«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Σιωνιστική Huffington Post: Επιστημονικές έρευνες βρήκαν ότι το αίμα των νέων κάνει καλό στην υγεία των γέρων!

Σχόλιο Διόδοτου: Τώρα εδώ τί να πεις... Οι Κρόνιοι είναι εδώ;.. Οι Σατανιστές είναι εδώ;.. Τα Βαμπιρ είναι εδώ;... Ότι και να πεις.. μέσα θα πέσεις.
 
 
 
H Huffington Post που ελέγχεται από τον Σιωνισμό μας ενημερώνει ότι επιστημονικές έρευνες βρήκαν ότι το αίμα των νέων … κάνει καλό στην υγεία των γέρων! Αυτό φαίνεται ότι σε κάποιους κύκλους ήταν ήδη γνωστό από τα τέλη του Μεσαίωνα όπως ισχυρίστηκε ένας γνωστός καθηγητής Ιστορίας Πανεπιστημίου στο Ισραήλ τον οποίο και θα έτρωγαν ζωντανό λόγω αυτής της αποκάλυψης!
Κατά τον Μεσαίωνα οι Σιωνιστές διακινούσαν ακόμα και ξερό αίμα ως φάρμακο.

 Με λίγα λόγια… να κρατάτε σφιχτά το χέρι των παιδιών σας … γιατί όλοι αυτοί οι δισεκατομμυριούχοι του πλανήτη που γερνάνε … δεν μπορούν να διανοηθούν ότι θα πεθάνουν και άρα θα σταματήσουν να απολαμβάνουν την ληστεία και την καταστροφή των φτωχών.

Θέλουν να συνεχίσουν να τους πίνουν το αίμα και μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Σιωνιστική Huffington Post: Επιστημονικές έρευνες βρήκαν ότι το αίμα των νέων κάνει καλό στην υγεία των γέρων!Σιωνιστική Huffington Post: Επιστημονικές έρευνες βρήκαν ότι το αίμα των νέων κάνει καλό στην υγεία των γέρων!3Σιωνιστική Huffington Post: Επιστημονικές έρευνες βρήκαν ότι το αίμα των νέων κάνει καλό στην υγεία των γέρων!2

πηγή

14 σχόλια:

  1. Παραβίωση, είναι το νέο trend της οικονομικής ελίτ μετά τη θεραπεία με βλαστοκύτταρα προβάτου
    (http://www.healthreportaz.gr/25251/aytes-einai-oi-xakoystes-endoflevies-therapeies-me-vlastokyttara-provaton-poy-kanoyn-oi-celebrities-stin-elvetia/)

    Πολύ δημοφιλής μεταξύ των δισεκατομμυριούχων της silicon valley οι οποίοι πληρώνουν πιτσιρικάδες συνήθως υγιείς αθλητές για να τους μεταγγίζουν αιμα σε εβδομαδιαία βάση, μάλιστα έχει βγει και ειδική smart συσκευή που μπορεί κάποιος να κάνει όλη την μετάγγιση στο σπίτι του χωρίς να χρειάζεται να πάει σε νοσοκομείο ή ιατρικό κέντρο

    Ο δε βαμπιρισμός που πέρασε στην λαογραφία ήταν ακριβώς αυτό. Γέροι έπιναν το αίμα νέων και αποδείχτηκε μάλιστα ότι το αίμα έχει και ουσίες που είναι εξαιρετικά εθιστικές. Η παραβίωση είναι το πιο εξελιγμένο και αποδοτικό στάδιο καθώς το αίμα μεταγγίζεται κατευθείαν και δεν απορροφάται δια του στομάχου και του εντέρου όπως στον βαμπιρισμό.

    Οι δισεκατομμυριούχοι 'βρικόλακες' που πίνουν αίμα 18χρονων
    https://www.oneman.gr/keimena/diabasma/megala_keimena/oi-disekatommyriouxoi-vrikolakes-poy-pinoyn-aima-18xronwn.4720306.html

    Golden Boys που διψούν για νέο αίμα... κυριολεκτικά
    https://tvxs.gr/news/kosmos/plironoyn-pragmati-oi-ploysioi-gia-eneseis-neotitas

    Τι είναι και τι επιδιώκει η παραβίωση;
    http://aperopia.fr/el/%cf%84%ce%b9-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%b9-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b4%ce%b9%cf%8e%ce%ba%ce%b5%ce%b9-%ce%b7-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b2%ce%af%cf%89%cf%83%ce%b7/

    Νέο αίμα αναγεννά γηρασμένους εγκεφάλους
    http://iatrica.gr/el/articles/3885-neo-aima-anagena-gerasmenous-egkephalous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου Μπουγα,
      Σε ευχαριστούμε πολύ για τους συνδέσμους και τα ενδιαφέροντά στοιχεία που μας έδωσες.

      Χαίρε!

      Διαγραφή
  2. Tα ίδια κείμενα διαβάζουμε Mπουγά.

    Eθιστικό γίνεται το αίμα αν προέρχεται από βασανιζόμενο, λόγω των ορμονών του στρες. Στην Κορέα ένας τρόπος μαγειρέματος του σκύλου είναι κρεμώντας τον ανάποδα και χτυπώντας τον με ένα ξύλο επί ώρα. ΄Oσο ο σκύλος ουρλιάζει από τον πόνο και την αγωνία, το αίμα του ανεβάζει αδρεναλίνη και άλλη μία ορμόνη ( DT; ) μέχρι που τον γδέρνουν και τον ψήνουν και λένε πως έχει καλύτερη γεύση έτσι.

    Oι εβραίοι σατανιστές έκλεβαν και κλέβουν παιδιά αλλόθρησκων τα οποία σκοτώνουν βασανιστικά μαχαιρώνοντας τα ρηχά πολλές φορές ενώ το παιδί ουρλιάζει και μαζεύουν το αίμα από κάτω και το πίνουν. Mε τις ορμόνες γίνονται high σαν να παίρνουν ναρκωτικό.

    Aπό εκεί προέρχεται και το έθιμο των ορθόδοξων ραββίνων να κάνουν πεολειχία στο βρέφος μετά την περιτομή. Mε τις ορμόνες του στρεσσαρισμένου από τον πόνο βρέφους γίνονται high. Aν έγινε περιτομή στον Xριστό, που δυστυχώς εορτάζεται κιόλας την 1η Ιανουαρίου, με τον παραδοσιακό τρόπο θα έγινε. Mη δείξω φωτογραφίες ραββίνων σε περιτομές και ξεράσουμε.

    Tο άλλο που συμβαίνει με τον βασανιστικό θάνατο είναι η αυξημένη έκλυση ψυχικής ενέργειας. Προς απορρόφηση από αρνητικές οντότητες γι αυτό και τα τελετουργικά που συνοδεύουν τις δολοφονίες σε μια προσπάθεια να διαλέξουν την οντότητα με την οποία θα συνδιαλαγούν.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεί σε κάποιους να φανούν ανατριχιαστικά και σε άλλους μη πιστευτα, όσα περιέγραψε Γιώργο, ισχύουν όμως όλα Έτσι ακριβώς.
      Ευχαριστούμε κι εσένα για την κατάθεση σου.

      Διαγραφή
    2. "περιεγραψες" αντι για "περιεγραψε"

      Διαγραφή

  3. “Τώρα εδώ τι να πείς. Ότι και να πείς”
    Ισως σου φαίνομαι υπερβολικός αλλά
    Οι κομμουνιστές είναι ΚΑΙ εδώ.!!!

    @Bougas16 Σεπτεμβρίου, 2018 23:57
    Φοβερό , όνομα και πράμα, το επίπεδο των σχολιαστών σας Κύριε Κώστα.
    Καθόλου τυχαίο.
    “Κατά μάνα, κατά κύρη, κατά γιο και θυγατέρα.”

    Πρώτη φορά διάβασα για την παραβίωση. Τελικά τα βαμπίρ υπάρχουν και όχι μόνο μεταφορικά – με τους φόρους κλπ.- αλλά και κυριολεκτικά.
    Η επιχειρούμενη όμως σύνδεση των σύγχρονων βαμπίρ με τον νεοφιλελευθερισμό και τον μεσαίωνα, ήτοι την ΔΗΘΕΝ κακιά δεξιά , δημιουργεί συνειρμούς …αριστερούς.
    Η μάλλον μια χαρά συνδέει τον νεοφιλελευθερισμό , εφόσον ονομάζει νεοφιλελεύθερους τα σύγχρονα βαμπίρ της παγκόσμιας ελίτ , με τον κομμουνισμό και τα πειράματα ΜΠΟΓΚΝΤΑΝΟΦ. Αυτού του υποτιθέμενου πολιτικού αντίπαλου του λένιν όπως το συνημμένο άρθρο του “μπουγκας” αναφέρει.

    “Η αγωνία του Λένιν στη Γενεύη
    Οτζοβισμός. Σου λέει κάτι ο όρος;» Κοίταξα απορημένος τον κύριο Γκρι. Κάτι νόστιμο είχε πάλι ανακαλύψει. «Ηταν μια δυναμική πολιτική τάση μέσα στους Μπολσεβίκους, η οποία ξεπήδησε αμέσως μετά την αποτυχημένη εξέγερση του 1905. Οι Οτζοβιστές αντέδρασαν στις, έτσι κι αλλιώς λιγοστές, μεταρρυθμίσεις του τσαρικού κατεστημένου, θεωρώντας πως ο μόνος γνήσιος δρόμος προς την ανατροπή είναι η βία.
    »Ο πιο επιφανής Οτζοβιστής ήταν ο Αλεξάντρ Μπογκντάνοφ.

    Υπάρχει μια ωραία φωτογραφία του να παίζει σκάκι με τον Λένιν στο Κάπρι της Ιταλίας, την ίδια περίοδο που εξέδωσε το μυθιστόρημα “Κόκκινο άστρο”: σε αυτό,

    ο Μπογκντάνοφ

    φαντάζεται μια κομμουνιστική ουτοπική κοινωνία στον πλανήτη Αρη,

    περιγράφοντας μαζικές μεταγγίσεις αίματος μέσω των οποίων
    οι Αρειανοί κομμουνιστές μπορούν να πετύχουν μακροζωία και, κυρίως, αέναη νιότη. Α προπό, οι μεταγγίσεις αίματος και το κυνήγι της νιότης ήταν ισόβια εμμονή του….”
    http://www.kathimerini.gr/885006/article/politismos/vivlio/h-agwnia-toy-lenin-sth-geneyh

    Ο Μπογκντάνοφ πολιτικός αντίπαλος του λένιν!!!
    Καλό μόνο ως σύντομο ανέκδοτο. Οι πολιτικοί αντίπαλοι των κομμουνιστών ,όταν αυτοί καταφέρουν και επικρατήσουν όπως ο λένιν ,είναι ανύπαρκτοι …
    Ανήκουν στην ιστορία και απλώς κοιτάζουν τα ραδίκια ανάποδα. Ο συγκεκριμένος έζησε και βασίλεψε επί κομμουνιστικής “δημοκρατίας” προωθώντας… τα γράμματα τις τέχνες και τις επιστήμες!
    Κατά τα άλλα η αριστερά είναι καλή
    εάν δεν είναι καλή δεν είναι αριστερά
    Τα βαμπίρ ξέρουν …και αναμένουν…τους πατριώτες …
    του δόγματος "δεν υπάρχει δεξιά δεν υπάρχει αριστερά"!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψειριζετε τόσο την μαϊμού.. που την γεμίζετε με άλλα παράσιτα. Όπως σε όλα σας τα σχολια, βλέπετε παντού κομμουνιστές μεταμορφωμενους σε οτιδήποτε. Η περίπτωση σας εξακολουθεί να αναρτάται, ως ενδεικτική της εννοιολογικης εκτροπής και ιδεολογικής παρακρουσης, προς ωφέλεια των υπολοίπων.

      Διαγραφή
    2. ΥΓ.
      Το πώς διαβλεπετε νέο κομμουνιστικό κίνδυνο σε μια παρέα 5-6 σχολιαστών μετ'εμού, όταν επί ένα χρόνο εδώ μέσα και τουλάχιστον τρία στο μπλογκ Εργδημεργ συζητάμε για αριστοτελική Πολιτεία των Αρίστων και Αισυμνητεια..... είναι πραγματικα κατι το νεο και αξιοθεωρητο και πρωτογνωρο, δύσκολο να διαφύγει της προσοχής μας, πιθανότερο μάλλον να ερευνηθεί ως νέο είδος εμμονής.
      Να είστε καλά παντως.. θαυμάζω το ανήσυχο πνεύμα σας και την πραγματική φιλοπατρία.

      Διαγραφή
  4. "“Τώρα εδώ τι να πείς. Ότι και να πείς”
    Ισως σου φαίνομαι υπερβολικός αλλά
    Οι κομμουνιστές είναι ΚΑΙ εδώ".!!!


    Κύριε Κώστα μετά από τόσα σχόλια πιστέψατε πως το “είναι ΚΑΙ εδώ” , αναφέρεται σε εσάς και τους εξαίρετους*** – το αναφέρω παρακάτω – σχολιαστές του ιστολογίου σας;

    ***“Κατά μάνα, κατά κύρη, κατά γιο και θυγατέρα.”
    Η παροιμία “κατά μάνα κατά ...” λέγεται με την ίδια έννοια ως η
    "Το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει".
    Είμαι σίγουρος πως το ξέρετε, ΑΛΛΑ το παρεξηγήσατε.
    Είναι εξαίρετοι οι σχολιαστές σας ΔΙΟΤΙ ΣΑΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ!!!
    ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ!!!

    Είναι λοιπόν δυνατόν να σας ονομάζω εξαίρετο και να υπονοώ πως είστε αριστερός είτε εσείς είτε οι σχολιαστές εδώ μέσα;

    Το “είναι ΚΑΙ εδώ” , αναφέρεται στον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΜΠΟΓΚΝΤΑΝΟΦ ,
    Συνεργάτη του λένιν , που αναφέρεται εντός του σχολίου στο οποίο παραπέμπει ο σχολιαστής
    Bougas16 Σεπτεμβρίου, 2018 23:57! Συγκεκριμένα στο :

    "Τι είναι και τι επιδιώκει η παραβίωση;
    http://aperopia.fr/el/%cf%84%ce%b9-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%b9-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b4%ce%b9%cf%8e%ce%ba%ce%b5%ce%b9-%ce%b7-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b2%ce%af%cf%89%cf%83%ce%b7/"

    Το οποίο άρθρο , ονομάζει τον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΜΠΟΓΚΝΤΑΝΟΦ , που κάνει πειράματα με μαζικές μεταγγίσεις αίματος (για αυτό γράφω είναι ΚΑΙ εδώ) ΣΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ το 1922, πολιτικό αντίπαλο ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ. Εξού και το σχόλιο μου όσον αφορά την τύχη των πραγματικών εχθρών του αιμοσταγούς λένιν. Εξ’ου και ο σύνδεσμος της καθημερινής στο οποίο ΦΑΙΝΕΤΑΙ η συνεργασία των δύο αριστερών!
    Συνεργάζονταν λοιπόν σε αυτά τα πειράματα της σύγχρονης Παραβίωσης,
    ο ηρωας των αριστερών μας λένιν και ο μπογκβτάνοφ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ!!!

    Ομως το ίδιο το άρθρο, ΑΝΤΙ να κατηγορεί τον κομμουνισμό για τα πειράματα αυτά του λενιν, κατηγορεί την αναβίωση του “μεσαίωνα και τον νεοφιλελευθερισμό”!!!
    Το να παρουσιάζει ένα άρθρο στοιχεία για την “μπογκνατοφ ική παραβίωση” , (δηλαδή την κομμουνιστική ) και να χρεώνει τον μεσαίωνα και τον νεοφιλελευθερισμό , εσείς το χαρακτηρίζεται ως εμμονή και

    “ενδεικτική της εννοιολογικης εκτροπής και ιδεολογικής παρακρουσης”;

    Μάλλον δεν έγινα κατανοητός και – δεν είναι η πρώτη φορά – με παρεξηγήσατε...

    Υ.Γ.
    Καμία εμμονή δεν έχω με την αριστερή κοσμοθεώρηση.
    Απλά ΔΕΝ μου αρέσει να πέφτω στην παγίδα της πολιτικής ορθότητας όπου κάθε κακό είναι ΔΕΞΙΟ εθνικιστικό φασιστικό ναζιστικό και νεοφιλελεύθερο!

    Με την παραπάνω “λογική” βγήκε η “”””””””πρώτη φορά αριστερά””””””.
    Το παιχνίδι επαναλαμβάνεται από τον Β.Π.Π. και έπειτα με ένα μικρό Ελληνικό διάλλειμα, Παπαδόπουλος!
    Χρειάζεται να αποκαλύψουμε το παιχνίδι του παγκόσμιου κομμουνισμού.!!!
    Εσείς το κάνετε και φαίνεται ΚΑΙ από το ΠΡΟΣΦΑΤΟ άρθρο που δημοσιεύεται!
    Απλά θα ήθελα εάν θέλετε να μου απαντήσετε γιατί οι άλλοι “αντιαριστεροί πατριώτες” ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ;
    Η Αλήθεια δεν πρέπει να είναι πάνω απο όλα, ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ , για όποιον επιθυμεί να λέγεται Ελληνας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και πρέπει.

      Ζητώ συγνωμη για την παρεξήγηση. Είμαι "στην τσιτα" με σχολιαστή που όντως συγκεντρώνει αυτά τα χαρακτηριστικά. Νόμιζα ότι είστε αυτός..Και ειρωνευοσασταν.

      Διαγραφή
  5. Παίδες, οι ίδιοι μας τα λένε· αλλά πού να το καταλάβουμε, εμείς οι έρημοι…

    Τι εννοώ; Η τηλεοπτική σειρά της ΗΒΟ (που υποτίθεται πως απευθύνεται στο ανώτερο πνευματικά κοινό των Εβραϊκών Πολιτειών της Αμερικής --όποιο και αν αυτό θεωρείται να είναι!…) που παρακολούθησα, με τον τίτλο "True blood (2008-2014)" ακολουθεί το ίδιο ακριβώς πρότυπο της ασκεναζίτικης προπαγάνδας: Αντικαθιστώντας στην όλη, την επτά ετησίων περιόδων, σειρά τον όρο «βρυκόλακας» με τον όρο «εβραίος», το νόημά της όχι μόνον παραμένει το ίδιο χωρίς να αλλάξει στο ελάχιστο, αλλά μας διαφωτίζει περισσότερο σχετικά με την ιστορία και τις πρακτικές αυτών που επέλεξαν να κάνουν το πουλί τους κάμπριο!…

    Πιστέψτε με, αξίζει ο κόπος και ο χρόνος που θα επενδύσετε για τα κατεβάσετε την παραπάνω τηλεοπτική σειρά και να την παρακολουθήσετε.

    -Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα
      Τα είπες όλα Γιώργο! Κι έχεις απόλυτο δίκιο. Όπως είναι φτιαγμένη η σειρά..όντως υφίσταται η σύγκριση. παρόλα αυτά,κι επειδή είμαι λάτρης της επιστημονικής φαντασίας κι όχι της μυθοφαντασίας.. μόνο τον πρώτο κύκλο έχω δει.

      Διαγραφή
  6. Αίμα Αγίου βγαίνει μέσα από δέντρο στη Λάρισα.

    19/09/2018 - 08:40


    Τα θαύματα πάντα προκαλούσαν την σκέψη, αλλά και τα βαθύτερα αισθήματα των ανθρώπων. Είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να εξηγηθεί, παρά μόνο μέσω της πίστης. Όπως στο χωριό Βούνενα του Νομού Θεσσαλίας όπου πλήθος πιστών από Ελλάδα και εξωτερικό προσέρχονται να προσκυνήσουν εκεί που μαρτύρησε ο Άγιος Νικόλαος και ρέει κόκκινο υγρό από τις φτελιές.

    Το χωριό που βρίσκεται 25 χιλιόμετρα από τη Λάρισα συγκεντρώνει πλήθος κόσμου, καθώς όπως δηλώνουν στελέχη της εκκλησίας και κάτοικοι είναι συγκλονιστικό αυτό που συμβαίνει στα δέντρα της περιοχής ενώ υποστηρίζουν πως μέχρι και το Χημείο του Κράτους επιβεβαιώσε πως στο κόκκινο υγρό εντοπίζονται στοιχεία ανθρώπινου αίματος.
    Σύμφωνα με τον ιερέα του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου «εν Βουνένοις» πατήρ Τιμόθεου Μπατέλη που μίλησε στη «Κιβωτό της Ορθοδοξίας»: «ευλαβείς Χριστιανοί που το γνωρίζουν, και από το εξωτερικό, έρχονται και σε τρύπες στο δέντρο τοποθετούν σωλήνα που ρουφά το υγρό. Συγκεντρώνουν μέσα σε μπουκάλια ή μαζεύουν με βαμβάκι το άφθονο τρεχούμενο θαυμαστό «αίμα», για να το μοιράσουν σαν ευλογία στους γνωστούς τους».
    Όπως δηλώνει ο π. Τιμόθεος, το «αίμα» είναι ρευστό και βαθύ σε υγρή κατάσταση και όχι σε ρητινώδη. Οταν το «αίμα» χρησιμοποιείται με πίστη, εμπιστοσύνη και προσευχή στον Άγιο και Οσιομάρτυρα, σύμφωνα με τον ιερέα, έχει ιαματικές ιδιότητες και επιτελεί θαύματα, ιδίως σε πάσχοντες από καρκίνο, δερματικές και άλλες παθήσεις.
    πηγη : iellada

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aλλο εβραίοι σατανιστές, άλλο εβραίοι σκέτο. Oχι ότι οι δεύτεροι είναι αγγελούδια. Aπλά αρνούνται οι περισσότεροι να πιστέψουν ότι ο ιουδαϊσμός είναι σατανισμός.

    https://www.savethemales.ca/lucifers_chosen_people.html

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.