Η φωτογραφία μου
«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2018

«ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ!», όπως λέει κι η Πόπη Σουφλή... Δείτε τί έκαναν!..Τσίπρας – Καμμένος νομοθετούν υπέρ τουρκικών συμφερόντων – Ανοίγει ο δρόμος για εκλογή των μουφτήδων στην Θράκη!

 

Τσίπρας-Καμμένος εκδιώκουν τους νόμιμους μουφτήδες της Θράκης με εντολή του πασά τους!
Μπορεί οι ξεδιάντροποι αμερικανοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ να έχουν κάνει κουρέλι όλες τις «φιλολαϊκές» και «αντιμνημονιακές» υποσχέσεις που χρησιμοποίησαν για να εξαπατήσουν τον ελληνικό λαό και να του υποκλέψουν την ψήφο, αλλά υπάρχουν και κάποιες άλλες, λιγότερο γνωστές στο ευρύ κοινό, που τις τηρούν στο ακέραιο.
Μία, λοιπόν, από τις υποσχέσεις τους αυτές, ήταν η ικανοποίηση του πάγιου αιτήματος των Τουρκαλάδων, για εκλογή των μουφτήδων από τους πιστούς τους, προκειμένου βεβαίως να εκλέγονται οι εκλεκτοί του τουρκικού προξενείου, με όσους εθνικούς κινδύνους εγκυμονεί κάτι τέτοιο!

Έτσι, προσθήκη στο νομοσχέδιο για την Παιδεία βάσει της οποίας οι διορισμένοι από το ελληνικό κράτος μουφτήδες Κομοτηνής (Μέτσο Τζεμαλή) και Ξάνθης (Μεχμέτ Εμίν Σινίκογλου) θα συνταξιοδοτηθούν ως δικαστικοί (με την δικαιολογία ότι λειτουργούν ήδη ως ιεροδίκες), κατέθεσε η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου – του δήθεν «υπερπατριώτη» και «τουρκοφάγου»!
Με την συνταξιοδότηση -στην ουσία εκδίωξη!- των δύο μουφτήδων, ανοίγει ο δρόμος για την εκλογή των διαδόχων τους! Οι οποίοι, εφόσον η μειονότητα είναι επισήμως θρησκευτική, θα γίνουν οι φυσικοί ηγέτες της και θα λειτουργούν σύμφωνα με τις εντολές του Ερντογάν Πασά και του βαθέως τουρκικού κράτους.

Κι όποτε πέσει το «σύνθημα» από απέναντι, οι μουφτήδες θα είναι αυτοί που ξεσηκώσουν τους μουσουλμάνους κατά του ελληνικού κράτους, μετατρέποντας την Θράκη μας σε νέο Κοσσυφοπέδιο!

(ΥΓ) 1: Παρεμπιπτόντως, η τελική υπογραφή στο σχετικό προεδρικό διάταγμα θα είναι του ετέρου «υπερπατριώτη» Πάκη Παυλόπουλου. Δηλαδή, ζήτω που καήκαμε!
(ΥΓ) 2: Και να μην ξεχνάμε και το άλλο: η συγκυβέρνηση των 152 στηρίζεται στους τρεις –κατά δήλωσή τους- «Τούρκους» βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ! Άρα…
(ΥΓ) 3: Κάτω η συγκυβέρνηση των προδοτών Τσίπρα-Καμμένου!

Τσίπρας - Καμμένος νομοθετούν υπέρ τουρκικών συμφερόντων - Ανοίγει ο δρόμος για εκλογή των μουφτήδων στην Θράκη! 2 


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου