«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Δημιουργίες.. Αυτόλυκου!















5 σχόλια:

  1. ΤΙ ΝΑ ΞΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΓΕΝΝΕΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΔΕΝΕΣ [ ΚΟΙΝΩΣ ΠΑΠΑΡΙΑ ] ΚΑΛΕ ΤΟ ΚΟΜΑΝΤΟ-ΜΠΟΥΛΗΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ...ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ [ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΤΑΣΕΙ ] ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ...
    ΥΓ. ΚΩΣΤΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ...ΠΑΕΙ Η ΑΛΛΗ ΜΕ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΝΥΧΙ ΝΑ ΞΥΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΗΣ ...ΤΙ ΝΑ ΞΥΣΕΙ... ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΗΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ...ΧΑ ΧΑ...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018

    Προφητεία του Πατρός Βασίλειου Καυσοκαλυβίτη για την σύγκρουση λαθρομεταναστών και ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ εναντίων ελλήνων σε 5 ελληνικές πόλεις – (Ηχητικό από εκπομπή).
    🔫🇬🇷🔫🇬🇷🔫
    Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Είναι πραγματικά τρομερό πως ‘’δένουν’’ σιγά σιγά πολλά πράγματα μεταξύ τους! Μόλις ακούσετε το ηχητικό στην εκπομπή δείτε και αποσπάσματα από δυο άρθρα που είχαμε αναρτήσει και βγάλτε τα συμπεράσματα σας… Ολόκληρη η πρόρρηση του γέροντα
    αναλυτικά ΕΔΩ. Για να ρίξουμε όμως και μια γεωπολιτική ματιά στα ”μελλούμενα” σύμφωνα με την ορθοδοξία ΕΔΩ

    Ακούστε στο 1:07”
    Να σας υπενθυμίσω ΕΔΩ από προηγούμενο άρθρο μας:
    Μας ετοίμασαν από χρόνια πριν, το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της Ελλάδας που ακούει στο όνομα: ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ. Πάντα σύμφωνα με σοβαρούς αναλυτές με τους οποίους συμφωνούσα από το 2010 ακόμη, ο Τσίπρας αποτελεί τον υπ΄αριθμόν ΕΝΑ θανάσιμο κίνδυνο του Ελληνισμού.Είναιπροκατασκευασμένος και προγραμματισμένος να παίξει τον έσχατο ρόλο του δράματος που λέγεται «ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ»!!!
    Με ποιο τρόπο;
    Θα επιβάλλει τέτοια ακραία πολιτικά μέτρα που θα αναγκάσει το λαό να ξεσηκωθεί και σε κείνο ακριβώς το σημείο θα «επέμβουν» οι Μεγάλες Δυνάμεις και οι Κυανόκρανοι του ΝΑΤΟ, όπως στη Γιουγκοσλαβία.
    Σε άλλη ανάρτησή μας ΕΔΩ :
    Στις μέρες μας, όπου το «πνευματικό τέκνο» του Ζαχαριάδη και του ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ, κατέχει μειοψηφικά την ηγεσία της πατρίδας μας (σε συνεργασία με τους ΑΝΕΛ), λέγεται ότι σε περίπτωση που χάσει την εξουσία, ετοιμάζει έναν «τρίτο γύρο» εμφυλίου στην πατρίδα μας.
    Και για να επιτύχει τον σκοπό του αυτό, επειδή ξέρει ότι αποτελεί μειοψηφία στην Ελλάδα μας, έχει συμμαχήσει με τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες στην πατρίδα μας για τον σκοπό αυτό.
    Και σε μία τέτοια περίπτωση, θα τον συνδράμουν και οι ίδιοι «καλοθελητές» του εμφυλίου (Σκοπιανοί, Αλβανοί), σε μία προσπάθεια να αποσταθεροποιήσουν την χώρα μας και να τις αποσπάσουν τα εδάφη που εποφθαλμιούσαν και τότε (την Ήπειρο και την Μακεδονία μας).
    Όλα αυτά βέβαια, πάντα με την συνδρομή ξένων δυνάμεων (ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ-Γερμανία-Σόρος), οι οποίες θα υποκινήσουν ευχαρίστως μία τέτοια έξωθεν (δήθεν) «εξέγερση» «αναρχικών και ισλαμιστών» στην πατρίδα μας (ΕΔΩ)
    Παρατηρείτε κάποια….. συνάφεια ;
    πηγη :απο κατοχικα νεα η οδυσσεια-tv

    ΑπάντησηΔιαγραφή