«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Την στιγμή που ο χαζαρο-Τσιπρίνι λέει "Έξω οι Έλληνες από την Ελλάδα"... ο Γίγας Ματέο Σαλβίνι δηλώνει: «Η Κύπρος υπό τουρκική κατοχή κι εμείς προσπαθούμε να βάλουμε τη Τουρκία στην ΕΕ – Ασύλληπτο»! - Κατατέθηκε και για τον σπασμένο Σταυρό στην Λέσβο!

Μετάφραση: "Ο σταυρός ενοχλεί τους μετανάστες, δεν αρέσει στις ΜΚΟ και τον ρίχνουν! Τι ηλιθιότητα! Μια κοινωνία που προσβάλλει τις ρίζες της είναι μια κοινωνία χωρίς μέλλον. Ελπίζω οι κάτοικοι του τόπου να ξαναστήσουν αυτόν τον υπέροχο σταυρό στην κορυφή πάνω από τη θάλασσα ώστε να δηλώνει σε όποιον έρχεται, ότι εδώ είμαστε Ευρώπη”.

Δεν μπορεί... ο Σαλβίνι διαβάζει Διόδοτο.. 🙂 Ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα να ασχοληθεί με τους Έλληνες και να κόψει κ.....

Νέο μήνυμα προς τους ευρωπαϊκούς θεσμούς έστειλε από την Μόσχα, όπου βρίσκεται, ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών και γραμματέας της Λέγκα, Ματέο Σαλβίνι με ευθεία αναφορά στην Τουρκία και στο Κυπριακό:
«Επιβάλλουμε κυρώσεις στην Ρωσία για ενδεχόμενες παραβιάσεις σε βάρος της Ουκρανίας και χρηματοδοτούμε, τρέχουμε από πίσω και προσπαθούμε να πείσουμε να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μια ξένη χώρα (σ.σ.: η Τουρκία) η οποία έχει θέσει υπό στρατιωτική κατοχή μία από τις 27 χώρες μέλη της Ε.Ε. (σ.σ.: Κύπρος). Πρόκειται για κάτι το ασύλληπτο».
«Ας μην διανοηθούν να μας στείλουν επιτρόπους, τρόικες και μικρούς και μεγάλους ιδιοκτήτες οι Βρυξέλλες», τόνισε ο Σαλβίνι, ο οποίος δήλωσε βέβαιος ότι ο ιταλικός δημόσιος προϋπολογισμός θα εγκριθεί και από το ιταλικό κοινοβούλιο και θα τεθεί σε εφαρμογή.
Σε ότι αφορά τις οικονομικές κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας, τις χαρακτήρισε «οικονομική, πολιτιστική και κοινωνική παραφροσύνη».

pronews.gr

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα σας.. γεια σου ρε Σαλβίνι μάγκα.. είσαι ωραίος και μετράς.. μας λείπει και εμάς ένας σαν εσένα..
    τι άλλο θα μπορούσε να περιμένει κανείς από τα ανθελληνικά υποχείρια ανθρωπάκια που τοποθετήθηκαν για να κάνουν πως κυβερνούν.. στην ουσία όμως εκτελούν άνευ αντιλογίας όλα τα ανθελληνικά σκοτεινά σχέδια που τους υπαγορεύουν οι δυνάστες του Ελληνικού Λαού.
    Είδα εχτές στον Μυλωνάκη μια νέα δημοσκόπηση που λέει οτι δήθεν το σύριζα θα πάρει 22 μονάδες και η νέα δημοπρασία 32..!! μα είναι δυνατόν μετά από όλα αυτά τα προδοτικά αίσχη που έχει διαπράξει η συγκυβέρνηση σύριγγα μαζί με τους ανθέλ να υπάρχει δυναμική πρόθεση ψήφου 22% στο σύριζα ??? δεν το δέχομαι με τίποτα.. όσο για τα ψευτοπατριωτικά σκυλιά της νέας δημοπρασίας μα είναι δυνατόν? ξεχάσατε ποιος κυβέρνησε τον τόπο εδώ και 40 χρόνια σχεδόν.. ? η νέα δημοκρατία κ το πασοκ.. αυτοί μας έφεραν σε αυτό το χάλι και το ξεχαρβάλωμα.. στην απελπιστική κατάσταση που βιώνουμε σήμερα σε όλους τους τομείς.. με σκάνδαλα και διασπάθιση του δημοσίου χρήματος.. αμάν κάναμε να ξεκουμπιστούν τα παρτάλια του πασόκ κ της νδ απο την προηγούμενη συγκυβέρνηση.. ας μην τα ξεχνάμε όλα αυτά.. και θα ξαναγυρίσουμε σε αυτούς???
    Όχι και σε καμία περίπτωση.. τους δοκιμάσαμε πολλάκις και δεν είναι απλά χαραμοφάηδες και άχρηστοι.. αλλά κινούνται ανθελληνικά σε πολλά θέματα και ζητήματα εθνικού συμφέροντος.
    έχω δώσει ευκαιρία σε όλους και όχι απλά με απογοήτευσαν αλλά με πρόδωσαν με τον χειρότερο τρόπο... κ στον καρατζαφέρη έδωσα ευκαιρία και πήγε κ στήριξε μνημόνιο.. αρκετά με όλες τις πολιτικές σαπίλες, σας δοκιμάσαμε και δεν κάνετε.. είστε πουλημένα τομάρια.. σας σιχάθηκα
    πλέον θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή.. θέλω κάτι άλλο διαφορετικό και συμφωνώ σχεδόν σε όλες απο τις πολιτικές θέσεις που εκφράζουν και έχουν σαν πρόγραμμα.. και χέστηκα πραγματικά για το τι θα πει ο ένας ο άλλος.. ο τρίτος.. τους γράφω όλους στα @@ μου.. Με ενδιαφέρει η Ελλάδα και οι Έλληνες και το μέλλον αυτού του τόπου.. που πάνε να μας εξαφανίσουν με όλους αυτούς τους πολιτικούς υπαλλήλους τους που ψηφίζουν όλοι μαζί μνημόνια κ μετά δήθεν κάνουν αντιπολίτευση.. Αρκετά πια τους ανέχτηκα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή