«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Τά διαμάντια τῆς Θράκης, Σπυράκη-Ζάεφ, δωρεά ἑλληνικῶν ἐλικοπτέρων στά Σκόπια, ἡ Μέρκελ στό Ἰσραήλ καί ὁ Τσίπρας στό New York μέ μυστικοσύμβουλο τῆς Χίλαρυ : Mr.V ἐκπομπή 26η

Σημείωση Διόδοτου: Τα στοιχεία που αναγράφονται στον τίτλο είναι ενδεικτικά τελικά. Στην εκπομπή αυτή, ίσως περισσότερο κι από τις προηγούμενες... θίγονται ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ, ΚΑΙ ΥΨΊΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ, ΆΚΡΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ!!! Η εκπομπή πρέπει να προωθηθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να μπει σε κάθε σπίτι, σε κάθε εφηβικό δωμάτιο, σε κάθε γονεϊκό κ.άλλους συλλόγους. ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ, ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΊΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΣ..ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ..ΔΕΝ ΒΡΩΜΑΝΕ ΑΠΛΩΣ ΜΠΑΡΟΥΤΙ...ΑΛΛΆ ΑΙΜΑ...




πηγή
πηγή τίτλου
το είδαμε εδώ

8 σχόλια:

  1. φίλε Διηνέκη,
    έχω δει ως τώρα 80 λεπτά από την εκπομπή...και μού έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι!
    Πώς θα καθαρίσει αυτός ο τόπος;
    Πιο σωστά.."η χώρα;", γιατί τα σκουπίδια της πολιτικής είναι που την αποκαλούν και την βλέπουν ως "τόπο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν εμείς, ο λαός - εσμός, πάψουμε να φερόμαστε ως Καραγκιόζηδες και ξεφορτωθούμε τους αλήτες - προδότες πολιτικάντηδες με τους αμερικανόδουλους Ραχωβίτσες τους φίλε Κώστα.

      Διαγραφή
  2. Σαν ακουω τον Σοφιανοπουλο, να μιλα για τον ορυκτο πλουτο της Θρακης,το κοιτασμα των Φιλιππων και τοσα αλλα. Το συγγραμα του καθηγητου του Πολυτεχνειου Μπατζη 'Ο Ορυκτος Πλουτος της Ελλαδος' το απαγορευσαν οι Αγγλοι μετα την απελευθερωση. Το σκατο ΠΑΣΟΚ επεσε με λυσσα απανω του να τον διαλυση και το τελευταιο καρφι στη ΧΡΩΠΕΙ το εβαλε η Βασω. Κι' αυτη απο το London School of Economics, οπως ολα τα μεγαλα κεφαλια του ΠΑΣΟΚ.

    Τότε δεν υπήρχε Ιντερνετ και τα ΜΜΕ στα χέρια των εξω απ΄εδω. Συγχαρητήρια στους συντελεστές του βιντεο, και σε σένα, Κωστα, που έκανες τους φίλους του Διοδοτου κοινωνούς σε τέτοια ανεκτίμητη γνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Ahoy,
      σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.
      Ο Διόδοτος ευχαριστεί επίσης τον Θεό για παρουσίες όπως η δική σας στο μπλογκ μας.

      Διαγραφή
  3. Τα Εξαρχεια της Αμερικης. Οταν δεν υπαρχη τσεκ το γυριζουμε στο τσαμικο.

    https://twitter.com/ihatematt/status/1049702495621210112

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζει ο στρατός λέγαμε κάποτε. Αλλά οι συριζαίοι το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο.

    https://esxatianasxesi.blogspot.com/2018/10/blog-post_84.html

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2018
    ΕΚΤΑΚΤΟ!!ΔΙΧΟΤΟΜΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ – ΠΡΟΜΗΝΥΟΥΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ-«Ίσως χρειασθεί το ΝΑΤΟ να παρέμβει όπως έπραξε και στο Κοσσυφοπέδιο, και να διαχειρίζεται τα εδάφη επειδή αναμένονται σημαντικές αναταραχές»-

    Ειδικοί αναλυτές της περιοχής, μέσω αλβανικού δημοσιεύματος, προμηνύουν έντονες ταραχές στο κρατίδιο των Σκοπίων, που σταδιακά θα οδηγήσουν τα Σκόπια σε διάσπαση με εθνοτικές περιφέρειες.
    Οι ίδιοι παρομοιάζουν την κατάσταση με αυτή του Κοσσυφοπεδίου, ενώ αναφέρουν πως θα χρειαστεί να επέμβει το ΝΑΤΟ, καθώς οι συγκρούσεις που θα δημιουργηθούν θα είναι ιδιαίτερα έντονες.
    Η πορεία της Συμφωνίας των Πρεσπών θα είναι καθοριστική για τις εν λόγω εξελίξεις, ενώ τα Βαλκάνια είναι έτοιμα να εκραγούν.
    «Αν και απέτυχε να λάβει το 51% των ψήφων των εγγεγραμμένων πολιτών, το δημοψήφισμα για το όνομα της πΓΔΜ φαίνεται επιτυχημένο αφού συμμετείχε σε αυτό το 36,7% και από αυτούς το 91,37 ψήφισε υπέρ της αλλαγής του ονόματος», γράφει αλβανικό δημοσίευμα των Σκοπίων.
    Τώρα εναπόκειται στο Κοινοβούλιο να αποφασίσει εάν θα εγκρίνει το ζητούμενο του δημοψηφίσματος για το όνομα. Αυτό απαιτεί τα 2/3 των ψήφων στη Συνέλευση.
    Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης των Σκοπίων, Μουαμέτ Χότζα, εξέφρασε την αισιοδοξία ότι οι αντιπολιτευόμενοι βουλευτές θα απαντήσουν θετικά στο σχέδιο απόφασης για την τροποποίηση του Συντάγματος της χώρας, που η συζήτησή του αρχίζει στο Κοινοβούλιο τη Δευτέρα.
    Ο ίδιος δήλωσε στην KosovaPress ότι όλη αυτή η διαδικασία εάν αποβεί θετική θα δώσει το σήμα για το άνοιγμα των θυρών του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στην πΓΔΜ.
    Ο Μουαμέτ Χότζα πιστεύει ότι, οι Αλβανοί και τα αλβανικά κόμματα στην πΓΔΜ είναι ο μόνιμος υποστηρικτής της υλοποίησης του στρατηγικού στόχου για την πλήρη ενσωμάτωση της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ.
    Οι αναλυτές για την ασφάλεια προειδοποιούν ότι εάν δεν αποβεί θετικά η διαδικασία στο Κοινοβούλιο, θα υπάρξει αμεση απειλή διαλυσης για την πΓΔΜ...
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ : Η ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΓΙΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΠΑΙΣΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι εκπομπες του Κυριου Βασιλειαδη με τον mrV ειναι συγκλονιστηκες!!!!
    Μιλανε με στοιχεια κ ΔΕΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ!!
    Διαδωστε τους μπραβο σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή