«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Η ομιλία τού Τραμπ στον ΟΗΕ - Μια ωδή στον Πατριωτισμό !

Αλ6 την βλέπεις αυτή τη φράση του Τραμπ;... Πήγαινε να αλλάξεις πάνες τώρα κι ετοίμασε τις βαλίτσες σου...
Στον Διόδοτο γνωρίζαμε πολύ καλά από το καλοκαίρι του 2016 τί εστί Τραμπ. Την πολύ βολική φράση/καραμέλα που εμπνεύστηκαν οι εχθροί των εθνών και την παπαγάλισαν απερίσκεπτα πολλοί μπλόγκερς, και εννοώ το «αν δεν ήταν δικός τους δεν θα βρισκόταν εκεί που είναι», την εξοβελίσαμε από την αρχή. Ακόμα και οι προσφωνήσεις "Μακεδονία" και "Μακεδόνες" που είπε για τους Σκοπιανούς..δεν μάς σοκάρισαν, γιατί γνωρίζουμε τους λόγους της μέχρι τώρα στάσης του στη διεθνή σκακιέρα. 

   

16 σχόλια:

  1. Τι να σχολιασω φιλε Κωστα, στο σχολιο του Διοδοτου τα ειπες ολα. Μερικες φορες ανεφερα το ρηθεν απο τον χαβαναγκιλα, κατα την προεκλογικη περιοδο της Αμερικης, *Ελπιζω να μη μας βρη αυτο το κακο*. Αυτο ελεχθη απο τηλεορασεως σε σχετικη ερωτηση δημοσιογραφου. Ο κακομοιρης το ξερει, αλλα δεν μπορει να κανη τιποτα. Οπως ο Μακρον, η Μερκελ και η Προεδρος της Λιθουανιας. Ολοι αυτοι ειναι υποχρεωμενοι να πεσουν μαχομενοι σ* αυτη τη μαχη χαρακωματων. Καλο τους ταξιδι στη κολαση.
    Ο Τραμπ ειναι συνεχεια του Patrick Henry, ο οποιος απευθηνομενος σττο Σιωνιστικο Στεμμα του Mayer Rothschild ανεφωνησε *Give me Liberty or give me Death*, Richmond, Virginia, 1775. O πολεμος που αρχισε τοτε ηταν πολεμος πολιτισμων. Τα εδαφη και οι αγωγοι ηταν και ειναι Σιωνιστικα κολπα για να καταστρεψουν τη λευκη φυλη. Η Συρια σημανε την αντιστροφη μετρηση. Ο Αντιοχος ο Επιφανης επιστρεφει. Καποιοι οι οποιοι εσπευσαν να αναψουν επταφωτες λυχνιες ισως πρεπει να το ξανασκεφτουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η φυση βαρεθηκε να γερνει.Θα χαλασει την ζυγαρια.Δεν της αρεσει η μονοτονια...γιατι ετσι καταργειται το μελλον.Αφου θα γινει ..προηλεψιμο.Ειμαστε σε μια φαση ..2000 ετων...που τελειωνουν.Αρχιζει αλλος κυκλος 2000 ετων.Οι Χαζαροι θα χαθουν σε ενα Αουτο ντα Φε...οπως η Ατλαντιδα.Τους συχαθηκε η φυση. Η φυση ειναι ενας οργανισμος ολη.Αν της γινεις ενοχλητικος πολυ ..εχει μυγοσκοτωστρα...Αυτοι εδω το ξεφτιλησαν...

      Διαγραφή
  2. Ταΰγετο και Σπάρτη κεντράρει τελικά ο κυκλώνας γύρω στις 18:00.

    http://www.meteo.gr/anemologio.cfm

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως. Και εξασθένησε: Μικρό μάτι και χωρίς μωβ γύρω γύρω (δηλ. 10ρια και 11ρια)

      Διαγραφή
  3. Λίγο να γυρίσει το joystick o χειριστής χτυπάει Αθήνα ο κυκλώνας.

    Στρατηγοί νεφεληγερέτες... Και τελετουργικά ξεκωλιασθέντες.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε είσαι αντιπροσωπευτικότατος σχολιαστής του Διόδοτου..🙂
      [ανέμενε σχετικό σχολιασμό και από Ευ-Στρατιώτη. Δεν βλέπω ν'αργεί..🙂]

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ29 Σεπτεμβρίου, 2018 18:13

      Μιά απλή κατευθυνόμενη κακοκαιρία,διανθισμένη με μπόλικη προπαγάνδα φόβου απο τα καθεστωτικά ΜΜΕ.Αντιδράσεις απο Έλληνες για το σκοπιανό,προσωρινά αναβάλλονται,λόγω τυφώνων,ανεμοστροβίλων,σεισμών,θειάφινης βροχής και πτώσης ακριδών.Το σύστημα ψυχοραγεί και κάνει τα πάντα για να μη μιλάμε.Όσο για την πατριωτική ομιλία του Τράμπ,ο άνθρωπος έχει ένσημα στα χέρια του,αλλά για τον λαό του.Προσωπική μου άποψη ότι για τον τόπο μας,το μαγαζί γωνία με τους ηλίθιους πολιτικούς που όλοι το θέλουν,ο Τράμπ και ο κάθε Τράμπ,ο Πούτιν και ο κάθε Πούτιν,δεν χέζονται για μας.Ποτέ δεν βοήθησαν τον τόπο και τον λαό και ούτε και πρόκειται.Μπορεί να είμαι λάθος,αλλά αυτοί οι δύο είναι η άλλη όψη του νομίσματος που λέγεται ΝΤΠ.Μόνοι μας θα πολεμήσουμε και μόνοι μας θα ελευθερωθούμε.Άν περιμένουμε από άλλους να μας σώσουν,απλά κυνηγάμε ανεμόμυλους.Στήν επανάσταση του 1821,απλοί Αμερικανοί φιλέλληνες πατριώτες στάθηκαν και πολέμησαν στα τείχη του Μεσολογγίου,μαζί με Γερμανούς,Ισπανούς,Γάλλους,Βρετανούς και Ρώσους.Υπάρχουν και τα σχετικά μνημεία.Η υψηλή συμμαχία δεν έδινε δυάρα για μάς.Το ίδιο συμβαίνει και τώρα.Καλοί οι Τράμπ και Πούτιν,αλλά για τον λαό τους.Μην τρέφετε αυταπάτες.ΔΝΤ,μνημόνια,ξένες τράπεζες,εξωτερική διπλωματία όλοι και όλα εναντίον μας.Μόνοι μας σωζώμασταν και μόνοι μας θα σωθούμε,με την βοήθεια του Θεού.Και μην πεί κανείς για την αποφασιστική ναυμαχία του Ναυαρίνου,απλά θα είναι πολυυυύ λάθος.Και υπάρχουν άπειρα ανώτερα στρατηγικά κατορθώματα των Ελλήνων.

      Διαγραφή
    3. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ29 Σεπτεμβρίου, 2018 19:09

      Όσο για τον καιρό,αύριο Κυριακή στα Σκόπια,τι καιρό θα έχουν αυτοί στο δημοψήφησμα και τι καιρό εμείς;

      Διαγραφή
    4. Δεν νομίζω ότι ωθούμε στο μπλογκ αυτό τον κόσμο να τρέφει αυταπάτες. Ούτε καν οι προφητείες το κάνουν. Ο Παΐσιος ας πούμε, το τόνιζε: Οι Ρώσσοι ό,τι κάνουν..δεν θα το κάνουν για να βοηθήσουν εμάς, απλά θα ευνοηθούμε από την επέμβασή τους στο Αιγαίο και στα στενά, που θα γίνουν καθαρά για τα δικά τους συμφέροντα.

      Διαγραφή
  4. Πρόσεξε κανείς ότι η κάμερα προς τον Τραμπ χάνει την εστίαση μερικές στιγμές; Στην αρχή φαίνεται τυχαίο αλλά αργότερα αναρωτιέμαι αν γίνεται επίτηδες ανάλογα με τα λόγια.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμάν βρε Γιώργο... με έκανες και το ξαναείδα. Ένα μόνο τυχαίο θόλωμα στην αρχή και μια αλλαγή λήψης πιο μετά (ίσως για να μην αφήσουν κενό όταν π.χ. έριξε μια ματιά σε κάποιο χαρτί ή ήπιε νερό..δεν ξέρω).
      Πάντως αυτό το "patriotism" το ελληνικό το χάρηκα!

      Διαγραφή
  5. θα χοντρύνει πολύ η κόντρα του Τραμπ με τους Ευρωπαίους του Ρόθτσαϊλντ. Οι αγωγοί είναι σιωνιστικό κόλπο που λέει κι ο Αχόυ πιο κάτω. Το Ιράν μπορεί να γίνει το σπίρτο του Γ'ΠΠ, γιατί παίζουν πιο πολλές αλληλεξαρτήσεις με Ευρωπαίους, Αραβικό Κόσμο, Τουρκία, Ρωσία, Κίνα. Πιο πολλές..εννοώ από όσες παρεμφερείς έχει η Τουρκία που επίσης βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα.

    Ε ρε γλέντια που έρχονται...αλλά πότε;..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ καλό το άλμπουμ!

    Προτείνω επίσης, ψυχεδελέ ινστρουμένταλ κατάσταση:
    https://www.youtube.com/watch?v=wJvQx5QQbHE
    (το δεύτερο κομμάτι -Sploosh!- όλα τα λεφτά!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. https://www.youtube.com/watch?v=0knKQEjRifA

    Apo11

    ΑπάντησηΔιαγραφή