«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Έφυγε σαν άντρας - Οι εθνομηδενιστές προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι «δικαίως σκοτώθηκε ο Κων. Κατσίφας».

του δρος Απόστολου Κρητικόπουλου

 Σχόλιο Διόδοτου: "εθνομηδενιστές"... ή να τους λέγαμε καλύτερα "εθνοκανίβαλους"...🤣🤣🤣. Το σίγουρο πάντως είναι ότι η οικογένεια Κατσίφα κινήθηκε νομικά και απάλλαξε πανηγυρικά τον Κωνσταντίνο Κατσίφα από τις κατηγορίες της ΕΛ.ΑΣ. (!) για εμπόριο κάνναβης (εδώ)

Ιδιαίτερη λύπη μάς περίμενε όλους τους πατριώτες προχθές, στην εθνική μας εορτή της 28ης Οκτωβρίου. Αλβανοί αστυνομικοί πήγαν στις Βουλιαράτες, στο χωριό της Βόρειου Ηπείρου που απέχει μόλις 6 χλμ. από την Ελλάδα. Πίεσαν τον πατριώτη Κωνσταντίνο Κατσίφα να κατεβάσει την ελληνική σημαία που είχε υψώσει λόγω της εθνικής μας εορτής. Και ο Κωνσταντίνος δεν άντεξε. Και ανταπέδωσε τα πυρά που του έριξαν οι Αλβανοί. Και έφυγε σαν άνδρας.
Αμέσως τα συστημικά ΜΜΕ προέβαλαν τη θέση ότι «ήταν τρελός», ότι «είχε καλάσνικοφ και πόζαρε σε εθνικιστικές φωτογραφίες», ότι «πέθανε δίκαια από πυρά αστυνόμων Αλβανών». Αυτά τα αισχρά «fake news» δεν τα παρουσίαζαν μόνο τα αλβανικά ΜΜΕ, αλλά και οι ελληνικοί σταθμοί! Ακαριαία υιοθέτησαν άκριτα τις πληροφορίες που μετέδιδε ο Εντι Ράμα, ο ναρκέμπορας διεφθαρμένος μαυραγορίτης και αριστερός πρωθυπουργός της Αλβανίας. Τη στιγμή που εγώ, όπως και δεκάδες άλλοι Αθηναίοι πατριώτες, τρέξαμε ενστικτωδώς στην αλβανική πρεσβεία στο Ψυχικό να διαμαρτυρηθούμε για τον άδικο χαμό ενός Ελληνα, οι τηλεοπτικοί σταθμοί μας ανταγωνίζονταν για το ποιος θα αμαυρώσει τη μνήμη του ήρωα πιο γρήγορα. Οι πρόθυμοι πεμπτοφαλαγγίτες αριστεροί εθνομηδενιστές των κοινωνικών δικτύων κατέληξαν σε γρήγορο συμπέρασμα και προσπαθούσαν να πείσουν όλους εμάς τους υπολοίπους ότι «δικαίως σκοτώθηκε ο Κατσίφας».

Δεν γνωρίζουν όλοι αυτοί οι ξεπουλημένοι συστημικοί διεθνιστές, οι οποίοι μισούν το δικό τους γραικικό αίμα, ότι οι ουτσεκάδες της Αλβανίας ενεργούν ανενόχλητοι στις ελληνικές περιοχές μας της Βορείου Ηπείρου και σπέρνουν τον τρόμο, ένοπλοι, σε συμπατριώτες μας που τολμάνε να προβάλλουν την ελληνικότητά τους. Δεν γνωρίζουν ότι το πρωτόκολλο της Κέρκυρας του 1914 προβλέπει αυτονομία στους Βορειοηπειρώτες που ποτέ δεν αξίωσε καμία ελληνική κυβέρνηση να εφαρμοστεί!
Δ εν γνωρίζουν ότι αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα μιας αναγνωρισμένης μειονότητας να αναρτά τη σημαία της εθνικής της αδιαμφισβήτητης ταυτότητας. Δεν γνωρίζουν ότι ο φόβος που έχουν οι Βορειοηπειρώτες απέναντι στα κτήνη των παραστρατιωτικών ουτσεκάδων αναγκάζει τον ανδρικό πληθυσμό να φέρει όπλα για την προστασία της οικογένειάς του. Δεν γνωρίζουν ότι το πτώμα του Κατσίφα είχε ριπές όπλου από κοντινή απόσταση λίγων εκατοστών, το οποίο πιθανά σημαίνει ότι δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τους δόλιους Αλβανούς.
Τιμή και δόξα στον ήρωα Κατσίφα, ο οποίος έπεσε αντρίκεια υπερασπιζόμενος τη σημαία μας. Σε 40 μέρες που θα συναντήσει η ψυχή του στον παράδεισο τον ήρωα Σολωμό Σολωμού, που έφυγε και αυτός δολοφονημένος από εχθρούς για τον ίδιο λόγο, είμαι σίγουρος ότι θα έχουν να πουν πολλά μεταξύ τους.


Πηγή: "Δημοκρατία"


2 σχόλια:

  1. "Μόνος του, ένας ήρωας Αρχιμανδρίτης συγκλονίζει το πανελλήνιο για τη δολοφονία του Κωνσταντίνου"

    ΕΔΩ:

    http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2018/10/blog-post_400.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΦΤΩΧΙΚΟ ΣΠΙΤΙ,ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΓΛΥΚΑ,ΤΟ ΞΥΛΌΓΛΥΠΤΟ ΤΕΜΠΛΟ ΠΟΥ Ο ΚΩΣΤΗΣ ΕΦΤΙΑΧΝΕ,ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ,ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΝΔΥΜΑΣΙΕΣ,ΚΙ ΑΘΕΛΑ ΜΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑ.
    ΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ;ΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ;

    ΤΟΝ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ ΤΟΝ ΑΙΤΩΛΟ!
    ΣΧΟΛΕΙΑ+ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΕΧΤΙΖΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ!
    ΚΡΑΤΑΓΕ ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΨΗΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ!

    Ο ΚΩΣΤΗΣ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ.ΠΗΓΕ ΚΙ ΕΚΑΤΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΥΓΙΣΕ.ΔΕΝ ΔΕΙΛΙΑΣΕ.ΔΕΝ ΤΟ'ΣΚΑΣΕ ΣΑΝ ΚΙΟΤΗΣ.ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ.ΓΙΑΤΙ;ΟΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.
    ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΌΣΜΟΣ ΤΡΙΓΥΡΩ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ.
    ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΚΙΟΛΑΣ;ΚΙΟΤΕΥΕΙ;Η ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ;ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΜΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ;
    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΚΩΣΤΗΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ....ΤΙΣ ΕΚΛΕΨΕ.ΤΙΣ ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΝΤΡΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.

    ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΝΑΙ ΘΑΒΟΝΤΑΙ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΕΚΡΟΙ...

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΚΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΕ.ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ,ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΕΦΤΑΝ ΒΟΛΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΑ.

    ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ,ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΟΛΕΣ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΑΤΑ.ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΗ.Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ,ΤΙΣ ΞΥΠΝΗΣΕ.ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΝΙΟ.
    ΟΤΑΝ ΞΕΨΥΧΗΣΕ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΣΜΈΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ '40, ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟ ΜΙΧΑΗΛ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΙΧΕ Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΓΑΛΗΝΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ.
    ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΜΟΥΝ ΤΑ ΚΤΗΝΗ.ΩΡΑΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ.
    ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΆΝ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΑΝ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ.
    ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ+ΘΡΗΣΚΕΙΑ+ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΔΙΚΗ ΟΥΤΕ ΟΙ "ΑΡΧΟΝΣ" ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ.ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ ΠΕΔΙΑ.ΠΙΟ ΑΝΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ.

    "ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜ'ΑΓΓΕΛΟΙ;ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΦΤΕΡΑ;"

    ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑ,ΓΙΝΕΣΑΙ ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ.ΜΟΝΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή