«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Σιωνιστούλης Μακρόν κατά Όρμπαν και Σαλβίνι: Είμαι ο κύριος αντίπαλός τους.



«Εάν θέλουν να με δουν ως τον κύριο αντίπαλό τους, έχουν δίκιο», σημείωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας, αναφερόμενος στη στάση του πρωθυπουργού της Ουγγαρίας και του αναπληρωτή πρωθυπουργού της Ιταλίας, όσον αφορά στο μεταναστευτικό. «Δεν παραχωρώ τίποτα στους εθνικιστές», τόνισε.

Ο Εμανουέλ Μακρόν θα αποτελέσει τον βασικό αντίπαλο των αντιμεταναστευτικών κομμάτων στην Ευρώπη, κατά τον χαρακτηρισμό που έδωσε ο ίδιος ο Γάλλος πρόεδρος στον εαυτό του, μετά από την κριτική που δέχθηκε από τον Βίκτορ Όρμπαν και τον Ματέο Σαλβίνι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Reuters, ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Όρμπαν και ο Ιταλός αναπληρωτής πρωθυπουργός και υπουργός Εσωτερικών Σαλβίνι άσκησαν κριτική στον Μακρόν, σημειώνοντας ότι θα εργαστούν από κοινού για να αντιταχθούν στην ομάδα των χωρών που όπως είπαν, τάσσεται υπέρ της μετανάστευσης και η οποία καθοδηγείται από τον Μακρόν.

https://grothia.gr/wp-content/uploads/2018/08/sionistoylis-makron-kata-ormpan-kai-salvini4.jpg

Τόσο ο Σαλβίνι, όσο και ο Όρμπαν, έχουν υιοθετήσει σκληρή γραμμή απέναντι στη μετανάστευση, διαμηνύοντας ότι αντιπροσωπεύουν μια ομάδα χωρών που αντιτίθενται στα όσα εφαρμόζονται για το μεταναστευτικό.

Σιωνιστούλης Μακρόν κατά Όρμπαν και Σαλβίνι: Είμαι ο κύριος αντίπαλός τους4

«Είναι ξεκάθαρο ότι οικοδομείται μια ισχυρή αντίθεση μεταξύ εθνικιστών και προοδευτικών και δεν θα παραχωρήσω τίποτα στους εθνικιστές και σε αυτούς που υποστηρίζουν ομιλίες μίσους», σημείωσε ο Μακρόν, όταν ερωτήθηκε για τις δηλώσεις του Όρμπαν και του Σαλβίνι, στη διάρκεια επίσκεψής του στη Δανία.

«Επομένως, εάν ήθελαν να με δουν ως τον κύριο αντίπαλό τους, είχαν δίκιο», είπε χαρακτηριστικά ο Σαλβίνι.

πηγή

8 σχόλια:

  1. https://uploads.disquscdn.com/images/ac323597022213bb444920c0bcb6e85f122c9ab574dbd9796554fcd14a7a1683.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://uploads.disquscdn.com/images/4b5781f3b310689a8b1194907acfb6bf23e80b26bc5dd715fcb12a86d745910d.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://russia-insider.com/en/hungary-emerging-protector-persecuted-christians-around-globe/ri24601#disqus_thread

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαβολικοτερος του Διαβολου.

    https://uploads.disquscdn.com/images/da36cd7b78708e673d22288f4b7e081dbd3d60242fc2e5af12f2bb760f5ba963.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=NAAm6ToDXX4&ab_channel=ZabeianHutchins

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να είναι πρωθυπούργος αυτός ποιος τον διόρισε εκεί;; Κύριε Μακρόν πάρτε τους όλους στο σπίτι σας. Να τους έχετ να τους βλέπετε... Από την άλλη μια άκομα πόλωση έσεις και έμεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή