«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΎΡΙΝΟΣ ΛΌΓΟΣ

του ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ



ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ.

ΒΕΒΑΙΑ, ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΝΕ, ΑΠΟ ΦΟΒΟ, ΠΟΣΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΙΕΡΕΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΠΟΡΙΑ ΑΦΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΣΑΝ ΑΛΛΟΣ ''ΛΕΩΝ ΩΡΥΟΜΕΝΟΣ, ΖΗΤΑ ΙΝΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΗ'' ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ''ΝΟΘΟ'' ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΠΑΝΕ ΤΟ ''ΟΜΑΙΜΟΝ,ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ,ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ'' ΑΦΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΛΑΟΙ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ.

ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ Κ.Ο., ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΙΕΡΟΝ ΨΑΛΤΗΡΙΟΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΨΑΛΜΟΥΣ ΚΑΙ ΙΚΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΑΝΑΚΤΑ ΔΑΥΙΔ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΣΑΒΑΩΘ,ΑΔΩΝΑΙ,ΕΛΩΙ,ΤΟ ΑΝΑΡΧΟ ΦΩΣ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΠΡΟΣ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΑΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΒΑΤΑΡ ΤΟΥ.

ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΝΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΟΤΟΚΟ ΕΛΛΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΤΥΦΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΥΦΛΩΝ, ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΘΩΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΩΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΦΙΛΙΟΚΒΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗ ΜΑΧΟΥ.

ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΖΛ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ LUCIS (LUCIFER) TRUST, ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΔΗΛ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΗΓΕΤΗ (ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ). ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '70 ΔΗΛΑΔΗ.

ΟΠΌΤΕ... Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΡΙΝ.. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ LUCIS TRUST ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α, ΘΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΑ.

ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ...
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΟΤΙ.. ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ''ΒΥΘΙΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΑ'' ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΤΡΥΦΗΣΗ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΑΦΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΕΙΣΤΕΣ ΟΣΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΕΚΑΚΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΑΤΑΝ.

ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ, ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ.
ΑΚΡΑΤΟΣ ''ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΣ'' ΠΛΟΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ, ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΦΤΗΝΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΠΛΕΜΠΑ'', ΑΦΟΥ ΤΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΩΣ ΑΛΛΟ ΜΕΣΟΝ ''ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ, ΕΠΙΤΙΜΙΟΥ, ΙΕΡΟΥ ΚΑΝΟΝΑ'' ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΪΚΟ ΛΑΟ.ΜΕ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ.

ΑΦΟΥ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΔΕΝ ΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΩΝ ΑΧΡΑΝΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ, ΕΤΣΙ.. ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΩΝ ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΔΟΥΛΕΙΑΣ) ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ... ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.

ΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ,ΕΣΤΙ ΔΙΚΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΟΣ ΤΑ ΠΑΝΘ' ΟΡΆ.

Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, Η ΠΑΝ'ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΑΛΗΘΕΙΑ.

9 σχόλια:

  1. καλα κοιμαστε ολοι ορθιοι παντου ... , ενας δεν βρεθηκε να πει για αυτα που ειπε ο μητσοτακης στη δεθ , το ονομα λεει θα ξεχαστει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
    απο τον εναν προδοτη παμε στον αλλον και δεν λετε τιποτα !!!!!!!!!!!!!!!!!! ημαρτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ειδηση αυτη υπαρχει σε παρα πολλα μπλογκς και σαϊτ απο εχθές. Πώς λοιπον απαιτείτε να την είχαμε βάλει οπωσδήποτε και εμείς, την στιγμή που έχουμε από την Παρασκευή δηλώσει ότι θα υπολειτουργησουμε κάπως, μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου...
      Άλλωστε τί να πρωτοπρολαβεις να αναρτήσεις ως ενημέρωση, ανάμεσα σε δεκάδες παράλογα πράγματα και προδοσίες που μας κατακλύζουν καθημερινά...

      Διαγραφή
  2. Έκτακτο: έστειλαν και τη φρεγάτα Έλλη έξω από τη Συρία.

    "Η Ελλάδα είναι ο αδύναμος κρίκος του ΝΑΤΟ και αν κτυπηθεί ενα ελληνικό πλοίο ουδόλως θα απαντήσουν οι Αμερικάνοι. Συν τοις άλλοις το πλοίο δεν διαθέτει τα κατάλληλα αντιπυραυλικά για να προστατέψει τον εαυτό του.

    Έχει δύο Phalanx CIWS και έναν οκταπλό εκτοξευτή αρχαίων α/α πυραύλων τεχνολογίας 1970 RIM-7 Sea Sparrow με ακτίνα δράσης τα 16 χλμ.

    Τα συγκεκριμένα όπλα ειδικά απέναντι σε χρήση υπερυπερηχητικών όπλων όπως τα P-800 Oniks, τα Zircon κλπ την καθιστούν τελειωμένη από χέρι."

    http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/713654_klimakosi-stin-syria-fovoi-gia-tin-tyhi-tis-fregatas-elli

    Η πλάκα είναι ότι τα ίδια άτομα που υπηρετούν (ποιον;) σε πλοία όπως το "Έλλη" κυκλοφορούν και στα Ορθόδοξα forum και ενίοτε το λένε κιόλας. Αλήθεια. Χωρίς ντροπή.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΝΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ. ΟΛΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ. ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΙΣΘΟΙ, ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΠΙΣΤΙΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ(;;;)

    "Οι σωστήρες του πλανήτη θέλουν να πλήξουν την Συρία, αλλά ξέρουν πολύ καλά ότι οποιαδήποτε επίθεση απο Γαλλικές-Ισραηλινές-Αμερικάνικες κτλ. δυνάμεις κατά ρωσικών-συριακών στόχων, οδηγεί απ'ευθείας σε σύγκρουση με τον Ρώσο να απαντά δυναμικά.'
    "Σύμμαχοι: Τί να κάνουμε ρε μάγκες; Πώς θα επιτεθούμε, ο κοντός θα μα βουλιάξει έτσι και επιτεθούμε πρώτοι;!"
    "......ΕΥΡΗΚΑ-αναφώναξε στρατηγικός αναλυτής. "
    "Ρε μαλάκες, στον στόλο μας δεν έχουμε το πλοίο Έλλη; Πείτε του να βάλει κατά στόχων με την αιτιολογία άσκησης/δοκιμής στους τάδε στόχους"
    "Μα....θα μας την πέσουν αμέσως ρε συ, αφού ανήκει στο ΝΑΤΟ"
    "Γατάκια....δεν καταλαβαίνετε ακόμα; Με ένα σμπάρο 2 τρυγώνια....."
    "Δεν θα βάλουν κατά του οι Ρώσοι, αλλά και να το κάνουν πάλι κερδισμένοι θα βγούμε..."

    Γρήγορη σύνοψη: 1ο Σενάριο. Επίθεση κάτα στόχων μέσω Έλλης=Ρώσοι δεν το βυθίζουν-ούτε βάλουν κατά του στόλου του ΝΑΤΟ=κατηγορούν την Ελλάδα=Διακοπή σχέσεων (ποιός κερδίζει)
    2ο Σενάριο. Επίθεση κάτα στόχων μέσω Έλλης=Ρώσοι σηκώνουν αεροσκάφος για αναγνώριση, ανακαλύπτουν οτι η επίθεση εξαπολύθηκε απο Έλλη=Καταλαβαίνουν τί παίχτηκε=Εξαφανίζουν οι ίδιοι το IL20 για να καλύψουν το Έλλη και να μην γίνει διακοπή σχέσεων μεταξύ των 2 χωρών.

    Επικρατέστερο...2ο σενάριο!...Για ταινία μιλάμε εε; Αμ τί, γίνονται αυτά στ'αλήθεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ18 Σεπτεμβρίου, 2018 11:25

    ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ.http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/713823_thermi-krisi-stin-amesogeio-ta-4-senaria-katarripsis-toy.ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΑΝΘΥΠΟΒΡΥΧΙΑΚΟΥ IL-20 TΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ 4ο ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ Ο ΔΙΗΝΕΚΗΣ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ.ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟ IFF ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ IL-20 ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΣΑΝ ΕΧΘΡΙΚΟ,ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΦΙΛΙΩΝ ΚΑΙ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ.ΠΟΙΑ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ;OI ΡΩΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΙΕΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΗΤΤΕΣ,ΟΠΟΤΕ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ.ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ''WAGNER''AΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ COMAO ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΚΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ.ΟΥΤΕ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ''ΣΒΗΣΙΜΟ''ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΑΠΟ ΡΩΣΙΚΑ SU-25 ΕΦΟΔΙΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ECM KHIBINY L-175B ΠΟΥ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΣΕ ΞΥΛΙΝΕΣ ΒΑΡΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΠΙΑ.ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΧΡΗΣΤΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ AEGIS.ΑΠΑΡΧΗ 3ου ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ;ΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ;ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΧΩΝ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΟΥΡΑΓΟΙ.ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΑΧΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ''ΓΥΜΝΟΥΣ''ΑΠΟ ΝΕΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ Π.Ν.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ STEALTH,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΡΠΙΛΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ 214;ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ,ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΕΝ.ΦΙΑ,ΒΑΡΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ,ΠΛΗΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΑΠΛΩΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΗ ΑΜΥΝΑ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΞΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑ,ΑΠΛΑ ΘΑ ΙΣΟΠΕΔΩΘΟΥΝ.ΤΟ ΝΑΤΟ ΠΛΕΟΝ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΟΛΕΜΟ.ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ.ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΜΕΣΑ ΠΛΗΡΩΤΕΑ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ,ΑΠΟ ΦΟΡΗΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΙΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΜΕΧΡΙ ΝΕΟΥ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ''ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ''ΓΙΑΤΙ Η ΜΥΑ.ΛΣ ΠΗΡΕ 30.000.000 ΕΥΡΩ.ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΟΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΟ ΤΗΣ Α.ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ.ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΟΡΗΤΟ ΟΠΛΙΣΜΟ ΠΟΛΥΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΕΛΓΙΚΟ SCAR Η ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ''ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ'' ΣΤΙΣ ΚΑΝΝΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΑΚ.ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ FREE FLOAT ΟΠΛΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΑ.ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ 7,62.ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΒΟΛΟ PECHENEG ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ BULLPUP ΑΠΛΑ ''ΤΑ ΣΠΑΕΙ''.ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΟ ΠΥΡ ΣΤΑ 1.100μ.ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΕ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΤΕΡΗΣ ΧΡΥΣΟΣ''ΟΝΕΙΡΑ,ΠΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙΑΡΙΚΑ''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν σχολίασα ως τώρα ούτε ανάρτησα κάτι σε σχέση με αυτή την δυσάρεστη είδηση.
      Γράφτηκε εξάλλου παντού, Ευχαριστώ και εσένα για τις ορθές εκτιμήσεις σου.

      Τώρα... Όσο κι αν ο Νετανιαχου να υπόσχεται στον Πούτιν πως "θα βοηθήσει στις ερευνες"... σιγά μην είναι κανένας μακακας ο Γίγας Πουτιν και κάτσει και τσιμπήσει στα παραμύθια δυτικών, ισραηλινών και σαουδαραβων για υπαιτιότητα Ιρανών που δρουν στο έδαφος της Συρίας. Σιγά μην στοχεύσει το Έλλη αν εκτοξευτεί από αυτό το πλοίο κάτι εναντίον του στόλου του. Θα κάνει αλλού ειδους αντίποινα τόσο απρόβλεπτα... που θα τρίβουν τα μάτια τους οι Σιωνες.

      Διαγραφή
  6. οι «συντηρητικοί» έχουν χάσει παντού. Ακόμα και αν σε πολιτικό επίπεδο πετυχαίνουν κάποιες νίκες. Οι liberal (αριστεροί) ελέγχουν τα κυριότερα μέσα «παραγωγής κουλτούρας» (τις ειδησεογραφικές και ψυχαγωγικές βιομηχανίες, τα πανεπιστήμια κλπ.).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.