«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

Και η Правда κάνει ρόμπα τον Καμμένο: «Το ΝΑΤΟ απαγόρευσε στον ελληνικό στρατό να σώσει τους ανθρώπους!»




Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος απάντησε στην ερώτηση του δημοσιογράφου γιατί οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας δεν βοήθησαν τον άμαχο πληθυσμό.
"Είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε το πρόγραμμα του ΝΑΤΟ. Οι ένοπλες δυνάμεις μας δεν μπορούν να ενεργήσουν ταυτόχρονα με την πολιτική προστασία", εξήγησε ο υπουργός. Η πολιτική προστασία είναι oι πυροσβέστες.
Ο στρατός και το ναυτικό ταυτόχρονα ακολούθησαν ηρωικά το χρονοδιάγραμμα του ΝΑΤΟ.



Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος απάντησε στην ερώτηση του δημοσιογράφου γιατί οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας δεν βοήθησαν τον άμαχο πληθυσμό.
 
"Είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε το πρόγραμμα του ΝΑΤΟ. Οι ένοπλες δυνάμεις μας δεν μπορούν να ενεργήσουν ταυτόχρονα με την πολιτική προστασία", εξήγησε ο υπουργός. Η πολιτική προστασία είναι oι πυροσβέστες.

 Î¤Î¿ ΝΑΤΟ απαγόρευσε στον ελληνικό στρατό να σώσει τους ανθρώπους.  390216.jpeg

Ο στρατός και το ναυτικό ταυτόχρονα ακολούθησαν ηρωικά το χρονοδιάγραμμα του ΝΑΤΟ. Από τα λόγια του Υπουργού Άμυνας φαίνεται ότι το ΝΑΤΟ δεν επέτρεψε στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις να προστατεύσουν τους συμπατριώτες τους.
 

Οι ναυτικές δυνάμεις της Ελλάδας, ως επί το πλείστον, αποτελούνται από πλοία για διάφορους σκοπούς. Πολλά νησιά υπαγορεύουν και εξοπλίζουν την αεροπορική δύναμη της χώρας. Μιλώ για ελικόπτερα.
Φυσικά, είναι απίθανο να υπάρξει μεταξύ των Ελλήνων στρατιωτικός που δεν θα ανταποκριθεί στο πρόβλημα και δεν θα πάει στη διάσωση. Ο στρατός, σε αντίθεση με τον υπουργό τους, ο οποίος ποτέ δεν είχε καμία σχέση με τον στρατό,γνωρίζει τις ιδέες του,την τιμή και το καθήκον προς τους πολίτες της χώρας.

Σε συζητήσεις με τους ντόπιους Πόντιους Έλληνες, τις επόμενες μέρες μετά την τραγωδία, αναδεικνύονται ολοένα και περισσότερο οι αποφάσεις ότι η υπομονή των ανθρώπων μπορεί να ξεσπάσει και να ξεκινήσουν ενεργές διαμαρτυρίες. Η αγανάκτηση των πολιτών από την κυβέρνηση του Τσίπρα είναι προφανής, λογική και αρκετά προβλέψιμη. Ένα άλλο πράγμα, σε ποια κατεύθυνση μπορεί να ολοκληρωθεί από ειδικούς στην κατανομή του "pechenek" στις πλατείες κατά τη διάρκεια των συγκεντρώσεων και των διαδηλώσεων.

Η γεωγραφική θέση της Ελλάδας καθορίζει τις στρατηγικές της ικανότητες στον στρατιωτικό τομέα. Ακόμα, δεν είναι όλοι στο ΝΑΤΟ ευχαριστημένοι με την απρόσκοπτη διέλευση των πλοίων του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας στη Συρία. Η σημερινή ελληνική κυβέρνηση μπορεί να προκαλέσει δυσαρέσκεια στους συντρόφους της στο ΝΑΤΟ και για την έλλειψη κατάλληλης εχθρικής πολιτικής έναντι της Ρωσίας.

Το ζήτημα του αγωγού φυσικού αερίου από την Τουρκία, το οποίο υποτίθεται ότι θα περάσει από το βόρειο τμήμα της χώρας - τη Μακεδονία , είναι πιθανόν να βρίσκεται στην ατζέντα σύντομα . Και όπου υπάρχουν τα συμφέροντα της Ρωσίας, ο Αμερικανός πρεσβευτής δεν μπορεί να κοιμηθεί ειρηνικά.
Θα υποθέσω ότι οι διαφυγόντες αποκαλύψεις του Έλληνα υπουργού Άμυνας μπορούν επίσης να κάνουν τους Έλληνες να ζητήσουν μια εντελώς λογική και δίκαιη ερώτηση: «Είναι το ΝΑΤΟ για μας;».

https://www.pravda.ru/world/europe/european/30-07-2018/1390173-greece-0/
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΑΒΔΑ : Corfiatiko.blogspot.com

12 σχόλια:

  1. Δηλαδή το ΝΑΤΟ τους λέει να τρέχουν να σώσουν τους λαθροεισβολείς και δεν τους επιτρέπει να σώσουν τους Έλληνες;
    Συγχαρητήρια για το ρολόι με τους στρατιωτικούς, τώρα το πρόσεξα! Το νατο γιατί δεν παρεμβαίνει για τους στρατιωτικούς;
    Μήπως επειδή δεν έχουμε εθνική κυριαρχία; Διαβάστε τι λέει ο Κασιμάτης:
    Πότε θα αποφασίσετε να δείτε την αλήθεια για το τι μας έκαναν οι 300 προδότες ;
    Το διαβάσαμε από το: Μου αρεσει που κάνετε οτι δεν καταλαβαίνετε , που κάνετε οτι δεν βλέπεται ..! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/08/blog-post_566.html#ixzz5ND1mGMk7
    Α.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ04 Αυγούστου, 2018 16:05

    Οι ένοπλες δυνάμεις δεν ακολουθούν την πολιτική προστασία και ακολουθούν το ΝΑΤΟ αλλά θα έβαζες τα φανταρακια μας ως τους συνήθεις αγγαριομαχους να γκρεμίζουν τα σπίτια του κοσμάκη.Αφου ρε ναυαρχίδα ακούς το τι λέει το ΝΑΤΟ ΚΑΙ όχι οι Έλληνες τότε με ποιου διαταγή εσύ και η άλλη πολιτική που..να,ο Εβραίος Αξελ Χαβαναγκιλα βάλατε τα φανταράκια μας να σκορπίζουν,ταΐζουν, σφουγγαριζουν,ξεσκατιζουν τους λαθροξενους,ω,ναυαρχίδα Καμμενε;Και που'σαι,τοσες στολες βαζεις σαν μαχιμος που εισαι.Βαλε και του ελεύθερου σκοπευτή,να'χουμε να λέμε ότι αποκτήσαμε και'μεις οι Έλληνες τον δικό μας Σιμο Χευχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @AA
    Για αυτόν γράφετε;

    “από τον Οκτώβριο του 1981 έως τον Δεκέμβριο του 1988 ήταν διευθυντής του Νομικού Γραφείου του πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου, βάζοντας τη σφραγίδα του σε σημαντικά ζητήματα…
    Επιπλέον ο Κασιμάτης έχει υπάρξει ιδρυτής και διευθυντής του Ινστιτούτου Συνταγματικών Ερευνών, πρόεδρος του Ιονίου Πανεπιστημίου, πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία κ.α.”
    Εάν δεν φταίνε οι κασιμάτηδες για τα χάλια μας ποίος φταίει; Ο αμόρφωτος Ελληνικός λαός που εμπιστεύτηκε την αριστερά για να τον κα΄νει αφετνικό στα εργοστάσια όπως του έταζαν; Φταίει και ο απλός Ελληνας πολίτης ΑΛΛΑ αυτοί είναι οι κυρίως υπέυθυνοι. Ολοι αυτοί θα πρέπει κάποτε να λογοδοτήσουν. Όχι να επιμένουν να μας ξανασώσουν αλλά ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ!!!
    Διαβάστε και γιατί τσακώθηκε με τον έτερο νομικό Κουτσόγιωργα.Για τον χειρισμό της υπόθεσης Κοσκωτά! Ποιος νέος γνωρίζει την υπόθεση Κοσκοτά; Ποίος παλιός την θυμάται; Και ποίοι από όλους αυτούς που την θυμούνται και αυτήν και πολλά άλλα παρατράγουδα του σοσιαλισμού ,ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ και ΤΟ ΕΛΙΑΜΕΠ (μιάς και μιλάμε για εθνικά θέματα και εθνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ κυριαρχία) , έχουν το θάρρος να πουν στους αριστερούς, σκάστε , δεν δικαιούστε δια να ομιλείτε. Πόσο μάλλον να μας κάνετε και υποδείξεις για το πώς θα σωθούμε. Ποίοι; Εσείς που μας φέρατε σε αυτήν την κατάσταση Κύριοι Κασιμάτηδες και μικη μαους. Εσείς που μας καταστρέψατε. Εσείς που πήρατε στο λαιμό σας τον απλό αμόρφωτο Ελληνικό λαό οδηγώντας τον αριστερά ολο και περισσότερο αριστερά μέχρι που φτάσαμε να παραδώσουμε την εξουσία της Ελληνοχριστιανικής Ελλάδος μας , με την ψήφο μας στους άθεους κομμουνιστές!!!
    Παρέα και με τον άλλον ανεκδιήγητο κομμουνιστή μικη μαους στα συλλαλήτήρια για την Μακεδονία. Πράγμα που σημαίνει πως ακόμα εμπιστεύεται τους κομμουνιστές και την ιδεολογία τους !!!
    Αυτούς εμπιστευόμαστε , αυτή η τύχη μας αξίζει.
    Από όπου και εάν τους πιάσεις τους αριστερούς “βρωμάνε” και όμως δεν τα παρατάνε . Η δεν τους επιτρέπει η πρεσβεία να τα παρατήσουν. Επιμένουν να σώσουν …τον λαό . οι αριστεροί! Τουλάχιστον ας αρχίσουμε να τους ρωτάμε ποίον λαό εννοούν…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απόλυτα σωστός σε όλα!
      Εγώ δεν υποστηρίζω κασιμάτηδες. Αυτό που έκανα ήταν να απομονώσω μία πρόταση του, που έλεγε ότι είναι πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας που κράτος παραδίδει την εθνική κυριαρχία εν καιρώ ειρήνης!
      Αυτό ήταν που μου έκανε εντύπωση. Βέβαια όταν δεν είναι στην κυβέρνηση τα λένε όπως θέλει να τα ακούσει ο κόσμος, μόλις γίνουν κυβέρνηση γίνονται "κομανέντσι"...
      Α.Α.

      Διαγραφή
  4. ΚΑΜΜΕΝΟΣ Η - ΚΟΥΡΑΔΑ ΚΟΜΑΝΤΟ -...

    ΥΓ. ΣΥΝΝΕΛΗΝΑ ΠΑΤΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΚΟΥΡΑΔΑ...ΜΠΟΡΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΩΣΤΑ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑ...ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΜΠΥΡΕΣ ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙΣ...

      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      Διαγραφή
    2. Ε ΟΧΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΙ ΕΔΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ 🙂. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΦΙΛΕ... Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΚΟΜΑ Ή ΘΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΚΙ ΆΛΛΟ ΤΑ ΤΑΓΚΑΛΑΚΙΑ; ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΟΥΣΤΗΣ ΩΣ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ Ή ΟΧΙ;..

      Διαγραφή
  5. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ...ΟΤΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΦΥΛΛΟ....ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΤΕΛΙΣΤΕΙ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΝΙΚΟΤΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ...ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΑΜΠΤΩΧΟΙ...ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2019...ΔΕΣ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΠΟΙΕΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ 23 ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...



    ΥΓ.ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ...

    ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΤΟ BREXIT ΕΓΙΝΕ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ ...ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΘΙΣΕ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΕΝΑΛΑΒ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΣΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ 23...


    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΩΣΤΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΔΕΙΟΥΧΟΣ [ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΠΟΥΤΑΝΑ ΔΕΗ ]... ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ...ΝΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Η ΑΛΛΗ...ΒΑΛΕ ΜΟΥ ΤΡΙΑ ΔΑΧΤΥΛΑ JOHNNY...ΧΑ ΧΑ ΧΑ...ΓΙΑΝΝΗΣ-KOZANH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΡΕΛΛΟΠΑΙΔΟ, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΗ!
      ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!

      Διαγραφή
  7. Ειναι ευλογο και αυτονοητο οτι με την εισδοχη σε μια στρατιωτικη συμμαχια μια χωρα επιδιωκει να προστατευσει τα συμφεροντα της εκεινα που δεν μπορει μονη της!!ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΑΓΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΛΛΩΝ!!Θυμομαστε ολοι οτι οταν επι Σοβιετικης Ενωσης η Τουρκια μας απειλουσε(οπως κανει και σημερα δηλαδη) η αναπτυξη των ΕΔ μας ηταν προς τον Βορρα και οχι προς Ανατολας οπως θα επρεπε!Εξυπηρετουσε δηλαδη ο στρατος μας αναγκες γεωπολιτικες και κοσμοκρατορικες των Αμερικανων και οχι την αναγκη ασφαλειας και ανεξαρτησιας των Ελληνων!!Να πω ΠΑΡΑΝΟΙΑ????Θα ειναι λιγο!!!Παλαιοτερα απαγορευσαν ουσιαστικα επι χρονια στην Ελλαδα την εγκατασταση των S-300 με γελοια και απολυτα προσβλητικα επιχειρηματα.Προσφατα εκαναν και κανουν το ιδιο στους Τουρκους με τους S-400(ασχετως αν αυτο εμας μας συμφερει).Τα παραδειγματα αυτα ξεκαθαριζουν απολυτα πως βλεπουν τα μελη της 'συμμαχιας' οι Αμερικανοι.Ως καταναγκαστικους πελατες των υπερτιμημενων οπλικων τους συστηματων και ως τριτοκοσμικη αποικια στην καλυτερη περιπτωση.Αποτελει ΘΡΑΣΟΣ και απιστευτη ΑΛΑΖΟΝΙΑ των τελευταιων να "συνδιαλεγονται" με τα μελη της 'συμμαχιας' κατα τετοιο ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΛΑΚΩΔΗ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟ!!Η Ελλαδα μολις μπορεσει αν μπορεσει θα πρεπει να την κανει απο την συμμαχια αυτη που δεν μας προσφερει ΤΙΠΟΤΑ!!!! Στην αρχη η εισδοχη μας ειχε καποια βαση.Λογω του κομμουνιστικου κινδυνου.Μετα εγινε προσχημα.Μετα εξελιχθηκε σε κανονικη κατοχη και εξαρτηση περαν των ανεκτων παραχωρησεων που μπορουσαμε να δωσουμε χαριν της Συμπραξης και της Συνεργασιας!Το ευκταιο θα ηταν να μπορουσαμε να σταθουμε αμυντικα μονοι μας.Δεν μπορουμε ομως και ας μη το συζηταμε.Μπορουμε να διερευνησουμε ομως την προσδοκομενη αμυντικη συμμαχια του Ευρωστρατου που διαισθανομαι οτι θα γινει πολυ γρηγορα και θα ειναι ανεξαρτητη απο το ΝΑΤΟ.Αν στριμωχτουμε και εξαναγκαστουμε μπορουμε να διερευνησουμε ακομα και την συμμαχια με την Ρωσια!!ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΩΣ ΕΧΕΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΜΗΛΙΩΝ ΕΠΙ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ!!!Η συμμαχια αυτη για μας νομιζω εχει τερματισει και δεν μας προσφερει τιποτα.Η μαλλον κατι προσφερει!!Ευκαιρια για καριερα ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ στις δομες του ΝΑΤΟ!!Καλα λεφτα απο οτι ξερω!!Ας παει στα κοματια η Πατριδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάρα πολύ σωστά το θέτετε. Σχηματισμό Ευρωστρατού τον βρίσκω λίγο χλωμό αν στο άρμα του ΝΑΤΟ, όπως είναι τα μεγάλα ευρωπαϊκά κράτη, συγκρουστούν κι αυτά στον επερχόμενο Γ'ΠΠ, τον οποίο δεν βλέπω να τον αποφεύγουν Τραμπ και Πούτιν.

      Διαγραφή