«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Και οι θεές «σπάνε πέτρες»... ειδικά αυτές. (βίντεο)





Γυαλιά ηλίου μέσα στη νύχτα, σφίξιμο των δοντιών, ξύσιμο των ρουθουνιών.. και ο νοών νοείτω... ΞΕΦΤΙΛΑ!!





ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ
 

20 σχόλια:

  1. ΤΟ αποτέλειωμα της πατρίδας μας ΣΤΟ μεγαλείο του. Όταν βλέπεις αυτούς που έχεις (βάλει) ΣΕ θέσεις κλειδιά ΜΗ περιμένεις τίποτα παραπάνω εκτός από ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΑΥΜΑΤΑ. ΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ09 Αυγούστου, 2018 10:14

    ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΚΟΣ.ΑΝ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΑΡΙ ΔΑΥΤΟ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ;ΧΑΡΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕ ΤΟ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ. ΥΓ.ΚΩΣΤΑ ΤΟ ΚΑΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΠΛΑΚΑ ΕΚΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ09 Αυγούστου, 2018 10:20

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΑΣ ΜΙΛΤΟ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ.ΕΥΓΕ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ.ΑΛΜΑ ΣΤΑ 8.25 ΚΑΙ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΜΙΛΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολοιδιοι με τους δικους μας Αντιφα. Ουνα φατσα ουνα ρατσα. Μια διαφορα. ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ!

    https://i.redditmedia.com/m4P60ov1dtVGgnTuc14h13A8eWGTVoQ2NxiHfhKtj2A.jpg?fit=crop&crop=faces%2Centropy&arh=2&w=640&s=801ca3ef0a9763599f854dbd81f17be7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://esxatianasxesi.blogspot.com/2018/08/blog-post_45.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που πάνω από όλα με στενοχωρεί.. είναι ότι δυο φίλοι μου "γίναν' μπίλλιες" εξαιτίας μιας "ψιψινέλ ψυχή τε και σώματι".

      Διαγραφή
    2. Όπως πολύ σωστά λέει ο Διηνέκης, η φίλη σου η Πόπη Π Α Ν Τ Ο Τ Ε έχει δίκιο και γνωρίζει τα Π Α Ν Τ Α.
      Κι όπως έχω και η ίδια πολλάκις διαπιστώσει, Ο Υ Δ Ε Π Ο Τ Ε σφάλλει.

      Άλλωστε και η ίδια καλώς το γνωρίζει, και γι' αυτό -πολύ ευγενικά πάντα- προτρέπει κάθε διαφωνούντα να ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ και ΝΑ ΠΛΕΝΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ (με αγιασμό;), διότι αυτή ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΜΥΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΗΣ.

      Κατόπιν τούτων, τι να πούμε κι εμείς οι πτωχοί τω πνεύματι, που όλο σε σφάλματα πέφτουμε οι κακομοίρηδες;....

      Ρεσπέκτ και βαθύς τεμενάς στην Άσφαλτο.

      Διαγραφή
  6. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ09 Αυγούστου, 2018 17:50

    Επειδή είναι φίλοι και άνθρωποι καλοί και τίμιοι πατριωτες γι'αυτό και θα τα βρούνε.Αυτοί είμαστε εμείς οι Έλληνες.Αγκαλιάζουμε τα αδέρφια μας και σκεφτόμαστε το θάρρος που παίρνουμε όταν τους βλέπουμε μπροστά στην μάχη.Λάθη όλοι κάνουμε.Χριστός ο μόνος αναμάρτητος.Διηνεκη,κυρία Σουφλη,βρείτε τα και μη δώσετε ποτέ χαρά στους εχθρούς,γιατί παίρνουμε ανάσα από σας.Σας αγαπάμε πολύ γιατί είστε ψυχούλες και οι δυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Α, ρε ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ...
    Τά 'παμε, τα βγάλαμε από το σύστημά μας, τα διάβασαν και οι αναγνώστες μας, ο καθένας έβγαλε τα συμπεράσματά του. Μη στενοχωριέστε (και για τον Κώστα το λέω και τους άλλους φίλους και φίλες). Να διδαχθούμε από αυτά που γράφτηκαν. Όλοι μας. Να βγαίνη και κάτι εν τέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κατι μου λεει οτι ταχουν βρει ηδη. Η αγαπη μας και στους δυο ειναι πολυ δυνατο UHU.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ahoy,

      Τα μπινελίκια από την άλλη μεριά, πέφτουν κατά ριπάς μιλάμε.
      Το σταμάτησα εγώ, διότι δεν θέλω να γίνη η κατάσταση «Κούγκι».
      Διαβάσατε το τι γράφτηκε. Τα συμπεράσματα, δικά σας.
      Ψι-ψινάκης μάγκα μου... Ψι-ψινάκης...

      Διαγραφή
    2. Ασχετο.
      Αυτη η κυρια γιατι ολη μερα λεει ...αυτο το .."μου" ?? Η εφημεριδα .."μου"...το μπλογκ .."μου"...ο φιλος "μου"...?? Το λεει με καθε τροπο."για να πεις για μενα ..θα πρεπει να πλυνεις. "..κλπ.Παλι "μου" με αλλα λογια.Εχουμε ενα " εγω "..παντου σε εξαρση.Δεν ξερω για σας..αλλα εμενα αυτο με εξοργιζει..παρα πολυ.
      Η χωρα μας εχει καταστραφει απο αυτα τα υπερτροφικα " εγω "...στην πιατσα.Κι αντε ναταν ο Πλατων...πχ...ο Θαλης...αλλα νασαι κλασμα κλασματος..ω κλασμα...δεν στεκει.θαλεγα οτι οι ως ανω σοφοι απεκτησαν σοφια γιατι το "εγω"..το εβαλαν στην θεση του...οχι στον ουρανο. Κατι δεν παει καλα εδω..χαθηκε το μετρο..

      Διαγραφή
  9. Από την Πόπη έχω δει σχόλιά μου να εξαφανίζονται κάμποσες φορές. Δεν κρατάω κακία γιατί δέχεται πόλεμο σχολίων από κάποιους και είναι ευαίσθητη. Ο δήμαρχος τώρα δεν έχει απεριόριστες εξουσίες να κάνει ότι κρίνει αυτός σωστό, και τον Διηνέκη ή την Πόπη να είχε δήμαρχο το Μάτι, πάλι στάχτη και μπούρμπερη θα γινόταν. Θυμάμαι μια περίπτωση κάποιου που έγινε δήμαρχος κάποτε και τα λαμόγια του δήμου τον έβαλαν να υπογράψει ένα κάρο παρανομίες, καλά κρυμμένες στις λεπτομέρειες των εγγράφων, ώστε να τον κρατάνε από τα @@ έτσι και κάνει πως κουνιέται. Αυτός όταν κατάλαβε με τι είχε μπλέξει, προτίμησε να παραιτηθεί παρά να βυθιστεί πιο βαθιά στο βούρκο μαζί τους. Όλοι αλληλο-εκβιαζόμενοι πρέπει να είναι. Μια μαφία όλοι.

    Άλλη μια περίπτωση πάω σε ένα δήμο κάποτε ψάχνοντας κάποιον αντιδήμαρχο που μου είχαν πει ότι είχε ένα οικόπεδο μήπως το πούλαγε. Με τον που τον ζητάω με το όνομά του, οι υπάλληλοι ήταν όλοι κατατρομαγμένοι. Λες και γίνονταν έλεγχος από το ΣΔΟΕ.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά όλα αυτά, αλλά...

      Η απορία μου παραμένει: Όταν ο Α δεν είναι σωστός, φέρνουμε τον Β (ο οποίος δεν είναι σωστός επίσης);

      Όλοι οι Έλληνες γνώριζαν το τι εστί Ψι-Ψινάκης, από την εποχή που ο Ρουβάς ήταν παιδαρέλι...
      Παρ' όλα ταύτα, τον εξέλεξαν Δήμαρχο με την πρώτη, με 51%.
      Είναι ώριμη και υπεύθυνη η στάση αυτή των ψηφοφόρων; Πέρα από το Ολοκαύτωμα τού Ματιού...
      Τι έχει προσφέρει ο Ψι-Ψινάκης από το Σέσι Γραμματικού μέχρι το Μάτι Νέας Μάκρης;
      Έκλεισε τέσσερα (4) χρόνια Δήμαρχος. Από τον Μάιο τού 2014...

      Κάποια στιγμή, δεν πρέπει να βάλουν οι Έλληνες μυαλό;
      Αυτό λέω...
      Κι ακούω μπινελίκια...

      Τέλος πάντων, στ' @ρχίδι@ μου...

      Διαγραφή
  10. Αυτο ερχεται απο τας προοδευτικας ΗΠΑ κι* εδω. Οι προπομποι ειναι ηδη εγκατεστημενοι. Μαραθωνιτες ξυπνηστε!! Αυτο θα ειναι τρισχειροτερο ολοκαυτωμα απο το βιολογικο το οποιο συνεβη. Θα ειναι ολοκαυτωμα ψυχων. Ευκαιρια ειναι μετα τα τραγικα γεγονοτα να διωξετε αυτο το ελεεινο σκουπιδι απο πανω σας και να στειλετε ενα Πανελληνιο μηνυμα οτι μεχρι εδω με τη βοθριλα.

    https://twitter.com/UltraRonin/status/1027756857354592258

    Ουτε ωριμη ουτε υπευθυνη η σταση των ψηφοφορων του Μαραθωνα, Διηνεκη. Σωστος. Οι Ελληνες εχουν αδρανοποιειθει και δεν αντιλαμβανοντε τι συμβαινει γυρω τους. Εδεχθησαν την ανωμαλια με μια προτωγνωρη απαθεια νομιζωντας οτι μπορουν να συμβιωσουν μαζι της. θΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΩΣ οτι με τους βιαστες της φυσικης ροης των πραγματων δεν ειναι δυνατον να συμβιωσεις, η θα φανε και το αγγουρι του βιντεο και η οθονη θα γραψη THE END.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. O κασμος του θεαματος εις τας ΗΠΑ. Μηπως κι* εδω απο Το Ελλαδα Εχεις Ταλεντο δεν μας πλασσαρανε τον μεγιστο με τα γιαλια πιλοτου;;

    https://twitter.com/hashtag/qanon?lang=en

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπαρχει μαλακια που να μην ηλθε απ την Αμερικη.Η μητρα της μαλακιας πασης.Γιατι υιοθετηθηκε εδω σαν πλημμυρα ??Διοτι το κσθε χωριο που αστοποιηθηκε ειχε ενα βαρυ καυμο.Να κανει τα παντα για να πει οτι "δεν ηταν απο χωριο "!! Ντρεποταν για την καταγωγη του.Ειχε κομπλεξ.Αντι να χαιρεται που ηταν απο χωριο αγνο πλασμα..Ενοιωθε κατωτερο.Τι ηταν ..ανωτερο ? Αυτο που του ειπαν οι ξενοι.Το Αμερικα..η Αγγλια..κλπ.Οτιδηποτε δεν θυμιζε ψυχικα ενα χωριο.Εκει δεν ειχε χωρια ?? Ειχε.!!Αλλα ποιος τα ηξερε εδω !? Αρα μπορουσες να καμωνεσαι οτι ειχες νοοτροπια πολης πχ.Ν.Υορκη..Λονδινο κλπ.Ετσι οτι μαλακια απ εκει ηταν σαν ταυτοτητα αλλη ανωτερη.Οποτε εκανες το εφε σου στον διπλα.Ταχα ησουν απ εκει.Ανωτερος.Κι ετσι ολες οι μαλακισμενες συνηθειες εκεινων ηλθαν εδω.Για εφε.Κι αρχισαν να μιλανε μισα αγγλικα μισα Ελληνικα .Ελληνες σε...Ελληνες!!!Για εφε....Ετσι και ο κιναιδισμος εγινε μοδα ανεκτο θεμα.Φυσικο.Αφου ηρθε απ τους ..ανωτερους εξω.Μπηκε και στην πολιτικη και παντου σαν κατι χαριτωμενο κι ανωτερο.Γενικα η παντομιμα ολη σε ολα.Κι εδω ειμαστε τωρα πανω απ τα ερηπεια της ολα παντου.Αντι να ξεχωρισουμε απ ολους σε ολα σαν ιστορικη φυλη ..ταυτιστηκαμε με μπσζα.
      "Των ευρωπαιων περιγελα και των αρχαιων παλιατσοι" οπως ειπε ο Παλαμας ο Κ.
      "Ραγιαδες εχεις μανσ γη,σκυφτους για το χαρατσι,κουφιοι κι οκνοι καταφρονουν την θεια τραχεια σου γλωσσα,δεν εχεις Ολυμπε Θεους μηδε λεβεντες Οσσα..."

      Διαγραφή
    2. Γιατί άραγε δεν δίνει ούτε ένα στοιχείο τι σχέση έχουν αυτοί με την παιδεραστία; Ενώ για το περιβάλλον της Κλίντον τα στοιχεία έρρεαν άφθονα από Julian Assange αν θυμάμαι καλά (άλλο πρακτόρι κι αυτός). Πυροτέχνημα με celebrities είναι 90%. Για να τραβήξει την προσοχή από τους πραγματικούς παιδέρες.

      Γιώργος

      Διαγραφή
  12. https://uploads.disquscdn.com/images/291497caa6b3ab44f1eed09195408556d6d22aacebf88b56de16836895ec8daf.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή