«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Παρέμβαση ενάντια στην γιορτή του Πολυτεχνείου στο 1ο Γενικό Λύκειο Γέρακα (Φωτό - Βίντεο)

Σχόλιο Διόδοτου: Το "ΕΣΑ" ίσως ξινίσει σε κάποιους. Εγώ λέω "Και λοιπόν; πού είναι το πρόβλημα.. Όποιο νέο άλλων ιδεολογιών νεολαιίστικο κίνημα συμβάλλει στον αγώνα των πατριωτών και στο να απαλλαγεί η μαθητιώσα νεολαία μας από την σιωνο-κομμουνιστική πανούκλα.. είναι ευπρόσδεκτο".
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥΣ. ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΠΙΣΗΣ, ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΎΤΗΚΑΝ ΕΠΙΤΗΔΕΙΑ. ΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ. ΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΑ ΣΕ ΜΗ ΕΜΦΥΛΙΑΚΟ ΚΛΙΜΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.. ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΟΙΝΑ ΑΠΟ Ό,ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ.


Σήμερα το πρωί κλιμάκιο συναγωνιστών πραγματοποίησε παρέμβαση στο 1ο ΓΕΛ Γέρακα ενάντια στην καθιερωμένη ετήσια γιορτή του Πολυτεχνείου που συμβαίνει τέτοιες μέρες σε όλα τα σχολεία. Πρόκειται ασφαλώς για την αγαπημένη γιορτή της μεταπολίτευσης, αλλά και της αριστεράς γενικότερα που αποτελεί το χαϊδεμένο παιδί της Τρίτης Ελληνικής Δημοκρατίας.

Είναι η δεύτερη φορά σε διάστημα λίγων ημερών που επισκεπτόμαστε το συγκεκριμένο σχολείο. Η επιλογή μας σαφώς και δεν είναι τυχαία. Πρόκειται για τους μαθητές που πήγαν κόντρα στο ρεύμα της πολιτικής ορθότητας πραγματοποιώντας την πρώτη εθνικιστική κατάληψη με εξαιρετικά επικοινωνιακά αποτελέσματα. Για τους μαθητές που αντιστάθηκαν έμπρακτα στις μεθοδευμένες προσπάθειες του κατοχικού κράτους να ξεπουλήσει την ιστορία και την εθνική μας ταυτότητα. Πληροφορούμενοι την πρόσφατη εισβολή φιλοκυβερνητικών ταγμάτων εφόδου στο σχολείο για να εκφοβίσουν τους μαθητές είχαμε την ηθική υποχρέωση να επανέλθουμε και να τους στηρίξουμε έμπρακτα. Η τρομοκρατία τους δεν θα περάσει είτε ασκείται θεσμικά από τον διευθυντή είτε από τις γνωστές παρακρατικές συμμορίες.


Όπως συνέβη και στην προηγούμενη παρέμβαση, η ανταπόκριση των μαθητών ήταν ιδιαίτερα θετική και ξεπέρασε κάθε μας προσδοκία.







Ακολούθως παραθέτουμε το περιεχόμενο των φυλλαδίων που διανεμήθηκαν στους μαθητές αλλά και των φειγ βολάν που πετάχτηκαν. Ο στόχος μας, όπως θα δείτε, δεν είναι να κάνουμε μαθήματα ιστορίας στα παιδιά, όπως οι «δημοκράτες», αλλά να τα καλλιεργήσουμε τον προβληματισμό τους γύρω από το εν λόγω παραμύθι που πλασάρεται ως επέτειος και να διερευνήσουν από μόνοι τους την αλήθεια των γεγονότων.



 Και επειδή οι εθνικοσοσιαλιστές είμαστε πάνω απ’ όλα οικολόγοι δεν θα μπορούσαμε να μην καθαρίσουμε το σχολικό περιβάλλον από τα υλικά και πνευματικά σκουπίδια που το γέμισαν οι παρακρατικοί  δύο μέρες πριν


 Καλούμε κάθε εθνικοσοσιαλιστή και εθνικιστή να στηρίξει κάθε μαθητική πρωτοβουλία που κινείται στον δρόμο των ιδεών μας. Ο Γέρακας ήταν μόνο η αρχή. Την σκυτάλη πήραν οι μαθητές της Κατερίνης που δίνουν σθεναρά έναν ασυμβίβαστο και ανυποχώρητο αγώνα. Επιστρέψαμε πιο σύντομα απ' ότι περίμεναν και θα ξανα έρθουμε.




πηγή
το είδαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου