηκολουθησε σφαγη 66 εκ Ρωσσων Ορθοδοξων μεχρι το 1954 (Σολτσενιτσιν). Εδω η κομμουνιστκη ΗΠΑ μας εστειλε, λιγο αργοτερα, τον Μπεναρογια για να δουμε το Φως το Αληθινον. Επηκολουθησε το Ολοκαυτωμα του συμμοριτοπολεμου και το εγκλημα κατα της ανθρωποτητας του Παιδομαζωματος. Σχεδιασμου και εκτελεσης των υπουργων του Βουνου Κοκκαλη και Σημιτη. Τα Γενιτσαρισμενα πλεον παιδια και εγγονια αυτων εχουν πεσει σημερα σαν λυσασμενα σκυλια πανω στο σωμα της Ελλαδος κατοπιν οδηγιων και εντολων των ΑμερικανοΑγγλοΓερμανοΓαλλων καπιτολοκομμουνιστων. Μετα απο οσα συμβαινουν σε Αμερικη, Πολωνια, Ουγγαρια και Ιταλια πιστευω οτι το σχεδιο πλανητικης σκλαβιας παει κατα διαβολου. Πισω δηλαδη στο θαλαμο επιχειρισεων που το γεννησε και εκει θα πεθανη μαζι με τους σχεδιαστες. Για την Ελλαδα μας αισθανομαι οτι η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ειναι κοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή