«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Τσίπρας θα μιλά στη ΔΕΘ και ο κόσμος καλείται στην..... ...παραλία να ακούσει τραγουδάκια!!!



Σχόλιο Διόδοτου: Η ανάρτηση αυτή αποτελείται από δύο δημοσιεύματα. Το "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ!!!" του Δημήτρη Μαντέ στο DIADROMESDRA
και το "ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ, ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ, ΟΛΟΥΣ!!!" της Καλλιόπης Σουφλή στο ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ. Από εκεί και ύστερα σκεφτείτε... πότε, με ποιον στόχο και πού ακριβώς θα βρεθήτε στην Θεσσαλονίκη σε λίγες ημέρες... 



ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ!!!
 

Η ΦΑΚΑ, ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ, ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

Νέα παγίδα, νέα περιπέτεια, νέα φρίκη περιμένει τον πολύπαθο και αδρανή λαός μας, αφού δεν ξεσηκώνεται να αποτινάξει μια και έξω τη σκλαβιά του.
Πριν βιαστείτε να με κρίνετε και να με πείτε πως δεν είμαι πατριώτης (τα συνηθίζετε κάτι τέτοια όλοι οι θερμοκέφαλοι - ανεγκέφαλοι), θα σας εξηγήσω με απλά λόγια όπως μιλάω πάντα και για τη "φάκα" και για το "τυράκι" και ποιοι είναι οι "κομματάρχες" της "Λέγκας του Βορά" με ονόματα και για το παιχνίδι της αριστεράς που έπιασε πάτο και θέλει να ξαναβγεί στην επιφάνεια με άλλο όμως όνομα.
 

1.Η "ΦΑΚΑ" ή αλλιώς πολιτική παγίδα προβάτων, ακούει στο όνομα "Συλλαλητήρια" που είναι μία παθητική και ανώδυνη εφεύρεση του Συστήματος όπου εκτονώνεται η λαϊκή οργή χωρίς καμία συνέπεια και απειλή για το Παντοδύναμο Σύστημα. Τη "Φάκα" αυτή έστησαν πρόσφατα με πολλές αποχρώσεις και παραλλαγές δύο κύριοι με πατριωτικό ένδυμα, πλην με συγκεκριμένη προέλευση (ΑΡΙΣΤΕΡΑ - ΣΠΙΘΑ) και συγκεκριμένους στόχους Α. Προβολή νέων εθνοσωτήρων όπως ο Στρατηγός ΦΡΑΓΚΟΣ που μίλησε στο πρώτο Συλλαλητήριο, άραγε σαν τι; Β. Δημιουργία κόμματος, να βάλουν τα πρόβατα στο μαντρί όπως και έγινε πρόσφατα, μην πάει τόσο γάλα χαμένο.
Αυτή είναι η άριστα φτιαγμένη και στημένη ΦΑΚΑ.
 

2. Πάμε τώρα στο "τυράκι". Το τυράκι είναι όντως ένα δελεαστικό και σίγουρο δόλωμα που θα τσιμπήσουν χιλιάδες πάλι ανύποπτοι Έλληνες και με τα τελευταία τους χρήματα θα πάνε να δώσουν το παρόν, διότι πρόκειται για Εθνική μας Υπόθεση. Δεν τους εξήγησε κανείς, πολύ περισσότεροι οι διοργανωτές, ότι το αποτέλεσμα θα είναι πάλι ΜΗΔΕΝ εις το πηλίκον, όπως και την πρώτη φορά. Διότι δεν είναι η ώρα των Συλλαλητηρίων Έλληνες, είναι η ώρα ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ!!! Και για συλλήψεις δεν ομιλεί κανένα λαμόγιο.
 

3. ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ όπως σας είπα έχουν όνομα. Όθων Ιακωβίδης και Μιχάλης Πατσίκας. Ποιοι είναι αυτοί οι νέοι "σωτήρες"; Έψαξα να βρω στοιχεία. Πάτησα στο Google και δεν βρήκα τίποτε! Με αλεξίπτωτο και αυτοί σαν το Σώρρα! Έκπληκτος και μη πιστεύοντας πλέον ούτε στα δικά μου μάτια, χτύπησα "Δημήτριος Μαντές βιογραφικό" και βγήκε πρώτο πρώτο. Όλα στο Φως! Πότε και που γεννήθηκα, που υπηρέτησα, πόσα παιδιά έχω, τι σπούδασα, τι εργασία έχω, από που παίρνω τα χρήματα προς το ζην, τα έργα μου, τα βιβλία μου, την πορεία μου, τα πιστεύω μου, τον αγώνα μου! Τα πάντα!!! Για τους κυρίους αυτούς, τίποτε, πλην ελαχίστων ψηγμάτων, ότι προέρχονται απο το χώρο της Αριστεράς. Για τον κ. Πατσίκα λίγο περισσότερα όπως " Ο 47χρονος Μιχαήλ Πατσίκας απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ στην Κομοτηνή όπου πήρε ειδικότητα στην αντισφαίριση,(στο πιγκ πόγκ δηλαδή) με καταγωγή από τη Βλάστη Κοζάνης βρέθηκε στον αντιμνημονιακό αγώνα στο πλευρό του Μίκη Θεοδωράκη από πολύ νωρίς, από την πρώτη στιγμή ίδρυσης της κίνησης το 2010. Ως μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και από τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών – ΣΠΙΘΑ έδωσε το παρών σε πολλές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλη τη χώρα όπου βρέθηκε στο πλευρό του συνθέτη". Αυτά;;;!!!!!!!!!!!
Ένας ειδικός στο πιγκ πογκ;;;!!!!
Κι αυτός ο άνθρωπος ζητά να μας σώσει;;;;;;;;;;
Γι΄αυτό τον πρόκοψε το Σπίθα. Αφού ήταν Γενικός Γραμματέας. Τη δουλειά κάνει ο κύριος; Από που συντηρείται; Τι δουλειά έκανε πριν; Εργάζεται κάπου; Γιατί δεν το λέει; Δεν θέλω να πιστέψω επ΄ ουδενί σε φήμες που τις θεωρώ διαδόσεις, κι αυτό διότι όταν δεν υπάρχουν βιογραφικά στοιχεία που προανέφερα, ο κόσμος δικαιολογημένα, εικάζει πολλά. Καλό θα ήταν να μας γράψει ένα βιογραφικό, είναι δημόσιο πρόσωπο ούτως ή άλλως και ο ένας και ο άλλος.
 

4. Και πάμε τώρα στη ΑΡΙΣΤΕΡΑ από την οποία προέρχονται και οι δύο αυτοί κύριοι. Διαβάζω για ποσοστά κατρακύλας κάτω από 12% το έκτρωμα του ΣΥΡΙΖΑ και πάει μονοψήφιο νούμερο με πρόβλεψη, πάτο ανεπιστρρεπτί. Για τους ΑΝΕΛ έπεσαν τίτλοι τέλους, έπιασε το 1% και πάει για σβήσιμο εντελώς από τον πολιτικό χάρτη. Σε μία αγωνιώδη κίνηση λοιπόν να ανακάμψει το αριστερό έκτρωμα στην Ελλάδα, διότι η κουτάλα της εξουσίας είναι θελκτική, έχουν πολλά σενάρια έτοιμα προς κατανάλωση. Θυμήθηκαν να ξεθάψουν τη ΣΠΙΘΑ που οι ίδιοι "έθαψαν" από το 2010 για να τους σώσει τώρα στον καιρό της συμφοράς με λαϊκά ερείσματα τύπου Πατσίκα - Ιακωβίδη, τύπου "αριστερή αντίσταση", συλλαλητήριο και Μνημόνια, μέχρι να παγώσει ο Ήλιος.
Επειδή ΓΝΩΡΙΖΩ, Αριστερός και πατριώτης ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Έτσι έχουν τα πράγματα και επιτέλους ας βγει μπροστά ένας να τα πει με το όνομά τους!!!

Όσο για το "συλλαλλητήριο" που καλούν τον κόσμο πάλι στις 8 Σεπτεμβρίου έχω να τους διαβιβάσω αυτό το μήνυμα:

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΝΤΕΣ ΠΡΟΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗ - ΠΑΤΣΙΚΑ:

Μπράβο! Συγχαρητήρια. Και αφού μαζευτούν οι υποψήφιοι ψηφοφόροι για το "τυράκι" (Μακεδονία) τους σκάμε και το παραμύθι με το κόμμα. Κύριοι Ιακωβίδης και Πατσίκας: Κάματε κόμμα!!! Τελος!!!
Θέλετε να βουτήξετε μέσα στα σκατά μαζί με τα υπόλοιπα πολιτικά ρεμάλια και να φορέσετε εβραϊκή "κιπά"!
Ούτε δυο ώρες δεν θα μπορέσετε να σταθείτε στην εξουσία αλλιώς και το γνωρίζετε αυτό εκ των προτέρων, γι΄αυτό σας καταλογίζω υπόγεια κίνηση εκ προμελέτης!!!
Είστε "τελειωμένοι" στη συνείδηση του ελληνικού λαού και στη δική μου πρωτίστως.
Τέλος επανέρχομαι στο Νόμο και στο αξίωμα:
Αριστερός και πατριώτης δεν υπάρχει!!!!!
Κι εσείς έχετε μεγάλη προϊστορία και οι δύο με την ΑΡΙΣΤΕΡΑ! Έτσι δεν είναι κύριοι κομματάρχες;
Έλληνες δεν είναι η ώρα των συλλαλητηρίων!
Αυτή ήρθε και πέρασε!
Είναι η ώρα των συλλήψεων!

Δημήτριος Μαντές
5/08/2018

Υ.Γ:
Ο Τσίπρας θα μιλά στη ΔΕΘ και ο κόσμος καλείται στην..... ...παραλία να ακούσει τραγουδάκια!!! Για όποιον δεν κατάλαβε, πώς παίζεται το παιχνίδι, πού παίζεται το παιχνίδι και ποιοι το παίζουν αυτό το παιχνίδι.



ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ, ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ, ΟΛΟΥΣ!!! 



Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή



Τελευταία μέρα του πιο τραγικού, του πιο αιματοβαμμένου καλοκαιριού που πέρασε απ' την Πατρίδα μας, τα τελευταία εξήντα χρόνια... κι είπα να την κλείσω με ένα μικρό αφιέρωμα σε δυο πρόσωπα που φορώντας την μάσκα ή την προβιά του ... "μ"πατριώτη, έχουν "εξαπατήσει" με τον τρόπο του και τα ... "χαρίσματά του" ο καθένας, πολλούς αφελείς.


ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ, ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ, ΟΛΟΥΣ!

Από Καζάκηδες και Μπιτάκες, έως Πάτσικες και Ιακωβίδηδες... και λοιπούς "μ"πατριώτες της φακής...

Και ας ξεκινήσουμε με τον Δημήτρη Καζάκη... μια και το θέμα των ημερών είναι και πάλι Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και το συλλαλητήριο.

Ας θυμηθούμε τι έλεγε ο απερίγραπτος (επιεικέστατος όρος για τον γνωστό τοις πάσι τι εστί ο εν λόγω), για την Μακεδονία και τι ονομασία πρότεινε...

"Η μόνη περίπτωση, θα ήταν να ονομασθούν τα Σκόπια, ήταν "Σέρβικη Μακεδονία"."
Ακούστε τον ... Φον Δημητράκη, στο 10.00' !!!!!!!!!!!!
Θα μας τρελλάνει ο Φον Μήτσος!
Διαβάστε μια από τις τελευταίες αναρτήσεις των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ για τον Καζάκη (εδώ) και για τις υπόλοιπες και ... χορταστικές, πηγαίνετε στο τέλος της σελίδας, που υπάρχει η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΛΗΣ και βρείτε τα tags ΕΠΑΜ και ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ.
Θα φρίξετε...

 



Κι εκεί που λες πως ... "τα 'χω δει όλα", σκάει μύτη η κυρία με τα... "κάλλη" έξω....
Ναι βρε... η μαντάμ (γαλλιστί) Γεωργία Μπιτάκου... η μεγάλη "μ"πατριώτισσα...



Αυτή που το 2015, δήλωνε φανατική υπερασπίστρια του Αλέξη Τσίπρα.



Και δηλώνει περήφανη που γεννήθηκε ελληνίδα (!!!!!!!!!!!), μ' έναν τέτοιο ενωτικό, ταπεινό πατριώτη, με... μεστό, ουσιαστικό συγκροτημένο λόγο!!!!!!!!!!!!!!!



Το παραδέχεται το ... κορίτσι η "μ"πατριώτισσα  με τα ... "πλούσια τα ελέη του Θεού"...  Ψήφισε Αλέξη Τσίπρα και ... ξερό ψωμί...
 Δηλώνει... "δημοσιογράφος" η μαντάμ και αυτό, αποτελεί ένα ακόμη στοιχείο, που επιτάσσει την έρευνα.
Το παρελθόν του Τσίπρα και της ... παρέας του, δεν της έλεγε τίποτα;;;
Σίγουρα όχι, παρ' ότι δηλώνει... "δημοσιογράφος"...



Κάποιος να με κρατήσει μωρέ, να μην πηδηχτώ απ' το παράθυρο, καθότι... είμαι και κάποιας ηλικίας... και ξέρετε τι λένε για τους ... γέροντες... " ή από χ@σιμο ή από πέσιμο, πάνε"...
Να... όπως αυτό το "απολειφάδι της κουμμουνίλας..."
Του έχει μια... αδυναμία η ... μεγκάλη "μ"πατριώτισσα, που βρίσκεται στα γυμναστήρια  YAVA!
Κι αυτά, τα γράφει το... κορίτσι με τα "κάλλη" έξω, όταν εδώ  και δεκαετίες είναι γνωστό ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ!!!!!!!!!!!!!!


Μα καλά... δεν άνοιξε ένα ρημαδοgoogle να μάθει τι "πολιτικό είδος" είναι ο Γλέζος;;; Τι στο διάολο δηλώνει... "δημοσιογράφος" η μαντάμ, όταν δεν ερευνά το who is who των πολιτικών;


Και μια ερωτησούλα: Η λέξη YAVA δεν είναι οβραίικη...  άρα και τα γυμναστήρια οβραίικα είναι;;;; Ρωτάω για να μαθαίνω, καλέ...



Εντωμεταξύ όμως, έχει ήδη δηλώσει δημόσια, το ... κορίτσι με τα "κάλλη" έξω, "ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΦΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΚΑΖΑΚΗ" !!!!!!!!!!!!!!!

Ρε πούστη μου, από "πολιτικό απατεώνα" σε "πολιτικό απατεώνα" δίνει την στήριξή του  αυτό το... "κορίτσι"!!!!!!!!!!!!! Πάλι δεν έψαξε την γαμωgoogle, να μάθει ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όπου βρει πόρτα ανοιχτή, πάει και μπαίνει...;;;;
Και δηλώνει : Γιατί στηρίζω τον Δημήτρη Καζάκη"!



Αν δεν με πιστεύετε,  πηγαίνετε στον συνδεσμούλη εδώ, που λέει και το φιλαράκι μου, ο Λευτέρης Πανούσης... Σας βάζω παρακατούλια και ένα μικρό αποσπασματάκι, που αποδεικνύει των λόγων μου το αληθές.


ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΙΤΑΚΟΥ: ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΓΩ ΚΑΖΑΚΗ…





Της Γεωργίας Μπιτάκου 


"Το  2010 μπήκαμε σε μια άλλη διάσταση....

... Είμαι μια  Ελληνίδα που πλέον κοιμάμαι και ξυπνάω με μια μόνο σκέψη: πως θα φύγουν να πάνε στο διάολο οι κατακτητές μας μαζί με τους   ομιλούντες την Ελληνική, επιτελικούς τους!


Τελικά δεν θα γράψω τις αρετές του Καζάκη, γιατί μου αρκεί μόνο ένα στοιχείο:


Είναι ο μόνος να πάρει ευχή, που τόσα χρόνια προειδοποιεί ότι ξεπουλάνε τη χώρα, ότι μας οδηγούν στον αφανισμό και τη γενοκτονία και λέει το αυτονόητο και το πιο λογικό:


Για να πάρουμε τη χώρα πίσω μαζί με την ποδοπατημένη αξιοπρέπεια μας και την εξευτελισμένη υπόστασή μας, πρέπει να κόψουμε δικό μας νόμισμα, να βγούμε από το 4ο  Ράιχ και να καταγγείλουμε το ληστρικό χρέος μας, να στείλουμε στη φυλακή τους Εθνικούς προδότες, να επιστρέψουμε στην παραγωγή μας, να φτιάξουμε νέο Σύνταγμα και ο Λαός να κυβερνήσει όπως επιτάσσουν οι βασικές αρχές  της αληθινής Δημοκρατίας που η έρμη δεν εφαρμόστηκε ΠΟΤΕ!


Όλα τα παραπάνω δεν μπορούν να συμβούν ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ  ΕΝΩΣΗ-ΕΥΡΩΖΩΝΗ  και αυτό δεν τολμάει να στο πει κανείς δήθεν αντιμνημονιακός ψευτοαντάρτης.  Ξέρεις γιατί; Γιατί ΚΑΙ-ΓΟ-ΝΤΑΙ  μην τρομάξεις και δεν τους δώσεις ξανά την ψήφο σου και χάσουν ουφίτσια, αξιώματα  προβολή και φράγκα!


Όλα αυτά δηλαδή που ο Καζάκης τα έχει ‘’γραμμένα’’ γιατί το μόνο που τον νοιάζει είναι η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!!


Είμαι μια Ελληνίδα που θέλω να ζήσω στην Ελεύθερη  Πατρίδα μου, μια όμορφη, ποιοτική, ουσιαστική ζωή  και μένω ΕΔΩ και θα  παλέψω μέχρι τέλους, για τον Υψηλό αυτό Στόχο.


Μου φτάνει που ο Καζάκης,  είναι έτοιμος να θυσιαστεί και να πέσει στη φωτιά για τον ΙΔΙΟ στόχο!!!


Εσύ  που ίσως τώρα με διαβάζεις τι θα κάνεις; Τι ακριβώς περιμένεις ακόμα;"



