«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΙ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ...

γράφει ο Hierocles Eremiel Apollyon

 Σχόλιο Διόδοτου: Για κάποια πράγματα υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να ειπωθούν... Έτσι κι εδώ.


Η σύνοδος για το μεταναστευτικό που έγινε στην Αυστρία πιστεύω ότι ξεκαθάρισε αρκετά πράγματα . Η τουλάχιστον ξεκαθάρισε το βασικό δίλημμα .Είναι ακριβώς αυτό που έθεσε πολύ σωστά και ο Τσίπρας στην ομιλία του . Στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή όσον αφορά το μεταναστευτικό ( αλλά και πολλά άλλα ζητήματα ) , έχουν διαμορφωθεί δυο στρατόπεδα . Και ευτυχώς οι ηγέτες της " Δημοκρατίας " , αναγνώρισαν ότι δεν μπορούν επ αόριστον να μιλούν για ακροδεξιούς και για φασίστες και ρατσιστές όταν πρόκειται για το μεγαλύτερο μέρος των πολιτών της Ευρώπης . Αποφεύγοντας λοιπόν να αναφερθούν στις γνωστές λαικίστικες ατάκες που δεν πείθουν πλέον κανέναν μίλησαν για δυο διακριτά και συγκεκριμένα στρατόπεδα . Το ένα είναι το στρατοπεδο των ανοιχτών συνόρων , στο οποίο πρωτοστατούν οι υπάλληλοι και τα τσιράκια του Rothschild και του Soros όπως ο Τσίπρας , ο Μητσοτάκης , όλα σχεδόν τα πολιτικά κόμματα της Ελλάδας , ο Μακρόν , η Μέρκελ και άλλοι και το οποίο υποστηρίζει ότι όλες οι χώρες της Ευρώπης πρέπει για " ανθρωπιστικούς " λόγους , όσο αστείο κι αν ακούγεται αυτό , να συνεχίσουν να δέχονται " πρόσφυγες " , παρ όλο που πρόσφυγες δεν υπάρχουν πια , τους πάτησε το τραίνο , καθώς πόλεμοι δεν υπάρχουν πια πουθενά , μέχρι να μετατραπεί η Ευρώπη σε σχιζοφρενικό άσυλο μεταναστών από Αφρική και Ασία που θα καταστρέψει και θα αφανίσει όλους τους Ευρωπαικούς πολιτισμούς αντικαθιστώντας τους από αναρχία , εμφύλιους πολέμους και συνεχή αιματοχυσία .

 Στο στρατόπεδο αυτό εντάσσονται όλα τα αριστερά και τα δεξιά νεοφιλελεύθερα καθεστώτα της Ευρώπης με μπροστάρηδες στον αγώνα τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη . Μην ξεχνάμε ότι σχεδόν όλοι οι στενοί συγγενείς του Μητσοτάκη ( αδέλφια , ξαδέλφια , ανίψια κτλ ) έχουν διευθυντικές και ανώτερες θέσεις σε πολλές μη κυβερνητικές οργανώσεις του Σόρος που προωθούν τον λαθροεποικισμό , ο Αβραμόπουλος της Νεας Δημοκρατίας είναι ο υπεύθυνος ευρωβουλευτής όλης της Ευρωπαικής Ενωσης για το μεταναστευτικό ενω ο Βαρβιτσιώτης είναι ο υπέυθυνος της Ευρωπαικης ενωσης για τα " δικαιώματα " των μεταναστών . Αρα το νεοφιλελεύθερο κόμμα του Μητσοτάκη είναι μαζί με το Σύριζα τα κόμματα της εμπροσθοφυλακής της Ευρωπαικής Ενωσης όσον αφορά την πολιτική των ανοιχτών συνόρων και της ελεύθερης λαθροεποίκησης . 

Στο άλλο στρατόπεδο εντάσσονται τα κόμματα της πατριωτικής δεξιάς και του εθνικισμού όπως είναι τα κυβερνώντα κόμματα στην Ιταλία και την Ουγγαρία και τα αντπολιτευτικά κόμματα σε πολλές άλλες χώρες , που δεν θέλουν την διάλυση των χωρών τους , την καταστροφή του πολιτισμού τους την εμπλοκή της χώρας τους σε εμφύλιους πολέμους σε αναρχία και εκτεταμένη βια , που δεν θα μπορεί να αντιμετωπισθεί και την υπαγωγή των πολιτών τους σε καθεστώς που θα απειλεί ακόμα και τη ζωή τους και επιμενουν να μην δέχονται κανένα μετανάστη εκτος από όσους θα εγκρίνουν αυτές οι ίδιες για συγκεκριμένο σκοπό .

Είναι λοιπόν καιρός πλέον στην Ελλάδα , αντί να εξωτερικεύουμε την οργή μας με αναρτήσεις στο facebook και γενικότερα στο διαδίκτυο να πάρουμε επιτέλους θέση ενεργά και δυναμικά ως συνειδητοποιημένοι πολίτες και άνθρωποι της διανόησης και του πνεύματος και να σταματήσουμε να παρακολουθούμε απαθείς και αδιάφοροι να κατευθύνουν την τύχη της Ελλάδας τα κομματόσκυλα του Τσίπρα και του Μητσοτάκη , οι εξελληνισμένοι λαθρομετανάστες , οι αναρχικοί και οι αλληλέγγυοι προδότες . Τα δυο στρατόπεδα ειναι πλέον ξεκάθαρα . Οι επιλογές που έχουμε να κάνουμε είναι απόλυτα διασαφηνισμένες και συγκεκριμένες . Θέλουμε αυτήν την Ευρωπαική Ενωση του Rothschild και του Soros , θέλουμε πολιτικούς τύπου Μακρόν , Τσίπρα και Μητσοτάκη , θέλουμε τον μπεκρούλιακα Γιούνκερ να σκοτώνει τους πατεράδες και τους παππούδες μας , θέλουμε την Σιωνιστική κεντρική τράπεζα να καταστρέφει τη χωρα μας ;; Από εδω και μπρός θα είμαστε όλοι υπεύθυνοι και γι αυτά που θα κάνουμε και γι αυτά που δεν θα κάνουμε .



10 σχόλια:


  1. Μη Κυβερνητικά Οργανωμένοι (ΜΚΟ) εγκληματίες

    http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mh-kubernhtika-organwmenoi-mko-egklhmaties

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣΤΕΡΑΚΙ μου λαμπρό , εάν ήσαν δεξιοί οι ηγέτες της νουδού , δεν θα έδιναν συγχωροχάρτι στον εχθρό του Ελληνορθόδοξου έθνους μας , τον κομμουνισμό το 74!!!
    Δεν θα συγκυβερνούσαν το 89 με το ΚΚΕ , πρόσφατα με τους αριστερούς αντάρτες του βουνού πασοκους , ούτε και η ουρά τους (οι ανελ) θα συγκυβερνούσαν με τους σταλινικούς κομμουνιστές!
    Κατά τα άλλα μια χαρά τα λες!

    Άσχετο σχόλιο ΑΛΛΑ από εδώ και μπρος θα πρέπει όπου αντιλαμβανόμαστε την κομμουνιστική ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ-ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ , να την γνωστοποιούμε μπας και αποφασίσουμε επιτέλους να ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΜΑΣ!

    Οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ Άνθρωποι πρέπει να υπερασπίζονται τα ΕΛΕΥΘΕΡΑ πνεύματα , όπου και εάν αυτά βρίσκονται!

    ΚΑΤΩ Ο ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (ΜΠΛΕ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ!


    2966 ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!!!
    2966 ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!!!
    2966 ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!!!


    Από τα μέλη των “φιλελεύθερων” φόρουμ θα αρχίσει να τρέμει η γη κάτω από τα πόδια του σοβιετικού καθεστώτος!.
    Τώρα αρχίζουν και καταλαβαίνουν και οι τελευταίοι των μοϊκανών το καθεστώς κάτω από το οποίο διαβιούμε καθώς και τι ΠΟΛΙΤΙΚΟ καπνό φουμάρουν τα φορουμ που υπερασπίζονται την νουνού-πασοκ!
    Όταν πολλοί τους επεσήμαναν με αποδείξεις , πως η αριστερά κυβερνά την Ελλάδα ύπουλα και υπόγεια από τον Β.Π.Π. και έπειτα ΚΑΙ φανερά από την έλευση της μεταπολίτευσης και δώθε , τους έλεγαν
    συνομωσιολόγους και χουντικούς.
    Πρώτη φορά αριστερά ...

    Από ότι φαίνεται μας ήταν εντελώς απαραίτητο όλο αυτό που βιώνουμε σήμερα.
    Οι ορθολογιστές φιλελεύθεροι η νεοφιλελέ όπως τους αποκαλεί η αριστερή νομενκλατούρα σήμερα , είναι οι πρώτοι – πάντα μετά απο τους αντίχριστους αριστερούς - που κατηγορούσαν και κατηγορούν την Χριστιανική ορθόδοξη Εκκλησία και ιδίως την Ιεραρχία , για συνεργασία και υποδούλωση στον εκάστοτε κατακτητή . Τούρκο η Γερμανό χωρίς να κάνουν καμία εξαίρεση! Ολοι σε ένα τσουβάλι ακόμα και οι Αγιοι μας , ο Πατροκοσμάς , ο Παπουλάκος η ο Χρυσόστομος Σμύρνης! Ορισμένα απο τα χιλιάδες παραδείγματα Ελλήνων ορθδοόξων Ιερέων που αντιστάθηκαν στους κατακτητές και μαρτύρησαν για να μας απελευθερώσουν!
    Εχθές απεδείχθη περίτρανα πως ο λαός μας είναι πάνσοφος!

    ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΟΥΚΙΑ ΦΑΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΗΝ ΠΕΙΣ


    http://www.capital.gr/forum/thread/6370908?page=16

    Υ.Γ.
    Ευελπιστώ να μην με στείλεις “για μπάνιο” Κύριε Κώστα, ως τον 2966 το “””””δεξιό η φιλελεύθερο”””””” καπιταλ διότι έρχεται και χειμώνας ...
    Για τους πολλούς που δεν γνωρίζουν περί καπιταλ και 2966 διευκρινίζω.
    Κάτω από το ψευδώνυμο 2966 "κρύβεται" ένας αξιοθαύμαστος και εμπειρότατος ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ οικονομολόγος .Εχει όμως ένα κουσούρι η μάλλον δύο σε ένα!
    Γράφει Άλήθειες οι οποίες ως είναι φυσικό έρχονται σε αντίθεση με την ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ κομμουνιστική ΣΚΛΑΒΙΑ μας!
    Και ως είναι "απολύτως φυσιολογικό", τέτοιες αλήθειες το ακροδεξιό ναζιστικό φασιστικό νεοφιλελεύθερο Ευρωπαϊκό και δη Ελληνόφωνο καθεστώς δεν τις σηκώνει.
    Τους εχθρούς του, τους αριστερούς οφείλει να τους προστατεύει!!!
    Τι σόι ακραία νεοφιλελεύθερη φασιστική δικτατορία θα ήταν εάν δεν προστάτευε τον εχθρό του τον κομμουνισμό;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 21/9/2018
    Αλλο ενα νεο που αφορα την θρακη για μην πληττουμε...
    Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την παύση των δύο νόμιμων μουφτήδων και την αλλαγή στον τρόπο εκλογής των μουφτήδων, συνεχίζει να κάνει το χατίρι της Αγκύρας.

    Συγκεκριμένα, εισήγαγε την τουρκική γλώσσα σε ελληνικά δημόσια σχολεία – και μάλιστα σε νηπιαγωγεία, εκεί δηλαδή όπου ήταν η μοναδική δυνατότητα να ακούσουν τα παιδιά ελληνικά.

    Όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης, πρόγραμμα του υπουργείου Παιδείας προβλέπει την διδασκαλία τουρκικών σε νηπιαγωγεία της μειονότητας στην Θράκη, βάζοντας στην ουσία από το παράθυρο την τουρκική γλώσσα και προπαγάνδα στην δημόσια εκπαίδευση της χώρας και ειδικά σε μία περιοχή την οποία διεκδικεί η Τουρκία, θέλοντας να θέσει υπό έλεγχο και τους Έλληνες ή Ρομά μουσουλμάνους της περιοχής...
    ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΣΤΟΝ...ΓΚΡΕΜΟ.
    πηγη : el.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απίστευτη δήλωση: «Να μοιραστούν στις γειτονιές και στα σπίτια οι πρόσφυγες – Να ενταχθούν όπως οι Αλβανοί»
    Σεπτέμβριος 21, 2018 - 1:49 μμ

    Η Ελλάδα αλλάζει..γινεται μια μ...κια.

    Αίσθηση έχει προκαλέσει, στην τοπική κοινωνία της Καβάλας, η δήλωση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας κ. Γιώργου Γραμμένου ότι επίκειται μεταφορά 2000 «μεταναστών» από την Μυτιλήνη στο Στρατόπεδο Ασημακοπούλου που βρίσκεται στην περιοχή.

    Ωστόσο, «φωτιά» άναψε η δήλωση της δημάρχου Καβάλας, Δήμητρας Τσανάκα.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το efimeridakavala.gr, είπε πως:

    «Μακάρι όλη Ελλάδα να πάρει σε μετανάστες αυτό που της αναλογεί. Αλλά όλη η Ελλάδα. Και η Πελοπόννησος κι όχι να πληρώνει μόνο η βόρεια Ελλάδα το μάρμαρο. Από ‘κει και έπειτα, είμαστε η μοναδική δομή που είναι εντός του αστικού ιστού. Και εφόσον είναι εντός του αστικού ιστού πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί. Πρέπει να πάρουν τα ασυνόδευτα μέσα στην Καβάλα που δημιουργούν τα προβλήματα και πρέπει να μοιράσουν στις γειτονιές ανά δύο οικογένειες σε σπίτια για να μπορέσουν να ενταχθούν αυτοί οι άνθρωποι στον αστικό ιστό όπως εντάχθηκαν παλιότερα και οι Αλβανοί και όποιοι άλλοι ήρθαν.

    Βλέπουμε πόσο διαφορετικός είναι ο Νέος Ζυγός από την ένταξη των Αλβανών μέσα στην κοινωνία. Είπαμε ότι κατ’ αυτόν τον τρόπο θα μοιραστούν τα παιδιά στους παιδικούς σταθμούς, στα δημοτικά και στα γυμνάσια. Όχι όλα μαζί σε ένα. Δεν μπορούν να το καταλάβουν αυτό. Από ‘κει κι έπειτα θα βρουν την δημοτική Αρχή απέναντί τους».

    Να ενταχθούν λοιπόν οι μουσουλμάνοι «μετανάστες» στην ελληνική κοινωνία της Καβάλας και σε όλες τις ελληνικές πόλεις.
    Η νέα πολυπολιτισμική κοινωνία είναι εδώ και σύμφωνα με κυβερνώντες θα «λύσει» το δημογραφικό της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτής της δημάρχου -για να το πω ευγενικά- πρέπει να της λείπει σεξ.

      Διαγραφή
    2. Θα συμφωνησω Κωστα, με μια διαφορα
      της χρειαζεται αγριο σεξ ολο τρελα
      που ελεγε και ο βοσκοπουλος αν θυμασαι σ'ενα τραγουδι του.

      Διαγραφή
  5. Ώπα. Έσβησε και τα μοχίτο ο εργάκιας.

    Αφήστε τους ευσεβείς πόθους παλικάρια. Εδώ είναι μάτριξ. Καπνοί και καθρέπτες, παντού. Μόνο ένα μέρος ξέρουμε αν έχει αγνότητα. Η ψυχή μας.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις δίκιο δεν καταλαβαίνω τον κλείσανε εξ αιτίας των γνωστών αγνώστων όρα σπυρόπουλος κλπ ή θύμωσε με όλα αυτά τα σχόλια που είχαν εκτός κάποιων φωτεινών εξαιρέσεων ξεφύγει και το έκλεισε μόνος του; Αγνωστον και λυπηρόν!
      δπ

      Διαγραφή
  6. Σωστος ο Γιωργος με τους τους Καπνους και ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλέεεεε ο Αβραμόπουλος δεν είναι ευρωβουλευτής διορισμένος επίτροπος είναι
    ούτε ο Βαρβιτσιώτης υπεύθυνος μετανάστευσης της Ε.Ε , βουλευτής του Ελληνικού κοινοβουλίου είναι

    Πάμ΄παρακάτ΄
    Δεν αντελήφθην τι ακριβώς προτείνει ο αρθρογράφος;
    Μπορεί κάποιος που καταλάβε να μου εξηγήση;
    Ευχαριστώ
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.