«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Άρτον και θεάματα...

γράφει ο peri



ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ. ΓΕΛΑΝΕ ΠΆΝΩ ΣΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΠΟΚΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΥΒΑΣ; ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ...

KOYMΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΕΙΝΑΙ. ΠΑΛΙΟΣ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΨΙΝΑΚΗ....ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΡΟΤΑΡΥ.  ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ NITRO.  Όμορφος και δημοφιλής.


ΑΥΤΗ Η ΕΠΟΧΗ NITRO ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ LIFESTYLE;

ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΟΛΑ.........


ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ; ΝΟΥΜEΡΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ;  ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΙΛΕΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ...ΜΕ ΛΙΓΟ 
AMERICAN DREAM ΟΛΑ ΠΙΘΑΝΑ. 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ  ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΕΝΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΡΕΙΓΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΚΑΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΜΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΨΥΧΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΙΚΤΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΠΤΩΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΚΟΥΦΟ; 

ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕ Η ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΟΥΣΕ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;; 

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ...ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ.....

Για όσο διάστημα οι Έλληνες δεν καταλαβαίνουν ότι ο Σημίτης, ο Καραμανλής, ο Παπανδρέου, ο Σαμαράς, ο Κυριάκος, ο Καμμένος, ο Μιχαλολιάκος, ο Κουτσούμπας, ο Παυλόπουλος και ο Τσίπρας  είναι μια κοινή αδιαίρετη συμμορία που ελέγχεται από τους τοκογλύφους δεν θα καταλάβουν ποτέ τι τους συνέβη. Δεν θα καταλάβουν ποτέ γιατί δεν υπάρχει μέλλον. Θα παίζουν οι τοκογλύφοι με τα «είδωλα» και θα τους παραπλανούν. Για κάποιους θα φταίει ο Σημίτης και ο Παπανδρέου και για κάποιους άλλους ο Καραμανλής, ο Σαμαράς και ο Τσίπρας. Ξανά μανά τα ίδια πράγματα. 
Θα μας «ξαναδιχάσουν» με συνωμοσίες και θα σβήσουν για πάντα τα ίχνη τους.....

Ολόκληρη η πατρίδα μας ξεπουλιέται στην ψύχρα...την ξεπουλά η σημερινή κυβέρνηση της αριστεράς με ηδονή!! με μια αντιπολίτευση που σφυρίζει αδιάφορα!! 

Όλη αυτή η συμμορία θα πέσει αμαχητί; Το πιστεύει αυτό κανείς; Σοβαρά;


πηγή
το είδαμε εδώ


Κάτι επίσης πολύ χρήσιμο, εδώ.

8 σχόλια:

  1. Από ότι φαίνεται έχει δοθεί το οκ. να διαδραματίσει ρόλο ο Ρουβάς στα εσωτερικά της Ελλάδας… μέσα σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται ο γάμος του (η κουμπαριά με το Βαρδινογιαννέικο) και το «νταξ» από τον Πάκη.

    https://www.lifo.gr/uploads/image/1219832/FDFF.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Αετε,
      Όλοι αυτοί ονειρεύονται την τουρκελλαδα τους. Αλλά σύντομα θα πάρουν τ'αρχ.... μου!

      Διαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ12 Αυγούστου, 2018 14:39

    Κώστα μου σήμερα σε βλέπω πολύ μαχιμο.Συμβαίνει κάτι;η οι κακές παρέες φταίνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ12 Αυγούστου, 2018 15:04

    Για κάποιο Βαλαντη μιλάς.Πρόσεχε τις κακές παρέες μη σε οδηγήσουν στην ασωτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η εδω βλαχομπαροκ παρεα ειχε την εμπνευση να φιλοτεχνηση ενα μεγαλο πινακα για την Εθνικη Πινακοθηκη. Βρηκανε μια απιθανη κορνιζα ειχαν και τον καμβα ετοιμο στο βαθρο και καλεσαν και τον διασημο ζωγραφο Νιτινιαχου να τον φιλοτεχνηση. Εκεινος απαντησε οτι θα στειλη το μεγαλυτερο ταλεντο του ατελιε του διοτι ειναι απησχολημενος αυτη τη στιγμη κι* ετσι αφιχθη ο Αλ6. Καθως βαδιζε προς την επιτροπη υποδοχης, Μαρτιναιους(κοκκινος αετος Φαληρου) Βαρδινογιανναιους, μ* εκεινο το αφοπλιστικο χαμογελο, τους λεει "Με συγχωρειτε πρεπει να γυρισω πισω, ξεχασα να φερω χρωματα. Το μοντελο που ειχαν φερει θα μεινη ετσι οπως δειχνει η φωτο, στο κομμμωτηριο. Καλο δεκαπενταυγουστο, Κωστα. Ηχος Ελληνικος κι* οι μυρωδιες της Ελληνικις Φυσης να πλημυρισουν τις ψυχες σας φιλοι του Διοδοτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ12 Αυγούστου, 2018 18:03

    Επίσης αδελφέ Αhoy.Ο Θεός να είναι πάντα στο πλευρό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή