«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΠΝΟΓΟΝΟ ΤΩΝ ΜΑΤ ΤΡΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.



Το βίντεο συνοδεύεται ἠχητικά ἀπὸ ἕνα πολὺ μικρό ἀπόσπασμα ὁμιλίας τοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αὐγουστίνου Καντιώτου ποὺ ἔγινε στή Φλώρινα, στὶς 26.12.1967, μὲ θέμα: «ΤΑΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΩΤΕΡ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ».


5 σχόλια:

  1. Ο Πατήρ Καντιώτης ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ , μας είχε προειδοποιήσει αλλά ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ δεν άκουγε…

    Χτύπησαν την Ιερή Εικόνα Της Υπεραγίας Θεοτόκου μας.
    Αυτές οι ενέργειες δεν έμειναν ΠΟΤΕ αναπάντητες από Τον Τριαδικό θεό μας! Ούτε και τώρα θα μείνουν. ΟΙ επιθέσεις των αριστερών στην Υπεραγίας μας Θεοτόκο είναι επαναλαμβανόμενες και συνεχόμενες.Η αριστερά έδειξε για άλλη μια φορά το πραγματικό ανθελληνικό αντίχριστο πρόσωπο της!
    Το τέλος τους είναι δεδομένο.

    Φαντάζεστε τι θα είχε γίνει στα σταλινικά μμε , εάν μια Ελληνική κυβέρνηση (ως αύτη του Μεταξά η του Παπαδόπουλου) υπερασπιζόμενη τα Ελληνικά συμφέροντα ενάντια στους ξένους κατακτητές , έκανε χρήση χημικών για να αντιμετωπίσει την Πέμπτη φάλαγγα , τους αριστερούς , που θα “αγωνίζονταν” στα πεζοδρόμια …για να κάνουν τον Ελληνα εργάτη αφεντικό;;;
    Τώρα που οι αριστεροί χτυπούν Ελληνες σιγή ιχθύος!!!

    ΨΕΜΜΑΤΑ ;
    ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΙΣΩ …
    ΡΕ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ!

    Εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά , εργάτη χωρίς εσένα γρανάζι δεν γυρνά , του έλεγαν οι αριστεροί και αυτός πίστευε πως θα γίνει βαρδινογιάννης όταν κυβερνήσουν οι κουμουνιστές .
    Τέτοια κατάντια “πολιτών” ούτε στην πιο υπανάπτυκτη χώρα του πλανήτη!

    “Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ. ΣΥΝΤΑΓΜΑ 12-2-12
    Δημοσιεύτηκε στις 16 Φεβ 2012
    Ο Μίκης Θεοδωράκης απευθύνεταε στους ΜΑΤατζίδες και αυτοί ρίχνουν χημικά.
    Η ώρα της επίθεσης στον Μίκη και τον Γλέζο”!

    ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΩΝ "ΔΕΞΙΩΝ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ" ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΩΝ MME , ΕΠΕΣΑΝ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ!!! ΑΛΛΑ Ο ΦΙΛΕΛΕ και ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.
    ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ. ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΗΔΕΣ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΛΩΡΑΚΗΔΕΣ!!!

    Αφιερώστε 10 λεπτά να δείτε τον απόλυτο εξευτελισμό σανοπωλών και σανοφάγων. Στο 2Ο λεπτό όποιος αντέξει και δεν κάνει εμετό με τα σούργελα και τους Κρητικούς – που τους ξαναβλέπουμε αυτούς τους πατριώτες; - θα έχει πολύ γερό στομάχι!
    Στο 5Ο λεπτό απευθυνόμενος προς τα ΜΑΤ τους σκάει και το μυστικό αλλά που να πάρουν χαμπάρι ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!

    Ψηφίστε ελεύθερα λέει δυνατά στο μικρόφωνο για να τον ακούσουν οι κακοί “δεξιοί” βολευτές που ψήφιζαν το 1Ο μνημόνιο. Ντού ΔΕΝ θα κάνουμε τώρα τους ΦΩΝΑΖΕΙ...ΜΑΡΤΥΡΑΕΙ για να τους καθησυχάσει μπας και φοβηθούν και δεν το ψηφίσουν!!!
    Αργότερα ….
    τους λέει Ο ΣΑΝΟΠΩΛΑΣ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΑΝΤΙΔΕΞΙΟΣ ,
    τώρα ψηφίστε το μνημόνιο ελεύθερα! Εχω στείλει και τα ΚΝΑΤ να φυλάνε την βολή!!!
    Και οι αριστεροί που διαδήλωναν ενάντια στο μνημόνιο τον χειροκροτούν!!!

    Ποιος να το πίστευε πως θα τον ξαναεμφάνιζαν για να σώσει την Μακεδονία μας από τους κομμουνιστές συντρόφους του και αυτόν και τον γλέζο και Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ;;;
    Οι σανοπώλες φταίνε η οι σανοφάγοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοιτάξτε αβάντα οι “δεξιοί” καπιταλιστές δημοσιογράφοι στο κουμούνι και έστω και κατόπιν εορτής βγάλτε τα συμπεράσματα σας για την αριστερά που ...πολεμάει το κεφάλαιο.
    ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ.
    ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ!

    Τσίπρας για τα χημικά στους διαδηλωτές
    https://www.youtube.com/watch?v=Wk0tpgkw85E

    Ρε εάν δεν προωθούσαν τον κομμουνισμό τα μμε , έτσι θα του μιλούσαν ;
    Με το που θα τολμούσε αριστερός να μιλήσει για χημικά κατηγορώντας την δεξιά , θα του θύμιζαν πάραυτα τα απειράριθμα κομουνιστικά εγκλήματα εναντίον αθώων εργατών διαδηλωτών στις πρώην σοσιαλΗστρικές δικτατορίες και θα τον ανάγκαζαν να φύγει νύχτα από το…θέατρο!!!

    Αυτό θα γίνει όταν αναλάβει τα ηνία της Ελλάδος μας μία Ελληνορθόδοξη κυβέρνηση.
    Κάθε ημέρα τα Ελληνικά μέσα ενημέρωσης θα αποκαλύπτουν στους Ελληνες ποίους πίστεψαν. Θα υπενθυμίζουν στους Ελληνες πως η Αλήθεια είναι μία και είναι η
    ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!
    Και πως όποιος την πολεμά αργά η γρήγορα
    ΑΠΟΚΛΑΥΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΖΕΤΑΙ
    ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ!!!

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ12 Σεπτεμβρίου, 2018 12:49

    Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΗΡΩΔΗΣ Ο ΜΕΓΑΣ(ΤΣΙΠΡΑΣ)ΕΥΑΡΕΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΜΠΗΙΟ(ΠΑΙΑΤ)ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΜΟΛΩΧ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΑΝΘΡΩΠΟΣ.Η ΚΟΡΩΝΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.ΜΕΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΩΝ ΑΧΡΑΝΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΙΚΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΔΕΝ ΚΟΙΝΩΝΟΥΝ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΒΛΑΣΦΗΜΑΕΙ ΤΑ ΘΕΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΦΡΙΤΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ,ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ.ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ Μ.Α.Τ SICARIO(ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΡΤΕΛ).ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ SICARIO ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ''ΒΑΡΩΝΟ''ΜΕ ΤΥΦΛΗ ΥΠΑΚΟΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΤΟΣΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΑΝΕΛΕΗΤΟΙ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΙΣΤΗ ΣΤΑ ΘΕΙΑ.ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΒΑΑΛ ΤΗΣ ΓΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΟΥ,ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ''ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΤΑΜΠΟΥΡΛΟ,ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ''.ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΛΑ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΙΜ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ.ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑ,ΤΟΣΑ ΒΟΜΒΙΔΟΒΟΛΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΔΩΣΕΙ,ΕΝΑ ΑΠΛΟ Γ@ΜΗΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΥΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ;Η ΑΠΛΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΓΝΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΙΑΖΟΝΤΑΙ;ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ WALKING DEAD ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΧΑΤΖΑΡΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΥΠΕΡ ΜΑΣ Η ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΩΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΙΑ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ,ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΄΄ΕΛΛΗΝΕΣ΄΄ΕΧΘΡΟΥΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ,ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΕΙΝΑΙ''ΠΑΤΟΥΣΑ''.ΚΟΝΟΜΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ.ΠΟΣΟΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ;ΠΟΣΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ DELIVERY ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝΕ ΑΚΡΙΒΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ;ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΔΕΙΑ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΣ ΝΟΜΙΜΗ,ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ Ο ΜΠΕΖΑΧΤΑΣ;ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΙΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ''ΦΥΛΑΤΤΟΥΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ''ΑΛΛΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.ΟΣΟ ΠΙΟ ΔΙΑΛΛΥΜΕΝΗ Η ΧΩΡΑ,ΤΟΣΟ ΖΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΩΣ ΑΛΛΟΙ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΕΣ ΑΦΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩΝΗΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΓΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ USA,ΑΞΙΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΤΩΝ ΠΡΑΙΤΟΡΙΑΝΩΝ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΚΕ,ΧΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ,ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΚΑΛΑ.ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ,ΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ:α':7 - "Ιδού, έρχεται μετά των νεφελών, και θέλει ιδεί αυτόν πας οφθαλμός, και εκείνοι οίτινες εξεκέντησαν αυτόν, και θέλουσι θρηνήσει επ' αυτόν πάσαι αι φυλαί της γης, ναι, αμήν.ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΛΟΙΔΩΡΕΙΤΕ,ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 35χρονος Θεραπεύτηκε Από Σταφυλόκοκκο Με Τον Θαυματουργό Σταυρο.
    11/12/2018 12:00 μ.μ.

    Ένα ακόμα θαυμαστό γεγονός βγάζει στην δημοσιότητα το ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ. Ο 35χρονος Γιάννης Μαύριδης εξηγεί τα τραγικά γενονότα που βίωσε με το τροχαίο που είχε το 2004 και τις βλάβες που του προκάλεσε. Μετά το σταύρωμα με τον θαυματουργό Σταυρό από τον Πατέρα Δημήτριο στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στο λόφο του Λυκαβηττού όλα άλλαξαν.
    Σήμερα δεν έχει απολύτως τίποτα και ζουν έναν ειρηνικό βίο με τη σύζυγο του.
    Εν τω μεταξύ, το ζευγάρι αδυνατούσε να τεκνοποιήσει. Σήμερα όμως έχουν ένα παιδάκι που όπως οι ίδιοι λένε το χρωστάνε στον Πανάγαθο Θεό που ευλόγησε να βρεθεί στη ζωή τους ο πατήρ Δημήτριος με τον θαυματουργό Σταυρό.(πηγη : ξυπνηστε ρε).
    ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
    ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
    Ιωαννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή