«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Οι 15 φυλές που υποστηρίζουν με λύσσα τον ΣΥΡΙΖΑ ακόμα...

του Γιώργου Τσουκαλαδάκη



1)Όλοι οι βαρυποινίτες των φυλακών, δεν είναι τυχαίο που στις φυλακές ο σύριζα πήρε εξωφρενικά ποσοστά άνω του 80%

2) Όλοι όσοι σιτίζονται από το λαθρομεταναστευτικό, μέσω Μ.Κ.Ο. που είναι από τις μεγαλύτερες μπίζνες της αριστεράς.

3) Οι αιώνιοι φοιτητές που επανέφερε ο σύριζα μαζί με τους μπαχαλάκηδες που τους αφήνουν να αλωνίζουν στα Πανεπιστήμια τρομοκρατώντας φοιτητές - καθηγητές.

4) Οι αριστεροί δολοφόνοι τρομοκράτες τύπου Κουφοντίνα, Ρουβίκωνα που με την κατάργηση του νόμου του ιδιώνυμου κ.α. ουσιαστικά βιώνουν ασυλία.

5) Παράσιτα της δημοσιογραφίας τύπου Βαξεβάνη που παίρνουν χιλιάδες ευρώ κρατικής διαφήμισης εκτελώντας συμβόλαια τύπου εκτέλεσης υπολήψεων.

6) Μεγαλοκαναλάρχες που τους αποφυλάκισε ο συριζα με αστείες διατάξεις για να κάνουν τα κανάλια τους φερέφωνα της κυβέρνησης.

7) Μεγαλοδημοσιογράφοι που χρωστάνε δεκάδες εκατομμύρια στο δημόσιο και στους εργαζόμενούς τους αλλά περιέργως λειτουργούν κανονικά λιβανίζοντας την κυβέρνηση.

8) Καταδικασμένοι δημόσιοι υπάλληλοι για απάτες, υπάλληλοι που είχαν προσληφθεί με πλαστά δικαιολογητικά.

9) Το συνδικαλιστικό καρκίνωμα του δημοσίου μαζί με κάθε ένα δημόσιο υπάλληλο που τρέμει την οποιαδήποτε αξιολόγηση.

10) Οι χιλιάδες μετακλητοί που διόρισε ο σύριζα καθώς και οι εργαζόμενοι εκατοντάδων άχρηστων φορέων που δημιούργησε η κυβέρνηση για αργομισθίες.

11) Ταλαίπωρες θείτσες που στο πρόσωπο του αλέξη βλέπουν τον... γκόμενο που θα θέλανε, το γιο τους, τον ανιψιό τους ή τον χαχόλο που θα ήθελε να είχε παντρευτεί η κόρη τους.

12) Καθυστερημένοι άνθρωποι μηδενικής κριτικής ικανότητας που δηλώνουν αριστεροί κολλημένοι αιώνια στην εφηβεία τους.

13) Διάφορες παρασιτικές ομάδες που ζούνε αποκλειστικά από επιδόματα σε βάρος του συνόλου.

14) Άνθρωποι που μισούν την πρόοδο, την αριστεία, την γνώση και την ευημερία και έχουν δόγμα ζωής το να "πεθάνει η κατσίκα του γείτονα".

15) Πολιτικά σκουπίδια από τον κεντρώο ή τον δεξιό χώρο που ελπίζουν βάσιμα σε ανακύκλωση.


πηγή
το είδαμε εδώ

6 σχόλια:

  1. Ο Διαβολος εχει πολλα ποδαρια. Ολος ο υποκοσμος ψηφιζει συριζα, κκε, πασοκ κλπ. σκατα της αριστερας. Ατομα κομπλεξικα, αρρωστα στο μυαλο και στο σωμα, ανισορροποι και ναρκισσοι, μαστουρωμενοι, ομοφυλοφιλοι, παιδοφιλοι και οτι παρα φυσιν μπορει να φανταστει κανεις. Μονο αντιδοτο σε ολη αυτην την δυσωδια, το αιωνιο και αθανατο φως του Ελληνισμου και ο σταυρος στην θεα του οποιου καιγονται οπως ο πατερας τους ο Διαβολος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ - 8 ΣΕΠΤ 2018

    https://www.youtube.com/watch?v=jZw0Hu8zqHM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.youtube.com/watch?v=4VRQhivCLfg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας μην το κάνουμε περισσότερο περίπλοκο, παίδες, επειδή περί μίας και μόνον φυλής πρόκειται: της Κομμουνιστικής Φυλής, όπως ακριβώς την περιέγραψε ο μεγάλος μας λογοτέχνης Στρατής Μυριβήλης στην διάλεξή του στην Λαϊκή Βιβλιοθήκη της Καλαμάτας τον Νοέμβριο του 1948 με τίτλο «Ο Κομμουνισμός και το Παιδομάζωμα», όπου περιγράφει ευστοχότατα την εν λόγω φυλή, και που η διάλεξή του αυτή κυκλοφορεί αυτούσια στο διαδίκτυο ως βιβλιάριό των είκοσι σελίδων.

    Χρήζει ιδιαιτέρας μνείας η αναφορά του Μυριβήλη στην αλήστου πατριωτισμού φρασούλα της «Κλάρα Μπελ» (της αγελαδίτσας του Ντίσνεϋ, με τα ψηλοτάκουνά της: Του Θανάση Κλάρα ή «Άρη Βελουχιώτη», για όσους δεν έπιασαν το λογοπαίγνιο), όπου αυτός αναφέρεται να έχει διακηρύξει το …πατριωτικότατο: «Επτάμιση εκατομμύρια Έλληνες είναι· απ’ αυτούς θα μείνουν τρία εκατομμύρια, και πολύ τους» (σελ. 8)…

    Το έχουμε ξαναπεί, εξ άλλου, πως ο Κομμουνισμός αποτελεί το τέταρτο πλοκάμι των Αβραμικών Παραισθήσεων (ΤΜ), μετά από τον (Βαβυλωνιακό) Ιουδαϊσμό (του -600 και κάτι), τον Χριστιανισμό (ή, ορθότερα, «Παυλιανισμό» του +325, επειδή τα επίσημα γραπτά του αποτελούνται κατά >75% από αυτά του Φαρισσαίου Σαούλ) και τον Μωαμεθανισμό (του +622), αφού αυτός δημιουργήθηκε από τον επίσης οβριό Καρλ Χάιμ Μαρδοχάι Κισσέλλ και την συμμορία του ως άλλη μία θρησκεία των «αδύναμων» κρίκων της κοινωνίας* --για να το θέσω κάπως λεπτότερα…

    -Γιώργος


    [*] Όπως ακριβώς δημοσιεύθηκε προ εξαετίας, εδώ:
    «Και, ναι, ο Κομμουνισμός και ο Χριστιανισμός έχουν αμέτρητα κοινά σημεία, ως εβραιογεννείς ιδεολογίες που αποτελούν και οι δυο τους, με κοινό στόχο τον υποσχόμενο παράδεισο (επίγειος για την πρώτη ιδεολογία κι επουράνιος για τη δεύτερη)! Ο σοσιαλισμός, ή κομμουνισμός όπως αποκαλείται μερικές φορές, είναι απλώς μια κοσμική θρησκεία, όπου το κράτος γίνεται ένας θεός. Έχει τα δικά του καλά και κακά, όπως τους μύθους της δημιουργίας του, τον ενδεχόμενο παράδεισό του όπου το κράτος απονεκρώνεται, την άρχουσα τάξη από δεοντολογικούς ψεύτες, και ούτω καθεξής. Ξαφνικά, αντί ο παράδεισος να βρίσκεται στη μεταθανάτια ζωή, τον υποσχέθηκαν σε αυτή τη ζωή, με την επιτυχία των κυβερνητικών προγραμμάτων! Η μεταθανάτια ζωή βέβαια, είναι πολύ πιο πιθανή! Το νέο σοσιαλιστικό ιερατείο υποσχέθηκε να θέσει ένα τέλος στη φτώχεια, την αδικία, τον αναλφαβητισμό, το νανισμό, τη φαλάκρα… Κάθε λέξη, στην οποία μπορούσε να απλώσει τα ρυπαρά του χέρια. Φυσικά, όποιος διαφωνούσε με αυτές τις φαντασιώσεις, απεικονίζετο αμέσως ως υπέρμαχος της φτώχειας, της αδικίας, του αναλφαβητισμού, της ανελευθερίας, κτλ. Βεβαίως, όπως ακριβώς η ηθική ενοχή της θρησκείας δεν θα μπορέσει ποτέ να δημιουργήσει αρετή, τα κυβερνητικά προγράμματα δεν θα μπορέσουν ποτέ να δημιουργήσουν τον παράδεισο. Εκκινήθηκε λοιπόν μια αέναη μηχανή κοινωνικού ελέγχου, όπου η υποτιθέμενες «λύσεις» δημιουργούσαν, απλά, περισσότερα από τα ίδια προβλήματα.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν το ΠΑΣΟΚ πρωτο-έδωσε δικαίωμα ψήφου στους κατάδικους, το πρώτο εκλογικό αποτέλεσμα έδειχνε ότι οι φυλακές ψήφιζαν... ΝΔ.

    Πήγαν να κερδίσουν ψήφους τα πασόκια και πήραν τα αρχ... τους. Και το σχολίαζε τότε ο Ευάγγελος "Βενιζέλος" Τούρκογλου: "τα σίδερα της φυλακής είναι για τους λεβέντες."

    Τώρα χάλασαν οι κατάδικοι και δεν ψηφίζουν πια δεξιά. Εξαίρεση μάλλον ο Πάσσαρης. Θέλει να γίνει καλόγερος λέει.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή