«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΪΛΕΡ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ.. ΕΙΝΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ Α.ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ.

Συγκλονιστική μάχη στην Ουκρανία: Σφαίρες περνούν ξυστά από τα κεφάλια στρατιωτών του Κιέβου...

Στο παρακάτω βίντεο, το οποίο έχει τραβηχτεί στο μέτωπο της Α. Ουκρανίας από κάμερα που είναι προσαρμοσμένη στο κράνος Ουκρανού στρατιώτη, φαίνεται η σκληρή μάχη με τους στρατιώτες της «Νέας Ρωσίας».
Ακούγονται εκρήξεις και σφαίρες να περνούν ξυστά από τους Ουκρανούς στρατιώτες.




9 σχόλια:

  1. Σύντομα και στην γειτονιά μας....αν και αυτό που είδα στο βίντεο είναι πολύ " μαλακό" ως εικόνα μάχης....δείτε εδώ...δεν είναι άσφαιρα και σίγουρα δεν είναι Paintball .

    https://tinyurl.com/y7m3phej

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πέρα από βέβαιο ότι θα ζήσουμε εικόνες "Στάλιγκραντ"... Οδομαχίες μεταξύ γηγενών Ελλήνων και λαθροπιθήκων... Δεν γνωρίζω σε τι έκταση αλλά πάντως θα οδηγηθούμε εκεί από τους Ευρωπαίους και Αμερικανούς Σιωνιστές...

    Αυτό, με διόπτρα >>>>https://www.specialforces.gr/skopeutiko-tufekio-cz-557-range-rifle-.308-win-kentrikis-purodotisis.html (έχει μεγάλη και πολύ καταστροφική δύναμη πυρός λόγω του διαμετρήματός του και ..."is kicking ass" όπως λένε και οι τσόγλανοι αγγλοσάξωνες)

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ - ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ

    Εύχομαι Καρτερία και Ευψυχία σε όλους!

    Ιωάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά το μέγεθος της προπαγάνδας του εκφοβισμού των Ελλήνων ακόμα δεν το έχετε πιάσει οι πολλοί; Οι λαθροτέτοιοι είναι το τελευταίο τους όπλο και ουχί από τα πρώτα. Και από πότε οι Ελληνες φοβόμαστε τα λαθροτέτοια; ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΔΗΛ ΟΡΘΟΔΟΞΟ; ΠΟΤΕ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟ ΠΕΡΑ ΑΠΌ ΤΙΣ ΠΛΑΤΑΙΕΣ; ΠΟΤΕ! Αρα; στην δική μας πατρίδα είμαστε ωρέ Ελληνες και αυτό να το θυμάστε καλά. Ψηλά τη καρδιά ωρέ δίπλα στη σημαία μας. Πάψτε να τσιμπάτε την αριστοτεχνική οφείλω να πω προπαγάνδα και να βάζετε πλέον πλάτες στο κράτος ελλάς το δικό τους. Εδώ είμαστε όλοι και παρακολουθούμε ΑΛΛΑ πλέον με τη γνώση που ουδέποτε είχαμε στους αιώνες για το ποιοί είναι οι εχθροί μας εντός και εκτός. δπ

      Διαγραφή
    2. Φιλαράκο, τη σέβομαι τη γνώμη σου αλλά επίτρεψέ μου να σου πω ότι το πνεύμα των όσων υποστηρίζεις είναι λάθος.

      Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι προσωπικά δεν έχω "μασήσει" ουδενός αθλίου κέντρου την προπαγάνδα, αλλά ούτε και ψηφοφόρος αυτού του ελεεινού κομματικού κράτους-κοπρώνα υπήρξα ποτέ. Από την άλλη δεν φοβούμαι ουδένα λαθρομπάσταρδο!!! Η φτιάξη τους είναι αυτή του αγελαίου, μουλοχτού, ύπουλου αλλά θρασύδειλου... το τελευταίο ίσως να αποτελέσει το στοιχείο που σε μιά αναμέτρηση θα μας δώσει το προβάδισμα.

      Πέρνω ένα-ένα τα σημεία των όσων λες και σχολιάζω :

      1) Που γνωρίζεις αλλά και πόσο βέβαιος είσαι ότι τα λαθρομπάσταρδα αποτελούν το τελευταίο όπλο του συστήματος;; Τι ενδείξεις και τι δείγματα έχεις;;; Αυτό από τα λεγόμενά σου μου μυρίζει εφυσηχασμό και μη απόλυτη κατανόηση του κινδύνου… Τον εχθρό σου πρέπει να τον μελετάς πολύ καλά και ουδέποτε να τον υποτιμάς. Δίπλα, στους τριτοκοσμικούς βάζω και τους ελληνόφωνους προδότες κατσαπλιάδες καθοδηγητές τους.
      Εάν υποθέσομε τελικά ότι αυτά τα βάρβαρα στίφη αποτελούν το τελευταίο όπλο του συστήματος, γνωρίζεις το ποιά θα είναι η έκταση χρήσης αυτού του "όπλου";;; 'Οταν π.χ. θα σε χτυπάνε οργανωμένες ομάδες μουσουλμνάνων βαριοπλιτών, ίσως και βετεράνοι της ISIS, στις μεγαλουπόλεις εν είδη ελασιτών/ΟΠΛΑ εσύ με ποιό τρόπο και μέσο θα τους αντιμετωπίσεις;;; Με το μαχαίρι, το πηρούνι ή την κατσαρόλα;;;

      2)Με βεβαιότητα διατείνεσαι ότι οι 'Ελληνες δεν κάναμε ποτέ ορθόδοξο πόλεμο… Χα!!! 'Ετσι λες;;; Ο ελληνο-ιταλικός και ελληνο-γερμανικός πόλεμος (1940-1941) τι ήταν;;; Αντάρτικο;;; Ομοίως σε ερωτώ γιά τους Α' και Β' Βαλκανικούς πολέμους. Τι είδους πόλεμοι ήσαν και ποιός ο νικητής;;; Παρασύρθηκες από το συναίσθημα αλλά και τη ζέουσα πλήρους πατριωτισμού καρδιάς σου και λές ανακρίβειες. Δε λέω, φαίνεσαι ψυχωμένος και καλός πατριώτης και μιλάς καλοπροαίρετα αλλά υπάρχουν κάποια γεγονότα στα οποία οφείλουμε να είμαστε ακριβείς.

      3) Δεν εννόησες, φαίνεται, το πνεύμα του σχολίου μου. Αναφέρομαι σε (ανελέητο) ανορθόδοξο πόλεμο - χωρίς φόβο και πάθος - όταν αρχίσουν τα "όργανα"!!!

      Θα υπάρξουν αρκετά θύματα εκατέρωθεν...

      Νά'χεις ένα καλό υπόλοιπο ημέρας

      Ιωάννης

      Διαγραφή
    3. Προς Ιωάννη:

      Ακόμα πιο Εεετσι!
      🙂

      Διαγραφή
    4. Συνέλληνα Ιωάννη σε τίποτα από ότι λες δεν αντιτάχθηκα εκτός από ένα στην δευτερολογία σου στο ότι είναι καθησυχασμός ότι θα χρησιμοποιήσουν ως ένα από τα τελευταία τους όπλα τους λαθροτέτοιους είναι μάλλον λογική σκέψη. Κάνουν φυσικά τα μουσλιμ μερικές πράξεις είτε επίδειξης του στυλ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ είτε ξεφεύγουν λόγω της ζωώδους φύσης τους. Αλλά δεν θα δείξουν στους ελλαδίτες κλπ αλληλέγγυους τη πρόθεση του συστήματος και των ζώων που κουβαλήσανε εδώ παρά μόνο όταν είναι έτοιμοι να τους αφυπνίσουν και εξοντώσουν μαζικά πλέον. Και κατά τη ταπεινή μου άποψη δεν είναι έτοιμοι ακόμα.
      Όσο για τα λοιπά που γράφεις μιλώ για πολέμους όχι στημένους αλλά Ελληνικούς και μόνο. Φυσικά και οι πόλεμοι που αναφέρεσαι απέδειξαν την ψυχή των Ελλήνων - αετοί είμαστε ωρέ Ελληνα όταν ενωνόμαστε και υπερασπίζουμε την Ελλάς - φυσικά τώρα μας την έχουν πέσει ΟΛΟΙ σε ΟΛΑ τα επίπεδα και ακόμα κρατάμε, μη σου πω ότι στώμεν καλύτερα από πριν.
      Μαζί σου είμαι και δεν διαφωνώ σε ό,τι έγραψες απλά χρησιμοποίησα το σχόλιο για να προσθέσω αδελφέ.
      ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ των Ελλήνων. δπ

      Διαγραφή
  3. ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΝ δπ
    Και όπως θα έλεγε και ο Εργδημεργ - πολύ μου έχει λείψει - ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΡΠΕΤΑ ΧΤΥΠΗΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε όλους μας έχει λείψει πολύ. Θα επιστρέψει όμως πολύ σύντομα νομίζω, μετά τα αυριανά.

      Διαγραφή