«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

ΠΡΟΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ…

 του Κωνσταντίνου Χατζηκώστα

 Σχόλιο Διόδοτου: Καλοκαιρινή ανάρτηση... που απαραιτήτως πρέπει να την εκτυπώσετε και να την μοιράσετε στα παιδιά σας...

Πριν ξεκινήσω να αναπτύσσω το παρακάτω θέμα, θέλω να υπογραμμίσω ότι προέβην στην παρουσίαση του, όχι από προκατάληψη και συντηρητισμό της ηλικίας, αλλά επειδή το θεωρώ υποχρέωση μου, έχοντας  στο παρελθόν διασταυρώσει αυτά τα στοιχεία, να ενημερώσω τη νεολαία μας για το πώς πιθανότατα έχουν τα πράγματα...

Σκεφτόμουν αρχικά, να το ονομάσω «Η συνωμοσία κατά του Ήλιου και άλλες ιστορίες…», τίτλος ο οποίος δεν απέχει πολύ και από την θρησκευτικότητα, μιας και ο Ήλιος μας είναι κατασκευασμένος από τον Θεό για να μας δίνει ζωή στη διάρκεια της υλικής μας υπόστασης, όπως ο ίδιος ο Θεός είναι πλέον ο μόνος  ζωοδότης και στοργικός πατέρας μας όταν περάσουμε στο ανώτερο επίπεδο, αυτό της Αιώνιας Ζωής. Και λέγοντας Αιώνια Ζωή εννοούμε ότι συνεχίζουμε να ζούμε, μετά το σαρκικό μας στάδιο, υπό μίας υποστάσεως πιο λεπτοφυούς, όπου η ψυχή και το σώμα αναβαθμίζονται και προσομοιάζουν προς τον Θεό. Δηλαδή σαν «το εικόνα και καθ’ ομοίωση» να τείνει στο απόλυτό του.


Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Γι αυτό, όποιος συνωμοτεί κατά του ήλιου και των ανθρώπων, συνωμοτεί κατά του Θεού, ο οποίος ξέρει καλύτερα από οποιονδήποτε, ΚΑΙ ποιος είναι ο ρόλος του ήλιου μας, ΚΑΙ γιατί είναι προς το καλό του ανθρώπου να διάγει τον βίο του όπως γεννήθηκε, χωρίς  περισπάσεις και παραποιήσεις της μορφής του.  Και δεν αναφέρομαι μόνον στο ακραίο μακιγιάζ που παραποιεί την ηλικία ή την ηθική εικόνα ενός κοριτσιού, ούτε μόνον στις πλαστικές εγχειρήσεις που και αυτές οδηγούν σε ψυχολογικά και άλλα δράματα, ούτε μόνον στις αλλαγές φύλου που είναι ολέθριες, όπως η κάθοδος στον Άδη των ναρκωτικών,ακόμα και αν προτάσσουν ‘απελευθέρωση’.

Αναφέρομαι σε πράγματα τα οποία για πονηρούς σκοπούς προωθούνται ως πιο αθώα, καθόλου επιζήμια, ‘must’ και σε κάποιες περιπτώσεις ‘απαραίτητα για την υγεία’!

Η συνωμοσία κατά του Ήλιου περιλαμβάνει

-την δερματοστιξία (τατουάζ)                                                                                                                                                                                                                  
-τρυπήματα στο σώμα-σκουλαρίκια, χαλκάδες (piercing)

Και όσο κι αν σας φανεί απίστευτο, κατά ένα μεγάλο μέρος τους, … ακόμα και

-τα γυαλιά ηλίου (!!)

και                                                                                                                                                                              

-τα αντηλιακά λάδια και κρέμες (!)


Θα τα πιάσουμε ένα ένα ξεκινώντας από τα τελευταία:

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Θα μιλήσω γρήγορα και με γλαφυρότητα. Ακούμε συνέχεια ‘Ο ήλιος γερνάει το δέρμα’, ‘είναι καρκινογόνος’, ‘καίει το δέρμα’, ‘προστατέψτε τα μάτια σας’. Η απόλυτη δαιμονοποίηση του αστέρα που μας κρατά στη ζωή. Στην πραγματικότητα όμως όσοι αψηφούν αυτές τις κινδυνολογίες πίσω από τις οποίες κρύβονται φιλοχρήματοι γιατροί, ΜΜΕ και φαρμακευτικές εταιρείες, και συνεργάζονται συνετά με τον ήλιο, μόνο οφέλη μπορούν να αποκομίσουν.
Τα γυαλιά ηλίου εμποδίζουν κατευθείαν τις πιο ευεργετικές ιδιότητες του Ηλιακού Φωτός, και κυρίως την πολύτιμη υπεριώδη ακτινοβολία, να εισχωρήσουν στο σώμα από τους οφθαλμούς, αλλά και να συνεργαστούν με την ίριδα για τη σωστή θέαση και σωστή αντίληψη του περιβάλλοντος χώρου και της φωταγώγησής του, όπως ακριβώς σαν προβολέας ο Ήλιος αεί φωτίζει τον τοπικό διαστημικό χώρο και τον βοηθά να αυτοπροσδιορίζεται, να αποκτά «τοπικότητα» και ζωή ανόργανη κι ενόργανη.

Όταν δεν κρύβουμε την ίριδα με διαφανή και σκούρα τζάμια συνέχεια, τότε αυτή μπορεί να προσλαμβάνει ακόμα πιο ικανοποιητικό βαθμό ακτινοβολίας και να τον διαμοιράζει στον οργανισμό με ακόμα περισσότερη ικανότητα κι από το δέρμα μας, και κυρίως να τον στέλνει στην επίφυση βοηθώντας την, ώστε να ανταπεξέλθει άριστα στο ρυθμιστικό της ρόλο για την παραγωγή των σωστών ποσοτήτων ορμονών όπως η μελατονίνη, η ορμόνη ‘χρυσός’ για τον άνθρωπο.

Το καλοκαίρι στη θάλασσα, μπορούμε να δεχτούμε άφοβα τον ήλιο στις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι και τις 9 και κατόπιν μετά τις 5 το απόγευμα, χωρίς να βάλουμε αντηλιακά. Άλλωστε τα περισσότερα έχουν αποδειχτεί άχρηστα ή επικίνδυνα και ουδείς υπάρχει, παρόλη την σπάταλη χρήση τους, που να μην ξεφλούδισε προς το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου. 

ΤΑΤΟΥΑΖ ΚΑΙ ΠΙΡΣΙΝΓΚ

Και αν ακόμα αφήσουμε πίσω τα προβλήματα υγείας από λοιμώξεις κατά την στίξη ή και στις απόπειρες αφαιρέσεως των τατουάζ, επίσης τις ψυχολογικές επιπτώσεις στις περιπτώσεις που μετανιώσει κάποιος μετά από μια τέτοια απόφαση, τις ορμονικές διαταραχές, τοπικά μπλοκαρίσματα της μελανίνης, τις καρκινογόνες χημικές ουσίες, οι οποίες συχνά περιέχονται στις χρωστικές για τα τατουάζ και αρκετά άλλα λίγο πολύ γνωστά, …παραμένουν τα προβλήματα με κοινωνικές προεκτάσεις, φιλοσοφικές, ακόμα και μεταφυσικές.

Δεν μπορούμε  να μην θεωρήσουμε ύποπτο και καθόλου τυχαίο το ότι προωθούνται ως μόδα, επανάσταση, καλλωπισμός, υπεροχή, σεξουαλικότητα, αυτές οι συνήθειες φυλακισμένων, εγκληματιών και πειρατών, βαρβάρων φυλών, παγανιστικών μυήσεων, τακτικών δουλείας και υποτέλειας, στιγματίσματος λιποτακτών.

Οι αρχαίοι Έλληνες τα θεωρούσαν τελείως βαρβαρικά χαρακτηριστικά, ασιατικών στιφών σαν αυτά που αντιμετωπίστηκαν στις Θερμοπύλες και στα βάθη της Ασίας από τον Αλέξανδρο. Οι ίδιοι ουδέποτε  στιγματίζονταν, ούτε τρυπούσαν τα σώματά τους με βελόνες και χαλκάδες. Βάφονταν μόνο με χρωστικές της φύσης ως παραλλαγή για την μάχη.

Από θρησκευτικής, τουτέστιν Χριστιανικής απόψεως, τα πράγματα είναι ακόμα πιο σοβαρά. Τόσο τα τατουάζ όσο και τα τρυπήματα από σκουλαρίκια και χαλκάδες σε διάφορα μέρη του σώματος  μας απομακρύνουν από την πνευματικότητα. Δηλαδή η πνευματική μας εξέλιξη αδρανοποιείται δίνοντας τόπο στον υλικό προσανατολισμό, τα ζωώδη ένστικτα, τον ναρκισσισμό, την βιαιότητα, την επιβητορική σεξουαλικότητα αντί των προϋποθέσεων αγνού έρωτα και αγάπης. Παίρνει το πάνω χέρι η υπόφυση από την επίφυση

Ο μεν πρώτος, παρότι κι αυτός αδένας του εγκεφάλου, εδράζεται στη βουβωνική χώρα και καθορίζει τα ένστικτα. Ο δεύτερος, τρέφεται από τον πολιτισμό του ατόμου, τις αρετές, την φιλομάθεια, την προσευχή, την αγάπη στον συνάνθρωπο και τα θεία. Είναι η χημική πινελιά του Θεού. Δύναται να είναι, μεταφορικά ή ουσιαστικά, «μεταλλαγμένος» σε περιπτώσεις όπως του Ευαγγελιστού Ιωάννη και άλλων Αγίων ή του Οσίου Παϊσίου, οι οποίοι κυριολεκτικά εξαϋλώνονταν και μεταφέρονταν σε άλλους τόπους.

  
 «Και εντομίδας ου ποιήσετε επί ψυχή εν τω σώματι υμών και γράμματα στικτά ου ποιήσετε εν υμίν. Εγώ ειμί Κύριος ο Θεός υμών». (Λευϊτικό ΙΘ 28)  Δηλαδή  «Δεν θα κάμετε εντομάς στο σώμα σας, ούτε θα χαράξετε γράμματα στο δέρμα σας. Εγώ είμαι Κύριος ο Θεός σας».

    
Το σώμα μας είναι ο ναός της ψυχής μας και είμαστε όλοι εικόνες του Θεού. Δεν έχουμε λοιπόν το δικαίωμα να το παραποιούμε και να το παραμορφώνουμε, πόσο μάλλον να το κάνουμε φορέα αποκρυφιστικών - μυστικιστικών-παγανιστικών, δηλαδή μαγικών συμβόλων. 

Ο βυζαντινός αυτοκράτορας Κωνσταντίνος μαζί με τον Χριστιανισμό ως επίσημη θρησκεία του κράτους, απαγόρευσε τα τατουάζ θεωρώντας ότι έτσι παραμορφώνεται το σώμα, το οποίο αποτελεί κάτοπτρο της όψης του Θεού.


Και καταλήγω στο εξής:

Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΤΑΤΟΥΑΖ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΝ ΜΟΔΑ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΒΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΑΝΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΟΔΟΡΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ... «Ο ΔΙΚΤΑΤΩΡ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ».   

Σκεφτείτε τα λοιπόν όλα αυτά την επόμενη φορά που θα προσπαθούν κάποιοι φίλοι να σας πείσουν ότι θα σας ‘πήγαινε’ ένα ‘μαορί ταττού’ στην αριστερή ωμοπλάτη ή μια μικρή χρυσή ράβδος κεντημένη στο δεξί φρύδι…

Εύχομαι σε όλες τις νέες και νέους,                                                                                                                                           
καλή φώτιση, ερευνητικό πνεύμα και ορθή κρίση με όλα της τα σωτήρια φίλτρα!



12 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ11 Αυγούστου, 2018 10:21

    ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.ΣΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΤΟΥΑΖ,ΠΙΡΣΙΝΓΚ ΚΛΠ.ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΗΝΕΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΣΜΗΝΑΓΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΠΑΤΣΑΡΑ ΤΗΣ 337 ΜΟΙΡΑΣ ''ΦΑΝΤΑΣΜΑ''.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ''ΜΑΝΤΩ ΜΑΥΡΟΓΕΝΟΥΣ''ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ DVD ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ''GREEK MOVIES''.ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ.ΠΟΛΛΑ ''ΚΑΛΟΥΔΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ'' ΣΤΗΝ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1970-79.ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΝΝΟΩ,ΟΧΙ ΠΟΝΗΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ''ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ''.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΤΡΑΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ''GREEK MOVIES''.
      ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!! 🙂

      Διαγραφή
  2. Ο ήλιος έχει αλλάξει. Καίγεσαι εύκολα. Το πρωτοάκουσα πριν καμιά δεκαριά χρόνια από δύο ηλικιωμένα άτομα άσχετα μεταξύ τους και σε διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές στην Ελλάδα. Τα φυτώρια με λουλούδια κλπ έχουν πια όλα δίχτυ ενώ παλιά δεν είχαν. Προσωπικά μία ώρα να κάτσω στον ήλιο χωρίς αντηλιακό καίγομαι ενώ παλιά δεν ίσχυε αυτό. Ωφέλιμος μεν ο ήλιος αλλά όχι με τον ίδιο χρόνο έκθεσης όπως παλιά.

    Επίσης η απογευματινή και η πρωινή έκθεση στον ήλιο είναι η χειρότερες γιατί ναι μεν είναι λιγότερο ισχυρές αλλά περιέχουν περισσότερη από την ζημιογόνα ακτινοβολία UVA παρά την ωφέλιμη UVB.

    https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2008/09/04/when-should-you-go-out-in-the-sun.aspx

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργο,
      Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες.

      Διαγραφή
    2. Της που....άνας το καγκελο γίνεται !!άσχετοι,χοντροι,κοντοι,ψηλοί,βαρεμένες,40αρες,χωρισμένες,έχουν τατοο ,έλεος ρε

      Διαγραφή
    3. Στο μετρό βλέπω όλο και περισσότερες γραίες, οι οποίες εκτός ότι κυκλοφορούν ημίγυμνες, έχουν χτυπήσει και κάμποσα tatoo επάνω στις ζάρες τους... Υπόκοσμος!!! Πρωτοφανή πράγματα γιά την πατρίδα μας. Η ελληνική κοινωνία στο σύνολό της έχει δαιμονιστεί. Ακριβώς αυτό το γεγονός δείχνει το μέγεθος της απομάκρυνσης αλλά και της αποστασίας έναντι του Θεού.
      Εύχομαι σε όλους Καλή Παναγιά, και είθε να φωτισθούμε και να ξυπνήσουμε έστω και την τελευταία στιγμή!... Καλή Μετάνοια σε όλους τους Έλληνες!

      Διαγραφή
  3. ΚΩΣΤΑ ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΠΌΣΟ ΚΑΙΡΌ ΓΝΩΡΊΖΕΙΣ ΠΕΡΊ ΤΟΥ ΉΛΙΟΥ ΤΙΣ ΙΔΙΌΤΗΤΕΣ.ΚΑΙ ΜΌΝΟ Η ΑΝΑΦΟΡΆ ΣΟΥ ΔΕΊΧΝΕΙ ΌΤΙ ΤΟ ΚΑΤΈΧΕΙΕΓΏ ΤΟ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΕΔΏ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΆ ΒΛΈΠΩ ΤΟΝ ΉΛΙΟ ΜΕ ΓΥΜΝΌ ΤΟ ΜΆΤΙ ΣΤΗ ΠΡΏΤΗ ΏΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΉΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΎΣΗ ΤΟΥ.ΑΝΕΛΛΙΠΏΣ ΚΑΙ ΕΊΜΑΙ ΠΕΝΉΝΤΑ ΕΦΤΆ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΡΆ ΓΥΑΛΙΆ ΒΟΗΘΗΤΙΚΆ. ΆΡΑ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΓΡΆΦΕΙΣ ΠΕΡΊ ΤΟΥ ΑΠΛΉ ΣΤΟΥΣ ΚΈΡΔΟΥΣ ΤΩΝ ΞΥΠΝΙΏΝ. ΦΊΛΕ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΉ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΉ ΞΕΚΟΎΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΈΡΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΏΝ ΣΟΥ.ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι δικό μου το άρθρο, συμφωνώ παντως με τον αρθρογράφο σε αρκετά πράγματα.

      Διαγραφή
    2. Παναγιώτη το κάνεις για θεραπευτικούς/μεταφυσικούς λόγους (sun gazing); Παρατήρησες καμία αλλαγή σωματική ή άλλη;

      Γιώργος

      Διαγραφή
  4. ΚΑΙ ΣΑΛΠΙΣΕ Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ Ο ΗΛΙΟΣ...ΚΙ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΙ ΕΧΑΣΕ Η ΜΕΡΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΗΣ...ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ Η ΣΕΛΗΝΗ ΚΙ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΗΣ ΚΙ ΕΧΑΣΕ Η ΝΥΧΤΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟΥ ΣΕΛΛΗΝΟΦΩΤΟΣ ΤΗΣ...ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΘΗΚΑΝ Τ' ΑΣΤΕΡΙΑ ΚΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΧΑΣΕ Η ΝΥΧΤΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΦΕΓΓΕΙΑΣ ΤΗΣ [ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ ΘΕΟΛΟΓΟΥ]...

    ΑΠΟ ΤΟ 1995 Η NASA EIXE ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ - SOHO - ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΗΛΙΑΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ...ΤΟ 2004 ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΠΟΥ ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ Ο ΗΛΙΟΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΑΕΡΙΑ ΘΕΡΜΗ ΜΑΖΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΜΠΑΛΑ...ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΚΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΡΙΝΙΣΜΑΤΑ ΣΙΔΗΡΟΥ...ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ NASA ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ 2004 ΕΚΕΙΝΗ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ 75 ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙΑ...

    ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΤΟ ΣΕΛΛΗΝΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΜΕΙΩΜΕΝΑ...Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ....ΦΩΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ...ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΝΕΡΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΓΗ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ...

    ΥΓ. ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2013 ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ....ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΤΑ ΛΕΞΗ ΟΤΙ Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΑΛΠΙΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2004...

    ΑπάντησηΔιαγραφή