«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Η ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ "ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ 6 ΜΙΛΙΑ ΣΤΑ 12", ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΔΑΛΗ.



Τα Χωρικά μας ύδατα θα έπρεπε να ήταν ήδη από τα 6 μίλια στα 12. Αλλά ελέω … «κότες λιράτες πολιτικών» που πέρασαν, δεν το κάνουμε...

Επειδή βλέπω να πληθαίνουν οι ... ειδικοί «Αιγιαλιτιδοζωνάδες» και να συζητάνε για τη νέα παραχώρηση του Σύριζα, θα σας αναφέρω ένα παράδειγμα για να καταλάβετε πόσο πολύπλοκο, πολυσύνθετο και μπερδεμένο είναι το ζήτημα της αύξησης ή μη των χωρικών μας υδάτων! Τα Χωρικά μας ύδατα θα έπρεπε να ήταν ήδη από τα 6 μίλια στα 12. Αλλά ελέω … «κότες λιράτες πολιτικών» που πέρασαν, δεν το κάνουμε.
 

Για να καταλάβετε, θα σας φέρω μόνο ένα παράδειγμα από τα εκατοντάδες που μπορώ να πω και αφορούν στον καθορισμό της αιγιαλίτιδας ζώνης. Αυτός διεθνώς γίνεται με δύο τρόπους.
 

Σύμφωνα με τον πρώτο, ως γραμμές βάσης ορίζονται το εσωτερικό όριο της αιγιαλίτιδας ζώνης και είναι η φυσική ακτογραμμή, που ξεκινά ως σημείο μετρήσεων, όπου η θάλασσα εφάπτεται με την ξηρά. Δυστυχώς όμως επειδή έχουμε να κάνουμε με την φύση, η γραμμή αυτή δεν είναι πάντοτε σταθερή καθώς επηρεάζεται από την παλίρροια η οποία δημιουργεί μέγιστη πλήμμη ή στην αντίθετη περίπτωση κατώτατη ρηχία.
Αρα το τεχνικό πρόβλημα που προκύπτει είναι τελικά από ΠΟΥ θα ξεκινά η ακτογραμμή. Κι ενώ η Ελλάδα δεν έχει μεγάλα φαινόμενα παλίρροιας, εν τούτοις σε περιοχές όπως η Νότια Θάσος, έχει και παραέχει. Γι αυτό και το ακρωτήριο "Μπάμπουρας", μια φαίνεται λευκό και μια μαύρο. Το τεράστιο κοίτασμα πετρελαίου βρίσκεται μετά τα 10 ναυτικά μίλια με αποτέλεσμα να επέλθει το τουρκικό «Casus Belli» μιας και η περιοχή που είναι χρυσοφόρα, με τα 6 μίλια αποτελεί διεθνή χώρο αλλά με τα 12 μίλια ανήκει σε μεγάλο βαθμό στην Ελλάδα αρκεί να οριοθετηθεί από πού ξεκινά το ακρητήριο!!!
 

Το πρόβλημα λοιπόν είναι, απο ΠΟΥ θα ξεκινά η Αιγιαλίτιδα Ζώνη, έτσι ώστε να μπορέσουμε να χαράξουμε ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ. Από την πλήμμη ή από την ρηχία? Διότι άλλο πράγμα –νομικά- μπορεί να νοηθεί ως Αιγιαλίτιδα ζώνη και εντελώς άλλο πράγμα τα χωρικά μας ύδατα.
 

Υπάρχει βέβαια και η δεύτερη μέθοδος χάραξης των θαλασσίων συνόρων η οποία αποκαλείται «μέθοδος των ευθειών γραμμών βάσης» και εφαρμόστηκε το 1951
για πρώτη φορά για την διαφορά μεταξύ Αγγλίας Νορβηγίας για την αλιεία
.
Με την απόφαση αυτή έγινε αποδεκτό ότι σε περίπτωση όπου η εφαρμογή της φυσικής ακτογραμμής ήταν περίπλοκη θα χρησιμοποιούσαν νοητές γραμμές κατά μήκος των ακτών των κρατών

Αλλά αν εφαρμοστεί αυτή η μέθοδος θα έχουμε πρόβλημα στο Κεντρικό Αιγαίο όπου ΔΕΝ μας συμφέρει η εφαρμογή της. Διότι αν επεκτείνουμε τα 12 μίλια στο Κεντρικό Αιγαίο με την πρώτη μέθοδο (φυσικής ακτογραμμής) τότε κλείνει η θάλασσα και τα Τουρκικά και Ρωσικά πλοία και υποβρύχια δεν θα μπορούν να κάνουν αβλαβή διέλευση (transit) και θα πρέπει να ενημερώνουν πάντα την Ελλάδα. Κάτι που παλεύουν χρόνια αυτές οι δυο χώρες. Με την δεύτερη μέθοδο, δίνεις «δικαίωμα» στην Τουρκία να «παρέμβει».
 

Το σίγουρο είναι ότι να επεκτείνεις τα Χ.Υ μόνο στο Ιόνιο είναι σα να παραδέχεσαι ότι "εχει δίκιο η Τουρκία" που μιλά για «ειδικό καθεστώς» στο Αιγαίο. Της το αναγνωρίζεις έμμεσα μεν αλλά σαφέστατα, δε!
 

Ξέρω ότι όλα αυτά σας φαίνονται ψιλά γράμματα αλλά είναι η ουσία των πολεμικών εξοπλισμών και της αντιπαράθεσης που κάνει η Τουρκία υποβοηθούμενη εδώ και ΕΠΤΑ δεκαετίες από τους Ρώσους!
 

Συνεπώς, ή χαράσσεις παντού χωρικά ύδατα στα 12 μίλια και κατ επέκτασην ΑΟΖ (άλλα 200 μίλια στην Μεσόγειο) ή δεν κάνεις απολύτως τίποτα!
Το να το κάνεις μόνο στο Ιόνιο είναι σα να λες ότι «παραδέχεσαι» το δίκιο που έχουν οι Τούρκοι σε Αιγαίο και Μεσόγειο!
 

Για το δε Καστελόριζο, οι Τούρκοι με τον Νταβούτογλου άλλαξαν πολιτική και λένε ότι είναι μεν Ελληνικό αλλά βρέχεται από μια άλλη θάλασσα κι όχι από το Αιγαίο. Συνεπώς ΔΕΝ δικαιούται να έχει ΑΟΖ (νομικός τους ισχυρισμός)!
 

Αυτά που σας παραθέτω σήμερα αποτελούν ένα πολύ μικρό τμήμα από τις χιλιάδες "εμπλοκές" που παρουσιαζουν οι Τούρκοι και δυστυχώς είναι άγνωστα στο 99.9% των πολιτικών μας. Αν σας πάω και πιο βαθιά, είμαι σίγουρος ότι θα εκπλαγείτε! Μα πιο πολύ θα εκπλαγούν όσοι Κυβέρνησαν τον έρμο τούτο τον τόπο!!!
Διότι βαρέθηκα ν'ακούω από ανακρίβειες ως και ανοησίες από Κοτζιάδες και δεν συμμαζεύεται...



πηγή

18 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ22 Οκτωβρίου, 2018 18:32

    Να ρωτήσει κάποιος τους βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ τί υπογραφές βάλανε και τα σύνορα της χώρας είναι έξω από την Εύβοια.Σε μιά χώρα σάν την Ελλάδα,κυριαρχικά δικαιώματα και ΑΟΖ,χωρίς εθνικό σχέδιο και δυνατές ξένες πλάτες,είναι απλά,λόγια για να περνάει ή ώρα.Στά"πρέπει"βάζεις και την ισχυρή άμυνα και όχι να στέλνεις ασυνόδευτα τα καράβια σου χωρίς υποστήριξη,όπως γίνεται τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ...
    https://hellas-now.com/apokalypsi-vomva-to-ypograpsane-kai-ayto-fernoyn-eoz-stin-ellada-ti-apokalyptei-eggrafo-tis-aade/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ22 Οκτωβρίου, 2018 21:36

    Ήδη οί φργάτες μας παρακολουθούνται και στοχοποιούνται από"οργανικό στόλο τσέπης"Τουρκικών UAV MALE-ANKA και BAYRAKTAR TB2.Ειδικά τα ANKA έχουν δυνατότητες υποκλοπής εποικοινωνιών SIGINT(COMINT-ELINT)ενώ έχουν δυνατότητα αφέσεως μικρο-βομβών,χωρίς να αναχαιτίζονται από τα Ελληνικά CIWS Phalanx,λόγω γωνίας προσβολής.Οί μονάδες επιφανείας μας κινδυνεύουν άμεσα.Το ΥΕΘΑ τί κάνει για αντίμετρα;Πού είναι οι ομάδες ΗΠ(Ηλεκτρονικού Πολέμου) και κυβερνοπολέμου;Το παράδειγμα του Ιράν με το "κατέβασμα"του αμερικανικού SENTINEL δέν τους λέει τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΑΠΟ ΕΞΙ ΣΕ ΔΩΔΕΚΑ ΜΙΛΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ...

    Ο ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΑΜΙΛΛΙΑ...ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ 12 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΛΙΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μηπως το μυστικο ειναι που θα τους "πεταξουν" εξω απο το ΝΑΤΟ..??
    Οποτε τοτε ο βλαδιμηρος θα τους ισοπεδωσει και θα τους εξαφανισει απ'τον χαρτη αφου δεν θα ανηκουν πλεον
    στο ΝΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κρατούσα πολύ καιρό στη σκέψη μου και δεν το έγραφα...
      Μπράβο μπράβο μπράβο!!!

      Διαγραφή
  6. Απλά οι σκηνοθέτες ξέρουν τις προφητείες και κάνουν κινήσεις που να ταιριάζουν ώστε να υπάρξει μικρότερη αντίσταση, από τους λίγους που υπάρχει κάποια περίπτωση να αντισταθούν. Σχέδιο είναι η διάσπαση του εθνικού κράτους. Από τη δεκαετία το '80 τουλάχιστον κυκλοφορούσε η πληροφορία για αυτό το σχέδιο. Με τους Σκοπιανούς χρησιμοποιείται η μέθοδος της ειρηνικής "διαπραγμάτευσης" δήθεν. Με τους τούρκους στήνουν ελεγχόμενη στρατιωτική σύγκρουση όπου δεν μπορεί να νικήσει η Ελλάδα στην παρούσα κατάστασή της. Οι εβραιοαμερικάνοι πρόδωσαν τους Κούρδους και η τουρκία πρακτικά επεκτάθηκε στα μέρη τους στη Συρία. Δεν το έχουν σε τίποτα να προδώσουν και εμάς. Μένει να δούμε πως ελπίζουν να κάνουν τα αποκομμένα Δωδεκάνησα πολυεθνική οικονομική ζώνη υπό τον έλεγχό τους και όχι οθωμανικό βιλαέτι.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ απλά θα συμφωνήσω με τον αδελφό μου τον ευ-στρατιώτη και μαζί σου Κώστα απλά μην υποτιμάτε την Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ24 Οκτωβρίου, 2018 01:00

    Οί Τούρκοι δεν φεύγουν από το ΝΑΤΟ επειδή θα ξεμείνουν από ανταλακτικά για τα μαχητικά τους αεροπλάνα και ελικλοπτερα.Δεύτερον,F-35 και υποστήριξη τών Α-400,πάπαλα.Τρίτον,"τσιμεντώνεται"το ήδη υπάρχον Κουρδικό κράτος το οποίο εισέπραξε από τους αμερικανούς 90 φορτηγά με εξοπλισμό και χάνουν τα κοιτάσματα του Κιρκούκ.Τέταρτον,το φράγμα Ατατούρκ θα "τρέμει"σαν ζελές απο τα στρατηγικά όπλα πολλών αντιπάλων τους.Πέμπτον και κυριότερον οί Τούρκοι σαν μπαμπέσηδες πού ήταν μιά ζωή,θα επιτεθούν στήν Ελλάδα,όχι για τίποτ'άλλο,αλλά η συνθήκη τών στενών σε περίπτωση σύγκρουσης με γειτονική χώρα τους επιτρέπει να κλείσουν τα στενά με αποτέλεσμα,τον στραγγαλισμό του Ρωσικού στόλου στην Μαύρη θάλασσα.Καί οί Τούρκοι ποτέ δεν ξεχνάνε τί ήττες φάγανε από τους Ρώσους.Γι'αυτό και θα προδώσουν.Αυτή την στιγμή πετάνε με την ανοχή της Δύσης,Τουρκικά UAV,ειδικά σε παρακολούθηση,υποκλοπή επικοινωνιών,χτυπημάτων "χειρουργικής ακριβείας"και ειδικά πολύ ειδικών αποστολών.Και σχεδόν όλα μαζί με τα BAYRAKTAR TB2,ανήκουν στην ΜΙΤ.Στήν ΜΙΤ,με τις στενές σχέσεις με τις δυτικές μυστικές υπηρεσίες.Άν φύγουν από το ΝΑΤΟ,πληροφορίες σε αυθεντικό χρόνο,γιόκ.Μην πούμε για spaceturk δορυφόρους.Έκτον,135 F-35 και ειδικά τα 35 αεροσκάφη της έκδοσης καθέτου απο-προσνηώσεως,πάνε στίς καλένδες.Οπότε στο επερχόμενο ANADOLU,τι θα πετάει;Τα ελικόπτερα YARASA SH-60 πώς θα κάνουν αποστολές;Τα bordo-bereli,με ποιούς θα συνεργάζονται;Εκτός και άν κοτάνε να βρεθούν αντιμέτωποι με τα SAS ή με τίς Αμερικανικές DevGru.Προσωπικά πιστεύω ότι η βρωμόφαρα αυτή θα προδώσει τούς Ρώσους,ενώ εμάς όλοι οί άλλοι(Ισραήλ,Αμερική κλπ.).Οι στιγμές πού ζούμε θυμίζουν την νηνεμία πρίν την καταιγίδα και δυστυχώς στο επερχόμενο θέατρο τών συγκρούσεων,είμαστε ανεπαρκείς τεχνολογικά.Ήδη τα Τουρκικά UAV,πιστώνονται με δολοφονίες Κούρδων ηγετών του ΡΚΚ και μάλιστα πολύ μακρυά από τους σταθμούς ελέγχου,αφού έχουν δυνατότητα συνεργασίας με τους δορυφόρους τους.Σε περίπτωση πολέμου θα στοχοποιηθεί η Ελληνική αεράμυνα,σταθμοί ελέγχου και ραντάρ,καθώς και η εξουδετέρωση στρατιωτικών και πολιτικών προσώπων.Ό πόλεμος που διεξάγεται τώρα,ανήκει αποκλειστικά στις πληροφορίες,κάτι που εμείς είμαστε πίσω,αφού δεν διαθέτουμε ομάδες κυβερνοπολέμου,άντ'αυτού,κυνηγάμε τα Τουρκικά UAV,με F-16.Έλληνες,επαγρυπνείτε,οι μέρες που διανύουμε είναι πιό σκοτεινές απο τις νύκτες του ερέβους. Υ.Γ.Teknoman αδελφέ μου,θα είναι μεγάλη τιμή για μένα να πολεμήσω δίπλα σου.Ό πιστότατος τών πιστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "..η βρωμόφαρα αυτή θα προδώσει τούς Ρώσους,ενώ εμάς όλοι οί άλλοι(Ισραήλ,Αμερική κλπ.)"
      Και μόνο αυτή σου η εκτίμηση φίλε ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ.. βάζει μπροστά την εκπλήρωση των προφητειών. ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΟΜΩΣ!

      Διαγραφή
    2. "η συνθήκη τών στενών σε περίπτωση σύγκρουσης με γειτονική χώρα τους επιτρέπει να κλείσουν τα στενά με αποτέλεσμα,τον στραγγαλισμό του Ρωσικού στόλου στην Μαύρη θάλασσα."

      Δεν είναι υποχρεωμένοι με τη συνθήκη να τα κλείσουν σε όλους και ειδικά με τους Ρώσους θα ήταν βλακώδες γιατί θα προσέθεταν ένα εχθρό ακόμα, αρκετά ισχυρό για να τους τα πάρει.

      http://historyreport.gr/index.php/%CE%A3%CF%84%CE%B1-%CE%BD%CE%B5%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1/%CE%94%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE-%CE%98%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/1043-%CE%97-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%9C%CE%BF%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%AD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%94%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%92%CF%8C%CF%83%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%BF

      Και μην υποτιμάτε τους εχθρούς μας όπως έκαναν κάποιοι άλλοι το 1921 στο Σαγγάριο. Οι τούρκοι έχουν δική τους βιομηχανία όπλων. Η διεθνής χούντα των σατανιστών που ετοιμάζεται πυρετωδώς χρειάζεται άφθονους εξοπλισμούς, ψυχοπαθείς ένστολους και κτηνώδεις λαούς. Η τουρκία τα προσφέρει όλα. Δεν τους συμφέρει να την καταστρέψουν.

      Γιώργος

      Διαγραφή
    3. Τα σέβη μου αδελφέ μου και αν γίνει κάτι τέτοιο θα τρομάξουν από την οργή μας

      Διαγραφή
  9. Σ'ολα που ανεφερε ο ΕΥ συμφωνω,απλα θα μου επιτρεψεις μια διορθωση,οτι την τουρκια θα την διωξουν απο το ΝΑΤΟ οι αμερικανοι,δεν θα φυγει απο μονη της το λεει η προφητεια του Αγ.Παισιου. Ουσιαστικα οι εβραιοι θα ειναι αυτοι που θα "στειλουν" την τουρκια στα ταρταρα..και στον αφανισμο.Αγαπητε ΕΥ οπως παντα εισαι εξαιρετικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ24 Οκτωβρίου, 2018 13:34

    Χαίρομαι που είστε όλοι,άνθρωποι με ποιότητα και σωστό τρόπο σκέψης.Πραγματικά"διαμάντια"του ΔΙΟΔΟΤΟΥ.Μεγάλη ευχαρίστηση ή ανταλαγή απόψεων και σκέψεων.Απλά,το τεράστιο εξοπλιστικό πρόγραμμα της Τουρκίας,ή"αναγκαστική" προσύλωσή της στο δυτικό άρμα επιρροής και η συνεργασία των μυστικών υπηρεσιών τους μου φέρνει πολλές αμφιβολίες για τίς προθέσεις τους.Δέν ξεχνώ τίς κωμικές εικόνες με το σκίσιμο των δολλαρίων και το σπάσιμο των iphone,ενώ η στρατιωτική τεχνολογία μένει ατόφια.Οί Τούρκοι,όσο και να τους βρίζω,έχουν απίστευτη διπλωματία και προσωπικά δεν νομίζω να έχουν αυτοκτονικές τάσεις.Άν φύγουν απο το ΝΑΤΟ,πιστεύω θα είναι"μουσαντό".Άλλα θα έχουν στο νού τους.Πάντως σας ευχαριστώ ολόψυχα για την "συντροφιά"που μου κάνετε.Καλιεργημένοι και γατόνια.Ειλικρινά μπράβο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ24 Οκτωβρίου, 2018 13:50

    Αγαπητέ Κώστα,απο μια φωτογραφία που σε έχω δεί,άν είχες πιό πολλά μαλλιά,είσαι ίδιος ό παλιός Αμερικανός dg Woolfman Jack.😀😀😀😁😁😁🤣🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ24 Οκτωβρίου, 2018 16:20

    Μ'αρέσει να με διορθώνεις βρέ μπαγάσα.Στρώνω σιγά-σιγά,πού θα πάει,θα πάρω βράση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή