«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Ο αγαπημένος του Α.Ρέμου και του Μπουτάρη (και πολλών άλλων "αγαπημένος"...), Κεμάλ Ατατούρκ, πούλησε 400 τόνους ΕΛΛΗΝΙΚΑ οστά (αντιστοιχούν σε 50.000 ΕΛΛΗΝΕΣ, περίπου) σε Γάλλους επιχειρηματίες για “βιομηχανική χρήση”!!



Μόνο φρίκη και οργή προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο παράφρονας σφαγέας πουλούσε ακόμα και τα οστά των αθώων θυμάτων του για πρώτη ύλη σε ΓΑΛΛΙΚΕΣ βιομηχανίες.
Αφιέρωμα της “Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας“, στη Μικρασιατική Καταστροφή και στην πυρπόληση και τη σφαγή της Σμύρνης αναφέρει ότι:

.."τη μεταχείριση των λειψάνων των θυμάτων από τους Κεμαλιστές όπως την είδαν οι εφημερίδες NewYorkTime και γαλλική Midi.
Το Δεκέμβρη του 1924 είχε διαρρεύσει το γεγονός ότι η κυβέρνηση του Μουσταφά Κεμάλ πούλησε 400 τόνους ανθρώπινα οστά (αντιστοιχούν σε 50.000 ανθρώπους, περίπου) σε Γάλλους επιχειρηματίες για “βιομηχανική χρήση” (πιθανότατα για την μετατροπή τους σε ζωοτροφές ή λίπασμα), τα οποία μεταφέρθηκαν με βρετανικό πλοίο μέσω Θεσσαλονίκης".



ΠΗΓΗ
το είδαμε ΕΔΩ

4 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ04 Σεπτεμβρίου, 2018 22:40

    Και να σκεφτεις Κωστα οτι καποτε λεγανε οι προδοτες των Αθηνων,να δινανε τα οστα του Γερου του Μωρια στους μογγολους,για να ξεχαστουν τα παλια μιση.Και ολοι αυτοι ζητανε την ψηφο μας λεγοντας μας πως"ολα βαινουν καλως".Η παρανοια σε αυτο τον τοπο χτυπησε κοκκινο.Ενα μικρο παραδειγμα.Το ναυαγιο του "ΕΛΛΗ"τι απεγινε;Στο"ΑΒΕΡΩΦ"τελειωσαν οι πασαρελες;Ξεχασαμε τις εκπομπες της Μενεγακη η της Χρουσαλα;Οταν δεν νοιαζομαστε για τα μικρα θα νοιαστουμε για τα μεγαλα;Και οι"φιλοι"Γαλλοι δεχτηκαν ολα αυτα τα οστα με καραβι των ερπετοαγγλων.Ποσοι απο τους βρωμοπολιτικους μας χαριεντιζονται με τους μογγολους δεκαετιες τωρα,ακομα και της χουντας,συγχωρωντας τους για τα εγκληματα τους;Μην την ψαχνεις Κωστα,ο καθρεφτης τους ειμαστε και αυτο γιατι δεχτηκαμε την σαπιλα να μπει μεσα μας.Σαν τους ναρκομανεις που μισουν την πρεζα αλλα χωρις αυτην δεν αντεχουν,ετσι και'μεις,πνευματικα πρεζονια που σνιφαρουμε σαπιλα για να την"βγαλουμε"καθαρη αλλη μια μερα παραπανω.Σε ολο αυτο τον κονιορτο υπαρχουν και οι εξαιρεσεις αλλα να πολεμησουν γιατι;Για εναν αρρωστο που προτιμα να τον στραγγαλιζουν μερα την μερα και απο λιγο,παρα να σηκωθει στα ποδια του να πολεμησει.Ο εσμος ζει για τα καινουργια προγραμματα της τηλεορασης και τι θα φορεθει εφετος.Ο Ρεμος και ο Μπουταρης ειναι "αγνοι"διαβολανθρωποι και ειδικα για τον πρωτο πολλα λεγονται για σχεσεις του με πιτσιρικια.Και ομως τους κανανε"ειδωλα".Οι νεκροι του'24 πρεπει να δικαιωθουν,στυγνα,απανθρωπα,ανελεητα και χωρις πολλα-πολλα,απο αυτους που πιστευουν ακομα σε αξιες.Και μη μιλησει κανεις για δολοφονιες γιατι θα τον παραπεμψω στα γεγονοτα πριν και κατα την διαρκεια της αλωσης της Τριπολιτσας.Η ιστορια επαναλαμβανεται και ξαναλεω οτι το "μη μαχου"μακρυα απο εμας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άσε τον Σαλονικιό ψαρά...😃
    (είμαι κι εγώ μια κουτσομπόλα ώρες ώρες..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ''Πωπώ''.....κορμοστασιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα,
    Και παρ'όλα αυτά βλέπουμε απογόνους προσφύγων Πόντιους , Μικρασιάτες .....να συμπεριφέρονται χειρότερα και απο γενίτσαρους......

    Ελευθέριος Αγαθαγγελίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή