«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Πώς μπορείς και κάθεσαι ακόμα σε αυτή την καρέκλα... και το παίζεις πως δεν έχεις την συναίσθηση ότι έχεις ξεφτιλιστεί...;



Αυτο με την «αυθορμητη” αγαπη του κοσμου στην Ιθακη Αλεξη να το προσεξεις λιγο ..!


Οταν για να εισαι σε θεση εξουσιας χρησιμοποιεις κολπα που καναμε μικροι για να ζηλεψει η γκομενα που μας ριχνει χυλοπιτα…..αυτο θα μπορουσε να ειναι ενας καλος τιτλος ακομα !

Το δυσκολο και η πικρα δεν ειναι με σενα Αλεξη ειναι με αυτον το λαο που δυστυχώς με αυτα τα τεχνασματα επηρεαζεται και ακολουθει σαν προβατο !..

Αλλα μια του κλεφτη δυο του κλεφτη ..και ο κυκλωπας προβατακια επιανε μεχρι που ενα του εβγαλε το Ματι ..!
Ξερεις εσυ απο ιστορια ετσι δεν ειναι; ..

Stranger…

 πηγή

 

3 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ23 Αυγούστου, 2018 11:31

    Δεν εχει δημασια αν ειναι αριστεροι η δεξιοι.Μαφια ειναι,που ξεπληρωνει τις υπογραφες της στην επιταγη ξεπουληματος της χωρας,με ενα λαο απαθη και λατρη των ερπετικων ηδονων του,μην θελοντας να κατανοησει οτι η καταιγιδα που ερχεται ειναι απλα,πρωιμο φθινοπωρο.Για τους λιγους που μεινανε,ταιριαζει ο μακαρισμος του Κυριου μας Ιησου Χριστου γι'αυτους που θα κυνηγηθουνε ενεκεν δικαιοσυνης και οταν θα τους σκοτωνουν,θα λενε οι υπολοιποι οτι πραξανε τον νομο του Θεου.Hell on earth αδερφε Κωστα σε μια ευλογημενη χωρα με δαιμονοποιημενους κατοικους.Τα αρθρα εσενα και του Διηνεκη απευθυνονται στους λιγους που ξερουν πλεον οτι μετα την καταιγιδα,ερχεται η εποχη των θαυματων.Σε αυτους που ειναι αετοπουλα και οχι αγελες "γουρουνιων"(τα γουρουνια και η σχεση τους με τους οργασμους).Σε αυτους που ζουνε στους στιχους του Λορκα"λουζεται η αγαπη μου στο Γουαδαλκιβιρ" και οχι στο ασμα της Αλεξανδρατου"στοχος ειναι τα λεφτα".Δεν τους ανηκουμε,δεν θα μας αλλαξουνε.Και οσο για τους πολιτικους αρουραιους,ταιριαζει απολυτα το οραμα του αγιου Γρηγεντιου στο"στομα θανατου"για τις συναγωγες.Ευχομαι καλημερα στην παρεα μας και"ει Θεος μεθ'ημων,ουδεις καθ'ημων".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντοτε μικρό ήταν το ποίμνιο τού Ποιμένος τού Καλού.

      Διαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ24 Αυγούστου, 2018 11:30

    Αδερφε Διηνεκη,ηπαρουσια εσενα και του Διοδοτου,ειναι βαλσαμο στις πληγες μας.Ευχομαι ολοψυχα η Παναγια μητερα μας που γιορταζει σελιγες μερες,να σας ανακουφιζει παντα απο τις δοκιμασιες σας.Και σας αφιερωνα το τραγουδι της Rina Ketty-je t'attendrai,απο την ταινιαρα U-96 das boot για καλο ΣουΚου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή