«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ, Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!! (ΒίΝΤΕΟ)






ΤΟ ΕΊΔΑΜΕ ΕΔΏ

3 σχόλια:

  1. Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ "ΠΡΑΓΜΑΤΑ" ΟΠΩΣ....
    Περιβαλλοντική «βόμβα» – 10 εκατ. τόνοι ραδιενεργών αποβλήτων στην καρδιά της Αττικής
    Δημοσίευση: 27 Σεπτεμβρίου 2018, 2:11 μμ

    Σε μία καταγγελία περιβαλλοντική ‘βόμβα’ για χώρο αυθαίρετης διάθεσης 10 εκατ. τόνων ραδιενεργών αποβλήτων στο όρος Αιγάλεω προχώρησε ο Πρόεδρος Περιβαλλοντικού Συνδέσμου Αθήνας Πειραιά κ. Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή.

    “Σε κατοικημένη περιοχή, στο λεκανοπέδιο υπάρχει μία χωματερή με 10 εκατ. τόνους αποβλήτων που έχουν αυξημένη ραδιενέργεια, ραδιενεργά απόβλητα. Αυτό το πράγμα είναι παγκόσμια πρωτοτυπία. Είναι αποτέλεσμα της αυθαιρεσίας της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Ξεκίνησε από το εργοστάσιο λιπασμάτων Δραπετσώνας, όπου για την παραγωγή φωσφορικού οξέος που χρησιμοποιείται σαν πρώτη ύλη για τα λιπάσματα στη γεωργία, έκαναν εισαγωγές από μία περιοχή της Αφρικής που είχε ήδη αυξημένη ραδιενέργεια… Το εργοστάσιο έπειτα από διαμαρτυρίες άρχισε να μεταφέρει τα στερεά αυτά απόβλητα στους πρόποδες του όρου Αιγάλεω με την ανοχή της Αστυνομίας, του Δασαρχείου και όλων των κρατικών υπηρεσιών” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γουρδομιχάλης και πρόσθεσε:

    “Κάθε χρόνο έριχνε 500.000 τόνους. Τα φορτηγά του, μετέφεραν τα απόβλητα μέσα από κατοικημένες περιοχές και τα απέθεταν εκεί. Σε διάστημα 20 ετών έχουμε 10 εκατ. τόνους ραδιενεργών αποβλήτων. Αυτά τα απόβλητα είτε με τη μορφή σκόνης αναδύονταν στον αέρα σε όλο το λεκανοπέδιο και εισπνέονταν από τους πολίτες, είτε επειδή ήταν διαλυτά από το νερό της βροχής περνούσαν στον υδροφόρο ορίζοντα και τον δηλητηρίαζαν. Δηλαδή, μία βόμβα, μία πληγή στο σώμα της Αθήνας με τα εκατομμύρια κατοίκους η οποία λειτουργούσε χωρίς να ενδιαφέρεται κανείς”.
    (πηγη : pentapostagma)

    ΕΛΛΑΣ..(ΜΗ ΓΕΛΑΣ), ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ "ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ".
    Ιωαννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2018
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;


    Κανένας διεφθαρμένος πράκτορας ξένων πρεσβειών που φέρει το όνομα "έλληνας πολιτικός" δεν λέει λέξη για τα σκλαβωμένα Αδέλφια μας της Βορείου Ηπείρου, που τους παίρνουν τα σπίτια και την περιουσία τους οι Αλβανοί.

    Στο βιβλίο του πολιτικού Αλέξανδρου Κ. Παπαδόπουλου, «Άπειρος» Χώρα – Ο Αλβανικός Εθνικισμός και ο Οικουμενικός Ελληνισμός», που κυκλοφόρησε το 1992 αναφέρεται ότι η Αλβανία συμπεριφέρεται ως χώρα δορυφόρος της Τουρκίας και μπορεί να αποτελέσει σοβαρό κίνδυνο για τον Ελληνισμό.
    Έχει μεγάλη σημασία να γίνει ακριβώς γνωστό τι περιέχει η συμφωνία που προωθεί το ΥΠΕΞ με την Αλβανία καθώς η Αλβανία από ιδρύσεώς της σχεδόν έχει ενταχθεί σε ένα είδος συμμαχίας με την Τουρκία προς υπεράσπιση από κοινού των συμφερόντων τους ενάντια φυσικά στα ελληνικά συμφέροντα.
    Η Συμφωνία που υπεγράφη το 1922 μυστικώς είναι σε ισχύ όλα τα χρόνια.
    Μπορεί να ανεστάλει προσωρινώς σε ορισμένα σκέλη της την περίοδο του κομουνιστικού απομονωτισμού, αλλά σε πολύ πιο ισχυρές βάσεις, ενδεχομένως με κάποιες αλλαγές στη διατύπωση, επανήλθε μετά το 1991 και διαιωνίζεται.
    Στην συμφωνία καθίσταται σαφές ότι ακόμα και σε περίπτωση ελληνοτουρκικής σύρραξης: «Η αλβανική Κυβέρνησις υποχρεούται όπως διοργανώσει συμμορίας και αποστείλει αυτάς εις το ελληνικό έδαφος».
    Από την στιγμή που η ελληνική κυβέρνηση προτίθεται να λύσει το ζήτημα του «εμπολέμου» με την Αλβανία μήπως θα έπρεπε να γίνει γνωστό και σε τι κατάσταση βρίσκεται η αλβανοτουρκική αυτή συμφωνία; Γιατί οι μέχρι τώρα πολιτικές δείχνουν ότι εφαρμόζεται κατά γράμμα.
    «Στα αρχεία του Πολεμικού Ναυτικού βρίσκεται το παρακάτω κείμενο που αποτελεί απόδειξη των προσπαθειών που κατέβαλε η κεμαλική τότε Τουρκία για να αποκτήσει συμμάχους στον αγώνα εναντίον της Ελλάδος.
    Πρόκειται για μια μυστική συμφωνία που υπέγραψαν εκπρόσωποι της Αλβανίας και της κυβέρνησης της Μεγάλης Εθνοσυνέλευσης της Τουρκίας και της οποίας το κείμενο – μεταφρασμένο στην ελληνική – έστειλε τον Νοέμβριο του 1922 από την Κωνσταντινούπολη στον ΓΕΝ ο αντιπλοίαρχος Δ. Μελετόπουλος.
    πηγη : αυτοχθονοι ελληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2018
    Εκρηκτικό μίγμα η γήρανση του πληθυσμού με την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα

    Από δυσοίωνα έως και αρκετά ανησυχητικά θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν τα στατιστικά στοιχεία και οι προοπτικές μελέτες για την εξέλιξη του πληθυσμού της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης.

    Τα συστηματικά χαμηλά ποσοστά γεννήσεων και το υψηλότερο προσδόκιμο ζωής μετασχηματίζουν τη σύνθεση της ηλικιακής πυραμίδας. Η σημαντικότερη αλλαγή θα είναι ίσως η μεγάλη μετάβαση προς έναν κατά πολύ γηραιότερο πληθυσμό, κάτι που είναι ήδη εμφανές σε αρκετά κράτη-μέλη της ΕΕ.

    Αυτά επισημαίνει η Ελληνική Γεροντολογική και Γηριατρική Εταιρεία εν όψει της 1ης Οκτωβρίου, Παγκόσμιας Ημέρας Ηλικιωμένων, και τονίζει πως η υπογεννητικότητα είναι χρόνιο πρόβλημα για την πατρίδα μας.

    Σύμφωνα με τα στοιχειά που δίνει στη δημοσιότητα, ο μέσος όρος ολικής γονιμότητας, δηλαδή παιδιών ανά ζεύγος, είναι 1,26, σταθερός τα τελευταία χρόνια, όταν ο μέσος όρος της ΕΕ είναι 1,49. Επισημαίνεται ότι για να διατηρηθεί σταθερός ο πληθυσμός πρέπει ο δείκτης γονιμότητας να είναι πάνω από 2,1. Η Ελλάδα και η Ιταλία καταγράφουν τον τρίτο χαμηλότερο δείκτη γεννήσεων (9‰) στην Ε.Ε., μετά τη Γερμανία (8,4‰) και την Πορτογαλία (8,5‰).
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ HELP AGE INTERNATIONAL Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ
    ΑΠΟ 60 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ....!!!
    🔥ΕΓΩ ΘΑΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ🔥

    ΑπάντησηΔιαγραφή