«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Το περιστατικό της Θεσσαλονίκης ειναι Τζιχάντ - Η «ομαλή ένταξη» των ισλαμοφασιστών- τζιχαντιστών στα δημόσια σχολεία μας, μόλις άρχισε. - Σπύρος Χατζάρας: "Συλλάβατε τον Γαβρόγλου":

 

Λάθος υπεύθυνους ψάχνει η Όλγα. Οι γονείς του 9χρονου μαθητή που τον μαχαίρωσε ο 11χρονος μουσουλμάνος, κατέθεσαν μήνυση και η αστυνομία στο πλαίσιο του αυτόφωρου αναζητάτους γονείς του 11χρονου.
 
Η μήνυση έπρεπε να υποβληθεί κατά του διευθυντή του σχολείου, του συλλόγου των καθηγητών, και κατά της ηγεσίας του υπουργείου παιδείας που πρέπει να συλληφθεί ως υπεύθυνη, γιατί έβαλε τους (μικρούς) Τζιχαντιστές στα σχολεία.

το είδαμε εδώ 

4 σχόλια:

  1. Απολύτως σοβαρά - κι όποιος θέλει να με αποκαλέσει με διάφορα "κοσμητικά", είναι ελεύθερος να το πράξει. (Γραμμένον τον έχω.) :

    Αν θέλουμε να επιζήσουμε ως έθνος, πρέπει να μάθουμε να κλείνουμε τον διακόπτη του οίκτου μας. Όταν ξεσπάσει η μπόρα, όποιος λυπηθεί να πυροβολήσει στο κεφάλι τέτοια "κακόμοιρα παιδάκια", απλά σχόλασε. (Διότι τα "κακόμοιρα παιδάκια" δεν πρόκειται να λυπηθούν αυτόν.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι!!!!! δπ
      Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ …
      «Είμαι δίκαιος … και σαν δίκαιος μισώ το άδικο. Σας έδειξα ότι μπορώ να περιμένω καρτερικά … ότι μπορώ να απαρνηθώ τον εγωισμό μου, ακόμα και την υπερηφάνεια μου … ότι μπορώ να ανεχθώ πολλά … ότι μπόρεσα να παραμένω σιωπηλός όσο σας έβλεπα (και συνεχίζω να σας βλέπω) να επιτίθεστε στους Έλληνες, στην πίστη μου, στην πατρίδα μου … αλλά προσέξτε! Υπάρχει ένα σημείο μηδενικής ανοχής που το φτάσατε και γι΄ αυτό νιώθω ηθικό μου χρέος να σας προειδοποιήσω …

      Σε αυτό το σημείο που σχεδόν αγγίζετε, θα κυριαρχήσει το σκοτεινό κομμάτι του μυαλού μου και θα με μεταμορφώσει σε κάτι που δεν θέλετε να ξέρετε … σε κάτι που ούτε μπορείτε να φανταστείτε …

      Κι΄όταν έρθει αυτή η ώρα, δεν θα υπάρξουν συμβιβαστικές σκέψεις … δεν θα υπάρξει καμία αναστολή ή πισωγύρισμα. Δεν θα υπάρξει ούτε έλεος, ούτε θλίψη για τις απώλειες. Το διαφορετικό DNA σας ή και οι προσωπικοί εκβιασμοί που δέχεστε από τα αφεντικά σας, δεν θα αποτελέσουν ελαφρυντικά. Θα είναι ένας ολοκληρωτικός πόλεμος … και επειδή ο πόλεμος είναι στην γ@μημένη την φύση μου αλλά όχι στην δική σας, τότε θα νιώσετε τι σημαίνει πόνος … τι σημαίνει τρόμος … τι σημαίνει κόλαση, γιατί ούτε οι επίγειοι ή οι «επουράνιοι» προστάτες σας θα μπορούν πια να σας βοηθήσουν … Και ο χρόνος έχει επιταχυνθεί εφιαλτικά …

      Όμως επειδή είμαι δίκαιος και «νομοταγής» … και επειδή ξέρω καλά τι σημαίνει πόλεμος, θέλω να περιμένω ακόμα λίγο έστω και απελπισμένος … Μη ξεγελαστείτε όμως και θεωρήσετε την σιωπή μου σαν αδυναμία … Μην εκλάβετε την αναμονή μου σαν υποταγή … κι΄ αρχίστε να προσεύχεστε … για σας …»


      Διαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ15 Οκτωβρίου, 2018 15:17

    Απόλυτα σωστός ό εργδημεργ.Με μία διαφορά ή πρόσθεση στα σωστά λεγόμενά σου.Οί παράμετροι ενός ξεσηκωμού τών Ελλήνων εναντίον των αλλόφυλων και γηγενών προδοτών και ειδικά όταν οί μάχες γίνουν με όπλα,είναι πολλές.Μέχρι στιγμής κανένα μπλόγκ και κανένας σχολιαστής δεν ασχολήθηκε με το μετέπειτα μιάς εξέγερσης και ειδικά ένοπλης,σε μιά χώρα ΝΟ1 πειραματόζωου στά σχέδια της ΝΤΠ.ΚΑΝΕΝΑΣ,επαναλαμβάνω ΚΑΝΕΝΑΣ,δεν ασχολήθηκε ότι,μετά την εξέγερση τί;Χαμός δικών μας προσώπων ή και του εαυτού μας,επάρκεια τροφίμων,πυρομαχικών,φαρμάκων,καυσίμων,νίκη δική μας μετέπειτα θα ζήσουμε ήσυχα ή θα κυνηγηθούμε σάν τούς Σέρβους πολέμαρχους έφ'όρου ζωής,για ήττα δέν το συζητάω κάν γιατί θα ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ,αλλά χωρίς να αυτοχαρακτηριστώ,ούτε απόλυτα ηττοπαθής,αλλά ούτε απόλυτα αιμοσταγής και έχοντας μια εμπειρία από μάχες δρόμου με το σύστημα,έχω μια ερώτηση για εσωτερική ενδοσκόπηση για όλους μας.Ποιός από'μάς είναι έτοιμος να πολεμήσει,να ματώσει,να σφάξει και να σφαχτεί και αργότερα να επιβιώσει κρυμένος,άρρωστος,βρώμικος,πεινασμένος,διψασμένος και με τόν φόβο μήν προδωθεί,όντως ζώντας μακρυά από τούς δικούς του για καιρό.Και μήν ξεχνάμε την διαπόμπευση των δικών του από το βρωμοσύστημα.Λοιπόν,καλά τα λόγια και τα σχόλια,αλλά απέχουν παρασάγγας απο την πραγματικότητα.ΠΡΟΣΟΧΗ,δεν υποστηρίζω το μή μάχου,αλλά έχω παίξει πολύ ξύλο στην ζωή μου για να μάθω να σκέφτομαι σάν survivalist.Καί με τίποτα δεν θέλω να δώ τα αδέλφια μου(γιατί για αδέλφια σάς βλέπω όλους)να χάνονται χωρίς σχέδιο πραγματικό,μόνο και μόνο για να βγούμε στό"κλαρί".Εργδημεργ,συγχαρητήρια για το σχόλιό σου,όσο για τα "κακόμοιρα παιδάκια",βάλε και τους γύφτους μέσα.Κάποτε όταν πρωτοέγραψα στόν ΔΙΟΔΟΤΟ,παρεξηγήθηκα με τά λεγόμενά μου,αλλά προτιμώ τον πόλεμο με στρατηγική,από τόν πόλεμο άρπα-κόλλα.Εκτός άν είμαστε στρατιώτες τών Waffen SS,να πολεμάμε και να σκοτωνόμαστε σωρηδόν για χαμένους σκοπούς,όπως ή 12η μεραρχία τους.Πρώτα να σκεφτούμε,θέλουμε να βγούμε στο δρόμο,στο βουνό ή οπυδήποτε αλλού,ή σκεφτόμαστε όλοι μαζί και με σχέδιο,πώς θα τούς γ@μήσουμε,με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες;Πιστεύω πάνω απ'όλα στήν επέμβαση τού Θεού και έχω φόβο Θεού για να μήν καταντήσω δολοφόνος,αντί για πολεμιστής.Ζητώ απ'όλους σας συγγνώμη για ότι είπα.Κριτική ευπρόσδεκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλο θέμα έθιξε ο ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ, αλλά συντόμως δύο τινά:

      (α) Δεν θα νικήσουμε, γιά να ζούμε κυνηγημένοι, αλλά γιά να ζήσουμε σαν άνθρωποι.
      Το να μας κυνηγάνε αφού νικήσουμε, σημαίνει ότι κάποιοι θα μας κλέψουν τη νίκη, όπως έγινε αρκετές φορές στο παρελθόν - βλέπε πχ 490 πΧ με 404 πΧ, ή 1912-1922, ή 1940-1949. (Εν άλλαις λέξεσιν, οι Έλληνες στο παρελθόν κάναμε μισές δουλειές.)
      Όμως, τώρα είτε δεν θα βρεθεί κανείς "μεγάλος" να μας κλέψει τη νίκη (διότι θα έχουν γίνει ραδιενεργή σκόνη όλη τους), είτε ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ. Τελεία καί παύλα.

      (β) Μετά τα γεγονότα, γιά την επιβίωση της Φυλής μας καί τη συνέχιση της αποστολής της είναι απαραίτητη εκ των ουκ άνευ η επανασύσταση του φυλετικού μας ιερατείου (καί δεν εννοώ παπαδαριό), όπως αυτό υπήρξε κάποτε (πολύυυ κάποτε). Του οποίου τις ΕΝΤΟΛΕΣ άπαντες (ημεδαποί καί αλλοδαποί) θα ΤΡΕΜΟΥΝ καί του οποίου τις ΕΝΤΟΛΕΣ άπαντες θα ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ. Διότι αλλοιώς... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους.

      Αυτό από μόνο του είναι μέγιστο θέμα, καί δεν καλύπτεται εδώ. Πάντως, ολόκληρο το ξένο υποδουλωτικό της Ελλάδος σύστημα (από μασωνία μέχρι διεφθαρμένους θεσμούς) ***καί οι φορείς του*** θα κονιορτοποιηθούν ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ χωρίς έλεος.

      Διαγραφή