«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ ΟΡΓΙΑΖΕΙ, ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΜΩΣ "ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΙΑ" - ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ - ΠΑΖΑΡΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ. ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ & ΤΑ "ΒΑΖΕΙ" ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ.




ΤΟ ΕΊΔΑΜΕ ΕΔΩ




14 σχόλια:

  1. Ηθικά δίκιο έχει ο άνθρωπος αλλά νομικά ενδέχεται να μην είναι τόσο καλυμμένος όσο νομίζει. Δεν ξέρω αν λέει πουθενά το Σύνταγμα ότι εάν ένας αστυνομικός δεν εφαρμόζει το νόμο σε μία περίπτωση και τον εφαρμόζει σε σένα τότε δεν υποχρεούσαι να τον υπακούς γιατί καταπατεί το Σύνταγμα. Απίθανο να άφησαν τέτοιο παραθυράκι. Αν άφησαν, να βγάλουμε κι εμείς από ένα έγγραφο για τον άρθρο 120 σαν τον μικροπωλητή και να το κουνάμε στους αστυνομικούς όποτε πάνε να μας γράψουν για παρκάρισμα.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δίκιο έχετε. Δεν άφησαν. Είναι νομικό αξίωμα ότι "ισότητα στην παρανομία δεν υπάρχει"

      Διαγραφή
  2. Εν τω μεταξύ κάπου κοντά στην Ομόνοια:

    "Έντρομοι οι ένστολοι υπηρέτες των αριστερών δωσίλογων καταγγέλλουν το κλίμα βίας και τρομοκρατίας εναντίον τους από τον έτερο εκτελεστικό βραχίονα της αριστερής λαίλαπας, τους αντίφα."

    https://gr.dailystormer.name/diplo-filiko-oi-aplytoi-stin-omonoia/

    "Η αστυνομία διενεργεί εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών."

    https://gr.dailystormer.name/wp-content/uploads/2018/10/4.jpg

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιωργο το πηγες στην αλλη ακρη....200.000 παρανομοι αλλοδαποι..εισβολεις μικροπωλητες πουλανε τα παντα...ανευ αδειας στα παντα.Ανευ φιρων.Ανευ και ...υπαρξης τους.Κι εσυ λες για ...παρκαρισμα.Προφανως υπαρχει θεμα φακων στα ματια.Ανομοια συγκρινεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δίκιο έχεις, άστοχο το παράδειγμα. Δικηγόρος δεν είμαι αλλά δεν νομίζω να είναι καλυμμένος νομικά ο λαικατζής αν τον συλλάβουν.

      Γιώργος

      Διαγραφή
  4. "Ψόφησε ο Εθνοπροδοτικός Αλιεύς. Το χρυσό αστέρι του Δαβίδ σκέφτονται να απονείμουν στον καλό τους υπήκοο ψαρά, μετά τον θάνατο του, για την συνεισφορά του στην διάλυση της Ελλάδας.

    Ένας εμβληματικός άνθρωπος του Αιγαίου, ο 44χρονος υποπλοίαρχος του Λιμενικού Σώματος Κυριάκος Παπαδόπουλος, που ως κυβερνήτης του περιπολικού σκάφους ΠΛΣ 602 σκάφους στη Μυτιλήνη σηματοδότησε τους ηρωικούς αγώνες των στελεχών του Λιμενικού Σώματος να σώσουν εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες που περνούσαν στα ελληνικά νησιά την περίοδο 2015-2016, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή χθες βράδυ από ανακοπή καρδιάς."

    https://gr.dailystormer.name/psofise-o-ethnoprodotikos-alieys-oyte-dakry-apo-ta-mayra-psaria/

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο γιατί μας τα έχουν πρήξει με τον παπαδόπουλο που έσωσε χιλιάδες λαθροτέτοιους και τον παρουσιάζουν ως ήρωα. Μπαίνω και εγώ να διαβάσω τι έκανε αυτός και διαβάζω ότι έσωζε τους βρωμοεπενδυτές κατά χιλιάδες.
      Μη χειρότερα πιά συγνώμη που θα το πω αλλά η κατάσταση είναι εμετός!
      δπ

      Διαγραφή
  5. Αυτό το site που έδωσα παραπάνω μετά από προσεκτικότερη ανάγνωση βρωμάει εβραϊλα, πρακτορίλα και ψυχοπάθεια από χιλιόμετρα. Καλή κι η πλάκα αλλά να ξέρετε με τι έχετε να κάνετε.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώς το σκέφτηκες αυτό Γιώργο;
      Αφού έχουν φωτοσοπιάρει το αστέρι του δαϋίδ στον ώμο του "ήρωα"...για να γελάσουμε..

      Διαγραφή
    2. Δεν είμαι καλός στο να εξηγώ πειστικά κάτι τέτοια. Ας μείνει η δυσπιστία που προτείνω για τις προθέσεις του αρθρογράφου. Ένας είναι και γράφει με διάφορα ονόματα.

      Γιώργος

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ Γιώργο...και να ήταν το μοναδικό σάιτ η μπλόγκ που από πίσω κρύβονται πρακτόρια, καλά θα ήταν....δεν μπορείς να φανταστείς πόσα "εθνικιστικά" ιστολόγια πέραν πάσης αμφιβολίας τα χειρίζονται είτε νυν είτε πρώην πράκτορες.!!
      Ακόμα και ο αγαπητός Κώστας έχει κάνει ανάρτηση από ένα τέτοιο μπλόγκ...τότε δεν μίλησα δεν είπα τίποτε. Ούτε και τώρα θα πω ποιο είναι...αλλά μπορείτε εύκολα να τα ξεχωρίσετε από την "ποιότητα" των σχολιαστών τους.Από το ύφος και τον τρόπο των σχολίων....από την πολλές φορές άσχημη και σεξιστική φρασεολογία τους και πολλά αλλά.

      Διαγραφή
    4. Τον Παναγιώτη Τραϊανού τον θεωρείς πράκτορα; Και να είναι αυτό εμένα δε με χαλάει. Κάτι χρήσιμο μπορεί να βρει κανείς στα γραπτά του. Δηλαδή προς παρεταίρω διερεύνηση. Και στις αναρτήσεις από το μπλογκ που λες πιθανότατα κάτι χρήσιμο θα υπάρχει για να το μετέφερε ο Κώστας. Όποιος ψάχνει τη μυστική ιστορία και τη μυστική πολιτική αναγκαστικά θα πέσει και σε βαλτούς. Για όσους έχουν ανάγκη κάπου να προσκολληθούν είναι το πρόβλημα.

      Γιώργος

      Διαγραφή
  6. Αγαπητέ Γιώργο...δεν είχα στο μυαλό μου τον Τραιανού όταν σου έγραψα. Δεν έχω ασχοληθεί ΚΑΘΟΛΟΥ με τον συγκεκριμένο, δεν έχω καν μπει να διαβάσω τι γράφει στο ιστολόγιο του.Βέβαια τα πολύ μακριά σεντόνια του , τα βρίσκω αναρτημένα σε διάφορες άλλες ιστοσελίδες, και τα ρίχνω ένα πολύ γρήγορο πέρασμα.Αλλά και αυτός όπως και άλλοι....ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για ότι γράφουν....και όταν κανείς γράφει δίχως σοβαρή βιβλιογραφία απο δίπλα να επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του, τότε όλα αυτά είναι ΑΝΕΔΡΣΤΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ. Κάποια ναι έχουν βάση...όχι όμως όλα.

    Τα μπλόγκ που έχουν σχέση με πρακτορεία ΠΡΟ-ΠΟ έχουν άλλο ύφος...και "οσμή".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 18 Οκτωβρίου 2018.
    Η Ιστορία που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ
    Α Υ Σ Τ Η Ρ Ω Σ να μάθουμε!!!
    ☆☆☆☆
    ΣΥΜΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΔΟΣ!!! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ
    ΑΙΣΧΥΝΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ & ΤΑΧΑ ΣΥΜΜΑΧΩΝ "ΜΑΣ"...
    (ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΩΝ 'NEW YORK TIMES' AΠΟ
    ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ, ΔΕΚ. ΤΟΥ 1924).
    ΤΑ ΟΣΤΑ ΤΩΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ,ΕΠΩΛΗΘΗΣΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΕΝΩ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΑΣΣΑΛΙΑ
    ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΑΓΓΛΙΚΟ ΠΛΟΙΟ!!!

    (ΠΟΙΑ "ΣΧΟΛΕΙΑ" ΚΑΙ ΠΟΙΑ "ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ" ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ "ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ" ΕΙΧΑΝ ΤΑ ...ΑΝΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ;;;)
    400 τόννοι λείψανα ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ (!!!) φορτίο σε πλοίο με βρετανική σημαία, από τα Μουδανιά της Μ.Ασίας στην Μασσαλία της Γαλλίας !!!!!!!
    Γιά παρασκευή ...σ α π ο υ ν ι ώ ν !!!
    Η (αγγλο-γαλλική)"ΚΟΥΖΙΝΑ"ΤΗΣ ΠΟΥ@ΤΙΑΣ
    Παρασκευή χρυσού!!!
    Βάζουμε τα κορόϊδα να δουλεύουν και να πληρώνονται σε λίρες, τους παιρνουμε τις λίρες και τους δίνουμε μετοχές (χαρτιά δηλαδή) με εγγύηση γαλλικού κράτους, βάζουμε λίγο πασά λίγο κεμάλ, τα λείψανα τα πουλάμε στην Μασσαλία για ...σαπούνι, λιώνουμε τις λιρίτσες σε ραβδάκια και τσουπ νατος ο ΧΡΥΣΟΣ!!

    ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕΤΑ ΦΟΝΟΥ
    Ίδρυση ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ 1904 , ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΟΥΡΚΩΝ 1908, μετά από 13 χρόνια όταν ο Ελληνικός στρατός βρέθηκε έξω από την Άγκυρα, κατά περίεργο λόγο εδόθη μία εντολή από τον Βενιζέλο και συγκεκριμένα από τον διοικητή της Σμύρνης, τον ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ & ΠΡΑΚΤΟΡΑ των Άγγλων, Ύπατο Αρμοστή που είχε οριστεί από τις μεγάλες δυνάμεις και Βενιζελο,τον Αρ.Στεργιάδη, οι Έλληνες να ...παραδώσουν τα όπλα (!!!) με την αιτιολογία, ότι πλέον δεν κινδύνευαν καθώς τους φύλαγε ο Ελληνικός Στρατός, διότι μέχρι τότε όλοι οι Μικρασιάτες ήταν οπλισμένοι.

    22/07/1922 - Φ.Ε.Κ.119α - Νόμος 2870, σελ. 4 (στο 'et.gr'), που λέει οτι, απαγορεύεται να μεταφερθούν απο θάλασσα, οσοι δεν εχουν θεωρημένα (!) διαβατήρια από το εξωτερικό στην Ελλάδα, με ποινές σε πλοιάρχους, ναύτες, ταξιδιωτικούς πράκτορες, κ.τ.λ., κ.τ.λ. !!!!
    KINHMA TOY ΣΤΡΑΤΟΥ-NAYTIKOY 11/09/1922 :τα επαναστατημένα στρατεύματα επιβιβάστηκαν σε εμπορικά πλοία και με την συνοδεία πολεμικών έπλευσαν στην Αθήνα.
    Πριν ακόμη το αποβατικό σώμα φτάσει στην Αττική, στρατιωτικό αεροπλάνο έρριξε στην πρωτεύουσα προκηρύξεις της Επαναστατικής Επιτροπής, με τις οποίες οι Κινηματίες ζητούσαν την παραίτηση του Βασιλιά Κωνσταντίνου Α΄ υπέρ του Διαδόχου, την διάλυση της Γ΄ Εθνοσυνέλευσης, το σχηματισμό πολιτικά αχρωμάτιστης κυβέρνησης,που θα είχε την εμπιστοσύνη των ...συμμάχων (;;;;;;) της 'Αντάντ', την άμεση ενίσχυση του Θρακικού Μετώπου και την τιμωρία των υπευθύνων της μικρασιατικής καταστροφής!
    πηγη : thesecretrealtruth.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή