«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

ETOIMAZONTAI ΓIA TO TEΛIKO ΣTAΔIO...






https://filonoi.gr/2018/10/20/ksekinhsan-oi-telikes-probes/
Κατά τη γνώμη μου τα τελευταία όπλα του σκοταδιού εναντίον των Ελλήνων είναι οι λαθροβρωμιάρηδες και η Τουρκιά. Να υποθέσω με την βοήθεια σας ότι είμαστε στο τελικό στάδιο; δπ


Τα πολύχρωμα ρούχα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τις λαθρομουσουλμάνες να φορούν.. όλο και σπανίζουν. Οι μισές τώρα πια, σε όλη την πρωτεύουσα, φοράνε μαύρα, κατράμι, να ταιριάζουν με το αυριανό τζιχαντιστικό παρανάλωμα.

Από Ιούνιο μέχρι τα μέσα Σεπτέμβρη, κι ενώ ο λαός απολάμβανε τα μπάνια του, δόθηκαν, μόνο στην Αττική, περισσότερες από 600.000 "ιθαγένειες". Είναι οι υποψήφιοι νέοι ψηφοφόροι των ΑλεξοΚούληδων..

Είχαμε δύο ωραίες πρόβες "καθιστικής" διαμαρτυρίας (τις ήξεραν και στην πατρίδα τους αυτές;) εν μέσω εθνικών οδών. Μία ωραία πρόβα από τους υποστηρικτές τους στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας, είδαμε βίαιη επίλυση διαφορών αστυνομικών με λαθρομετανάστες εμπόρους λαθραίου καπνού, είδαμε και τί δεν είδαμε...

..και κάθε μέρα βλέπουμε νεαρούς μαντράχαλους (ανάθεμα κι αν προέρχεται το 5% μόνο από Συρία) από αδιευκρίνιστες χώρες Σαρίας (οθωμανικού δικαίου) με τις μπουργκο-μαντηλοφόρες τους και 3-4 μούλικα η καθεμιά (ούτε και ξέρουν με ποιούς έκαναν τα δυο και ποιοι είναι οι δυο γονείς των άλλων δυο- πάντως δεν είναι δικά τους, και το να τα πάρουν κι αυτά μαζί τους..αυτός ήταν και ο όρος για να τους βάλουν στα φουσκωτά για Ελλάδα με i-phone και χιλιάδες ευρώ στην τσέπη).

Βαρέθηκα να βλέπω αυτήν την πανάθλια εικόνα στην πατρίδα μου. Αν είναι.. ας ξεκινήσουν ό,τι είναι να ξεκινήσουν οι Σιωνιστές στην Ελλάδα, να δούμε και τί αξίζουμε όλοι εμείς οι ένθερμοι πατριώτες.


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ


Περισσότερα ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ  .



https://1.bp.blogspot.com/-Y4SPSozYQOU/W8s9p6j6J0I/AAAAAAAC2bM/OXf8Fr5wuzwAL9JWArVDYZjwonUSj-6fwCEwYBhgL/s640/%25CE%25A5%25CE%25A4%25CE%25A5%25CE%25A4%25CE%25A5%25CE%25A4%25CE%2598Screenshot_1.png 

4 σχόλια:

  1. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα!

    "Οι μισές τώρα πια, σε όλη την πρωτεύουσα, φοράνε μαύρα, κατράμι, να ταιριάζουν με το αυριανό τζιχαντιστικό παρανάλωμα."

    Ουδέν κακόν αμιγές καλού. Τώρα πιά θα τις ξεχωρίζουμε εύκολα γιά το παρανάλωμα, στο οποίο αναφερθήκατε... στο οποίο θα καούν αυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα αγαπητε Εργοδοτα!

      Ούτως ή άλλως έχουμε και το πλεονέκτημα της φυλετο-χρωματικής διαφοράς. Πράγμα που στη Συρία δεν υπήρχε και δεν γνώριζαν εύκολα από ποιους θα φυλαχτουν οι μεν και οι δε.
      Είμαστε και στην έδρα μας, γνωρίζουμε καλά τις γειτονιές μας.
      Και το κυριότερο.. η ευφυΐα.

      Γι αυτό.. τους περιμένουμε, κι ας διαθέτουν και πιο πολλά καλασνικοφ.

      Διαγραφή
  2. 1. Όλοι σχεδόν οι Έλληνες στις μικρότερες ηλικίες αφήνουν μούσι. Μόδα εδώ και χρόνια. Από μακρυά δεν ξεχωρίζεις αν είναι λάθρο ή Έλληνες....


    2. Κάποια αμερικανίδα ηθοποιός έλεγε ότι αυτοί που φτιάχνουν τη μόδα είναι μισογύνηδες. Και - τι έκπληξη! - εβραίοι.

    3. Βρίσκω μία νεαρή Ελληνίδα τις προάλλες που έλεγε ότι της αρέσουν οι άντρες με μούσι. Τέρμα μοδάτη εννοείται. Άραγε είναι και αυτή η προτίμηση αυξανόμενη όπως οι μουσάτοι εισβολείς, και δημιούργημα των εβραϊκών ΜΜΕ;

    4. Κάποια διαφήμιση της κόκα κόλα δείχνει μουσάτους άραβες και προσπαθεί να τους εμφανίσει σαν εξωτικό αντικείμενο πόθου όπως και η κόκα κόλα με γεύση κανέλλα ή μέντα ή κάτι τέτοιο.

    Ενώστε τις τελείτσες...

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειμαστε μια "χωρα"...μουσι...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή