«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Αυτοί οι ξεδιάντροποι ψευδοϊεράρχες...

γράφει ο ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ



Αυτοί οι ξεδιάντροποι ψευδιεράρχες, άν πίστευαν πραγματικά στον Θεό,

1ον, θα αναγνωρίζανε τους αποστολικούς κανόνες περί μη τελέσεως συλλείτουργων με τους ουνίτες καθολικούς και τους πάσης φύσεως αιρετικούς."Φεύγετε των αιρετικών ώς έκ των όφεων", αλλά μάλλον αυτό το ξέχασαν, ή δεν χωράει στην τσέπη τους που είναι ήδη γεμάτη.

2ον, άν πιστεύανε θα ξέρανε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι ο ίδιος ο Θεός έκανε τα σύνορα, τις χώρες και τις γλώσσες ώς Πάνσοφος. Θυμηθείτε τον ημιτελή πύργο της Βαβέλ.

3ον, άν πιστεύανε δεν θά'χαν συνοδείες και σεκιούριτι και να ομοιάζουν σαν βαρώνοι, ούτε σαν οδαλίσκες με τα μεταξένια ράσα να ανεμίζουν στον αέρα των πολλών χιλιάδων ευρώ, αλλά θα περπατούσαν στον δρόμο με τον απλό κόσμο σαν τον Θεάνθρωπο Ιησού, ο Οποίος ποτέ δεν χρησιμοποίησε τις Αγγελικές του λεγεώνες, αλλά σαν ξυπόλητος και ασκεπής "μή έχων πού την κεφαλή κλίναι" ανακούφιζε τους ανθρώπους από τα δεσμά της αμαρτίας.

4ον, αν πιστεύανε, θα πιστεύανε στην Βασιλεία των Ουρανών, αλλά και στο αιώνιο πύρ της κολάσεως. Βέβαια με τόση μπίζνα και ζεστό χρήμα που κυλάει στα χέρια τους, ο δαίμονας τους σκοτείνιασε την σκέψη κάνοντάς τους υποχείριά τους, μη βλέποντες τον πόνο των συνανθρώπων τους.

Ο αιρεσιάρχης Βαρθολομαίος, για όσους έχουν γνώση περί Ιερού Πηδαλίου, έχει αυτοαναθεματιστεί και έχει εκπέσει της ιδιότητάς του. Το ίδιο και το όρθιο κρέας ο Λιάπης. Ξεχνάνε βέβαια τούς παλιούς Μελέτη Μεταξάκη και Χρυσόστομο Παπαδόπουλο, αλλά και τόσους πατριάρχες και αρχιεπισκόπους που ξεθαφτήκανε άλιωτοι και τυμπανιαίοι. Κάτι υπάρχει και στα υπόγεια της Μητρόπολης που το κρύβουν, σαν τα τούνελ εκεί κοντά που κάποια περίεργα βράδια τα διαβαίνουν για να πάνε να τελέσουνε λειτουργίες που δεν ταιριάζουν με το πιστεύω της Εκκλησίας του Σωτήρος Ημών Χριστού. Άν έχουν περίσσεια αγάπη για τους λαθροόρκ, να ανοίξουνε τις πόρτες των χρηματοκιβωτίων τους να τους ταΐσουν, αφού γι'αυτούς, οι Έλληνες είναι τεμπέληδες. Πάλι καλά που εμείς η πλέμπα έχουμε προειδοποιηθεί από τους Αγίους μας για τα κουμάσια τούτα. Διότι μέσα από το ραχατιλίκι μας διαβάσαμε και έναν Όσιο Νείλο τον Μυροβλήτη, έναν Άγιο Αρέθα Καισαρείας, έναν Άγιο Νήφωνα επίσκοπο Κωνσταντιανής, ένα ιερό Πηδάλιο, μία Ιερά Ανθολογία, έτσι από "βαρεμάρα" βρέ αδελφέ, και μάθαμε κάτι για τους ανάξιους ρασοφόρους των εσχάτων χρόνων.

Και μην βρεθεί κανένας "καλοθελητής" και μιλήσει περί ιεροκατακρίσεως, γιατί υπάρχουν πολλοί Άγιοι της Ορθοδοξίας που λένε ότι το "μην κρίνετε ίνα μη κριθείτε" δεν είναι στα της πίστεως, αλλά επιβάλλεται να μιλάτε με θάρρος, αλλιώς είσαστε συνένοχοι με αυτούς. Και το έργο αυτών των δύο είναι φθοροποιό και διαλυτικό, όπως η ύπαρξη τού διαβόλου που αυτοί υπηρετούν με παρρησία.

Ειδικά στην περιοχή της Πλάκας, εκκλησία που τελεί και εξορκισμούς, πολλές φορές οι λαϊκοί έχουν ακούσει από τούς δύστυχους δαιμονισμένους, πάρα πολλά για συγκεκριμένους ρασοφόρους και μάλιστα εγώ ο ίδιος ξέρω τρανταχτή περίπτωση με ομοφυλόφιλο ιερέα που δεν τόλμησε να μπεί στον ιερό ναό φοβούμενος τις αποκαλύψεις του "σκύλου".

Μπορεί να μας πει ο οικουμενιστής Λιάπης πόσοι δεσποτάδες τριγυρνούν Αχαρνών και Σουρμελή (μεγάλη μασονική στοά της Ελλάδος) και πόσοι φοράνε γυναικείες κολώνιες; Κάτι ήξερε και ο πατέρας Κλούτσος ο παλιός πρόεδρος των κληρικών και τους τα "έχωνε" όπου βρισκότανε. Δυστυχώς,όλοι αυτοί βάσει Ιερών κανόνων έχουν εκπέσει στον βαθμό του μοναχού, άν έχουν όρεξη να σωθούν.

Ιεράρχες λίγοι μείνανε και καλύτερα, για να ξέρει και ο Έλληνας που θα βρίσκει πραγματική ανακούφιση. Όσο υπάρχει ακόμα το απλό και τίμιο ράσο..τίποτε δεν τελείωσε. Με αυτούς θα σωθούμε και μην ξεχνάει κανείς μας ότι ο Παντοδύναμος Θεός "Ευφραίνεται, επί τον αγαπούντα και τρέμοντά Του τους λόγους".

Όσο για εμάς..να μην σκάμε, γιατί αυτοί οι ψευδοϊεράρχες διάλεξαν την κοσμική ζωή και τα συγχαρητήρια των ανθρώπων, από το Ιλαρό πρόσωπο του Αιώνιου Νέου, Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού. Αυτού που ο Λιάπης ντρέπεται να φοράει στον λαιμό του, ενώ ο Άγιος νεομάρτυρας Ευγένιος Ροντιόνωφ, για αυτό το απλό ξύλινο σταυρουδάκι αποκεφαλίστηκε, ακολουθώντας το παράδειγμα του Τιμίου Ιωάννου του Προδρόμου στο μαρτύριό του, την στιγμή που η καρδιά Του έλεγε "ιδού την κάραν Σώτερ".


(σχόλιο από εδώ)

5 σχόλια:

  1. Μικρή διόρθωση: οι ιεράρχες δεν πάνε Αχαρνών-Σουρμελή, διότι θα καρφωθούν. Υπάρχουν και τα Λονδίνα για τον σκοπό αυτόν.

    (Όπως και γιά κάποιους "πατριωταράδες" πολιτικούς αρχηγούς: Λονδίνο Σίτυ, και καθάρισαν. Μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ05 Οκτωβρίου, 2018 11:42

    Να ξέρεις αδερφέ μου,Αχαρνών και Σουρμελή μπαίνουν,αλλά όχι απο την είσοδο που ξέρουμε,αλλά απο την πίσω μεριά του τετραγώνου που συνδέεται με την στοά.Τώρα άν κάνουν,που κάνουν ταξιδάκια και στο Σίτυ,ΟΚ,πρόβλημά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μωυσής μοναχός εκ Πρεβέζης05 Οκτωβρίου, 2018 18:41

    Εύγε αδερφέ μου. Σαν να τα πήρες μέσα απο την ψυχή μου.
    Αυτοί οχι μονο δεν πιστεύουν, αλλά και κατι που δεν γνωρίζεται ίσως, οτι μερικοί είναι Εβραίοι,πέρα απο τους μασονους, εντεταλμένοι να καταστρέψουν την Ορθοδοξία και να δολοφονήσουν ψυχές αθάνατες Ελλήνων.
    Έρχεται και για αυτούς η Θεία δίκη, οπως και για τους πολιτικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ06 Οκτωβρίου, 2018 00:22

    Τήν ευχή σας γέροντα.Προσευχηθείτε στήν Υπεραγία Θεοτόκο Μαριάμ για όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτούς τους δύο (και τα συντρόφια τους) θα τους "σώσει" ο ΜΑΤΣ.

    Ουδέν λάθος αναγνωρίζεται, μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου. Δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή