«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Λαϊκή Ενότητα Χανίων: “Τσίπρας στα Χανιά: ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ!” (βίντεο)



"..Είναι πρόδηλο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στήνει παντού επικοινωνιακές φιέστες με τη σύμπραξη των περιφερειακών και τοπικών αρχών​, λίγες μέρες πριν τη ΔΕΘ στην οποία θα παρουσιάσει το «Νέο» του πρόγραμμα μιλώντας χωρίς ντροπή για «ανάπτυξη» και «έξοδο από τα μνημόνια»! ..


Με ανακοίνωση της η Λαϊκή Ενότητα Χανίων αναφέρεται στην επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στα Χανιά:

Τσίπρας στα Χανιά: ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ!

Ξαφνική βιασύνη έπιασε το πρωθυπουργό κ. Τσίπρα για την υλοποίηση των εξαγγελιών που αφορούν τον Ν. Χανίων. Σήμερα το πρωί, Τετάρτη 5/9, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη, τον Αντιπεριφερειάρχη και τους Δημάρχους του Νομού Χανίων στην Αντιπεριφέρεια, με τον Αλέξη Τσίπρα, με σκοπό να ελεγχθεί αν προχωρούν όλα όσα εξαγγέλθηκαν. Είναι πρόδηλο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στήνει παντού επικοινωνιακές φιέστες με τη σύμπραξη των περιφερειακών και τοπικών αρχών​, λίγες μέρες πριν τη ΔΕΘ στην οποία θα παρουσιάσει το «Νέο» του πρόγραμμα μιλώντας χωρίς ντροπή για «ανάπτυξη» και «έξοδο από τα μνημόνια»!

Προσπαθούν να αποκρύψουν ότι το μνημονιακό καθεστώς της χρεοκρατίας, της λιτότητας και της ασφυκτικής επιτροπείας συνεχίζεται για πολλά χρόνια. Με περιοδείες για τα μάτια του κόσμου και μια σειρά υποσχέσεων περί δήθεν παροχών, ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνηση να μας πείσουν για της “φιλολαϊκές” τους προθέσεις, που σε καμία περίπτωση δεν συνάδουν με την πλήρη υποταγή της κυβέρνησης στη μνημονιακή λογική, στις επιταγές των αξιωματούχων της ΕΕ, του ΔΝΤ και του μεγάλου κεφαλαίου, εγχώριου και μη. Η διαρκής λιτότητα, η ανεργία, η ακραία φτώχεια, η διάλυση των εργασιακών σχέσεων, το ξεπούλημα του δημοσίου πλούτου που αποτελούν κεντρική επιλογή της κυβέρνησης, θα μας βρίσκουν απέναντι!

Κανένας Τσίπρας και άλλος υλοποιητής αυτής της πολιτικής δεν είναι ευπρόσδεκτος στη πόλη μας.

Κόντρα στη μνημονιακή καθήλωση, στον ευρωμονόδρομο και το ληστρικό χρέος, η απάντηση μας πρέπει να είναι ενωτική, δυναμική και μαζική.

Απαιτούμε τη ρήξη με την κυβέρνηση και πολιτική τους.


πηγή


 

15 σχόλια:

  1. Χαίρε καισαρ οι αβόλευτοι αδιόριστοι κομμουνιστές σε χαιρετούν!

    Κουμμούνια (άσπρα κόκκινα κίτρινα μπλέ) ψάξτε αλλού για χρήσιμους ηλίθιους.
    Στην Ελλάδα τελείωσαν.
    Αρκετά μας δουλέψατε!
    Τώρα τρεχάτε να δουλέψετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αριστερέ γίνε δεξιός για να σωθείς,
    μην γίνεσαι Λίντα θα χαθείς.

    https://filonoi.gr/2018/09/05/fasisto-polemioi/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ καλή η ανάρτηση αυτή από το "Φιλονόη"!

      Διαγραφή
    2. Μόνο που σήμερα δεν υπάρχουν αριστεροί και δεξιοί. Όλα αυτά είναι μπούρδες που έβγαιναν από το ίδιο μαγαζί.

      Σήμερα υπάρχουν πατριώτες και προδότες.

      Διαγραφή
    3. Μπούρδες που έβγαιναν από το ίδιο μαγαζί!
      Επειδή πραγματικά εκτιμώ την οξυδέρκεια σας , θα ήθελα να μου πείτε εάν θέλετε γιατί εφόσον δεν υπάρχουν δεξιοί και αριστεροί και άρα δεξιά και αριστερά κόμματα , εσείς δεν ψηφίζετε ΚΚΕ;

      Διαγραφή
    4. Πως θα καταλάβεις τον προδότη ΠΡΙΝ να είναι αργά;
      Στα σχόλια η απάντηση...
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2018/06/blog-post_8.html






      "Ειρήνη Μαρούπα: Ο Πόλεμος Ήδη Άρχισε Δεν Σας Το Λένε. Μια συνένευξη γεμάτη από σοκαριστικές αποκαλύψεις. (βίντεο)
      ...
      Δηλαδή, τι άλλο θέλετε απ' αυτά που αποκαλύπτει η κ. Μαρούπα, για να αντιληφθείτε πως μας κυβερνάει ένας ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ;;;

      ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ;
      ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΟΙ ΟΒΡΙΟΙ;;;;;

      Από τις ελάχιστες ΓΥΝΑΙΚΕΣ η κ. Ειρήνη Μαρούπα, αποκαλύπτει όσα δεν θ' ακούσετε ποτέ από τα βοθροκάναλα της διαπλοκής και της διαφθοράς.

      ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΨΥΧΑΣΘΕΝΟΥΣ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

      Καλλιόπη Σουφλή"
      https://attikanea.blogspot.com/2018/03/blog-post_144.html

      "κατεπειγον απο πρυτανεια ο.ε.α προς τις μαχητικες ... - ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ

      7 Ιουν 2018 - ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΑΠΟ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΜΑΧΗΤΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΟΥΠΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ."
      ellhnkaichaos2.blogspot.com/2018/06/blog-post_7.html


      "Κυριάκος Κυριακόπουλος: "Ο Καζάκης και το επικίνδυνο μόρφωμα που έστησε, γκρεμίστηκε". Δημήτρης Γιαννόπουλος: "Κάποιοι μάλλον φοβούνται μην τους πάρει ονομαστικά το βόλι: Καζάκης, Κυπριώτης, Μπιτάκου, Μαρούπα, Πατσίκας, Ιακωβίδης, Βαλαβάνη..." "

      Οταν κάποιοι από μας ξεσκεπάσαμε τον πολιτικό καιροσκοπισμό του με το γνωστό ΜΑΠΕΤ ΣΟΟΥ, κάποιοι έστηναν πλυντήρια και για τον Καζάκη και για την Μπουμπουλίνα του ΜΑΠΕΤ, κι εμείς που τους επιστήσαμε την προσοχή για το ολέθριο οπορτουνιστικό σφάλμα τους, αποκληθήκαμε "προβοκάτορες" επειδή αποκαλύψαμε ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ (το τονίζω αυτό) αυτό που πάσχιζαν να κρύψουν εκτιθέμενοι ανεπανόρθωτα.

      ...

      Αν ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα αποδεικνύεται το μεγαλύτερο πολιτικο γιουσουφάκι όλων των εποχών, είναι γιατί οταν έπρεπε να αποδομηθεί και να ξεβρακωθεί πολιτικά, κάποιοι είπαν το ίδιο ακριβώς: "Δεν είναι εχθρός μας ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά η κυβέρνηση".

      Τώρα όμως δεν έχουν φιλότιμο να ζητήσουν ούτε μια συγγνώμη."
      ...
      https://attikanea.blogspot.com/2018/09/blog-post_71.html

      Διαγραφή
    5. Προς ανώνυμο 14:44
      Κάνετε λάθος. Πάρα πολύς κόσμος που γνωρίζει τα τελευταία 6 χρόνια τον ΚΩΣΤΑ-ΤΑΥΡΟ σε σχολιασμούς πολλών μπλογκ, γνωριζει επίσης ότι ο ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ έχει γίνει ρόμπα γιατί έχει πει ότι το 2000 ψήφισε Παπαρήγα για να υπάρχει φωνή του εργατικού κόσμου στη Βουλή. Τόσα ήξερα, τόσα έκανα εκείνη τη χρονιά.

      Διαγραφή
  3. Ειδικά τους Κρητικούς δεν τους λυπούμαι διόλου. Γιά 40 συναπτά έτη ΠΑΣΟΚ ψήφιζαν. 'Ηταν γιά χρόνια το πράσινο νησί. Ανέβαζαν και κατέβαζαν κυβερνήσεις. 'Επαιρναν μιά χαρά τις επιδοτήσεις από την ΕΟΚ, έφτιαξαν σπίτια, περιουσίες, πάντρεψαν τα παιδιά τους και έστειλαν στο διάολο την αγροτική οικονομία της χώρας!!! Διότι είναι αλήθεια ότι η Κρήτη εκτός από υπέρ-αυτάρκες νησί, εάν το θελήσει μπορεί να ταϊσει όλη την Ελλάδα!
    Το 2015 πάλι ΠΑΣΟΚ (Σύριζα=μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ) ψήφισαν... χωρίς να μας ρωτήσουν!!! Εδώ και 44 μεταπολιτευτικά έτη η Κρήτη ζει στο ρυθμό των ρουσφετιών και του κομματικού αλισβερισιού (Νουδού, Πασόκ κλπ). Αν τους έλεγες και κάτι μπορεί να αγρίευαν και να σου έφερναν καμμιά κατσούνα στο κεφάλι!!! Τώρα οι σύντεκνοι άρχισαν τις κλάψες και τις διαμαρτυρίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν λυπάσαι τους Κρητικούς
      Ομοίως και τους Θεσσαλούς, ξαναομοίως και τους Στερεοελλαδίτες, τους νησιώτες, τους Έλληνες γενικώτερα ,θάλεγα εγώ, να σε βγάλω κι απ΄τον κόπο.
      Ναι;
      Καλό το διαίρει αλλά θέλει και διαιρετέο.
      Astillais

      Διαγραφή
    2. Μπράβο στον ΑSTILAIS! Ετσι μπράβο, για όσους διαχωρίζουν τους Ελληνες σε διαφορετικές "ράτσες" αλλά όσοι το κάνουν δεν είναι Ελληνες. δπ

      Διαγραφή
  4. "Μόνο που σήμερα δεν υπάρχουν αριστεροί και δεξιοί. Όλα αυτά είναι μπούρδες που έβγαιναν από το ίδιο μαγαζί.

    Σήμερα υπάρχουν πατριώτες και προδότες."

    Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα τοποθέτηση.
    Γιατί;
    Διότι εάν λυθεί αυτή η παρεξήγηση αφενός η μεταπολίτευση διαλύεται στα εξ ών συνετέθη και αφετέρου ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ "ΕΜΦΥΛΙΟΣ"!!!

    Και επειδή μάλλον δεν γίνομαι κατανοητός.
    Πατριώτης ο δεξιός , πατριώτης και ο αριστερός.
    Εως εδώ καλά;
    Ας περιγράψει πως θα ήθελε να είναι τα χαρακτηριστικά της μελλοντικής ελεύθερης Ελλάδας μας, την πατρίδα μας δηλαδή ο αριστερός και εδώ είμαστε για να τοποθετηθούμε!

    Εγω ως δεξιός θα την ήθελα με τα χαρακτηριστικά της
    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον Χριστιανισμό τον θέλετε Χριστοκεντρικό ή όπως είναι..με τον Παυλιανισμό και την εβραϊλα να δεσπόζει στο κυρίως ιερατείο...;

      Διαγραφή

    2. Δεν είμαι αρκούντως εγκρατής δια να απαντήσω στο ερώτημα σας. Ο τρόπος όμως που μου θέτετε την ερώτηση είναι ωσάν να προγνωρίζετε την απάντηση. Αρα εσείς θα είσθε.
      Κατὰ τὸ κοινὸν δὲ λόγιον «φτωχὸς ἅγιος δοξολογιὰ δὲν ἔχει». (Φράση από το εξαιρετικό διήγημα του Παπαδιαμάντη . Ο φτωχός Αγιος)
      Οπερ μεθερμηνευόμενον …ας φροντίσουμε όλοι να “πλουτίσει” η Ελλαδα μας έτσι που να δοξαστεί και να επικρατήσει στην μελλοντική μας ελεύθερη κυβέρνηση η Χριστοκεντρική άποψη σας.

      Βλέπετε την διαφορά ενός δεξιού με έναν αριστερό; Σε ελάχιστο χρόνο συμφωνήσαμε. Μου αρκεί το μελλοντικό Ελληνικό ελεύθερο κράτος μας να γνωρίζει ως κεφαλή του Τον Θεάνθρωπο Ιησού Χριστό μας, Τον Υιό Της Αειπαρθένου Υπεραγίας Θεοτόκου μας. Τα υπόλοιπα τα αφήνω στους ειδικούς! Αδύνατον ΚΑΙ ΔΕΝ χρειάζεται να είμαστε ΟΛΟΙ ειδικοί σε όλα. Δεν χρειάζεται να έχουμε άποψη επί παντός επιστητού. Ούτε γνώμη χρειάζεται να έχουμε σε όλα τα θέματα. Πόσο μάλλον να είναι και σεβαστή, όπως την θέλει ο ισοπεδωτικός σοσιαλισμός. Γνώσεις χρειάζονται για να έχουμε γνώμη.

      Και τώρα πείτε μου σας παρακαλώ ειλικρινά , εάν ήμουν αριστερός και άρα εξορισμού υλιστής μαρξιστής φυσικό και επόμενο αντίχριστος , θα συμφωνούσαμε στην Χριστοκεντρική άποψη σας;
      Όχι! Τότε πως λέτε δεν υπάρχουν δεξιοί δεν υπάρχουν αριστεροί παρά μόνο πατριώτες;

      Το ερώτημα παραμένει
      "Ας περιγράψει πως θα ήθελε να είναι τα χαρακτηριστικά της μελλοντικής ελεύθερης Ελλάδας μας, την πατρίδα μας δηλαδή ο αριστερός και εδώ είμαστε για να τοποθετηθούμε!"

      αναπάντητο και εάν ο γόρδιος αυτός δεσμός , δεν λυθεί με τον ορθό Λόγο , θα λυθεί με το ξίφος (“εμφύλιος”).
      Τι πρωτιμάτε;
      Εγώ Τον Λόγο της Αληθείας, για αυτό και επιμένω για την κατανόηση της δεξιάς και της αριστεράς κοσομοθεώρησης , ούτως ώστε οι όποιες επιλογές μας να είναι αποτέλεσμα γνώσης!

      Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΙΑ ΔΕΞΙΟΣ , ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ.
      ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ
      ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ
      ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΧΡΙΣΤΟΚΕΝΤΡΙΚΗ - ΕΑΝ ΤΟΣΟ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ - ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ!

      Υ.Γ.
      Το δεξιός και άθεος είναι σαν να λέμε αριστερός Χριστιανός.
      Δηλαδή άτοπον!
      Πιστεύω σε αυτά "τα παιδαριώδη" να συμφωνούμε.

      Διαγραφή
    3. Σε όλα συμφωνούμε.
      Απλά, βλέπω να μην αποφεύγεται ένας εμφύλιος. Και καλύτερα δηλαδή, για να καθαρίσει η ήρα από το σιτάρι.
      Γι αυτό λέω.. τί δεξιός τί αριστερός. Έχετε προσέξει ο μασωνο-δεξιός Σαμαράς πώς βγάζει δρακουλόδοντα με τα χριστιανικά πράγματα;
      Τώρα θα φανεί ποιος είναι πατριώτης και (τουλάχιστον) σέβεται, αν δεν αγαπά με όλη του την ψυχή και την πίστη τον Χριστό.
      Εκεί θα γίνει και το ξεκαθάρισμα με τα σημερινά βαρίδια στο σώμα της Εκκλησίας επίσης.

      ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΖΗΤΗΜΑ.

      Διαγραφή