«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΔΕΘ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΚΚΕ! ΡΟΠΑΛΟΦΟΡΟΙ ΘΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!




Τον γνωστό από την ψήφιση του πρώτου Μνημονίου ρόλο του, ετοιμάζεται να παίξει στην Θεσσαλονίκη το τραμπουκαριό του ΠΑΜΕ, εναντίον των διαδηλώσεων του λαού της πόλης κατά του mister Tsipra, στα εγκαίνια της ΔΕΘ!


Ενώ, λοιπόν, έχουν ανακοινωθεί εδώ και καιρό συγκεντρώσεις «υποδοχής» και πολιορκία της ΔΕΘ, οι λακέδες του αμερικανόδουλου μνημονιακού ψευδοκράτους ανακοίνωσαν την πραγματοποίηση συλλαλητηρίου στις 8 Σεπτεμβρίου, στην πλατεία Αριστοτέλους!

Σύμφωνα με το σχέδιο που έχει υφανθεί στα υπόγεια του Μαξίμου και της αμερικανικής πρεσβείας, ροπαλοφόροι του ΠΑΜΕ θα παραταχθούν έξω από το κτίριο της ΔΕΘ, μπροστά από τα ΜΑΤ και με «μέτωπο» προς τον κόσμο, για να λειτουργήσουν ως ασπίδα προστασίας από τη λαϊκή οργή της μαριονέτας του Τραμπ και της Μέρκελ και των Αμερικανών υπουργών που θα παρευρεθούν (στην φετινή ΔΕΘ οι ΗΠΑ θα είναι τιμώμενη χώρα…) και ως δύναμη καταστολής κατά του εχθρού-λαού!

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΔΕΘ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΚΚΕ! ΡΟΠΑΛΟΦΟΡΟΙ ΘΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!2

Δηλαδή, θα κάνουν ότι έκαναν και κατά την ψήφιση του πρώτου Μνημονίου, όπου υπεράσπιζαν σθεναρά τη βουλή και τους βουλευτές που υπερψήφιζαν το Μνημόνιο (έτρεμε το φυλλοκάρδι τους γιατί δεν ήξεραν από πού θα φύγουν!), αναγκάζοντας ως και τον Μπουμπούκο ακόμα να πει με εμφανή ανακούφιση αργότερα στα κανάλια: «ευτυχώς που υπήρχε και το ΠΑΜΕ εκεί έξω»!

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΔΕΘ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΚΚΕ! ΡΟΠΑΛΟΦΟΡΟΙ ΘΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!7

Και για όσους αναρωτιούνται αν θα τολμήσουν να επαναλάβουν κάτι παρόμοιο οι κουκουέδες, μετά την λαϊκή κατακραυγή για την τότε αισχρή στάση τους, θα τους υπενθυμίσουμε ότι αυτοί για τα λεφτά τα κάνουν όλα!
Μόνο που αυτή τη φορά, «έχουν γνώση οι φύλακες» και οι κόκκινοι προβοκάτορες του Μαξίμου και της αμερικανικής πρεσβείας θα φάνε τα μούτρα τους! Συνάμα, θα είναι και το πολιτικό τέλος του κόμματος – μακριού χεριού του συστήματος και της αμερικανοκρατίας!

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΔΕΘ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΚΚΕ! ΡΟΠΑΛΟΦΟΡΟΙ ΘΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

πηγή 

3 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΌΓΟΥ.ΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΝ.ΕΛΑ ΝΤΕ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ. ΣΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ.ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΡΙΓΩΝΑΚΙ.ΓΙΑΤΙ ΤΡΙΓΩΝΑΚΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. ΑΡΕ ΤΖΙΜΗ ΠΟΣΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΒΓΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΕΧΩΒΑΔΙΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ. ΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ30 Αυγούστου, 2018 11:59

    Λοιπον το ΠΑΜΕ και οι υπολοιποι αριστεροι κομμουνοληστοσυμμοριτες θυμιζουν τα ζομπι του Lucio Fulci.Υποτονικοι σαν ατομα,αητητοι σαν μαζες,αλλα και ενα τρωτο σημειο.Σφαιρα στο κεφαλι και στον αγυριστο να πανε να βρουν τους προγονους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eleni [1985] by CBS Productions - Full Movie Complete W/ Greek Subtitles

    https://www.youtube.com/watch?v=OcT8pX5mBIU

    ΑπάντησηΔιαγραφή