«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Ο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ (ΜΝΗΜΟΝΙΑ 1, 2, 3 ΚΑΙ 4) ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΕΡΟΒΑΡΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ!

του Γ. Θ. Χατζηθεοδώρου




PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

              05.09.2018

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

 

Η Ισχυς μιας χωρας είναι αυτή που την διασωζει σε εποχες μεγαλων κινδυνων και όχι τα Μνημονια και η συμφωνια των Πρεσπων με  αριστεροδεξιες αερολογιες και ευχολογιες περι ανθρωπινων δικαιωματων και προοδευτικοτητας και αλλων τετοιων ηλιοθιοτητων των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, δηλαδη των Νεοκομιτατζηδων και των Ανεξαρτητων Ιουδαιων.

 

Κατά τον Θουκυδιδη «οσοι διατηρουν την ελευθερια τους το χρωστουν στην δυναμη τους».

 

Η ποιοτικη και ποσοτικη επαρκεια πολεμικων μεσων με αξιομαχη στρατιωτικη ηγεσια που επεξεργασθηκε όλα τα αναγκαια επιτελικα σχεδια με αποτελεσματικες καταλληλες συμμαχιες και το υψηλο εθνικο φρονημα του ελληνικου λαου, είναι μερος από τα στοιχεια εκεινα σωτηριας της πατριδος μας, δηλαδη καταχυρωσης της υπαρξη της.

 

Για να στησει η Ελλας νεες «Θερμοπυλες» πρεπει πρωτα να γνωριζει τους πραγματικους εχθρους της και να εξοντωσει τους προδοτες Εφιαλτες της.

 

Ποια εγχωρια καθαρματα συνεπως από την νυν στρατιωτικην και πολιτικην ηγεσια της χωρας αποδεχθηκαν ‘η αναγκασθηκαν να αποδεχθουν την καταργηση και διαλυση των Α’ και Β’ Σωματων Στρατου αφοπλιζοντας την Μακεδονια μας και θετοντας ετσι σε αμεσο κινδυνο την εθνικη αμυνα και την ασφαλεια της Ελλαδος;

 

Γνωριζουν τα καθαρματα αυτά ότι η περιοχη της Ελληνικης Μακεδονιας μαζι με την ετσι ονομασθεισα προδωτικως των Σκοπιων και με πρωτευουσα την Θεσσαλονικην προετοιμαζεται ως κατοικια του «περιουσιου και εκλεκτου από τον Γιαχβεν λαον» στα πλαισια της ΝΤΠ;

 

Για Αναμνηση:

 

Στην πολεμικη ανακωχη του Μούδρου στο ελληνικο νησι Λημνος την 30.10.1918, παρεδωθει στο πολεμικο πλοιο Αγαμεμνων η Οθωμανικη Αυτοκρατορια.

 

Κατω από πετρελαιοστρατηγικους στοχους (Σημειο 15 της συμβασης παραδοσης) καταχυρωθει η στρατιωτικη κατοχη των κοιτασματων πετρελαιου της Μουσουλης από την Μεγαη Βρεταννια και Γαλλια με τις συνθηκες των Βερσαλλιων (1919), του Σαν Ρεμο (1920), των Σεβρων (1920 και της Λωζαννης (1923) σε βαρος περιπου 2 εκατομμυριων Ελληνων της Μικρας Ασιας με συνεργεια ενός μεγαλου απατεωνα και εμπορα οπλων ελληνοιουδα’ι’κης καταγωγης της Μικρας Ασιας με το ονομα Ζαχαρωφ.

 

Με την συνθηκη της Λωζαννης απεφασισθηκε από τους εταιρους μας η καταστροφη και η εκτωπιση των μερικων χιλιετιων ιστοριας Ελληνισμου της Μικρας Ασιας.

 

Οι τυφλοποντικες της ελληνικης πολιτικης πασης αποχρωσης σημερα και ειδικα αυτων των ΣΥΡΖΑΝΕΛ είναι ανικανοι να δουν, ότι εξ’ αιτιας τους, ο Ελληνισμος ξανακινδυνευει να τερματισει την ιστορικη του παρουσια και αυτην την φορα στην Μακεδονια, στην Θρακη, στις νησους του Ανατολικου Αρχιπελαγους του Αιγαιου, στην Κυπρο  αλλα και στην Κρητη.

 

Μια απαραιτητη αναταξη των εθνικων μας δυναμεων και αλλαγη του τροπου αντιμετωπισης των πραγματων, απαιτει την αναθεωριση των εθνικων μας στρατηγικων προτεραιοτητων.

 

Το Ελληνικο Εθνος «λειτουργει» διαχρονικα με βαση τις επιβιωνουσες εκφρασεις των θελησεων ολων ανεξαιρετως των προ’υ’παρξαντων φορεων του.

 

Με αλλα λογια: 

 

Το Ελληνικο Εθνος αποτελει την συνισταμενη μιας πολιτικης και πνευματικης παραδοσεως, της οποιας η διαρκεια «ζωης» ταυτιζεται με την διαρκεια ζωης του Εθνους, που αυτό όχι απλως εφαρμοσε, αλλα ανακαλυψε τα πιο εξοχα πολιτικα συστηματα που δημιουργησε εως σημερα η πολιτικη σκεψη του ανθρωπου.

 

Το Ελληνικο Εθνος ποτε δεν διανοηθηκε να υποταξει την δημοσια ζωη του στις επιταγες ενός γραπτου καταστατικου κειμενου-προ’ι’οντος της εννομης θελησεως μιας οιασδηποτε αποχρωσης πολιτικης εξουσιας, διοτι ο Ελληνισμος στηριζονταν ανεκαθεν στον αγραφο νομο, στην ιδεα της Δικαιοσυνης (θεα Δικη) και δεν υποτασσεται, αλλα και ουτε υποτασσει εξουσιαστικα μεσα σ’ ένα γραπτο, αυθαιρετο και δογματικο νομικο πλαισιο την ζωη του, ατομικη και δημοσια.

 

Από την Αθηνα’ι’κη Δημοκρατια εως τις άλλες πολεις – κρατη ‘η συμπολιτειες της Κλασικης Ελλαδος και από το Μακεδονικο Βασιλειο του Φιλιππου και του Μεγαλου Αλεξανδρου εως το πολιτικοδιοικητικο προτυπο της Ελληνικης Κοινοτητας επι της Οθωμανικης Αυτοκρατοριας, οι Ελληνες εζησαν και εδρασαν σαν πολιτικα συνολα, με βαση τις αρχες και ιδεεες που συνεχως παρηγαν και δημιουργουσαν, χωρις ποτε να τις «παγωνουν» μεσα στο κειμενο ενός συνταγματος.

 

Για οσο καιρο στην Ελλαδα ασκουν εξουσια, τα παιδια, τα εγγονια και δισεγγονα των συνεργατων των ΝΑΖΙ, των Γερμανοτσολιαδων και των Ταγματων Ασφαλειας, για την Ελλαδα δεν υπαρχει ουτε ιχνος σωτηριας.

 

Αυτή προ’υ’ποθετει την επισημη μη αναγνωριση και μονομερης διαγραφη του δημοσιου χρεους, το οποιο υπηρξε προ’ι’ον ωμου εκβιασμου και πραξη καταλυσης του ελληνικου κρατους, το κουρεμα κατά 100 % ολων των ιδιωτικων χρεων των Ελληνων, την μεταφορα των τιτλων ιδιοκτησιας της κερδοφορου δημοσιας περιουσιας σε ένα κοινο και ενιαιο ελληνικο ασφαλιστικοτομεα και την αναζητηση τοσο εντος οσο και εκτος της Ε.Ε. νεων συμμαχιων για να μην χαθει η συγκρουση με κατεβασμενα τα χερια.

 

Οι πραγματικοι σημερινοι εχθροι του Ελληνικου Εθνους πρεπει να αναλυθιυν με ολες τις λεπτομερειες τους.

 

Ο μονοδρομος σωτηριας της πατριδος μας συνεπως διερχεται μεσα από ένα στρατιωτικο πραξικοπημα, από την εξοδο μας από την Ευρωζωνη, από την επαναφορα της δραχμης, από μια επισημη πτωχευση και από μια συντακτικη Εθνοσυνελευση όχι για αναθεωρηση του νυν ισχυοντος  Συνταγματος από τους γνωστους Μπαλωματηδες, Καλφαδες, Καβηδες, Μουφτηδες και Ραπταδες, αλλα για αναθεωρηση του ιδιου του Πολιτευματος.

 

Τελευταια αναθεωρηθηκε το Συνταγμα του ξενοφερτου μεσαιωνικο Πολιτευματος του Κοινοβουλευτισμου, το οποιο πλασαριστηκε στην ελληνικη πολιτικη αγορα και δεν εχει  καμια σχεση με την αρχαια Δημοκραστια, το ετος 2001.

 

Το πολιτευμα αυτό πρωτοεμφανισθηκε στην Δυτικη Ευρωπη σαν πολιτικο προ’ι’ον των «αστικων» επαναστασεων στην Αγγλια και την Γαλλια και ολοκληρωθηκε σαν πολιτικο συστημα αναπτυσοντας θεσμους και τυπους που ισχυαν ηδη στα φεοδαρχικα και μεσαιωνικα Παρλαμεντα, στα οποια η ψηφος του «βλακος» ειχε το ιδιο βαρος με την ψηφο του σοφου, η ψηφος του απατεωνα και του αχροιου μετρουσε το ιδιο με την ψηφο του εντιμου πολιτη, η ψηφος του προδοτη της πατριδος και του εθνους του ‘η του διεφθαρμενου δεν ειχε καμμια διαφορα από την ψηφο του αγνου πολιτη.

 

Η ιδεολογικη αρχη της ισοτητας και η συναφης προς αυτην αρχην της ποσοτητας είναι ξενες όχι μονο προς την αρχαια ελληνικη Δημοκρατια, αλλα και γενικα προς κάθε εκδηλωση του Ελληνικου Πολιτισμου.

 

Πολιτευματα και δη επιτυχημενα που θα μπορουσαν να εφαρμοστουν στην Ελλαδα είναι η των «Αθηναιων Πολιτεια» που πραγματευθηκεν ο Αριστοτελης και η «Λακεδαιμονιων Πολιτεια» του Ξενοφωντα την οποιαν επεξεργασθηκεν ο Ιωαννης Καποδιστριας για την Ελβετια, οπου εφαρμοζεται με επιτυχια μεχρι τις ημερες μας!

 

Γιατι συνεπως προεχει σημερα παλι η αναθεωριση τουΣυνταγματος  στην Ελλαδα;

 

Στο κατω κατω, το 2018/19 η Ελλας ουτε από ένα νέο 1897 βγαινει, ουτε από μια μικρασιατικη καταστροφη.

 

Οι συνθηκες σημερα μετα τα τρια Μνημονια και το τεταρτο μεσα στο οποιο βρισκεται η Ελλας, είναι διαφορετικες και τα διακυβευματα αλλα.

 

Τι επιδιωκουν συνεπως οι αξεστοι και οι προδοτες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ; Είναι ικανη, η δημοκρατικα(;) νομιμοποιημενη εξουσια αυτων, να παιρνει σημερα τα αναγκαια μετρα, νομοθετικα, διοικητικα και αλλα, τα οποια να επιτρεπουν στην ελληνικη κοινωνια, αν όχι να πραγματοποιει αλματα προς τα εμπρος, τουλαχιστον να μην προσαρμοζεται στις προσταγες μιας δικτατορικης Ε.Ε., με κραδασμους και ρηξεις, οι οποιες θα μπορουσαν μετα από ένα στρατιωτικο πραξικοπημα να οδηγησουν σε καθετους διχασμους και στο κοσμογονικο μια για παντα ξεκαθαρισμα της κοπρου αυτης του Αυγειου  και στην σωτηριο εξοδο της χωρας από την Ευρωζωνη και την Ε.Ε.;

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου