«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Έρευνα του viadiplomacy.gr αποκαλύπτει "πλήρη αδυναμία του Ελληνικού Κράτους να ελέγξει πλέον την παράκτια περιοχή του Έβρου" και επιβεβαιώνει ότι το σύνολο των μουσουλμάνων που βρίσκονται σε camp της Βόρειας Ελλάδας, είναι Σουνίτες, πλεονέκτημα και συνδετικός κρίκος μεταξύ Τζιχαντιστών, εξτρεμιστών των Δυτικών Βαλκανίων και Τουρκίας.

Σχόλιο Διόδοτου: Όταν πατάξουμε τους προδότες και πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας... τότε θα ξεκινήσουμε και τις απελάσεις με συνοπτικές διαδικασίες ( "Καμπούλ;.. Τον πούλ!" )...
 
 

Έβρος: Διαλυμένη ΕΥΠ και «κουρασμένη» αστυνομία καλούνται να αντιμετωπίσουν την εισβολή Τζιχαντιστών


Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην Θράκη και πιο συγκεκριμένα στον Έβρο, είναι η ιδανική ώστε χιλιάδες μετανάστες και ανάμεσα τους, εκατοντάδες Τζιχαντιστές, να «εισβάλουν» στην Ελλάδα από τον ποταμό Έβρο.

Ειδικά οι Τζιχαντιστές και γενικά όσοι περνούν στην Ελλάδα, στον Έβρο θα βρούνε μια κατάσταση η οποία είναι τόσο ιδανική που κανείς θα πίστευε ότι φτιάχτηκε για αυτούς. Η ΕΥΠ πλέον δεν υφίσταται με τα κλιμάκια της Κομοτηνής όπου έκαναν μια εξαιρετική δουλειά να έχουν διαλυθεί, θύματα της κόντρας Κοτζιάς – Καμμένου, και Καμμένου – Ρουμπάτη, και από την άλλη, η Ελληνική Αστυνομία να βρίσκεται διασκορπισμένη στους δρόμους μήπως και συλλάβει κάποιον διακινητή ώστε να σωθούν οι εντυπώσεις.


Από την Ιντλίμπ στον Έβρο

Αυτά συμβαίνουν την ώρα που κράτος και κοινή γνώμη έχουν στραμμένα τα βλέμματα στο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Οι Τούρκοι, γνωρίζοντας πως η Ελλάδα κάνει προσπάθειες ώστε στο Ανατολικό Αιγαίο να περιορίσει τις αφίξεις Τζιχαντιστών, έχει «ανοίξει» τον δρόμο στην Ανατολική Θράκη και ειδικά σε Τζιχαντιστές της επαρχίας Ιντλίμπ.

Στην περιοχή (Ανατολική Θράκη) οι Τουρκικές Αρχές έχουν δημιουργήσει μία ζώνη δίπλα στον Έβρο ποταμό, στην οποία δεν ασκούν κανέναν έλεγχο σε ομάδες Τζιχαντιστών και διακινητών, οι οποίες καθορίζουν την τύχη χιλιάδων μεταναστών και προσφύγων.

Το viadiplomacy.gr που βρέθηκε για αρκετές ημέρες στην περιοχή, διαπίστωσε και μια πλήρη αδυναμία του Ελληνικού Κράτους να ελέγξει πλέον την παράκτια περιοχή του Έβρου και απλά να περιορίζεται στις πληροφορίες που δίνει ο Ελληνικός Στρατός.

Το πρόσφατο έγκλημα στον Έβρο με τις τρεις γυναίκες που δολοφονήθηκαν – κατά πάσα πιθανότητα από διακινητές – αποδεικνύει ότι στις δύο όχθες του ποταμού έχει δημιουργηθεί μια ζώνη η οποία είναι στο έλεος της παρανομίας.


Στην «χώρα» των Σουνιτών

Τις προηγούμενες ημέρες, το viadiplomacy.gr ήρθε επαφή με όλους τους αρμόδιους φορείς, σε μια προσπάθεια να χαρτογραφηθούν οι περιοχές με τα camp προσφύγων, αλλά κυρίως, ποιες εθνότητες και ποιες θρησκείες βρίσκονται σε αυτά τα camp, απαντήσεις δεν έφτασαν ποτέ!

Όμως σε μια έρευνα του viadiplomacy.gr, διαπιστώθηκε ότι το σύνολο των μουσουλμάνων που βρίσκονται σε camp της Βόρειας Ελλάδας, είναι Σουνίτες. Αυτό το στοιχείο είναι ακόμα ένα πλεονέκτημα για τους Τζιχαντιστές αλλά και όσους πολέμησαν εναντίον του Άσαντ. Το περιβάλλον που έχει «χτίσει» η Σουνιτική Σαουηδική Αραβία στα Βαλκάνια, στην καρδιά του Ανατρεπτικού και μετριοπαθή Ισλάμ, είναι κατάλληλο ώστε αυτές οι ομάδες να λειτουργήσουν στην Βόρεια Ελλάδα και να αποτελέσουν τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στα εξτρεμιστικά Δυτικά Βαλκάνια και την Τουρκία.

Το επόμενο διάστημα με την αύξηση των υδάτων στον Έβρο, το κράτος και η Ελληνική κοινωνία θα πρέπει να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τραγικές καταστάσεις. Η ανθρώπινη ζωή στην άλλη μεριά του Έβρου δεν έχει καμιά αξία, και οι πρόσφυγες θα ρισκάρουν τα πάντα για να γλιτώσουν από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.


πηγή

3 σχόλια:

  1. ΔΙΑΦΩΝΩ!!
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΠΛΗΡΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ...
    ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΠΛΗΡΗ ΑΡΝΗΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κωστα μηπως πρεπει ολοι οι νεοφασιστες ελληναραδες να αναχωρησουν για ιταλια και ουγγαρια να ερθουν στο χωρο τους δλδ Σαλβινι και Ορμπαν απο το να καθονται εδω με τον σταλινικο και μπολσεβικο Τσιπρα, .

    ΑπάντησηΔιαγραφή