«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

«Tσίπρας: ΔΕΘ και άλλες τηλεοπτικές σειρές..» by Aftolykos!








8 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ06 Σεπτεμβρίου, 2018 09:44

    ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA,FBI,ΠΛΟΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΠΟΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ,ΥΠΟΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΝΕΚΡΩΣΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ,ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΙΣΗΣ ΜΕ ΔΥΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΠΕΖΙΚΟΥ,ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ 71ης ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΑΡΑΧΩΝ(ΔΙΗΝΕΚΗΗΗΗΗΗΗ,SEEBRIG ΜΥΡΙΖΕΙ)ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ Δ.Ε.Θ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ;ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ,ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΑΦΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΚΟΙΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΜΠΟΛΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ,ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΜΕ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ PAX JUDAICA KAI OXI AMERICA,ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΑΣ,ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ ΣΕ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΣΤΟΧΩΝ ΣΕ ΠΛΗΘΟΣ.ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΟΧΟΥ,ΣΦΑΙΡΑΣ ΑΝΕΜΟΥ,ΒΑΘΜΟΙ ΥΓΡΑΣΙΑΣ,ΜΠΟΛΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ PHOENIX ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ΄΄ΡΟΖ ΠΑΝΘΗΡΕΣ΄΄.ΚΩΣΤΑ ΜΗΝ ΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ.JUDAICA.AMERICA,GERMANIA,ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΗΚΑΝ ΕΥΚΟΛΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ ΚΤΗΝΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΙΑ ΤΖΑΜΠΕ.ΜΙΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΜΑΦΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ.ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΟ NEW WORLD ORDER ESTABLISHMENT.ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΝΟΥ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ,ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΗΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ΄΄ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ΄΄ΤΟ ΑΠΟΛΕΣΑΜΕ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ.ΑΠΟ ΞΑΦΝΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΘΩΕΣ(ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ).ΔΕΙΤΕ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ WHITE HELMETS,ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ,Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ'ΔΩ(ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ)ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΒΕΛΗ ΣΤΗΝ ΦΑΡΕΤΡΑ ΤΟΥ.ΤΕΛΕΙΩΝΩΝΤΑΣ ΛΕΩΟΤΙ,ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΜΕ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΚΟΤΑ ΚΑΙ ΛΟΥΦΑΔΟΡΟ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ...

    ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ
    ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ
    ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ
    ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΡΟΙ
    ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΦΙΛΕΥΘΕΡΟΙ...


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητε ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ το PAX JUDAICA απολυτως πραγματικο στη σημερινη ψευτικη πραγματικοτητα, Οι πατριωτες Αμερικανοι δινουν αυτη τη στιγμη τον υπερ παντων αγωνα να πραγματοποιησουν το ονειρο του Κενεντυ. ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ απο την JUDEICA σκλαβια. Ολες αυτεσ οι κατασκευες, ΝΑΤΟ, ΕΕ, ΣΙΑ κλπ ευρισκοντε υπο διαλυση, δεν μπορουν να δρασουν ανεξελενγκτα οπως παληα. θα βγης αληθινος. Τιποτα δεν θα συμβη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ06 Σεπτεμβρίου, 2018 20:48

      Αδερφε Ahoy εχεις απολυτο δικιο.Παρακολουθω εδω και καποια χρονια τα της Αμερικης και ειδικα τους πολυ αξιολογους αγωνες των πατριωτων εκει.Δεν συγκρινομαστε μαζι τους αφου οι ηρωες αυτοι πληρωνουν την αληθεια με την ζωη τους,δρωντας στο κεντρο της ΝΤΠ.Οσο για εδω,πιστευω οτι τιποτα το συνταρακτικο δεν θα γινει και για τους λογους που λες,αλλα και οτι ο Θεος παρ'ολα τα στραβα μας να μη θελει σε τετοιους καιρους που ειμαστε διαλυμενοι,να σκοτωθουμε μεταξυ μας.Μπορει να βγω λαθος,αλλα ισως πλεον σε αυτη τη χωρα να δουλεψουν οι υπερφυσικοι,Θεικοι νομοι.Καλη σου νυχτα αδερφε μου.

      Διαγραφή
  4. Κακό πράμα το β(λ)ότοξ, ειδικά όταν ο β(λ)οτοξ(κ)ιασμένος {β(λ)οτοξ(κ)ιασμένη εν προκειμένω} πρέπει να χαμογελάση. Λάικ ανάποδο γαμώτο γίνεται.
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για την κυκλοφορά ένοπλων ξένων δυνάμεων (στρατιωτικών ή ασφαλείας) στην ελληνική επικράτεια δεν χρειάζεται ψήφο από τα 2/3 της Βουλής ή έστω 180 βουλευτές;
    Tη Φρόντεξ και τη Seebrig τις αδειοδότησε η Βουλή;
    Eπειδή δεν ξέρω ρωτάω μήπως το ξέρει κάποιος το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ06 Σεπτεμβρίου, 2018 20:59

      Αδερφε Βougas ουτε εγω γνωριζω ακριβως,αλλα θυμαμαι οτι επι Καραμανλη(του τεμπελη της Ραφηνας)ειχε κουβαληθει η blackrock,μοναδα μισθοφορων καταδικασμενη για εγκληματα στο Ιρακ.Μπορει βεβαια να μην ειναι Frontex η Seebrig αλλα για να κυκλοφορουν περιπολικα της Γερμανικης αστυνομιας ανα την επικρατεια,σκεψου τι καταστρατηγηση των νομων εχουν κανει αυτα τα τομαρια,χρονια τωρα.Αν δεν κανω λαθος και μακαρι καποιος να με διαψευσει ο Καραμανλης(της Ραφηνας)εχει υπογραψει εγγραφο με το οποιο σε περιπτωση εσωτερικων ταραχων,ξενες δυναμεις αναλαμβανουν την καταστολη του πληθους και των εξεγερσεων.

      Διαγραφή
    2. http://www.makeleio.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CE%9F-%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%93%CE%95%CE%A3-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%A3%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%B5/

      Διαγραφή