Η φωτογραφία μου
«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2018

Η γιαγιά Ανθούλα ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ!!!

 

«ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ» ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ-ΠΟΝΤΙΟ ΠΙΛΑΤΟ:
«ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΜΙΛΑΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ ΚΙ ΕΣΥ ΠΟΛΥ ΣΙΩΠΑΣ»!!

 

Ακούσετε ξανά τη γιαγιά Ανθούλα, που τα λέγει χύμα και τσουβαλάτα αυτήν την φορά στον έτερο δωσίλογο στον Καμμένο. Αυτή την ψευτοπατριωτική ακρίδα που έπεσε πάνω στους Έλληνες, σαν συμφορά.


Ακούστε τον αυστηρό αλλά δίκαιο λόγο της γιαγιάς Ανθούλας
γιατί ο λόγος των παλαιών είναι λόγος βαπτισμένος στα νάματα των αξιών, που εμείς οι σημερινοί έχουμε χάσει, καθώς αποξηράθηκε η ψυχή μας στα αδιέξοδα που μας οδήγησε η βολή μας, η λαιμαργία μας, η φιλαυτία μας και η ηθική τύφλα μας.

Ακούστε ξανά τη γιαγιά Ανθούλα και δείτε πόσο μακριά μας έχουν οδηγήσει οι τοκογλύφοι και οι δωσίλογοί τους, από την αλήθεια.

Γεια σου ρε γιαγιά χώστα και στον Καμμένο…

Αν και οι πολιτικοί συμμορίτες σαν κι αυτόν, δεν αξίζουν ούτε για μια λέξη σου, εσύ τους ελεείς και περιμένεις την μετάνοιά τους…

Να έχουμε την ευχή σου και με αυτήν να διώξουμε τους προδότες...

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΗ ΓΙΑΓΙΑ

 

  

πηγή 

εδώ, το πρώτο βίντεο (προς τον Αλέξη) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου