«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!! [απόψεις ιστολογίου]



Πολλά ξεκίνησαν να γράφονται (διαβάζουμε εδώ και εδώ), το θέμα είναι ότι η Θεοτόκος Μαρία (=Θαλασσινή) Παναγιά μας αποφάσισε την ημέρα της σημαντικότερής της εορτής, να τους φέρει στην Ελλάδα!

Η όλη ιστορία της αιχμαλωσίας των δύο αξιωματικών μας, αν και εν πρώτοις δεν έδειξε, κατά την διάρκεια αυτών των 167 ημερών, να σχετίζεται άμεσα και να επηρεάζει τις γενικότερες ιστορικές εξελίξεις, οι ιστορικοί του μέλλοντος, συγκεντρώνοντας περισσότερα στοιχεία και αποκωδικοποιώντας τα δεδομένα, θα μάς φέρουν προ εκπλήξεων με όσα θα μάς πουν. Κι ούτε τυχαίο φυσικά είναι ότι πριν από λίγες ημέρες ο Πάνος Καμμένος δήλωσε πως ΑΠΗΧΘΗΣΑΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ, πράγμα που ανέφεραν από την πρώτη στιγμή, και πρώτα, τα ιστολόγια Διόδοτος και Έσχατη Γραμμή Ανασχέσεως.

Ζούμε το ξεκίνημα γεγονότων Υψίστης Ιστορικής σημασίας. Οι τελευταίες εξελίξεις στην Τουρκία οδηγούν την γείτονα χώρα σε τέτοια ασφυξία σε όλα τα μείζονα θέματα, ώστε μπορεί να είναι κοντά, ίσως κι εν μέσω του καλοκαιριού, μία επίδειξη ισχύος, βλέπε εκτόνωσης της εσωτερικής της κρίσης, με κάποια σοβαρή επιθετική της κίνηση επί ελληνικού εδάφους. Αυτό, με υπογραφή πλέον, θα σηματοδοτήσει την αρχή μίας ολομέτωπης τιμωρίας της και διάλυσής της, σε πολλά επίπεδα κι από πολλές δυνάμεις, ..με την Γερμανίτσα, την "Μητριά" της Τουρκίας, να παρακολουθεί άπραγη το δράμα αυτό. Δράμα το οποίο θα φτάσει στην πόρτα της με ποικίλους τρόπους, αρκετά ορατούς στον ορίζοντα.

Η εγχώρια Σιωνιστική Κατοχή, βλέπε 44χρονη Ελληνική Κοινοβουλευτική Δημοκρατία των Κομμουνιστών, έχει ήδη μπει στην ατραπό του οριστικού της τέλους. Το σατανο-θηρίο βέβαια, όπως είναι γνωστό σε όλους μας, όταν είναι σοβαρά πληγωμένο (συν του ότι ετοιμάζεται να κάνει μασούρι και να χώσει στο απευθυσμένο του το πατσαβουρόχαρτο-συμφωνία των Πρεσπών), κάνει ακόμα πιο ασεβή και εξωφρενικά πράγματα. Εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον, κάθε ημέρα που θα ξυπνήσουμε θα ακούσουμε και κάτι κατάπτυστο, ανθελληνικό, προδοτικό από όλους αυτούς, λες και θέλουν να μάς σπάσουν τα νεύρα. Έχουν καλούς δασκάλους -και αφεντικά τους παράλληλα- στον ψυχολογικό πόλεμο.

Όπως κάθε χρόνο, εδώ και μία δεκαετία τουλάχιστον, παρελαύνουν στην Πειραιώς, πρωί Μεγάλου Σαββάτου και δεκαπέντε ώρες μετά την συνάντηση 25 Επιταφίων στον δρόμο αυτό, περίπου 1.500 άτομα Σιχ (ινδοϊστο-μουσουλμάνοι) με γυναίκες που κρατούν λουλούδια και τουρμπανοφόρους που κραδαίνουν ενός μέτρου χατζάρες στον αέρα...
..έτσι και σήμερα, στην βαρυσήμαντη εορτή των Ελληνορθοδόξων, την Κοίμηση της Θεοτόκου, ο λαθροκαμίνης μαγαρίζει την πόλη των Αθηνών, έχοντας δώσει άδεια να κάνουν οι μωαμεθανοί του Πακιστάν, μία μεγάλη γιορτή στην πλατεία Κοτζιά. Από εχτές το πρωί γέμισε η πλατεία με 500 καρέκλες και δύο μεγάλα τσαντίρια στο πράσινο χρώμα της πακιστανικής σημαίας.

Πέραν της προσβολής, της ασέβειας και του μαγαρίσματος, τα κάνουν αυτά πάνω σε τέτοιες ημέρες, γιατί, σου λέει.., "κόσμος λείπει σε διακοπές.. λίγος ντόρος θα γίνει από όσους το αντιληφθούν, άντε 5-6 γραφικοί εθνικιστές-φασίστες μπλόγκερς να το βγάλουν στη φόρα... άντε να γραφτεί και στο Μακελειό, Ελεύθερη Ώρα κλπ.. θα προσπεραστεί κι αυτό... Το εβραϊκό χρήμα του Τζωρτζ Σόρος να μπαίνει στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς... και ό,τι μάς πουν θα κάνουμε".

Όλα αυτά όμως.. θα τα πληρώσουν σύντομα. Ο χρόνος τους έληξε και δεν το έχουν αντιληφθεί. Τα διάφορα κόλπα τους, είτε για να ξαναβγούν είτε για να οδηγήσουν τη χώρα σε οικουμενική κυβέρνηση, με εσπευσμένες εκλογές (διαβάστε εδώ), δεν θα ευωδώσουν. Ο Θεός και η Παναγιά έχουν κάνει άλλες συμφωνίες...

Καλή Λευτεριά στους δύο αξιωματικούς μας,
Καλή Λευτεριά στην Ελλάδα μας,
Καλή Παναγιά σε όλους,
Χρόνια Πολλά!!!


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ, 15-8-2018 


(πηγή στοιχείων εδώ)

2 σχόλια:

  1. Νομιζω πως κάτι ψιθυρισε ο πουτιν στα αυτιά του τούρκου... Ας είμαστε έτοιμοι για όλα με την Υπερμαχω Στρατηγό για οδηγό μας! ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό στέκει περισσότερο από τις θεωρίες για τους μουφτήδες κλπ..
      Χρόνια Πολλά επίσης!!!

      Διαγραφή