Όντως μπήκαμε σε μια άλλη διάσταση το 2010.
Εμφανίστηκαν πολλοί μασκαρεμένοι σε πατριώτες και προσπάθησαν να πλανέψουν κόσμο...
Κι ανάμεσα σ' αυτούς, είναι ο Φον Δημητράκης Καζάκης και η Γεωργία Μπιτάκου των YAVA, ο Πάτσικας και ο Ιακωβίδης και πολλοί πολλοί άλλοι, που θα συνεχίζουμε να τους προβάλουμε δημόσια, για να τους ξεσκεπάσουμε.
Βρε το καημένο το... κορίτσι, που κοιμάται και ξυπνάει με "μια μόνο σκέψη: πως θα φύγουν να πάνε στο διάολο οι κατακτητές μας μαζί με τους   ομιλούντες την Ελληνική, επιτελικούς τους!"
Και η ίδια, στηρίζει τους ...ομιλούντες την Ελληνική επιτελικούς των κατακτητών της Πατρίδας μας!
ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠ' ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ, ΣΑΣ ΛΕΩ... κι επειδή περνάω πολύ λίγα χρόνια την Μπιτάκου, με βλέπω μπαταρισμένη στον γύψο... για πολύ καιρό...
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Μπιτάκου, διάβασε πολύ καλά αυτά που σου γράφω.
Εγώ, μπορεί να είμαι... "γεροντομπλόγκερ" όπως έγραψες στο... καινούργιο πολιτικό κίνημα που έφτιαξες και στις πολλές προσωπικές φατσοσελίδες σου, αλλά έχω μια ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, μια ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ένα ΦΙΛΟΤΙΜΟ, που με κάνει να μην τολμώ να εξαπατήσω ούτε ένα δράμυ τους αναγνώστες μου, και γενικώς κανέναν.
Εσύ, αυτά τα ηθικά προσόντα, τα  διαθέτεις;;;
Γιατί στους αληθινούς, στους γνήσιους ΕΛΛΗΝΕΣ, αυτά μετράνε κι όχι τα... "βυζάκια έξω".
Όσο για την ηλικία μου... εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα μ' αυτήν... εσύ, γιατί κάνεις εναντίον μου ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ;;;
Για σένα οι άνθρωποι μετρούν με την ηλικία, ή με το ήθος τους;;;
Ναι ... είμαι μια "γεροντομπλόγκερ" και το γουστάρω, που αντί να σπαταλώ τις ώρες μου σε ανούσιες γύρες, ψώνια και καφέ, προσπαθώ να αφυπνίσω όσους περισσότερους μπορώ, για την τραγωδία που πλήττει την Πατρίδα μας εδώ και χρόνια... πριν καν μπούμε στα μνημόνια...


Ναι... είμαι "γεροντομπλόγκερ", και το γουστάρω, που αντί να βγάζω τα βυζιά μου σε κοινή θέα μπας και βρεθεί κανείς ματσωμένος γεροντομαλάκας να τον τυλίξω και να τον... "αρμέξω"... Ναι... είμαι "γεροντομπλόγκερ", που αντί να παίρνω προκλητικές πόζες που παραπέμπουν σε πουτανιζοκασταστάσεις, καταθέτω ψυχή, για να ενημερώνω, ξεχνώντας πολλές φορές, ακόμα και τα θέματα της υγείας μου...
Μόνον που ποτέ  δεν θα εκμεταλλευτώ ανθρώπους...  και καταστάσεις για φτηνές ιδιοτελείς επιδιώξεις, ούτε για να κάνω πολιτικά κινήματα, ούτε για να πολιτευθώ.


ΠΟΤΕ! Όσο για τον... "κυπατζή σύζυγο" που μου χρέωσες στην γραπτή χυδαιολογία σου, στο "πατριωτικό σου κίνημα",  έπονται νομικές διαδικασίες, στις οποίες θα πρέπει να αποδείξεις, κι εσύ και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΩ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΠΑΤΖΗ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.
Κι αυτό, στον ποινικό κώδικα, λέγεται ΠΕΡΙΥΒΡΙΣΗ ΝΕΚΡΟΥ!
Και την περιύβριση του νεκρού συζύγου μου, ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΧΟΜΑΙ.
ΕΚΑΝΕΣ... ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ "ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ", ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΑ  (εδώ. Διαβάστε και τα σχόλια)
ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΜΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑ "ΑΤΥΧΗΜΑ", ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΘΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΒΑΘΙΑ, ΑΦΕΝΟΣ ΜΕΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ  ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ, ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ.


ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...  ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΤΗΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΑΣ... ΑΥΤΑ, ΟΧΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου