«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Ξένιος Βλάξ!



Δεν νομίζω ότι χρειάζονται και πολλές διευκρινήσεις σχετικά με το σε ποιον ταιριάζει ο ανωτέρω τίτλος.

Απλά, όταν βλέπω την χώρα μου να έχει γίνει μπάτε σκύλοι αλέστε... ισλαμοπιθήκια και τζιχαντιστές να μπουκάρουν από Έβρο και από φουσκωτά, σλαυο-γυφτο-σκοπιανούς να πανηγυρίζουν που θα χρησιμοποιούν το λιμάνι της Θεσσαλονίκης σαν να είναι δικό τους... και και και.. μην τα ξαναλέμε...

μού έρχεται να πάθω εγκεφαλικό ή να χώσω μπουνιά στην οθόνη του υπολογιστή.

Ο μόνος τρόπος να ηρεμήσω είναι να ταξιδέψω με λυκειακές αναμνήσεις..

Το παρακάτω κομματάκι το αφιερώνω στο φιλαράκι μου τον Βαλάντη!


Blue Oyster Cult-Sinful Love

από το άλμπουμ Agents of Fortune (1976) https://upload.wikimedia.org/wikipedia/el/thumb/7/74/Blue_Oyster_Cult_-_Agents_of_Fortune.jpg/200px-Blue_Oyster_Cult_-_Agents_of_Fortune.jpg



15 σχόλια:

  1. Απίστευτο τραγουδάρα με hey assbut lusifer dean castiel και bobi στο swang song supernatural season 5 στο season finale α ξεχάσαμε και τον Μιχάηλ κα στο τέλος θα νικήσουμε μαζί με τον αδελφό ευ-στρατιώτη πάντως Κώστα με έφτιαξες πολύ με το τραγουδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nα είσαι καλά boy!
      Πάντως αυτή τη στιγμή που μιλάμε.. στα ηχεία έχω αυτό:
      https://www.youtube.com/watch?v=xU2_iMhiRzM
      ..,είναι οι υπερ-αγαπημένοι μου.

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ29 Σεπτεμβρίου, 2018 22:02

      Έμ,οχτώ ώρες με σφυροκοπάγατε το βράδυ,αφιερώνετε τραγούδια ο ένας στον άλλον.Κι'εγώ νάδα πορφαβόρ.Κλάψ κλάψ,λύγμ,λύγμ.

      Διαγραφή
    3. Εσένα σε ανάρτησε ο Διηνέκης απόψε. Και κλαψουρίζεις;..

      Διαγραφή
  2. Κώστα για δες αυτό δπ
    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/09/blog-post_9541.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ,
      το έστειλε και άλλος σχολιαστής σε χθεσινή ανάρτηση. Γι αυτό και νομίζω πως δεν χρειάζεται αναδημοσίευση κανονική.

      Διαγραφή
  3. ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΜΠΕΤΟΒΕΝ
    https://www.youtube.com/watch?v=ARzj2AblBWQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 01 Οκτωβρίου 2018
      Το γνωρίζατε; «Κατασκοπεύουν» το μυαλό μας ακόμα και όταν πάμε διακοπές...!!!!

      Ξεχάστε την ιδιωτικότητα, τώρα «μιλούν» τα χρήματα.
      Πώς θα νιώθατε, αν ένας πωλητής, με τον οποίο συζητάτε, γνωρίζει ήδη την απάντησή σας, αλλά και τη διάθεσή σας;

      Διαβάστε το κείμενο που εντοπίσαμε στο money-tourism και δείτε στο τέλος το βίντεο:

      Παρόλο που το λογισμικό αναγνώρισης προσώπου βρίσκεται υπό δοκιμή από δύο κορυφαίες ταξιδιωτικές εταιρείες σε μια προσπάθεια να χρησιμοποιήσουν τις συναισθηματικές αποκρίσεις στην παροχή εξατομικευμένων προτάσεων διακοπών, εξακολουθεί να υπάρχει σημαντικό περιθώριο ανάπτυξης της τεχνολογίας αυτής προκειμένου να αυξηθούν
      τα ποσοστά μετατροπής των εν δυνάμει πελατών, σε πελάτες.
      Η Elena Mogoş, Αναπληρώτρια Αναλύτρια Εταιρείας Ψηφιακών Ταξιδιωτικών και Τουριστικών Επιχειρήσεων, αναφέρει: «Το λογισμικό αναγνώρισης προσώπου καταγράφει συναισθηματικές αντιδράσεις σε πραγματικό χρόνο δίχως επεξεργασία, οι οποίες, εάν αξιολογηθούν σωστά, μπορούν να δώσουν πιο συγκεκριμένες απαντήσεις στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών. Εκτός από τη μεγαλύτερη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα, ο τρόπος αυτός θα μπορούσε να μειώσει σημαντικά το χρόνο που χρειάζεται ο πελάτης για να επιλέξει προορισμό διακοπών, γεγονός που με τη σειρά του μειώνει τις πιθανότητες απογοήτευσης και εγκατάλειψης της αγοράς πακέτου διακοπών.

      Η «καρέκλα» της TUI

      Η γερμανική ταξιδιωτική εταιρεία TUI και η βρετανική εταιρεία συναισθηματικής νοημοσύνης, Realeyes, ανέπτυξαν ένα πρωτότυπο μηχάνημα αναγνώρισης προσώπου, Destination U, τον Οκτώβριο του 2017. Σχεδιασμένη με βάση το λογότυπο της TUI, η φουτουριστική καρέκλα είναι εξοπλισμένη με περισσότερες από 2.000 εικόνες που αντιστοιχούν σε περίπου 60 διαφορετικές επιλογές διακοπών.

      Το σύστημα Destination

      U βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε δοκιμαστικό στάδιο. Χρησιμοποιεί την κωδικοποίηση προσώπου και την τεχνολογία μέτρησης συγκινήσεων με σκοπό την ενεργοποίηση της φαντασίας και την αξιοποίηση του υποσυνείδητου. Ένας μοναδικός αλγόριθμος υπολογίζει κάθε έκφραση του προσώπου μπροστά σε μια σειρά γρήγορα κινούμενων εικόνων με προορισμούς και χρησιμοποιεί τα δεδομένα που συλλέγονται για να δημιουργήσει τον «τέλειο» προορισμό διακοπών για τον πελάτη.

      Διαγραφή
  4. Όχι και ναδα που φαβορ για εσένα έχει Amon amarth one thousand burning arrows έτσι για αφιέρωση στο αδελφό και στον Κώστα sabaton saboteurs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ01 Οκτωβρίου, 2018 17:08

      Τόσα χρόνια μαζί αδερφέ μου.Παντρεμένη φιλία,μαζί στην ζωή,μαζί και στο μετέπειτα.

      Διαγραφή
  5. Δεν καταλαβα το σχολιο σου μπορεις να το κανεις πιο...ελληνικο σε παρακαλω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απευθύνεται στον 29 Σεπτεμβρίου, 2018 22:02

      Διαγραφή
    2. Οι ΗΠΑ στήνουν παρατηρητήριο στον Έβρο, για να παρακολουθούν τους Τούρκους, γράφει η Σαφάκ TOPICS:"Γενί Σαφάκ-"HERON 1"-ΗΠΑ.
      1 Οκτωβριου, 2018
      -Ραντάρ έξω από την Αλεξανδρούπολη, για να παρακολουθούν την Τουρκία από την Ελλάδα, τοποθετούν οι ΗΠΑ, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα “Γενί Σαφάκ”. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι ΗΠΑ θα στήσουν ένα παρατηρητήριο έξω από την Αλεξανδρούπολη τοποθετώντας ένα νέας γενιάς σύστημα ραντάρ, 60 χλμ. από την Τουρκία. Το ραντάρ θα παρακολουθεί τον ποταμό Έβρο και τα νησιά του βορείου Αιγαίου από ξηράς και αέρος, καταγράφοντας κάθε ήχο και εικόνα, αναφέρεται. Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι ΗΠΑ θα παρακολουθούν τα στενά των Δαρδανελίων. Το ραντάρ, που θα τοποθετηθεί σε λόφο του δήμου Μαρώνειας στη Ροδόπη, θα λαμβάνει τις πληροφορίες του μέσω δορυφόρου αλλά και μέσω επίγειων καλωδίων. Στη συνέχεια οι πληροφορίες αυτές θα μεταδίδονται για έλεγχο και αξιολόγηση σε επιχειρησιακό κέντρο που θα στηθεί στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και στην Αθήνα, σημειώνεται. Η εφημερίδα αναφέρεται και στο μη επανδρωμένο αεροσκάφος HERON 1, το οποίο έκανε την πρώτη του 14 ωρών πτήση την περασμένη εβδομάδα από τη βάση Τυμπάκι της Κρήτης μέχρι τα νησιά του βόρειου Αιγαίου και τον Έβρο για να ελέγξει τη μεταναστευτική δραστηριότητα στα σύνορα με την Τουρκία. Η ‘Γενί Σαφάκ’ αναφέρεται επίσης και στην άσκηση ‘Παρμενίων 2018’, που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 5-12 Οκτωβρίου στο βόρειο Αιγαίο, και την οποία θα παρακολουθήσουν και Αμερικανοί ανωτεροι αξιωματούχοι.
      ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Κ Α Ι ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ.
      Ιωαννης

      Διαγραφή
    3. 1/10/2018
      To ανατριχιαστικό ντοκιμαντέρ του National Geographic για τα 5.000 χρόνια Ελληνικού πολιτισμού.
      Το ντοκιμαντέρ αυτό έχει τον τίτλο The Greeks και πραγματικά αποτελεί μεγάλη τιμή για την Ελλάδα καθώς γίνεται και σε μία περίοδο που θα μπορούσε να βοηθήσει και να προβάλει την χώρα μας σε όλο τον κόσμο.
      Δείτε το εισαγωγικό βίντεο που αναφέρει χαρακτηριστικά ότι οι αρχαίοι Έλληνες άλλαξαν τον κοσμο.
      https://youtu.be/NOfwcj4MEQg

      Διαγραφή
    4. Και οι νεοελληνες του αλλαξαν τα φωτα ...μιλωντας μαλιστα και αγγλικα σε...ελληνες.Προτεινω να μλαμε και της Ταγκανικας που και που για πιο ..φιγουρα.Σιγα σιγα θα πιασουμε και τα αλλα ζωα στον Αμαζονιο..

      Διαγραφή