«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΠΟΔΟΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ - Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η "ΑΣΙΑΤΟΑΦΡΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ" ΤΟΥ (βίντεο)

Αποτέλεσμα εικόνας για αποδοση ιθαγενειας lauro 
Σημαντική ανάρτηση του ιστολογίου perimajestic, με σημαντικότατο αποσαφηνιστικό σχόλιο που κατατέθηκε... 

http://www.un.org/esa/population/publications/migration/migration.htm  επίσημο έγγραφο-μελέτη του ΟΗΕ που λέει ότι η Δύση πρέπει να πάρει περί τα 260.000.000 μετανάστες στο διάστημα 2000-2050 ώστε να αντιμετωπίσει τη δημογραφική κατάρρευση. Στο έγγραφο που επισυνάπτει σε pdf λέει ότι 3 συγκεκριμένα χώρες, οι ΗΠΑ, η Γερμανία και η Ιταλία, θα πρέπει κάθε χρόνο να παίρνουν, αντίστοιχα, 422.000 μετανάστες το χρόνο οι ΗΠΑ, 390.000 μετανάστες το χρόνο η Ιταλία και 490.000 η Γερμανία.


 
Οπότε είναι σχέδιο κανονικό και όχι θεωρία συνωμοσίας. Συνωμοσία κανονική είναι εφόσον υπερεθνικές δομές όπως ο ΟΗΕ και η ΕΕ προχωρούν σε τέτοια εγχειρήματα χωρίς να μπουν σε ουσιαστικό διάλογο με τους ενδιαφερόμενους πολίτες.... 


1 σχόλιο:

Χριστιανοκομμουνιστής είπε...
Φυσικά και είναι σχέδιο. Υπάρχει κανένας που να αμφέβαλλε ποτέ; Οργανωμένο είναι εδώ και τουλάχιστον 3 δεκαετίες. Τι νομίζετε ότι συζητάνε στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ; Υπάρχει φοβερή δημογραφική κατάρρευση η οποία είναι ικανή να ισοπεδώσει τις δυτικές κοινωνίες σε μερικές δεκαετίες αν δεν αναστραφεί. =

Υπάρχουν 2 τρόποι να λύσεις το πρόβλημα. Ο ένας, είναι να αλλάξεις το σύστημα έτσι ώστε ο πλούτος να μεταφερθεί πάλι σε ευρείες λαϊκές μάζες έτσι ώστε να μπορούν νιώθοντας οικονομικά εξασφαλισμένοι να κάνουν οικογένειες. Επίσης θα πρέπει να προστατέψεις το θεσμό της οικογένειας πχ με τη κατάργηση των εκτρώσεων, περιορισμό τους εκφυλισμού των ΜΜΕ και κάνοντας πιο δύσκολο το διαζύγιο χωρίς συνέπειες. Αυτές οι αλλαγές έχουν το πρόβλημα πως θα κοστίσουν στην ελίτ πολλά χρήματα, και επίσης οικογενειάρχες με οικονομική άνεση να ζουν να ενημερώνονται και να μορφώνονται δεν ελέγχονται εύκολα, οπότε πάμε στη λύση Β...

Η λύση Β, είναι απλά να εισάγεις μαζικά προκάτ εργαζόμενους από τις χώρες του τρίτου κόσμου. Έχουν και το πλεονέκτημα πως είναι ξένοι οπότε θα νιώθουν υποχρεωμένοι πολιτικά σε αυτούς που τους έφεραν, θα είναι εκβιάσιμοι, και θα κοστίζουν λιγότερο στους εργοδότες... Απλά πρέπει να στήσεις μηχανισμό προπαγάνδας και πλύσης εγκεφάλου για να κάνεις το λαό να τους φάει στη μάπα ή τουλάχιστον να μην αντιδράει...

Να ξέρετε πως τουλάχιστον το μισό ελληνικό ίντερνετ είναι πράκτορες σε εντεταλμένη υπηρεσία. Όταν βλέπετε κάποιον να είναι υπέρ της λαθρομετανάστευσης σπάνια το κάνει για τη ψυχή της μάνας του. Η ανωνυμία έχει και τα κακά της, οι τύποι κάνουν δεκάδες προφίλ και προπαγανδίζουν ασύστολα αποκαλώντας φασίστα όποιον αντιδράει. Ακόμη κι εγώ που είμαι κομμουνιστής με έχουν αποκαλέσει φασίστα επειδή λέω τα αυτονόητα... Βλέπετε η ψευτοαριστερά στην Ελλάδα έχει δεχτεί ανταλλάγματα για να αποτελέσει το όχημα της λαθρομετανάστευσης. Γιατί νομίζετε πως το ΚΚΕ παραμένει νόμιμο ενώ παντού έχουν απαγορευτεί; Ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί πήρε το χρίσμα από τη Δύση; Οι πραγματικοί αριστεροί και κομμουνιστές είναι εκτός Βουλής... Απο κει και ύστερα υπάρχουν και μερικοί λοβοτομημένοι ιδεολόγοι που ιδέα δεν έχουν από Μαρξ και σοσιαλισμό, μυρωδιά λέμε, και απλά παπαγαλίζουν τις κομματικές προπαγάνδες. Εντάξει μη τους παρεξηγείτε αυτούς, υπάρχουν σε όλα τα κόμματα τέτοιοι.
 
πηγή
το είδαμε εδώ

25 σχόλια:

  1. Ο Μητροπολίτης Πειραιώς: "Η Εκκλησία είναι ο λαός του Θεού που πορεύεται χρονικά προς την βασιλεία του Θεού, γι’ αυτό και ο εθνοφυλετισμός είναι αίρεση. Συνεπώς δεν ομιλούμε για εθνικές Εκκλησίες, ομιλούμε για έναν λαό του Θεού, για μια Εκκλησία στην οποία υπάρχουν όλοι: Ρώσοι, Έλληνες, Βούλγαροι, Σέρβοι και όσοι αποδέχονται την πίστη στον Ιησού Χριστό” πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Πειραιώς."
    ΣΤΟ 2:47 https://www.youtube.com/watch?v=eQjJ7UPEly0
    ΣΧΟΛΙΟ "ΚΟΥΡΗΤΗΣ": ΑΚΟΥΣΑΤΕ; ΟΣΟΙ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ (ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΣΤΕΣ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ) ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ, ΛΕΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ (ΟΠΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ).
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    Ο ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ "ΘΡΗΣΚΕΙΑ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΩΣ Η ΜΟΝΗ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.
    https://isxys.blogspot.com/2018/09/blog-post_894.html
    Α.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια χαρά τα λέει ο Κουρητης,αλλά δεν χρειάζεται να αλλάξουμε θρησκεια. Η Ορθοδοξία μπορεί να κρατήσει τα Εθνικά της χαρακτηριστικά, να βασιστει περισσοτερο στην διδασκαλια του Χριστου οπως εμπεριεχεται στην Καινη Διαθηκη και να αποβαλλει τα ιουδαιογενη της χαρακτηριστικα που απορρεουν απο την Παλαια Διαθηκη. Να διατηρεί φιλικές σχέσεις με άλλα ορθόδοξα έθνη, να ξηλωθούν όλοι οι μασωνοι αρχιερείς οι οποίοι ξεπερνούν το 90%, και ανάμεσα τους είναι και αρκετοί γνωστοί που το παίζουν πατριώτες.
    Αυτά που λέει ο Πειραιώς θα τα έλεγε μπροστά στον Παπαφλεσσα;
    Ακόμα και ο ίδιος ο Χριστός ήταν υπέρ του αγωνίζεσθαι για το Έθνος του ο κάθε λαός. Ναι, η διδασκαλία Τού να διαδοθεί στα Έθνη, αλλά ουδέποτε θα τα ήθελε διαλυμένα υπό παγκοσμιοποιητικης ομπρέλας τα έθνη αυτά.
    Χωρίς εθνοφυλετικους κανόνες θα υπήρχαν σήμερα Ελληνες; Θα υπήρχαν Εβραιοι;

    ΘΑ ΠΈΣΕΙ ΧΟΝΤΡΌ ΞΕΚΑΘΆΡΙΣΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Γ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΠΌΛΕΜΟ.
    ΘΑ ΔΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΙ ΑΜΌΛΥΝΤΗ ΟΡΘΟΔΟΞΊΑ ΜΕ ΕΘΝΙΚΆ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΘΑ ΥΠΆΡΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΛΈΩ ΑΥΤΌ ΓΙΑΤΊ ΕΊΝΑΙ ΑΔΎΝΑΤΟΝ ΠΛΈΟΝ ΝΑ ΦΤΙΆΞΟΥΜΕ ΝΈΑ ΘΡΗΣΚΕΊΑ ΌΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΏΑ. Ο ΧΡΙΣΤΌΣ ΜΌΝΟΣ ΤΟΥ ΕΊΝΑΙ ΉΔΗ ΚΑΘΑΡΉ ΈΚΦΡΑΣΗ ΕΚΕΊΝΗΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΉ Η ΒΆΣΗ ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΊ ΜΕ ΚΑΝΈΝΑ ΤΡΌΠΟ, ΌΠΩΣ ΑΚΡΙΒΏΣ ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΏΠΟΥ ΓΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΜΜΊΣΩ ΕΔΏ ΤΙ ΕΝΝΟΏ "ΠΑΤΡΩΑ" ΘΡΗΣΚΕΙΑ:
      ΕΝΝΟΏ ΤΗΝ ΠΑΛΙΌΤΕΡΗ ΘΡΗΣΚΕΊΑ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ, ΈΝΑΝ ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΣΜΟ ΌΠΩΣ ΛΈΕΙ Ο ΚΟΥΡΗΤΗΣ, ΜΕ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥΣ, ΚΟΣΜΙΚΟΎΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΒΑΣΜΌ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ ΗΘΙΚΟΎΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟ ΘΕΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΟΝΤΟΘΕΟΤΗΤΕΣ -ΖΕΥΣ, ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΛΠ- ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΝ ΩΣ "ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ".
      ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΈΧΕΙ ΜΕΓΆΛΗ ΔΙΑΦΟΡΆ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΎ ΕΠΙΒΟΛΉ -ΠΑΡΆΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ- ΤΟΥ "ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΦΥΡΑΙΟΥΣ/ΕΒΡΑΊΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΊΟΙ ΓΙ ΑΥΤΌ ΈΒΓΑΛΑΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΜΈΣΗ ΤΟΝ ΣΩΚΡΆΤΗ ΠΟΥ ΤΌΛΜΗΣΕ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΏΑ ΘΡΗΣΚΕΊΑ.

      Διαγραφή
    2. Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ ΦΥΛΉΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣΩΚΡΑΤΙΚΗΣ ΗΘΙΚΉΣ..ΚΡΑΤΆΕΙ ΑΠΌ ΠΟΛΎ ΠΑΛΙΆ.
      ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΕΣΤΕ..ΔΙΑΒΆΖΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΈΝΑ ΜΠΛΟΓΚ ΣΑΝ ΤΟ "ΕΛΛΆΣ ΑΙΏΝΙΟΝ ΑΘΆΝΑΤΟ ΠΝΕΥΜΑ" ή ΤΟ "ΔΕΛΤΊΟ ΤΩΝ 11". ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΜΌΝΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΆ ΕΚΕΊ ΚΑΤΟΝΟΜΆΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΊ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ, ΠΆΝΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΆ ΣΤΟΙΧΕΊΑ.

      Διαγραφή
    3. Όσο περισσότερες μάντολες περί "σωστού" χριστιανισμού διαβάζω, τόσο πιο βέβαιος είμαι ότι το πογκρόμ των Νεοελληνοχριστιανών πλησιάζει.

      Υ.Γ. Τι να σας εξηγώ τώρα για Μέγα Παίκτη και ιστορίες για ιθαγενείς... Κοιτάξτε πώς θα σώσετε τα αμαρτωλά σαρκία σας και θα τα ξαναπούμε με όσους την σκαπουλάρουν.


      Διαγραφή
  3. Η μασωνικη ορθοδοξια του σημερα βοηθα το γκριζαρισμα των φυλων και διευκολυνει την επικρατηση του σιωνισμου ως του μοναδικου αφεντικου της γης. Διαβαστε προσεκτικα τι ειπε ο Κισσινγκερ το 1992 στο Εβιαν της Γαλλιας στη Λεσχη Μπιλτεμπεργκ.

    https://rense.com/general11/ksss.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ19 Σεπτεμβρίου, 2018 14:06

      ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΟΜΙΑ ΠΙΣΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ,ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΝΗΠΤΙΚΩΝ.Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΚΛΗΡΟΣ ΑΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΜΒΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ 64ου ΚΑΝΟΝΑ,ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΟΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΗΧΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΣΕ ΠΩΛΗΣΗ Η ΑΓΟΡΑ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ,ΒΑΛΕ ΜΑΣΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΟΥ Η ΝΕΑ "ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΕΝΗ"ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ "ΟΥ" ΤΟΥ ΜΩΣΑΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΡΩΤΟ-ΠΡΩΤΟ ΣΤΟ ΝΑ ΓΕΛΟΥΜΕ ΜΕ ΙΕΡΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ "ΤΑΠΕΡ"ΚΛΕΟΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ;ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΩΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΤΕΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΑΠΛΑΣ.ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΗΓΕ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 19 ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΦΟΡΙΣΜΟ Η ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΟΔΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΙΣΤΟΥΣ ΤΩΝ ΣΗΜΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ.ΜΙΣΩ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟ ΜΗ ΜΑΧΟΥ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΔΕΣΠΟΤΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΙΔΕΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΠΙΤΑΣΕΙ Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΚΑΙ'ΓΩ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ "ΛΑΔΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΙΤΑ ΤΙΠΟΤΑ".ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΝΑΖΗΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΓΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΩΣ ΑΞΙΩΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΑΙΩΝΙΟΥ ΝΕΟΥ,ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΘΑΡΗΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΣΤΕΝΟΥΡΓΟΥ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ.ΟΙ ΜΑΚΑΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ ΡΑΣΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΔΕΣΠΟΤΑΔΩΝ.ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΣΧΑΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΣΧΑΤΟΙ ΠΡΩΤΟΙ.Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ "ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΔΕΣ" ΔΟΞΑΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΦΙΕΡΩΘΗΚΑΝΕ ΕΚ'ΝΕΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝΕ,ΜΕΓΑΛΗ.ΧΑΡΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΛΑΙΚΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΟΙΝΩΝΑΤΕ ΑΞΙΩΣ ΤΩΝ ΑΧΡΑΝΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΛΟ ΡΑΣΟ ΠΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΓΙΟΤΟΚΟ ΕΛΛΑΔΑ.ΧΑΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ΑΦΟΥ ΕΙΣΘΕ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΜΑΣ.ΧΑΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΛΑΜΠΕΙ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΗΛΙΟΣ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΑΣ ΤΟ ΦΩΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΟΙΗΣΕ ΕΝ ΣΟΦΙΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΚΥΛΑΝΕ ΣΤΟ ΑΤΕΡΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑΣ.ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΦΟΡΑΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΜΗ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΜΗ ΣΑΣ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΞΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ Η ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑΣ ΘΟΛΟΑΠΛΥΤΟΣ ΓΙΑΠΙΣ.

      Διαγραφή
  4. Τεταρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018
    ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Ο ΣΟΡΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ....

    Χρησιμοποιώντας οξυτοκίνη, μειώνεται …ο ρατσισμός!!! (ζητωωωωω....)

    Ερευνα μὲ τίτλο «Η Συμμόρφωσις μὲ υποχρεωτικὴ χορήγηση οξυτοκίνης μειώνει τὴν ξενοφοβικὴ απόρριψη εξωτερικης ομάδος» (πηγή:pnas.org.full.pdf)

    Νέα ψυχολογικὴ ερευνα (εγινε μὲ δωρεὰ του ….«Γερμανικοῦ ιδρύματος επιστημων»), η οποία εδημοσιεύθη στὴν τελευταία εκδοση του περιοδικου της εθνικης ακαδημίας επιστημων των ΗΠΑ (PNAS) καὶ η οποία κατέληξε στὸ συμπέρασμα πὼς η αναγκαστικὴ χορήγησις οξυτοκίνης σὲ ξενοφοβικοὺς ανθρώπους, σὲ οσους δηλαδὴ διαμαρτύρονται γιὰ τὴν συνεχὴ ελευση μουσουλμάνων μεταναστων στὴν Εὐρώπη, μπορει νὰ τοὺς κάνει πιὸ φιλικοὺς πρὸς τοὺς πρόσφυγες.

    Σὲ αυτὴν περιγράφεται μια επιτυχὴς απόπειρα χειραγωγήσεως του ανθρωπίνου μυαλου μέσω χημικης παρεμβάσεως.

    «Ὅπως αναφέρεται, οι επιστήμονες εξήτασαν 183 λευκοὺς Καυκασίους ποὺ εχωρίσθησαν σὲ δύο κμάδες. Οι συμμετέχοντες εκλήθησαν νὰ κάνουν δωρεὲς σὲ ατομα ποὺ εχουν ανάγκη, τὰ μισὰ απὸ τὰ οποια ησαν πρόσφυγες (εξωτερικὴ ομάς) καὶ τὰ μισὰ απὸ τὰ οποια ησαν ντόπιοι (εσωτερικὴ ομάς).

    Οι συμμετέχοντες ποὺ εσημείωσαν χαμηλὰ επίπεδα ξενοφοβίας ησαν φιλικὰ προσκείμενοι στὴν εξωτερικὴ ομάδα!

    «Στὴν εποχὴ της παγκοσμιοποιήσεως, η ειρηνικὴ συνύπαρξις των πολιτισων προϋποθέτει μίαν βαθυτέρα κατανόηση των δυνάμεων ποὺ επιβάλουν τὴν κοινωνικὴ (θετική) συμπεριφορὰ καὶ τὴν απόρριψη της ξενοφοβίας (....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χριστιανός και κομουνιστής είναι δυό έννοιες ΑΝΤΙΠΑΛΕΣ!
    Τι σκαρφίστηκε η ελίτ;
    Εφόσον απέτυχε η προσπάθεια διάσπασης των Ελλήνων στην βάση της Πίστης (Χριστιανοί -Δωδεκαθειστές) ,
    Εφόσον ο κομμουνισμός ως αντίπαλος του Χριστιανισμού ΔΕΝ βρίσκει πρόσφορο έδαφος , ας ρίξουμε στο τραπέζι τον όρο Χριστιανοί κομμουνιστές!
    Ορισμένα κομουνιστικά κόμματα εμφανίζονται και υπέρμαχοι του Ελληνικού έθνους!
    (Τρανό παράδειγμα οι καζακέοι. Πολλοί αφελείς Ελληνες Χριστιανοί τους πίστεψαν. Ας πρόσεχαν....
    Και αυτό ως γνήσιο κομμουνιστικό τρολ έχει καταλάβει πως Ελληνισμός και ορθοδοξία πάνε παρέα. Εχει καταλάβει πως όπου προσπάθησε να υπερασπιστεί το κομμουνιστικό κόμμα (ΚΚΕ) υπέρ του οποίου μάχεται, έχει πάρει τις κατάλληλες απαντήσεις και την έχει κάνει με ελαφρά πηδηματάκια , οπότε το γύρισε!
    Τι έγραψε στο σχόλιο που δημοσιεύεται;

    “Γιατί νομίζετε πως το ΚΚΕ παραμένει νόμιμο ενώ παντού έχουν απαγορευτεί; Ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί πήρε το χρίσμα από τη Δύση; Οι πραγματικοί αριστεροί και κομμουνιστές είναι εκτός Βουλής..”

    Σε πλήρη αντίθεση με αυτήν του την παράγραφο , που δημοσιεύεται εσείς , διαβάστε με τι πα΄θος υπερασπίζεται το ΚΚΕ!!!

    Ποίοι κρύβονται πίσω απο τους Χριστιανοκομουνιστές;
    Ποίοι κρύβονται πίσω απο τους “Χριστιανούς Ελληνες” αριστερούς που δεν είναι στην βουλή;
    Μην μου ξαναγράψεις Κύριε Κώστα πως έχω εμμονές. Ευελπιστώ πως αυτά τα ξεκαθαρίσαμε.
    Οταν όμως γράφω πως ο αριστερός ...
    Ας το γράψω συνθηματικά :
    “Τον Αράπη και εαν τον πλένεις.”

    Ητοι ακόμα και σωστά πράγματα να γράφει ένας αριστερός ,
    ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ “ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ”!

    Τα ορφανά του Στάλιν και το σύγχρονο παιδομάζωμα

    1. Χριστιανοκομμουνιστής18 Ιουλίου 2018 - 12:18 μ.μ.
    Κλασσικό φασιστικό λιβελογράφημα. Σας ενοχλεί ο κομμουνισμός, τσιράκια των εφοπλιστών. Σας ενοχλεί πολύ παρότι δεν έχει εφαρμοστεί ποτέ στη χώρα μας. Φοβάστε μήπως ξυπνήσει ο κοσμάκης και αναρωτηθεί γιατί οι Λάτσηδες και οι Βαρδινογιάννηδες και οι Κοκκαλαίοι και οι Μπόμπολες και οι Αλαφούζοι παίζουν με δισεκατομμύρια ευρώ σαν να είναι στραγάλια, ενώ ο βασικός μισθός είναι στα 400 ευρώ για ένα ξεχειλωμένο οκτάωορο ΑΝ βρεις δουλειά, και με τα ενοίκια να είναι πάνω από 200 ευρώ στη καλύτερη... Δηλαδή πρέπει να δουλεύεις όλη μέρα και πάλι δε ζεις, ενώ αυτοί που ΔΕΝ δουλεύουν ούτε προσφέρουν κάτι στη κοινωνία παίζουν με δισεκατομμύρια...

    Προκειμένου λοιπόν τα μαζικά εκατομμύρια των φουκαράδων να μη ξυπνήσουν και σας πάρουν με τις πέτρες, κοιτάτε να πετάτε λάσπη στο κομμουνισμό σε κάθε ευκαιρία. Λες και το "δεν εφαρμόζεται σε καμία σοβαρή κοινωνία" αποτελεί επιχείρημα... Να σας θυμίσω λοιπόν φασίστες πως πριν 1000 χρόνια ούτε ο καπιταλισμός εφαρμοζόταν σε καμία κοινωνία... Δηλαδή έπρεπε να μείνουμε στη φεουδαρχία και να γλείφουμε τις μπάλες του κάθε άρχοντα;

    Είσαστε απλά εμετικοί. Μακάρι το ΚΚΕ να συνεχίσει τις κατασκηνώσεις, τα παιδιά πρέπει να μάθουν από μικρά πως ένας πιο δίκαιος κόσμος είναι δυνατός, αρκεί να το πιστέψουν.
    https://kostasxan.blogspot.com/2018/07/blog-post_266.html

    ΒΕΒΑΙΩΣ στον ανωτέρω ιστότοπο (kostasxan) ΠΗΡΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ...

    Ποίοι κρύβονται πίσω απο τους Χριστιανοκομουνιστές;
    Ποίοι κρύβονται πίσω απο τους “Χριστιανούς Ελληνες” αριστερούς που δεν είναι στην βουλή;
    Μην μου ξαναγράψεις Κύριε Κώστα πως έχω εμμονές. Ευελπιστώ πως αυτά τα ξεκαθαρίσαμε.
    Οταν όμως γράφω πως ο αριστερός ...
    Ας το γράψω συνθηματικά :
    “Τον Αράπη και εαν τον πλένεις.”

    Ητοι ακόμα και σωστά πράγματα να γράφει ένας αριστερός ,
    ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ “ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ”!

    Υ.Γ.
    Στον ιστότοπος που αποδίδει την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας
    από τους κομμουνιστές που κυβερνούν ...στον φασισμό του Μουσολίνι , λογικό είναι να γράφουν "Χριστιανο" κομμουνιστές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σημαντικό στο σχόλιό του ήταν η περιγραφή των "λύσεων Α και Β", γι αυτό και δημοσιεύτηκε και από εμάς.

      Διαγραφή
    2. Οι κομμουνιστές τώρα που ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ , δεν μπόρεσαν να κάνουν πράξη τα σχέδια τους για τον ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ, θα αρχίσουν να πρωτείνουν και κάποιες ΕΘΝΙΚΕΣ λύσεις οι οποίες θα είναι λογικές και σημαντικές. Τις οποίες λύσεις μέχρι πρότινος τις ονόμαζαν ναζιστικές. Δεν θα απορήσω εάν ακούσω ακόμα και το ίδιο το συριζα-κκε ,πόσο μάλλον οι αριστεροί που "δεν κυβέρνησαν", να καταγγέλλουν την λαθρομετανάστευση – ναι ακόμα και αυτόν τον όρο είναι ικανοί να τους δείτε να χρησιμοποιούν – ως αιτία για την πτώση των μισθών στον ιδιωτικό τομέα.
      Το θέμα είναι να μην τους αφήσουμε ΚΑΝΕΝΑ περιθώριο να
      ΞΑΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ως προστάτες των φτωχών και των αδυνάτων Ελλήνων πολιτών της Ελληνορθόδοξης Ελλάδας μας, διότι αυτό θα μας οδηγήσει σε έναν νέο””””” εμφύλιο””””””!

      Πότε ; Σύντομα θα έρθει η ώρα που το παγκόσμιο κομμουνιστικό κεφάλαιο θα αποτραβηχθεί. Και τότε ΔΕΝ θα πρέπει ο Ελληνικός λαός να οδηγήσει τους κλέφτες και προδότες του Ελληνικού έθνους στην φυλακή! Πρέπει να γλιτώσουν για να ξανάρθουν! Και αυτό θα γίνει ΜΟΝΟΝ εάν αλληλοφαγωθούμε!
      Αυτός είναι και ο ρόλος που έχει αναθέσει η παγκόσμια κομμουνιστική ελίτ , στους ελληνόφωνους αριστερούς που "δεν κυβέρνησαν". Να μην αφήσουν την Ελλάδα , όπως ακριβώς έκαναν μετά την Γερμανική κατοχή , να σταθεί στα πόδια της όπως όλες οι άλλες βόρειες προτεσταντικές χώρες της Ευρώπης.

      Πως θα χαλάσουμε τα σχέδια της ελίτ; Πως θα αχρηστέψουμε τα όπλα της;

      Α) ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤHN ΑΡΙΣΤΕΡA ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ!!!
      (Σε αυτόν τον τομέα υποφέρουν. Εκεί που υποτίθεται πως είναι το δυνατό σημείο τους εκεί χάνουν κατά κράτος! Για αυτό και δεν κάνουν ποτέ διάλογο με δεξιούς. Συζητούν μεταξύ τους (μπλέ πράσινοι κόκκινοι) κομμουνιστές στα σταλινικά ΜΜΕ , και ο λαός πιστεύει πως οι κόκκινοι …έχουν λύσεις!
      Ετσι πρέπει να φαίνεται, είτε για να οδεύουμε δημοκρατικά (με τις ψήφους των αδαών) προς τον παγκόσμιο κομμουνισμό, είτε καταστρέφοντας τα έθνη εκ των έσω (Πέμπτη φάλαγγα) παλεύοντας …για τα δίκια του εργάτη

      Β) Αποκαλύπτοντας την διπροσωπία τους (πανεύκολο ακόμα και όταν κάνουν σημαντικές προτάσεις) και πολλά άλλα που τα γνωρίζετε πολύ καλλίτερα από εμένα.

      Υ.Γ.
      Μόνο εάν ζητήσουν συγγνώμη για όλα τα δεινά που έχει υποστεί η ανθρωπότητα, για όλα τα εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί εξαιτίας της
      μαρξιστικής απάνθρωπης ανθελληνικής αντίχριστης ιδεολογίας τους, θα έχουν κάποιο νόημα οι προτάσεις τους.
      Ποτέ άλλοτε και για κανέναν άλλον λόγο!
      Όπως ακριβώς θα αντιμετωπίζαμε κάποιον που θα δήλωνε ναζιστής και θα μας ήταν παντελώς αδιάφορες οι όποιες "σημαντικές" προτάσεις του , έτσι ακριβώς και πολύ χειρότερα , διότι κυβερνούν και θα μπορούσαν να κάνουν πράξη τις σημαντικές τους προτάσεις, πρέπει να αντιμετωπίζουμε και τους κομμουνιστές , εάν θέλουμε κάποτε να ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ από την αριστερή γάγγραινα που κατατρώει τις σάρκες του Ελληνορθόδοξου έθνους μας!!!


      Διαγραφή
    3. Το έχεις σκεφτεί να συζητήσεις τις ιδέες σου με άτομα που σκέφτονται παρομοίως ώστε να είναι πιο απολαυστική η κουβέντα και για τους δύο (ή τρεις ή εκατό ή όσους βρεις); Ο theodotus.blogspot.com νομίζω είναι κοντά στο μήκος κύματός σου. Το ίδιο και οι πολλοί αναγνώστες του. Είναι κρίμα να κουράζεσαι, γράφοντας για αριστερο-δεξιά σε ένα ακροατήριο που εν πολλοίς έχει προ πολλού σπάσει αυτές τις αλυσίδες. Δεν μπορείς να τους ξαναδέσεις δίπλα σου. Φιλικά σου προτείνω να ασχοληθείς με Ορθόδοξα θέματα που κατέχεις και που πολλοί θα εκτιμήσουν.

      Γιώργος

      Διαγραφή
  6. Nα ξηλώσουν προσθήκες από το χριστιανισμό προσπάθησαν και οι προτεστάντες. Aν αρχίσουμε να ξηλώνουμε κι εμείς από την Oρθοδοξία, αυτό που θα μείνει δεν μπορεί να λέγεται Oρθοδοξία. O όρος δεν υπήρχε πριν τον 4ο αιώνα και δεν μπορεί να εφαρμοστεί αναδρομικά και να βγάλουμε τον Σωκράτη Oρθόδοξο.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιωργο,
      Κάποια πράγματα που γράφω τα έχω ερευνήσει εις βάθος και από χρόνια. Σε κάποιες μέρες από τώρα..θα επεκταθώ.
      Το πρότζεκτ αλάτων στη θρησκεία θα λάβει χώρα μετά τον Γενικό πόλεμο και την αναλαμπή της Ελλάδος.

      Διαγραφή
    2. "Το πρότζεκτ αλλαγών " ηθελα να πω.

      Διαγραφή
  7. Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων: «Οχι» στο ξεπούλημα των μνημείων της χώρας
    •••••
    «Αποτελούν de facto ακίνητη περιουσία του Δημοσίου, εκτός κάθε συναλλαγής», φωτογραφία: kastra.eu

    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 19|09|2018 14:35
    NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
    «Την άμεση εξαίρεση μεταβίβασης της κυριότητας και διαχείρισης των μνημείων των Χανίων και άλλων περιοχών της χώρας που περιλαμβάνονται στον μακρύ κατάλογο των 10.119 ακινήτων προς μεταβίβαση στην ΕΤΑΔ ΑΕ (Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου ΑΕ)» ζητά ο Σύλλογος Ελλήνων αρχαιολόγων.
    Ο Σύλλογος των Ελλήνων Αρχαιολόγων ζητά από την Κυβέρνηση «την ενημέρωση των αρμόδιων υπηρεσιακών μονάδων και των κατά τόπους Περιφερειακών Υπηρεσιών σχετικά με τα ακίνητα που έχουν συμπεριληφθεί στον κατάλογο της ΕΤΑΔ ΑΕ».
    «Αποτελούν de facto ακίνητη περιουσία του Δημοσίου, εκτός κάθε συναλλαγής.
    ☆☆☆
    ΣΤΟ ΕΤΑΔ Α.Ε. (ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ) ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ
    ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κωστας-Ταυρος, σε παρακαλω μην γραφεις με κεφαλεια, δυσκολευομαι να τα διαβασω, ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Γιώργος
    Κύριε Γιώργο σας απαντώ διότι αντιλαμβάνομαι πως το σχόλιο σας είναι για το γενικό καλό!

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!
    Ετσι πρέπει. Να σπάσουμε όλοι τις αλυσίδες μας.
    Ομως για να γίνει αυτό θα πρέπει να γνωρίζουμε με ποίον τρόπο μας έχουν αλυσοδέσει.
    Η άποψη μου είναι πως αυτός είναι η ΑΠΑΘΕΙΑ για μάθηση (κυρίως) και δευτερευόντως η αμάθεια η ακόμα χειρότερα η ημιμάθεια.

    “Το Σκοπιανό είναι στα χέρια της Δεξιάς. Και ο χρόνος της τελειώνει.”

    Για εσένα τι έχει μεγαλύτερη σημασία. Τι θα κάνει η “δεξιά” νουδου όταν γίνει κυβέρνηση η εάν είναι πραγματικά δεξιά η νουδου;
    Με τον τρόπο που μου απαντάς είναι σαν να μου λές πως εάν είναι δεξιά ἤ αριστερή η μελλοντική κυβέρνηση , εμένα (εσένα δηλαδή) με (σε) αφήνει εντελώς αδιάφορο.

    Για εμένα όμως σε αυτό ακριβώς το σημείο ωφείλεται η κακοδαιμονία μας. Όλοι οι Έλληνες ξέρουμε τι θέλουμε ΑΛΛΑ δεν ξέρουμε ποιόν να ψηφίσουμε για να υλοποιήσει αυτά που επιζητούμε. Δεν ξέρουμε εάν αυτά που τάζει συνάδουν με την ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΗΣΗ του! Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό για να κατανοήσουμε εάν λέει αλήθειες η ψέμματα! Εάν δηλαδή απλώς χαϊδεύει αυτιά όπως κάνουν ΟΛΟΙ από την μεταπολίτευση και έπειτα!

    Εσύ λες ότι αυτό δεν έχει καμία σημασία και πως έχεις απαλλαγεί από αυτά τα δεσμά! Όμως αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ψηφίζουμε όποιον ικανοποιεί ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΑ τα αυτιά μας.
    Μέγα λάθος.

    Αυτό στάθηκε και η αφορμή για να σχολιάσω τον “χριστιανικομμουνιστή”.
    Διαβάζει κάποιος την άποψη του και τις λύσεις που πρωτείνει και τρέχει να ψηφίσει την αριστερά “που δεν κυβέρνησε” για να του λύσει το λαθρομεταναστευτικό ΚΑΙ να τον κάνει και αφεντικό στα εργοστάσια!!!
    Ομολογουμένως πολύ ελκυστική πρόταση. Ποιός θα την απαρνηθεί;
    ΜΟΝΟ αυτός που ξέρει τι σημαίνει αριστερά!
    Αυτός που γνωρίζει τις διαφορές δεξιάς και αριστερής κοσμοθεώρησης ΔΕΝ πρόκειται ποτέ του να αιχμαλωτιστεί στα παραμύθια των αριστερών, ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ , διεθνιστών και υπηρετών των τραπεζιτών και του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου!
    Κανείς άλλος!!!
    Ακόμα και εάν έχει κάνει το λάθος να ψηφίσει νουδου η καμένο η ΛΑΟΣ Ως δεξιό κόμμα και δεν έκανε αυτά που προσδοκούσε σε σχέση με τα εθνικά θέματα , Μακεδονία π.χ. , ΠΟΤΕ δεν θα κάνει το λάθος να ψηφίσει αριστερό κόμμα και ας γράφει ο κα΄θε δικαιος οτι θέλει. Δεν θα παραπλανηθεί ποτέ του. Αυτό για σένα είναι δευτερεύον για μένα πρωτεύον!
    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φαντάζομαι πως το διάβασες το άρθρο.
    Όμως και ο τίτλος από μόνος του είναι υπεραρκετός για να καταδείξει πως η ενασχόληση μου με την δεξιά και αριστερή ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΗΣΗ – όχι με τα άτομα αυτά καθ’εαυτά , αλλά με την ιδεολογία που “κουβαλάνε”- είναι επιβεβλημένος!
    Οχι μόνο για μένα αλλά για όποιον επιθυμεί να ελευθερωθεί η Ελληνορθόδοξη Ελλάδα μας ΧΩΡΙΣ “”””””ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ”””””!!!

    Μια και διαβάζεις σχόλια και Θεόδοτο θα ξέρεις πάρα πολύ καλά πως καμία σχέση δεν έχει η δεξιά με τον φιλελευθερισμό. Ίσα ίσα που μαζύ με την αριστερά την μάχονται διαχρονικά. Μέχρι και εμφύλιος έγινε μεταξύ δεξιών και φιλελεύθερων.
    Αλήθεια η ψέματα;
    Θα σε παρακαλούσα λοιπόν να μου πεις την άποψη σου.
    Ο κάθε “δίκαιος Αριστείδης” δεν το ξέρει; Εάν το ξέρει γιατί συνεχίζει – παρότι δίκαιος – αυτήν την παραπληροφόρηση;
    Το να μάθουν π.χ. οι αναγνώστες του κάθε δίκαιου την αλήθεια μέσα από σχόλια που δεν ΛΟΙΔΟΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ αρθρογράφο , αυτό για σένα σημαίνει πως ο συγκεκριμένος σχολιαστής θα ήθελε να τους “ΔΕΣΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ”;
    Και τι να τους κάνει;
    Όσον αφορά εμένα . Είδες ποτέ να υπερασπιστώ κάποιο κόμμα έτσι που εάν καταφέρω και “φέρω πολλούς δίπλα μου” να με κάνει βολευτή του;
    Δεν επεκτείνομαι.

    Το πρόβλημα των Ελλήνων ΔΕΝ είναι τα Σκόπια αλλά οι ελληνόφωνοι “Σκοπιανοί” που έντεχνα μας παρουσίασαν ως εχθρούς μας τους ξένους , Αμερικάνους Εβραίους Άγγλους Γάλλους Πορτογάλους και υπεύθυνους για όλα τα δεινά του τόπου μας, αφήνοντας στο απυρόβλητο την Πέμπτη φάλαγγα! Ητοι τον κομμουνισμό!

    Φιλικά σου απαντώ πως στα ορθόδοξα θέματα , εάν εννοείς τα Χριστιανικά , ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ! Αυτό που παρακαλώ την Υπεραγία Θεοτόκο μας είναι να μου δώσει Πίστη. Πάρα πολύ δύσκολο πράγμα όσα βιβλία και εάν διαβάσει κάποιος όσες γνώσεις και εάν αποκτήσει.

    Και μια και στα σχόλια γίνονται και αναφορές στην ορθοδοξία μας , διάβασα ,εάν το επιθυμείς , ένα ενδιαφέρον άρθρο στον Θεόδοτο το οποίο ανοίγει ορίζοντες...

    “ΤΟ ΚΑΤΕΧΟΝ: ΓΙΑΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ;”
    http://theodotus.blogspot.com/2013/03/blog-post_5.html

    Οσον αφορά το να συζητά κάποιος ΜΟΝΟ με όσους ασπάζονται 100% τις ίδιες απόψεις ...διάβασε την άποψη του ιδίου του Θεόδοτου ΣΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΡΘΡΟ , σε σχόλιο του , εάν φυσικά σε ενδιαφέρει και δεν το έγραψες ειρωνικά.

    "Δεν τίθεται θέμα πλήρους ιδεολογικής ευθυγράμμισης με το μπλογκ, καταρχάς εδώ υπάρχουν έντονες ιδεολογικές και θρησκευτικές διαφορές ακόμα και σε βασικούς συντελεστές του μπλογκ, δεν έχει κανείς την απαίτηση να συμφωνούν όλοι με όλους, πόσο μάλλον οι αναγνώστες. Όμως για να υπάρξει κάποιος ουσιαστικός διάλογος πρέπει να υπάρχουν κοινές βάσεις και κοινές αφετηρίες. Με άτομα που δηλώνουν διεθνιστές σε τι ακριβώς βάση να συζητήσουμε; Και ακόμα κι αν το κάνουμε που θα οδηγήσει αυτή η συζήτηση; Προφανώς στο πουθενά."

    Υ.Γ.
    Δεν γράφω λοιπόν για να "σε δέσω" αλλά ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
    Αυτό που προσπαθώ με τις απειροελάχιστες δυνάμεις μου είναι να προτρέψω τους συνανθρώπους μας να ακολουθήσουν κατά γράμμα την προτροπή Του Θεανθρώπου Κυρίου Ημων Ιησού Χριστού μας :

    Ιω. 8,32 καὶ γνώσεσθε τὴν ἀλήθειαν, καὶ ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι απαντήσεις υπάρχουν κατά κάποιο τρόπο εδώ:
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2018/09/blog-post_21.html#more

      Και για να τελειώνουμε:
      Το μπλογκ αυτό δεν εγκρίνει τον κοινοβουλευτισμό. Ως Έλλην περιμένω να αρπάξω την ευκαιρία για να συμβάλλω στην εγκαθίδρυση άλλου πολιτειακού συστήματος.
      Το μπλογκ αυτό δεν πιστεύει καν στην Δημοκρατία.
      Τα "αριστερά" και "δεξιά" τα θεωρούμε τις απόλυτες μαλακίες-παγίδες που "κάποιοι" τα σκαρφίστηκαν στην γαλλική "επανάσταση".
      Επομένως τίποτα από όλα αυτά δεν θέλουμε. Ούτε την φιλελεύθερη δεξιά ούτε την αριστερά ούτε την "πατριωτική" δεξιά. Αυτά έχουν πάει στα σκουπίδια πια. Τώρα υπάρχουν οι νεοταξικοί μαρξιστο-σιωνιστές εθνομηδενιστές, δηλ. ΠΡΟΔΟΤΕΣ, και από την άλλη τα κυρίαρχα έθνη, οι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

      Δυστυχώς όλα δείχνουν ότι θα καταλήξουμε σε αυτό που σχεδιάζουν οι εχθροί των Εθνών. Στο να σφαγούμε μεταξύ μας, σε Εμφυλίους δηλαδή. Κακώς όμως γιατί κι αυτοί αυτό θέλουν όπως είπαμε, για να μειωθούμε πληθυσμιακά και να παρακμάσουμε και να γίνουμε μειονότητες στις χώρες μας ώστε να υπερισχύσει το εξυπηρετικότατο από πολλές απόψεις, για την ελίτ, Ισλάμ.

      Διαγραφή
    2. Συμφωνούμε τουλάχιστον ότι ένας ακόμα εμφύλιος πόλεμος θα μάς τελείωνε ως έθνος. Και θα έπρεπε να προσανατολιστούμε στο να τον εμποδίσουμε. Δύσκολο όμως όπω ς είπα. Αυτό απαιτεί ψυχραιμία, ήρεμη πειθώ και νηφαλιότητα. Πράγματα που έχουν αντικατασταθεί στην εποχή μας από μίσος και οργή. Αφού κι εμείς εδώ μέσα, που συμφωνούμε στα περισσότερα, φαγωνόμαστε.

      Ας μας ευλογήσει ο Ύψιστος να βρούμε λύσεις..

      Διαγραφή
  11. Aνοίγεις πολλά θέματα και δεν έχω την ενέργεια να τα πιάσω όλα και δεν είναι και ελκυστικό το αντικείμενο όταν πιστεύω ότι οι "κυβερνήσεις" δεν εκλέγονται αλλά προαποφασίζονται, συγνώμη αν έλπιζες για περισσότερα. Για την ιστορία κανείς δε σε κατηγόρησε ότι επίτηδες προσπαθείς να μας φυλακίσεις. Oύτε νομίζω ότι συμφωνείς 100% με τον θεόδοτο ή τους σχολιαστές του. Παρεπιπτόντως έχω χρόνια να τους διαβάσω.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κύριε Γιώργο , μόνο και μόνο που ζητάτε συγγνώμη φανερώνει έναν ΑΝΩΤΕΡΟ Ανθρωπο.
    Ειλικρινά θα χαιρόμουν να είχατε χρόνο να μάθαινα από τον τρόπο που σκέπτεστε!

    Κύριε Κώστα,
    “Συμφωνούμε τουλάχιστον ότι ένας ακόμα εμφύλιος πόλεμος θα μάς τελείωνε ως έθνος”

    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑ
    ΤΟ ΦΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ!!!
    Επίτρεψε με να σου μιλήσω στον ενικό.
    Μην φοβάσαι την ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
    Πές την ακόμα και εάν πιστεύεις πως κάποιοι θα πληγωθούν.
    Εγώ αυτό κάνω ακόμα και στους καλλίτερους φίλους μου. Για τα αδέρφια μου δεν το συζητώ καν. Είναι δεδομένο!

    “Η σημασία των λόγων τού Χριστού «ουκ ήλθον βαλείν ειρήνην αλλά μάχαιραν» (Αγ. Νικόλαος Βελιμίροβιτς)
    Δημοσιεύθηκε στις Οκτωβρίου 1st, 2012 Print This Post Download PDF
    (4.320 άτομα το έχουν διαβάσει)

    Μα ένας τόσο αληθινός και ελεήμων άνθρωπος να μην ξέρει τη βαθιά σημασία αυτών των λόγων; Νομίζω, ότι ξέρεις αλλά μόνο ζητάς επιβεβαίωση. Στους αληθινούς και ελεήμονες ο ίδιος ο Θεός αποκαλύπτει τα μυστικά. Με το Πνεύμα Του. Εάν ήσουν εσύ ο μόνος σιδεράς στα Ιεροσόλυμα όταν οι Εβραίοι σταύρωναν τον Κύριο, δεν θα υπήρχε κανείς να τους σφυρηλατήσει τα καρφιά.

    «Μη νομίσητε ότι ήλθον βαλείν ειρήνην επί την γην΄ ουκ ήλθον βαλείν ειρήνην, αλλά μάχαιραν» (Ματθ. 10, 34). Έτσι είπε ο Κύριος. Διάβαζε σαν να είναι ειπωμένο: δεν ήρθα να συμφιλιώσω την αλήθεια και το ψέμα, την σοφία και την βλακεία, το καλό και το κακό, το δίκαιο και την βία, την κτηνωδία και την ανθρωπιά, την αγνότητα και την ασωτία, τον Θεό και τον μαμωνά αλλά έφερα το ξίφος για να κόψω το ένα από το άλλο, για να μην ανακατεύονται.

    Με τί να κόψεις, Κύριε; Με το ξίφος της αληθείας. Ή με το ξίφος τού λόγου τού Θεού, που είναι ίδιο. Αφού η αλήθεια είναι ο λόγος τού Θεού, και ο λόγος τού Θεού είναι η αλήθεια. Ο απόστολος Παύλος συμβουλεύει: πάρετε «την μάχαιραν του Πνεύματος, ό εστι ρήμα Θεού» (Εφ. 6 ,17). Ενώ ο άγιος Ιωάννης στο όραμα για τον Υιό τού Ανθρώπου Τον έβλεπε «εν τω μέσω των επτά λυχνιών όμοιον υιώ ανθρώπου… και εκ του στόματος αυτού ρομφαία δίστομος οξεία εκπορευομένη» (Αποκ. 1, 13-16). Το ξίφος που βγαίνει από το στόμα τί άλλο μπορεί να είναι παρά ο λόγος τού Θεού, ο λόγος τής αλήθειας; Τούτο το ξίφος έφερε ο Ιησούς Χριστός στη γη.
    Τούτο το ξίφος είναι σωτήριο για τον κόσμο, και όχι η ειρήνη τού καλού με το κακό. Και τότε και τώρα και πάντα και για πάντα.
    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το ότι αυτή η αντίληψη είναι σωστή φαίνεται από τα παρακάτω λόγια τού Χριστού: «ήλθον γαρ διχάσαι άνθρωπον κατά του πατρός αυτού και θυγατέρα κατά της μητρός αυτής και νύμφην κατά της πενθεράς αυτής» (Ματθ. 10, 35). Πράγματι, εάν ακολουθήσει ο γιός τον Χριστό και ο πατέρας παραμείνει στο σκοτάδι τού ψεύδους, το ξίφος της αλήθειας τού Χριστού θα τους χωρίσει. Η αλήθεια είναι πιο αγαπητή από τον πατέρα. Και εάν η κόρη ακολουθήσει τον Χριστό ενώ η μητέρα παραμείνει επίμονα στην απάρνηση του Χριστού, τί κοινωνία μπορεί να υπάρξει εκεί; Δεν είναι ο Χριστός πιο γλυκός από τη μητέρα; Κατά τον ίδιο τρόπο και με τη νύφη και την πεθερά της.

    Όμως μην καταλάβεις λανθασμένα, ότι πρέπει εκείνος που γνώρισε και αγάπησε τον Χριστό αμέσως να αποχωριστεί σωματικά από τους συγγενείς του. Τούτο δεν το γράφει. Αρκεί με την ψυχή να είναι χωριστά, και στην ψυχή του να μην δέχεται τίποτα από τις άπιστες σκέψεις και πράξεις. Εφόσον εάν οι πιστοί αμέσως και σωματικά χώριζαν από τους απίστους, θα είχαν δημιουργηθεί στον κόσμο δυο αντίπαλα στρατόπεδα. Ποιός τότε θα μάθαινε τους απίστους και θα τούς διόρθωνε; Και ο ίδιος ο Κύριος υπέμενε τον άπιστο Ιούδα δίπλα Του τρία ολόκληρα χρόνια. Ο σοφός Παύλος γράφει: «Ηγίασται γαρ ο ανήρ ο άπιστος εν τη γυναικί, και ηγίασται η γυνή η άπιστος εν τω ανδρί» (Α’ Κορ. 7, 14).
    Τελειώνοντας μπορώ να σου αναφέρω πώς αυτά τα λόγια τού Χριστού τα ερμηνεύει πνευματικά ο δοξασμένος Θεοφύλακτος της Αχρίδας ως εξής: «για τον πατέρα και τη μητέρα και την πεθερά εννόησε όλα τα παλιά, ενώ για τον υιό και την κόρη όλα τα νέα. Ο Κύριος λοιπόν θέλει οι νέες Του θεϊκές εντολές και διδαχές να νικήσουν όλες τις παλιές μας αμαρτωλές συνήθειες και έθιμα».
    Έτσι τα λόγια για το ξίφος που φέρνει στη γη, εξολοκλήρου αντιστοιχούν στον Χριστό τον ειρηνοποιό και ειρηνοδότη. Ο Χριστός φέρνει την ουράνια ειρήνη του, σαν κάποιο ουράνιο βάλσαμο, σ’ εκείνους που ειλικρινά πιστεύουν σ’ Αυτόν. Αλλά δεν ήρθε να δημιουργήσει ειρήνη μεταξύ των υιών τού φωτός και των υιών τού σκότους.
    Χαιρετισμούς σ’ εσένα και στα παιδιά.
    Ειρήνη Θεού και ευλογία.
    (Αγίου Νικολάου Βελιμίροβιτς, "Δρόμος δίχως Θεό δεν αντέχεται…", Ιεραποστολικές Επιστολές Α’, Εκδ. "Εν Πλω", σελ.36)”
    http://alopsis.gr/%CE%B7-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%8D-%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%8D-%CE%BF%CF%85%CE%BA-%CE%AE%CE%BB/


    Εύχομαι να μην σας κούρασα...διότι έχει και συνέχεια... εν ευθέτω χρόνω...!

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ!



    ΑπάντησηΔιαγραφή